A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rincewind
Hát akkor a féleértése elkerülése végett:
Hmuda -igencsak szegényes- Photoshop tapasztalata nem működött közre e kép elkészítésekor!
Ize... Tenyleg semmi... Ize... 😊))

Hmuda
Ööö... Semmi, semmi...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Rincewind
Mi van???? Valamiről lemaradtam...
Hmuda
Ööö... Ártatlan vagyok!

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Deeee... Tudom mar, hogy keszult! 😊))

Rincewind
Azéé ügyi vagyok nem???
Rincewind
Nah ezt most berakom, mint hatter! 😊))))

Dikkma
Valaki léci adjon nekem linket egy kb. 3000-el régebbi oldalra ebbõl a topicból!!
(mert Netscape alatt nincsenek azok a kék linkek, amikkel a régebbi linkekre vissza tudok menni)
Elõre is kösz!
Rincewind

Mire nem jó egy PS2...

Vesszen verzion!!!

Hmuda
Haha! És még tagadod mi? Nehogy azt hidd, hogy bevesszük, miután pont azt csináltad mint a másik neveddel! Másokkat próbálj beetetni!

Persze persze persze... Vagy netan solt? (nah az egy szanalomra melto alak, raadasul Chrono Cross egyik pancsere, aki mindig mindent elront! 😊)))) Bar stilusabol solt is kitelik... Siman...

Mintha csak tukorbe neztel volna version/cyborg/GS. Pont ugysanigy kapalodzol a PC-s jatekokrol.
Rincewind
Mostmeg megnéztem ezt a GT3-at! Bazmeg nem mondjátok komolyan, hogy ez szar labdába rúghat a Motorcity online mellett???
De a világ leggyökérebb játéka díjat, az a Devil May Cry vitte el. Na annál szarabb játékot nem sokat láttam
Rincewind

Majd röhögő görcsöt kaptam mikor megnéztem ezt az MGS2-őt! Bazzeg ilyen játékkal is csak konzolosokat lehet megetetni. Bakker az a játék egy arkás fos!!!
A másik meg az Devil akármi. Azt is megnéztem. Úristen! Annyira gyökér, hogy az már említésre sem méltó. Valljátok, be, hogy ti csak virágalátétnek használjátok a PS2-őt, mert játék az nincs rá normális!!!!
Ilyen grafikat az Ultima9 mar 2-3 evvel ezelott tudott
"egy olyan programot leszarozni amit 5 millio dollárból csinálnak az nem semmi !!!!!!"

Az igazi primitivseg: azt hinni, hogy ami sokba kerul, az a jo.
Ilyen alapon a Nemzeti Szinhaz (helye) is jo. 😊))
Version:

Te mi a kurva anyadert baszod szet az osszes topicot? Normalis vagy te?
Mighty
Ne haragudj, de milyen gépen internetezel????
A "PC is a fucking computer" hozzászólásodra reagálva...
És mi a büdös lóf@szért kellett egy csomó topicot összebarmolnod???

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Konzolos
Version:
Jobb volt a fehér alapu ps2-es logo szerintem,kicsit nem illik bele a narancs.
Végig nyomtad már a Devil May-t?
CSOCSO
még az sem müxik!
TC/IP problé,ái vannak
narumon
"tigris"

Tigris megszünt és éppen sem friss és sem nagy szerver nem volt.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"mondjálolyan oldalt ahol ez garantálva van és ennyi amennyi!!! nincs szakadás nincs en 530 as hiba alias terhelt a vonal gyere késöbb stb!!!
még egy ilyen oldal nincsen még külföldön sem nagyon.. 1000 est megér!!!"

Hehhehe el vagy tévedve! Magyarországon is van legalább 4-5 akkora szerver amin a napi újdonságok szekció 120GB fölött van. Külföldi szerverekről meg nem beszélnék mert létezik olyan amin terrányi adat van. Az is igaz hogy ezekre nagyon nehéz accot szerezni, nekem is csak nehezen sikerült 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

CSOCSO
nyah nyah... mi ez a köcsög GDI32.DLL hiba!!
mindig ez van és meghal az explorer!!
Petyus_
Király az új logo, vers! 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

CSOCSO
és az AV nem olyan jo mint az RBG? amugy én meg láttam a képet rola...az IGN en
CSOCSO
ezt nemtudom honnan vetted!! van RGB kimenete!! ennyit az infoidról!!
Csak a tigris epp nem mukodik, hoppa...

Jaja, egyetertek veled...

CSOCSO
mondjálolyan oldalt ahol ez garantálva van és ennyi amennyi!!! nincs szakadás nincs en 530 as hiba alias terhelt a vonal gyere késöbb stb!!!
még egy ilyen oldal nincsen még külföldön sem nagyon.. 1000 est megér!!!
CSOCSO
figyuzz taláxunk megmutatod a gamezokat oszt jolvan😊 azt ha lesz GC majd áthivlak... azt majd együtt röhögünk az XBOX-osokon...
Jah arcanum rulez! 😊))

Az Arcanum is rulla!!!! BGI-II természetesen szintén...

CSOCSO
version azé ezt nem mondanám!!!
én pc&konzol-os vagyok... nappal konzol este jön a net meg az online gamez!! sajna amig nincs értelmes online gamez addig a konzol nem lesz jobb a pc nél!!mekkora feeling volt ahogy marciékkal beáltunk a ház sarkába négyen és figyeltük az ellenséget roger wilcoval egyfolytában megya duma... ki mit csináljon stb... nagyon állat feeling sajna ilyen nincsen a konzolon igaz mikor a donkey kongal gameztünk 3 an akkor rommá röhögtük magunkat betettünk egy zenét és nagyon cool volt..sajna ez csak egyszeri dolog mert többször már nem lehet rajta röhögni de az az egy az nagyon cool volt!
Rincewind
BG1-2-t én is végigjátszottam! Egyik kedvenc játékaim!!!
DE előveszed, hogy másodjára is végigjátszd? Aligha...
Ugyanakkor a NeverWinter Nights Online-ban
Aquli
Rinc3wind:
"Single Player = ideig óráig élvezet
Multi player = hosszan tartó élvezet"

Nos azert fallout1-2, bg1-2, szerintem nem ideig oraig tarto elvezet... bg2-t egy honapja nyomom.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

CSOCSO
DOlby surround valós idöben😊 ahogy a GC ben is de nem a surround al van a baj hanem a dolby gidital -t nehéz valós időben nyomni mert késne a hang 1 mp-t!! szal az XBOX nem surroundos hanem digital..és az a nagy dolog real time ban...bár digital vagy surround nekem halál mindegy!!! legyen egy jo mélyláda elöl hátul 2-2 amik jol szolnak gamezhoz nem is kellene nekem a center...
CSOCSO
ez még a gt3 hoz is kevés!
CSOCSO
Nah játszottam a GT3 al...azt kell mondanom hogy aban a gamezban nincs hiba!!!az autok olyan szinten ki vannak dolgozva hogy azt mi még az elkövetkkező pc-s gamezokban sem fogjuk viszont látni..collin 3 vagy TOCA 2,3 ide vagy oda kevés lesz a gt3 hoz!!még a könyezet is nagyon szép volt igaz néha hosszu szakaszokban a messze lévő dolgok egy kcisit zavarosak voltak de a legkisebb mozgást is észre lehetett volna venni szal nálam ez a felbontásos dolog már semmit nem ér....egy SUPRA-t proszáltam ki lomha dög volt kanyarodni nem nagyon akart mármint pont ugy kanyarodott ahogy a kanyar volt... rángathattad volna a kormány 20 nál nem nagyon rángatozot volna az auto nah mindegy... azhem azé nem sűrűn untam volna meg a gamezt...minden gyönyörű volt...néha a visszajátszás olyan volt mintha filmet néznék...eszméletlen grafika... gt nagyon szép de hol a többi gamezbol a grafika??
Ennyire kétértelműen fogalmazok?? Nem irtam sehol hogy baj, épp ellenkezőleg, akkor az tényleg egy jó játék.
Baj nektek hogyha egy jatek jo singleben es multiban is?

Tudjátok mikor áldozik le a PC-s játékoknak? Amikor már nem fognak a cégek PC-ket gyártani, na majd akkor... szerintem sokkal több PC-t hoztak forgalomba a világon mint játékgépet... az más kérdés hogy ezt csak gondolom, de fogadni mernék... Így átgondolva mégiscsak nyernék, mert egy nintendo vagy sega saturn labdába sem rúghat... egy PSX már más, azt nagyon szerettem, de azért köze nincs a PC-hez... a PSX2 meg az XBOX már komolynak tűnik az egyetlen bukta hogy ezek (amennyire tudom) nem bővíthetőek komolyabb mértékben, ergo amint a technológia túlhaladja (ha már most nem haladta túl) ismét a PC-s gammák lesznek fölényben... UFF én beszéltem...

Rincewind
Single Player = ideig óráig élvezet
Multi player = hosszan tartó élvezet
Ja, hogy a Return to Castle Wolfenstein az multi-ra lett kihegyezve?? Mert én nem igy tudtam és szerintem sok embert érdekel egy játék single player része.
Rincewind
Mármint, ha multi-ra lett kihegyezve!
Rincewind
Ki a faszt érdekli egy játék Single Player Része???
Nem tudom észrevetted-e hogy én a Doom3-ról beszéltem, te meg RTCW MP részéről. A multi player pont arról szól amit leirtál, de mi van a single player részéről?? Nem hinném hogy ott taktikázni kéne, vagy szervezetten mozogni. Ott csak mész és gyilkolsz, majd kinyitsz egy-kettő ajtót, begyüjtesz iratokat és mindeközben gyilkolsz.
"attól még fejleszteni lehet a pc-vel"
Te kreten, PS2-es jatekokat szerinted mivel fejlesztik?

Rincewind
Hát ja