A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rincewind
vagy itt van petike verziója is:
Látom a tvben, hogy megnyerte az oszkárt! Hú akkor ez biztos jó, úgyhogy elmegyek megnézem a moziban is! Megnéztem, de nem annyira tetszett, sőt elég szar volt :/
De istenítem fűnek-fának, mert, hát azért ez mégiscsak oszkárt nyert és az nem semmi!!!

Ez vagy te... 😄
Megnéztem a filmet, nagyon tetszett, a legjobb amit láttam, és ezek után megnyeri a legtöbb oscart.Mi ebben a rossz?
Vagy:
A filmet nem is láttam, de "szerintem" fos mert mondjuk nem a kedvenc filmrendezőm csinálta, és ezek után mégis megnyeri a legtöbb oscart, és én akkor is fikázom, és kitalálom hogy unalmas, és leszólom azokat akiknek tetszik, és azokat akik oscar díjat szavaztak neki!

Engem az ilyen tud felhúzni, amikor valaki egy olyan játékot fikáz konzolon ami jelenleg a legjobb stílusában, de pc-n nincs.Az autós játékoknál pedig pont az a helyzet hogy sokkal előbbre vannak mint a pc-s hasonló játékok, de ezen nem kell csodálkozni, még jó hogy jobbak mivel kicsit több tapasztalatuk van, mivel kb 4szer annyi ilyen játék jelenik meg konzolra.
Én sem mondtam soha, hogy mondjuk a DC-s Outrigger (fps) minden játékot ver.Elhiszem hogy van jobb fps is pc-re mivel ott meg szinte csak ez van.Max a stílust fikázom, de soha nem mondtam hogy jobb a konzolos fps mint a pc-sek.

Engem valójában nem is érdekel hogy milyen játékok vannak pc-re, hogy mi az új repülőszimulátor, fps, vagy stratégia, csak a konzolokat védem hw-ileg(mivel a ps és a dc már bizonyított ezen a téren), és az olyan játékokat amiket fikáznak, de tudom róluk hogy jobbak mint egy pc-s, vagy legalább ugyanolyan.(vagy eszembe jutott az a téma hogy szar cég a sony)A GT3-pedig egy ilyen játék.

Laalee
csak annyit kerdeznek szrinted az a legjobb film a mi a legtöbb oscart nyeri?

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Rincewind
>>>Peti...

Az ilyen marhákat lehet a legjobban befolyásolni, hogy vegyék meg a sok szart! Gondolom te a Baldurs Gate Alliance-re is azt mondod, hogy ezerszer jobb, mint az eredeti... 😊)
Rincewind
>>>Laalee

Mi a fasznak írjam le kétszer ugyanazt 😊)

>>>Verzion/skater

Media Markt pici fiam....

>>>Peti...

Tudod én többre tartom a saját véleményem a másikénál. Nagy szegénységi bizonyítvány, ha te nem a sajátod, hanem más véleménye alapján játszol egy játékkal! Sajnállak érete...

GT3 = Csillogó Villogó Rakás Fos!!!
"végre összegyűlik egy kis pénzed és kiszeded a verdából a régi tüc-tüc motort és egy bivalyerőset raksz bele. "

Hát tényleg, ilyen nincs a gt3-ban, de még nem is hallottam ilyenről!
És tényleg mindezt egy autós játékban???
Ez hihetetlen!
Laalee
annira izgi hogy 2 topicba is ugyanazt irod...

amugy a grafikanak baromi keves köze van a net sebeseghez... pl nemlesz több ping ed ha leveszed a reszletesseget ugyhogy ez eleg gyer kifogas, de az is igaz hogy a grefika a legutolso ami egy jo jatekot jellemez. pl ott a cs vagy a starcraft egyik se mai jatek és valljuk be eleg rondak is megis a legnepszerübbek a maguk stilusaban. Szoval ha a MCO is franko lesz ott se a grafika fog erdekelni.

"Mész körbe körbe a pályákon! Tudsz benne mást is csinálni??????????????????? Nem!!!"

Az MCO-ban mit kell csinálni,
miután vettél valakitől egy pl. jobb motort vagy bármit.
Gondolom nem fára mászni!!
De ha neked az autós játék csak körbe körbe rohangálás, akkor minek játszol vele??
A GT3-ban megnézném mire gyűjtenéd be a jogsikat, meg mire építenél magadnak egy kocsit, stb ....
Azt viszont tényleg nem értem hogy neked egy autós játékban az nyújtja az élvezetet hogy rákattinthatsz arra hogy vásárlás vagy csere vagy bármire amiket te leírtál?
Szerintem neked valaki beadta hogy a gt3 egy select car és egy start race opcióból áll, te meg elhitted neki.
Azt remélem tudod hogy autós játék??
Azoknak a véleményére pedig többet adok akik a világ legjobb videójáték szakemberei, és tudják(nem csak gondolját mint te)hogy valójában mennyit ér egy játék grafikailag, játszhatóságában, újításokban.És hát látod szerintük sem az alkatrész csere-bere a legfontosabb egy autós játékban.Hát ez most nem jött össze nekik, majd legközelebb talán kitalálnak valami mást hogy a motor city online 2 legyen a legjobb.
Rincewind
Arról az élvezetről nem is beszélve, mikor végre összegyűlik egy kis pénzed és kiszeded a verdából a régi tüc-tüc motort és egy bivalyerőset raksz bele. Majd szétfolysz a székben, mikor először bőgeted fel egy verseny előtt...
No comment, nem egy egyszerű játék... 😄
Te nem innét tájékozódsz???Itt olvashattál már ilyen pc fanatikus beszólást!

Egyébként komolyan írd meg hogy honnét vetted hogy egy hét alatt megúnja az ember??
Kíváncsi vagyok.

Rincewind
Tessék, hogy ne kelljen fáradnod:

Szóval, biztosan emlékeztek még a Street Rod nevezetű autoszimre! Ahol bütygölgetted a kocsidat, versenyekre jártál és az ott befolyt nyereményből tovább bütykölgetted és így tovább... Baromi élvezetes játék volt. Na a Motor City Online ugyanaz, csak pár ezer játékossal karöltve. Tehát, ha versenyzel, akkor azt emberi ellenfél ellen teszed! Ha autót vagy alkatrészt vásárolsz, akkor választhatsz, hogy boltból, vagy valamelyik játékostársadtól akarod megvenni, stb... Külön börzéket rendeznek a játékosok altal eladott autókból és külön egyet az alkatrészekből! Nem semmi amikor alkudoztok, hogy mennyiért vinnéd még el azt a szar motorblokkot 😄 Rengeteg versenyfajta van a játékban és ezeken belül is rengeteg helyszín, amiket tovább lehet bonyolítani finombeállításokkal (előny, stb). Bár vannak benne bugok, de ennek ellenére a legjobb autoszim, amivel játszottam. És ezt pont annak köszönheti, hogy online és rengeteg lehetőséget rejt magában! A grafikáról meg annyit, hogy lehetett volna szebb is, de valyon akkor a modemes emberkék is tudnának vele játszani???? Nem hiszem. De ez a játék nem a grafikájával tarol, hanem a játékmenettel, hiszen ez nem egy unalmas szingle player race, hanem a MotorCity ONLINE 😄
Rincewind
Te ez alapján mondasz véleményt????? Wahahahahahah. Én legalább ismerem mindkettőt, nem más emberek véleménye alapján mondok valamit! Bakker mekkora hülye vagy. Nem is érdemes rád odafigyelni 😊)))))))))))
Rincewind
Figyelj kicsi fiam! És láttam azt a szar GC3-at, sőt játszottam is vele!
Mész körbe körbe a pályákon! Tudsz benne mást is csinálni??????????????????? Nem!!!Akkor egy héten belül megúnod! Az meg, hogy az MOC-nak olyan a grafikája azért van, mert ugye futnia kell normálisan modemmel meg mindenféle kapcsolattal, mert ugye ez netes multiplayer játék nem szaros megyek körbe-körbe! Csak ezt elfelejtetted. És ,ég ezer olyan lehetőséget rejt, ami hosszó időre megúnhatatlanná tesz! Tájékozódj mielőtt beszó'sz!!!
"Jobban járnál, ha a hülyeségek írása előtt tájékozódnál..."

Bocs máskor jobban tájékozódok, de azt hittem hogy az e3 award-on a gt3 nyerte el a legjobb racing játék címet többek között a Motor CO előtt az jelent valamit.
De te jobban tudod neked elhiszem!

Egy hét alatt megúnja az ember!

Azt úntad meg hogy mindenki istenít egy játékot ami konzolon van nem pc-n!
"Nah te is sokat ertessz a wolf-hoz is... Tudod mi az a taktika?"

"Nah te is sokat ertessz az autós játékokhoz... Tudod mi az a taktika?"
Remélem érted, hogy egyik sem éppen arról híres!!
Lehet hogy a wolf-ban van egy kicsi taktika is de akkor is az egyik egy FPSHOOTER a másik megy egy autós!Aztán te taktikázhatsz, hogy mennyi töltényt használsz, vagy hogy mikor állsz ki kereket cserélni....
Rincewind
Hát pici fiam, mielőtt hülyeségeket írsz előtte tájékozódj, mert nem fogsu beégni!!! A GT3 egy szimpla autóverseny! Szép grafika se több se kevesebb! az ember egy hét alatt megúnja. De a motorcity online nem csak egy szimpla autóverseny!!!!! Annál ezerszer több. Jobban járnál, ha a hülyeségek írása előtt tájékozódnál...
Laalee
es veheted meg ujra +tizensokezerért... pcn meg kapsz egy patch et amit letöltesz es mar megy is neten.

Azért megy ám a PC-n az "FPS"!!!!!
Fő a változatosság!
(10 hamarosan megjelenő játékból min.6 fps)
No comment....
Az NFS sorozatban nagyon jól irányíthatóak a kocsik, nagyon élvezhető, de arcade, a GT3-ban is élvezhető de csak idővel jön bele az ember mivel inkább szimulátor, nagyon reális irányítással.
Mind a kettő jó csak az NFS-be pár kör után már bármilyen kanyart be tudsz venni, a GT3-ban pedig pár óra kell mindehez.
A MCO-t pedig felesleges a gt3-hoz hasonlítani, mivel mind grafikában, mint tartalomban, mint kidolgozottságában(autók fizikai tulajdonságai stb..)nincs egy szinten a gt3-mal, szerintem kb fele annyi időt nem szántak rá a fejlesztők mint a p.d-nál a gt3-ra.
A MCO egy tipikus átlag "racing" game lenne egy konzolra, de mivel konzolon már nagyon magas a mérce az ilyen játékokban, ezért itt nem érne el nagy sikert.PC-n meg az ilyen stíluú játékokban úgyis nagy pangás van, ezért ott mindenki ezzel fog játszani ha egyet versenyezni akar, mivel nagyon nincs is más.
A GT3-nak pedig jön az online verziója hogy már ebben sem legyen hátránya a mostani játékokhoz képest.
Ezt szerintem te se gondolod komolyan. Volt mar itt par neven (version/cyborg/gs, stb.), de anyazason, suxxolason kivul 1 ertelmeset nem tudott mondani. Nem azt mondom hogy mas nem anyazott itt rendesen, de erdekes mod mindenki mas tud normalisan is irogatni. Ha version nem kelti a hangulatot, biztos vagyok benne hogy masok se fognak (annyit) anyazni. Remelem mas hasonszoru haverja se jon ide folytatni helyette.
uuuu
akkor inkább ne!! azér köszi 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Rincewind
Már letörölték, de ha kell újra feltöltöm! Szólj, ha kell! Ha nem kell, akkor nem töltöm fel! 487 mega...
Rincewind
Dehogy írok! Engem ugyanis nem nagyon érdekel ez az egész...

>>>Nuki
Asszem még fent van a supergamez ftp-n, de nem biztos!
Rincewind: Honnan lehet letölteni a motorcity onlinet?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Rincewind
Igazad van!
Emlékszel még a Street Rod nevű játékra? Tudod amiben neked kellett bütykölnöd a kocsidat és azzal versenyekre járni és a nyereményből felleszteni! Na ehhez add hozzá az online lehetőséget több ezer emberrel egyetemben és már meg is kaptad a Motorcity online-t! Baromi jó, hogy nem csak körbe körbe mész, hanem folamatosan versenyekre jársz és fejleszted a kocsidat. Az ellenfeleid pedig emberek...
CSOCSO
a GT 3 csak rohadt szép de az viszont igaz is!!! az MCo ugy ott hagyja ahogy van...és én nem version vagyok aki csak ugy azt mondja láttam mind a kettöt!!
a Gt3 ban a kocsik ugy néznek ki mint amikor kinézel az ablakon és látod az igazio kocsikat! rohadt szépek! a környezet is nagyon jo és láthatatlan azok a csunya 2-d fák!
már 50 sem veszed észre a kissebb dolgokat!....
amugy fizikailag mert iránythatóságilag Nfs5 az jobb...
csak itt szebb és több pályák vannak és még több autók...
Rincewind
Beszarok a röhögéstől, itt fetrengek a gépem előtt, ahelyett, hogy Motorcityznék
Rincewind
Jaa, akkor lemaradtam róla... 😞
Na nem bak szerintem ez a király kép:

Dikkma
(pszt, ne áruld el versionnak, de már semelyik..😄)
Dikkma
Hát... nem jön válasz... ciki! 😄
Rincewind
MElyik kép?
Dikkma
Mi van version? Hova tűnt a hozzászólásod?
😄
Most még fél percig tuti nem fogsz írni, megy a ping 😄
CSOCSO
bazzeg nagyon jo ez a kép.. azt mutatják hányszor jobb a GC a ps2 nél😊))
a ps2 csik lefele 12 cm.. el tudjátok képzelnia többit?😊))))))))))
ember
én erre írtam:

"version-bol csak egy van és az én vagyok !!!!!!!"

nagy dicsőség
Mondja a programozozsenin tizeneves... LOL 😊)))

ember
büszke lehetsz magadra!
komolyan! 😄DD
Rincewind
Akkor miért egyezik az IP-tek Skater! Vagy hívjalak verzionnak???
Rincewind
Csakhogy skater=verzion!!! Beazonosították az IP címet! 😄 Tök röhely 😊))
És hogy a témába is írjak...
Ha "Real Driveing Simulator" akkor inkább a Rally Championship 2000. Mióta kezembe került azt (is) nyúzogatom. (PC-Guru 2. CD.)

LOL, fiacskam, nezz at a masik topicba! LOL 😊)) Szenne egtel! LOL 😊)))

Alien!
Na gyorsan letöltöm,1 óra múlva majd meglátjuk...Bár szerintem vizuálisan nem kis külömbség lesz...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

skater:
Nem hiszem, hogy vissza fogja kapni. A kizárása valószínűleg végleges lesz, és ez így van rendjén. Amit Ő tesz/tett bőven kimeríti a fórum moderálási alapelveiben leírt dolgokat. Mielőtt ebbe belekezdett volna, akkor kellett volna gondlokodnia. Az egy dolog, hogy ebbe ahogy ebbe a topicba írogatott. De mostanra egy kisé túlzásba eset. Azért érdekes elnézni egy vesztes ember vergőését. Talán ha felnő szellemileg is, akkor valahol máshol még újrakezdheti...

U.i.:
Bocs ha off volt a dolog!

Rincewind
Hmmm, akárhogyan is nézem én nem találtam ilyet! Főleg azért nem , mert kurva jó játék és most is a public betával játszok! Nem jött be kisköcsög 😊)))))))))
Nézd meg a képet, amit csináltam, neked a többi köcsögnek 😊))))
ember
kezdjük el szervezni a verőembereket
Dikkma
Kösz!
LOL 😊))

Hmuda
Héhé! Nem illik más tudását becsmérelni ám! Arrol van szó, hogy Viking megkérdezte, hogy az egész képet te csináltad-e? Erre én megmondtam hogy csak a hulladékot meg a virágot és a szöveget írtad hozzá. Ennyi.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Tudom... 😊)))