A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mint írtam az RC2000-ben éppen eléggé befolyásolják a sérülések a kocsi vislkedését. Ha pedig nincs semmi ilyesmi, akkor azt a progit már nem nevezném szimulátornak."
A GT3-on azért szerepel "The Real Driving Simulator", mert a vezetés tényleg valósághű. (mutass még egy olyan játékot, ami megkülönbözteti a far,orr,közép motoros kocsikat vezetés szerint...érezni lehet a különbséget első/hátsó/4x4kerék meghalytás közt...).
Bele lehet kötni a törhetetlenségbe, de nincs olyan autós játék, amiből ne tudnék kiragadni elemeket kötöszködés céljából!
Én inkább játszom egy Real Driving, mint egy Real Broken szimulátorral...ugyanis én játszani szeretek.
Abból a 181-kocsiból legalább 80-90-et kipróbál az ember, ha 100%-ra akarja teljesíteni a játékot...ebből 20-25 lehet, amit rendszeresen használni is fog. De ezt a 20-25-autót a játékos választja ki, nem a fejlesztők!
"A kocsi beállításai érezhetően befolyásolják a gép viselkedését. (Gyorsulás, úttartás) A különféle útfelületek között érezhető külbség van (aszfalt, kavics, sár, száraz, vízes felület)."
Te se játsztottál GT3-al...ott is megvan minden, amit felsoroltál, csak egy kicsit több az állítási legetőség.
"Van reális sérülés modellezés, ami a kocsik külsején és viselkedésén keresztül meg is jelenik. Félrehúz a kocsi, felforr a hűtővíz, pislognak a fényszórók, leállnak az ablaktörlők, kidobja a sebességet, nem fognak a fékek, defekt stb.."
A GT3-ban csak a gumi sérül, de szerintem ez így is van rendjén.
Nekem nem hiányzik, hogy egy ütközés után (mert ha 200-al nekimész valaminek, akkor utána már nincs tovább...) Restart-ot kelljen nyomkodnom.
Az sem hiányzik, ami mondjuk az eddigi játékokat jellemezte: nekimegyek valaminek előről - betörik a hátsó lámpa...nekimegyek 220km/h-sebességgel a fémkorlátnak - megpördülök és behorpad a kocsi eleje, nem működik a 4-5-6 sebesség....ez sok minden, de nem realizmus.
"A kocsi ráadásul kívülről határozottan koszolodik."
Nem is láttad a GT3-at. Itt a koszolódás mellett le is lehet mosni az autót... Ha esetleg a rally játékok sáros autóira gondolsz, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy egy poros pályán mitől lesz sáros a kaszni?
"A pályák valódi angliai rally versenyekre használt útak alapján készültek."
A GT3-pályái valódi USA, Japán, Olasz, Monacói, Svájci, Német, Angol pályák alapján készültek, de van mellettük olyan is, amit a készítők találtak ki - ez kicsit több, mint az álltalad leírtak.
"Nem ritka közöttük a 20-30 perces futam sem."
Nem is olvastál a GT3-ról. Játsz Endurance futamot, és vezess 1-2 órán keresztül.
"Ellenben az arcade (látsd GT3) játékokkal itt nem elég a gázt nyomni, minden egyes pályán maximálisan figyelni kell. Lehetőleg megúszni borulás és a kocsi teljes széthajtása, összetörése nélkül. A szakaszok közötti szerviz idején pedig éppen csak a szükséges javításokra van elég idő."
EZ jellemzi a GT3-at is, max nem a kocsi állapotát kell figyelned, hanem a pozíciódat - talán így élvezetesebb a játék. (Mert, ha nem mondtam volna, ez egy JÁTÉK!)
"Igazság szerint még a Colin 2-t is magasan veri a progi (grafikailag is)."
Az jó, de ki beszél itt a COlin 2-ről?
"Ez már szimulátornak tekinthető, a GT3 nem."
Minden bizonnyal neked van igazad...az a négy millió ember meg mind hülye, aki megvette a GT3-at, és azóta is játszik vele.
"Azért elég szomorú, hogy egy '99 év végi játék is jobb, mint a PS2 eladására hivatott GT3."
Pc-n biztosan jobb, de te nem játszottál a GT3-al, így semmi súlya nincs a szavaidnak.
"Ami pedig a GT3 eredetiségét illeti, minden ellemmel amit felvonultat a játék, már lehetett találkozni más progikban is."
Csak nem egyben....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
a GT3 szép csak nem ugy viselkednek az autok ahogy kéne!
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Mi a francnak? Ugysem tudod kihasználni...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Én úgy hallottam hogy azon tökéletesen fut. Nem hogy éppen elég neki.
Ebben semmi rossz nincs, de azért nem lehet általánosítani, mert tapasztalat szerint azért nem az oszkárdíjas filmek a csúcs...
a Blade runnert meg úgy hirdették, hogy real-time 3d, pedig a fele prerenderelt volt
(ja, én megint nem a GT3-at suxxolom, általánosságban mondom, a fejlesztők azt mondanak amit akarnak)
a szimulátor/arcade dolog nem meghatározott, és a fogyasztóvédelmet nagyon nem érdekli
na neeeee már.. ennyire nem lehetsz naiv
hülyeség hazudni mert rájönnek és különben is ki sem adthatják ha hazudtak.. tegyül fel kiadják 3d ben a pacman mindenki ráveti magát és csak az introk 3d-*sek a gamez maradt az... aztánjönnek aperek az anyázások..nem hazudthatnak!
A GT3-ban egy egyszerűbb kanyart sem tudsz bevenni vele, mert több óra kell hogy megszokd a hátsókerék meghajtás tulajdonságait.A GT3 nem attól szimuláció mert törnek a kocsik,(mondjuk ez tényleg hülyeség lenne, mert a játék csak restart ból állna)hanem mert annyira élethűre csinálták a kocsik modellezését, irányítását.
azé ez sem igaz!!!!! igazhogy az az ember vagyok aki elé tesznek egy gamezt és azonnal jol iránytja leeht hogy a gt3 kor is ez volt..életemben elöször fogtam a kezemben a gt3 gamez.. amivel életemben akor gameztam elöször de simán vennetm a suprával a kanyarokat gyönyörűen mentem.... furcsáltam is hogy megint olyan atrcade vezetési stilusú..álá ridge racer
..de azért jo a gamez de én ugy oda vertem a gépet ahogy kell...igaz easy modban de a kanyarok meg minden az ment.......
ez egy rally gamezban nagyon cool ha szép is a gamez de egy GT3 ba ezek nem kellenek nekem!
(mellesleg ha lenne elég beszéd a játékról, a GT3 topiccal sem lenne baj, nem volt olyan sok az offolás.)
mit gondolsz mióta van ez? pont amióta valaki megnyitotta ezt a topicot itten. előtte szó sem volt a konzolok fikázásáról.
ezt próbáltam elmagyarázni, ha normálisan jöttök ide, nem alakult volna ki ez a mentalitás
nem kisajátítjuk, de ha egy fórumba már időtlen idők óta írnak a pc-sek és akkor jön egy köcsög és az első konzollal kapcsolatos topicban egyből lesuxxolja azt a dolgot, amiről ez az egész fórum szól, szerintem érthető, ha nem örül mindenki. És akkor a többi konzolos, aki addig sehol nem volt, most megjelenik és ő is beszáll. Ráadásul egyesek (pl a megboldogult version 😊 más topicokban is ezt hajtogatják. Ha úgy jöttetek volna ide, hogy csináltok normális topicokat a ps2-es játékoknak, ahol ugyanúgy beszélgettek, mint ahogy a pc-s játék topicokban, senkinek nem lett volna egy szava sem szerintem.
De én részemrõl ezt az irányt befejezem, nem látom értelmét a további beszélgetésnek e vonalon.
Peace.
WoW még mindig :P
2001. augusztus 28. 00:46, Kedd - Spencer
Késik az Xbox
A Microsoft ma bejelentette, hogy csúszik az Xbox megjelentetése. Az eredetileg ez év végére tervezett megjelentetés új idõpontja 2002. február 22. lett Japánban, míg a 2002. márciusára tervezett európai premier új dátuma még nem tisztázott. A Microsoft nem indokolta a csúszás okát."
Az a szerencsés aki minél több platformot tudhat magáénak.
A gyengébbek kedvéért.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
OPF mint: Operation Flash Point?
skater:
Deadman kívételesen felismerhető a stílusáról, így Ő meg fogja úszni a versionhöz való hasonlítgatást. Nem lehet vele összetéveszteni. 😊
Rincewind : ez nem egy PC-s újság, hanem egy informatikai magazin, ami nem csak PC-rõl szól. Az meg külön butaság megemlíteni, hogy a PC-sek nem veszekednek egymás közt, ugyanez a barom vita folyik a Intel-AMD, Linux-Windows, nVidia-3DFX (ez már nem jellemzõ) ügyben. Úgyhogy részedrõl csak parasztvakítás volt, nem ? Egyébként tényleg nem ártana leszállni a magas lóról, nem mindenki béketûrõ, és ha felheccelik, a végén kizárják. Ha nem tetszik a topic, nem kell beleírni, még beleolvasni sem. De addig heccelni valakit, amíg elszáll az agya, nem éppen kultúrált vitapartnerre vall. Az a baj, hogy ezzel nem vagy egyedül.
Gabo : az, hogy a GT3-ban nincs törés, nem a gépen múlik (ld. Smuggler's Run, stb.). Egyébként az OPF nagyon császár, meg is vettem 😊
a legjobb irányítás: Sega rally championship2
(arcade gépen irányíthatóságra még nem vert rá semmi sem)
a legnagyobb ledöbbenés: Scud Race egy 1996-os játék
A játék egészét figyelembe véve a legjobb autós:Gt3
Konzolon a legjobb rally: V-Rally 2
Legjobban lemodellezett autók: F-355 Challenge
Legélvezetesebben vezethető(arcade stílusú): Metropolis Street Racer
meg még ide sorolhatnám a Le Mans 24Hours játékot is.
A legjobb szimuláció(külső nézet még csak nincs is benn): F-355 Challenge
A GT3 pedig egy SZIMULÁCIÓ!!!!
Egy arcade játékban a dodge viper egy fasza kocsi rohadt gyors, és pár kör után már mindenkit megelőzöl vele.
A GT3-ban egy egyszerűbb kanyart sem tudsz bevenni vele, mert több óra kell hogy megszokd a hátsókerék meghajtás tulajdonságait.A GT3 nem attól szimuláció mert törnek a kocsik,(mondjuk ez tényleg hülyeség lenne, mert a játék csak restart ból állna)hanem mert annyira élethűre csinálták a kocsik modellezését, irányítását.
Rally-ba pedig egy kimondott szimulációt ismerek a Sega Rally2-t mert ott kézifék használat, és manuális váltás nélkül felesleges is elindulni.
Aki már próbálta egy kivetítős gépen játékteremben az tudja milyen király érzés bevenni egy hajtűkanyart.
A többi autós játékok közül pedig az F-355 Challenge a real szimuláció.
A többi pl GT3 is szimuláció, de a Ferrari 355-ben a legjobb, már egy kicsit túlzásba is vitték, mert bárkinek megmutattam 10 körön keresztül egyetlen egy kanyart sem tudtak bevenni, első játékra.
Csakhogy a Q3:A-ra nem írták rá, hogy "Real Human Simulator". De ha ez kell vannak real modok, amikben a kifáradás is benne van.
De mint írtam az RC2000-ben éppen eléggé befolyásolják a sérülések a kocsi vislkedését. Ha pedig nincs semmi ilyesmi, akkor azt a progit már nem nevezném szimulátornak.
A Gt3 meg szerintem ettől még jó játék,ez ugyanolyan mintha valaki azt mondaná,hogy a Quake 3 rohadt szar mert nem szimulálják benne a fáradtságérzetet...3 mp alatt átfutsz egy szobán közben ugrálsz 3 méter magasakat,és nem fáradsz el...Holott ezt már '92-ben a Robinson's Requiemben is megoldották....