A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
"Bakker beugrott. Te jöttél egyszer Runázni, igaz?! 😊"

Naná 😊 Néha le akartak csapni utána meg eltévedtem mig te a barlangban irtottad a szörnyeket 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"narumon!!! ilyen tablazatot barki csinalhat!!! "

Na pont ezért linkeltem be. Az előző táblázat is lehet akármi is ráadásul én tomban nem bizok akkor inkább anandtech. De tök mindegy a Radeon is jó volt a tesztekben de szerintem az egy fos kártya (mármint a sima radeon vagyis nálam a VIVO járt)

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

CSOCSO
😊
Rincewind
''mé lesz fps ben olyan hogy van 128 auto meg 30-40 pálya??? tenagyon hülye szerinted mire gondoltam?😊''

Lol! Ez nagyon tetszett 😊))))))))))))))))
Főleg, ha egyszerre több is látszódik.

WoW még mindig :P

Efreet
még 1280-ban is zavaró...

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

ember
mivel a "gyönyörűségéről" beszéltél, nyugodtan gondolhattál volna arra is. na mindegy
CSOCSO
mé lesz fps ben olyan hogy van 128 auto meg 30-40 pálya??? tenagyon hülye szerinted mire gondoltam?😊

amugy engem nem idegesít a nickem...válts nagyobb felbonásra hogy ne az egész képernyő villogjon!
ember
"ilyen pc-n nem lesz jo ideig "

csak autósban nem
CSOCSO: mondták már, hogy rohadtul idegesítő a Nick képed ?

CSOCSO
Alien ne sokkolj!!mondtam hogy nem tetszik?? ha GC-n lenne is ugyan azt mondanám rohadt gyönyörű ilyen pc-n nem lesz jo ideig de egy sim azé tulzás.. de az arcade nál jobb😊 vagy nem is tudom😊
CSOCSO
😊
CSOCSO
tényleg!!
ember
Most jöjjön egy-két békítő szándékú kép az outcast 2-ből.

(ugyanis a játék ps2-re és pc-re is készül, a fejlesztők elmondása szerint tök ugyanolyan minkét platformon)

Rincewind
Bakker beugrott. Te jöttél egyszer Runázni, igaz?! 😊
Rincewind
Minek magyarázod neki, úgyse érti meg... 😄
Rincewind
Nana! Azért nem olyan rossz az a plazma...
Főleg akkor nem, ha megnézed, hogy milyen fényviszonyok és hely kell, ahhoz, hogy egy projektort tényleg maximálisan ki lehessen használni!
De, ha minden smakkol akkor biztos jobb, mint a plazma. Meg ugye az Undying is nagyobb lenne rajta 😊)
ember
peti, nem homályos, hanem nem olyan részletes a kép, mintha kétszer akkora felbontásban futna.
ezen mit nem lehet érteni? szerintem teljesen evidens.

(mellesleg játszottam már a Gt3-mal, elhiszed?)
ubi
minden teszt kamu!!! az hozzak ki legjobbnal amelyik a legtobbet fizet!!!
ubi
narumon!!! ilyen tablazatot barki csinalhat!!!
ember
úgyis a játékok fogják eldönteni, melyik a jobb.
azért láttam már nagyon szép dolgokat amik x-boxra készülnek.
ha beégnek, akkor legalább kiadják az x-boxos játékokat pc-re, az úgysem nagy munka.
Ha esetleg valaki nagyon azt hinné, hogy az XBOX sokkal jobb lesz a PS2-nél, olvasson egy kicsit : http://firingsquad.gamers.com/hardware/xboxtech/

narumon
"Passz nekem ez a narumon ez Kinai!"

A francokat vagyok sárga.. fehér vagyok 😊

narumon
"Radeon Rulla!!!! Gefos3 bukás 😞 40% a radi javára!"

VAgy mégse?
http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1517&p=9

N0rbi : nem ott vettem meg, de ott olyan 8 kiló.

Ez nem lámpás, csöves. (Három amerikai csõ, felfelé, tükörnek)

Efreet
ilyen hozzászólás 19Knak... szépdolog, mondhatom 😊

Laalee
a projektor meg fel elv alatt kiegeti a lampait es nem 3 forint egy lampa 😊 szal az se az igazi... szerintem a pc-s2 plazmacrt a nyerö 😊

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Azért a plazmától nem kell elszállni (fõleg, ha az árát is figyelembe vesszük). Én pont azért maradtam a rear projektornál, mert a Media Markt-ban szemrevételezve a többféle plazmát és projektort, ennek tünt az árához képest legjobb képe. Ráadásul a kontrasztja sem sokkal nagyobb a plazmának, mivel ugye minden képpont folyamatosan áram alatt van. Ráadásul nagyobb a fogyasztása, kisebb a képmérete, az áráról nem is beszélve.

És egy szót sem szólhattok, mert vannak páran akik már hónapok óta ilyen kaliberű baromságaikat hírdetik!
TÉNYLEG ÍROK NAGYBETŰKKEL, HOGY ELTUDJÁTOK OLVASNI!
Nekem csak két kérdésem volt: A gran turismo mért homályos?És nem attól várom a választ aki még nem látta, de benyögi hogy Mert tv-n megy!Hanem aki látta, és mondja meg mi volt homályos rajta!
A másik hogy szar a dvd film?Mert gondolom igen, ugye az is tv-n megy!
Ha valaki ezeket erőlteti, az olyan mintha most azt mondanám hogy a Mercedes egy szar cég és a kocsik is szarok amiket gyárt.Szóval még én nézném hülyének azokat akik szerint persze teljesen jogosan jó.Menjetek be egy boltba és mondjátok meg az eladónak hogy olyan homályos ez a dvd film, és kérjetek valami jobbat.Biztos hogy nem fog tudni semmit sem adni, meg jól kiröhög.
A game boy meg lassan beéri a pc monitorokat!
Most én is hülye köcsög leszek akinek semmi nem jó bármi köze van a pc-hez, és nem fogja tudni nekem senki megmagyarázni, hogy nem egy rakás(pici rakás)szar a monitor!
Akkor is pici, pici, még kisebb....Mit írtam?Nem látom!
Azt igen, de a szemmutet aran bosegesen visszafizeted.
A kepmeret osszehasomlitasod mar csak azert "baromsag, mer nem ugyanolyan tavolsagbol nezed az egeszet. Te a TV-det fel meterrol nezed? Ja, hogy nem... Akkor igazan sokat er a 999999*99999-es kepmereted 9999999 km tavolsagbol... 😉"

Tényleg, ma hazamegyek belebújok a tévébe, és olyan mintha vettem volna egy 1,5milliós 52collos tévét!Kössz megspóroltad nekem az árát!

Rincewind
A Sony nak benne volt a keze az Everquest-ben, amivel én kb 3 hónapot játszottam!
És benne lesz a keze a Star Wars Galaxies-ben is, amivel meg még sokkal többet fogok játszani! Bár ezek MMO RPG-k, amik gondolom számodra úgyis ismeretléenek... 😊
Senkinek nincs itt baja a Sonyval...

Ki mondta, hogy a GT nem szép? Csak azt, hogy vannak nála sokkal jobbak is! Például MCO (bár ez szubjektív, mint minden).

Monitor szar? Nekem ugye van lehetőségem monitornál is és tv-nél is igencsak jobb kivetítőn játszani. Mégis életemben kb. kétszer ha játszottam a plazmán. Ami gyönyörű, meg minden, de mégsem állok sorba minden nap, hogy azon játszhassak (majd, ha ősök elutaznak 😊. Vajon miért? Mert semmi gáz nincs a monitorral. Főleg, ha 17"-os vagy nagyobb...
Nezz meg egy monitor, aztan egy TV-t kozelrol, es meglatod. De eleg ha egy Pc-t kotsz ra mind2re, ugyanazzal a jatekkal, es 1bol eszreveszed.

Az meg a masik, hogy ha a PC-t kell szidni, akkor ilyen aprosagok nem zavarnak mi? azon miert nem akadsz ki?

A kepmeret osszehasomlitasod mar csak azert is baromsag, mer nem ugyanolyan tavolsagbol nezed az egeszet. Te a TV-det fel meterrol nezed? Ja, hogy nem... Akkor igazan sokat er a 999999*99999-es kepmereted 9999999 km tavolsagbol... 😉

A monitort nemcsak hogy kozelebbrol nezed, hanem a felbontasa is sokkal nagyobb, igy a reszleteke is sokkal jobban kivehetoek. Ezert duplan jobb a monitor a TV-nel. A kepfrissitesi frekirol, alacsonyabb sugarzasrol akkor meg nem is beszeltunk...
Rincewind
hehe 😊
És én vagyok bunkó... 😄
"mert valamelyik okos ugye valami olyasmit mondott, hogy a DVD-k sima tv-n hű de faszák."

Mondtam előre, hogy valamelyik beszól majd valamit, mert ami nem a monitorral kapcsolatos az már nem is lehet jó!
Ha valami idegen beleolvasna a topicba, biztos hogy ledöbbenne mert amilyen hülyék itt vannak az nem semmi.
Itt senkinek nem jó már a dvd film minősége, a sony meg csak szarokat gyárt, de csak azért mert a dvd-t tv-n(ugye a tvt meg mégiscsak konzolhoz használják) nézed a sony meg a ps2-t gyártja, és nem kell a süket duma, hogy homályos, meg a többi baromság.
Mi a lófasz homályos egy dvd filmen, meg a gran turismo3-on.(az egyik a jelenlegi legjobb minőségű képet adja, a másik meg a jelenlegi legszebb autós játék), de van még mindig olyan paraszt akinek ez még nem elég(holott még nem is látott), az menjen egy másik bolygóra, talán ott talál ezeknél szebbet!
Most én is kitalálok, valami fasza ürügyet, mondjuk hogy a monitor kicsi, és mindig ezt fogom hajtogatni!
Figyeljetek pécések lehet hogy a doom3 szép lesz de sajna olyan szar picikében nézni, de hát mindegy pedig nem lenne rossz, de így semmit nem ér , inkább egy kvarcjáték!Nem értem hogy bírjátok órákig nézni, ha valakinek van 150ezer forintja akkor is csak max egy 51-55 cm es tévé méretűt kap.Ezt nagyon elbaszták a pc-n.Látványra egy nagy 0.Egy kis vizuális élményt csak akkor nyújt, ha belebújsz a képbe.
Rincewind
Lehet, hogy igazad, sőt... Nem vonom kétségbe, mert nem értek hozzá! De azt tudom, hogy miután lecsréltük a régi tv-t a plazmára (egyébként pontosan a dvd miatt), akkor azért voltak érdekes dolgok. Például, mikor kinagyítottuk a képet, hogy csak film közepéből mutatott egy téglalapot (nem tom olyan 1.5-szeres vagy picit nagyobb nagyítás lehetett), akkor a képe semmivel sem volt rosszabb, mint régi a tv-é (ami szintén nem a piaci kategóriába tartozott) teljes képernyőn! Szerintem a plazma erőssége pont abban rejlik, hogy nagy a felbontása (de mondom és ezt csak gondolom, mert a technikai oldalát nem ismerem). Valmint tényleg nem elhanyagolható a kis mérete sem. De egyébként apám projectort akart venni (ami talán olcsóbb is lett volna), csak valami nagyokos házimozitechnikus azt mondta, hogy a fényviszonyok nem olyanok, ami lehetővé tenne egy kivetítőt...
Egyébként a plazmának megvan az a jó tulajdonsága, hogy ugye nagy felbontáson tudsz vele PC-t üzemeltetni...
Én már megfogadtam, hogyha ősök hosszabb időre elutaznak, akkor Leköltözök a plazmához és végigjátszom az Undyingot mégegyszer, akkora képernyőn. Ugye nem kell ecsetelni, hogy milyen fosatós lesz 😊 Főleg, ha még az erősítőre is rá tudom kötni...
Laalee
na a tv hez meg annyit hogy a plazmanak rossz és tompa a képe egy cucsmodel crt hez kepest. nezz meg egy vegat vagy egy panat és utana egy plazmat. persze ne egy kivetitös szar tvt nezz hasonlitasnak. plazmara sajnos penzem nincs de ha lenne se hinnem hogy vennek. 1etlen elönye a kis helymeret, de aki megteheti hogy plazmat vegyen az ugysem egy kis szar lakasban lakik...

Rincewind
Passz nekem ez a narumon ez Kinai!
TV vitába meg nem megyek bele, mert
1 nem értek hozzá,
2 ez érdekel legkevésbé

u.i.: Viszont ez egy világelső fórum, mert itt mindenki olyan jól olvas a kifejezésekből... lol 😊
Alien!
Egyébként tovább megyek,az én 50Hz-es Tv-m képe sokkal élesebb(és ezáltal számomra sokkal élvezhetőbb)mint nem egy ismerősöm 360E forintos 100Hz-es Tv-je...Amin múltkor egy focimeccset nem tudtam megnézni mert még a játékosok arcát sem ismertem fel...Az meg,hogy ki vagy azt nem tudhatjuk,de sok mindent elárulnak rólad a kifejezéseid,asszem narumon próbálta ugyanezt,a BMW-vel,aztán kiderült,hogy nem is úgy van, csak rosszul fejezte ki magát....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Rincewind
''Felcseng a szöveg,hogy a szülők min nézték az Esmeraldát...Ismerős???''

Túlságosan is ismerős... 😊)

''Mondjuk az egész nekem arcoskodásnak tűnik...''

Mivel nem tudod, hogy valójában ki vagyok, ezért nem hiszem, hogy arcoskodás lenne. De, nos talán egy picit igazad van.

''csakhát a topicnak nem ez a címe...''

A topic címét hagyjuk jó?! A TV-t meg csak azért hoztam fel, mert valamelyik okos ugye valami olyasmit mondott, hogy a DVD-k sima tv-n hű de faszák. Hát mondam, hogy ez azért nem így van!

Na, csak ennyi.
Alien!
Felcseng a szöveg,hogy a szülők min nézték az Esmeraldát...Ismerős???Mondjuk az egész nekem arcoskodásnak tűnik,természetesen nagyon örülünk,hogy a szülők ilyen faszán állnak anyagilag,csakhát a topicnak nem ez a címe...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Rincewind
hmmm...
Nem tudom láttál-e már plazmát, de megsúgom elég jó. És ugye meg van az a nem elhanyagolható tulajdonsága, hogy TV-tuner nélkül is tudok rajta játszani. Egyszer fogtam az egész cuccot és leköltöztem a nappaliba a gépemmel meg mindennel és egy napig ott játszottam. Minden kristálytiszta volt és éles. A rendes TV-t még nem próbáltam ki (lévén nincs TV tunerem), de szerintem ott jóval elmosódottabb lett volna a Counter Strike 1024-ben...
Laalee
ez de szar volt...

a plazmanak sokkal szarabb kepe van mint egy flat screen es crt nek...

Rincewind
A DVD filmeket illik plazmán nézni...
Ha valaki még nem látta a gt3-at az nézze a bajnokok ligája meccseket, mert elég sokszor reklámozzák.És akkor legalább nem irogat be senki olyanokat mint pl. homályos..
Egyébként ez a legszarabb érv a konzol ellen, mert akkor a dvd filmek is homályosak??
Az is csak egy "szar" tévén megy!!
Ha majd erre valaki azt írja hogy igen az is homályos mert tévén megy, akkor komolyan elsírom magam!
Az biztos hogy a Metropolis Street Racer az egyik legjobb autós játék amit valaha kiadtak!
Efreet
(mutass még egy olyan játékot, ami megkülönbözteti a far,orr,közép motoros kocsikat vezetés szerint...érezni lehet a különbséget első/hátsó/4x4kerék meghalytás közt...)
Dreamcastra a Mertopolis Street Racer 😊
nagyon korrekt ott is a vezetési modell. (igaz ott se törnek a kocsik 😊)

meghalytás=meghajtás
kötöszködés=kötözködés.

kicsit korán van 😉