A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hála istennek!
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Uppsz asszem nagyon beleéltem magam 😊))
De miért csak az utolsó hárommal értesz egyet?
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Mindenesetre 32MB lehet a maximum...
nálunk Gef2Mx200 - 12150.-
Gef2MX400 - 15650.-
Ennyit a drágaságról...
"Azzal van a baj, hogy egyes dilettánsok megvesznek egy gépet 200k-értés beleteszik a makapható legeslegrosszabb videókártyát (ha annak lehet nevezni), ami egy két éves széria lebutított változata, aztán csodálkoznak hogy szaggat valami, ráadásul hirdetik is a hülyeségüket."
Sok emberben benne van a régi berögzödés hogy a sebességért a processzor felel. Ez azonban ma már nem igaz hiszen egy kisebb processzor egy logikusabban felépített géppel sokkal gyorsabb is lehet mint egy böhömnagyprocis gép. Elég ha csak azt vesszük példának hogy az én SDRAMos Abit alaplapom durván 10%-al gyorsabb mint egy DDRes Acorp lap. Az igaz hogy az utóbbi olcsóbb node nem sokkal. Érdemes normális vinyót is venni a gépbe mert ezen is sok múlhat, az fsbről nem is beszélve, egészen át a memóriáig és a korrekt DMA kezelésig. A jó driverek pedig megintcsak nagyon dobhatják és stabilizálhatják a gépet.
És azért szerintem nem túlzás, haz azt mondom, hogy egy átlag pc játékosnak nem m64-e van.
(legalábbis ha ugyanazt a réteget vesszük, mint a ki a ps2-t is veszi)
Tehát ebben sincs igaza Lazának, mivel itt a legtöbb embernek NEM szaggat 800x600-ban egy játék.
valóban, TNT2-n nem lesz minden tökéletes. De mégis mit vártál????? Szerintem az se rossz, ha egy két éves kártyán 640x480ban játszhatsz a MP-nel, nem?
SEMMI baj nincs se a p3800-zal, se a 256 mega rammal, egy GEF2MX pedig kb 20ezer Ft.
Azzal pedig nem szaggatna minden 800x600ban.
Azzal van a baj, hogy egyes dilettánsok megvesznek egy gépet 200k-értés beleteszik a makapható legeslegrosszabb videókártyát (ha annak lehet nevezni), ami egy két éves széria lebutított változata, aztán csodálkoznak hogy szaggat valami, ráadásul hirdetik is a hülyeségüket.
És azért szerintem nem túlzás, haz azt mondom, hogy egy átlag pc játékosnak nem m64-e van.
(legalábbis ha ugyanazt a réteget vesszük, mint a ki a ps2-t is veszi)
Tehát ebben sincs igaza Lazának, mivel itt a legtöbb embernek NEM szaggat 800x600-ban egy játék.
Hát én speciel igy játszottam végig az asus V3800-on és egyetlenegyszer sem akadt. Még a legnagyobb robbanások és akciók közepette sem röccent meg. Egyébként meg jó ha tudod hogy a TNT2 M64 az egy fikarcnyival sem gyorsabb mint a TNT1 igy nehezen játszottál ezzel a kártyával fél évvel ezelőtt jókat. Arról hogy az ára valam 8e+Áfa már ne is beszéljünk...

😊) Az a TNT2 M64 ami a TNT2 butitott változata, nem tudom mit vártál tőle. Akkor rakj bele egy MX400-at vagy sima MX-et, ami durván egy 15e Ftos ráforditás és voilá már megy is minden és semmi nem is fog szaggatni.
előbb inkább magadat meg a gépedet vizsgáld meg, azután ócsárold a pc-t, vazz.
mellesleg nekem minden szaggat a ps2-mön. GT3 2 fps-sel megy. elhiszed? na ugye, hogy nem.
érdekes géped lehet ott... Másnak szerintem nem szaggat 800x600ban semmi egy ilyen gépen. (lehet hogy ki kéne cserélni egy db drivert? vagy a windowst?) attól mert te láma vagy, nem a pc-t kell szidni. nálam semmi sem szaggat 1024ben sem, pedig nem került annyiba a gépem, mint ez. talán kicsit értenél hozzá, te sem szidnál olyat, amihez közöd nincsen.
(van 64 megás Tnt2??????)
ezenkivul meg ott van az Arcade uzemmod, ahol 3 nehezsegi fok va, es fokonkent kb34 palya....
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
ebbol latszik, hogy azok is, akik a GT3at fikazzak, eletukben nem lattak meg futni a gamet... de egy szimpla kakerasz Rally gametol, amiben ezer eves kocsik ficeregnek, el vannak szalva (mert PCre keszul)...
csak kozlom, hogy nem csak grafikaban, de tartalomban is kenterbe veri... (azt nyomtam egesz hetvegen)...
errol ennyit...
gondolom meg DMCt se lattatok futni....
remelem nem fogtok ezekkel a gamekkal jatszani, mert meg se erdemlitek oket... 😊)))
(ja meg annyit, hogy a felbontassal hadakoztok allandoan, amikor biztos vagyok benne, hogy nagyon keveseknek mennek a jatekok 800*600 folott, vagy azok a gepek min250000+afa-be voltak, ugyanis az en melohelyi gepem egy PIII 855MHzes 256MbRAM, TNT2 64Mb, es minden szaggat meg 800*600on is... Insanetol kezdve MaxPig..., errol ennyit)
Laza
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
WoW még mindig :P
Jibe: Lehajolsz az szellőzőbe, amin nincs rács, és kihívod a kiscsajt (kiemeled). A két kő később kell majd. Most majd a fával ellenkező részen (ugyanazon az oldalon) mész fel a kiscsajjal.

Egyébként egy aranyos mese, óriási terekkel, nagyon jó fény-árnyék megvalósítással, mellette még néha gondolkodni is kell.
Moderátor (Bradock)
Több fórumozó panaszt tett az off-topic, és sértegető trágár hozzászólásaitok miatt. Amennyiben nem tudjátok betartani azokat a minimális szabályokat ami a Moderálási alapelveink -ben le van írva, akkor jobb lesz, ha az SG fórumait elfelejtitek.
mellesleg az MGS2 is elképzelhetően jön pc-re (az elős részből kiindulva), FF XI az biztos, hogy jön.
De mondhattam volna más játékokat is, ezek jutottak eszembe.
Undying: hát igen, vannak ilyen játékok, amik nagyon jó kritikákat kapnak, mégsem fogynak. Ez nem változtat azon, hogy nagyon jól elvoltunk vele.
végül: ne mond már hogy reális az, amit ITALIA írt. mégha a ps2-t preferálod, akkor is nagyonerős túlzás az.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Viszont én a singleplayer játékokat legalább annyira szeretem, mint a multikat. Persze nem a Resident Evilt, de azért egy Arcanum vagy Fallout singleben legalább akkora élményt nyújt, mint eddig bármi multiban.
Bár, még jön a SW:Galaxies, úgyhogy meglátjuk

Ki a rákot érdekli, hogy Italya mit gondol??? Ettől mi még jókat LAN partyzunk, nem? Ő meg üljön csak a sötét szobában EGYEDÜL a Tekkennel játszva, miközben azon nevet, hogy ő milyen jól is járt a konzoljával! Nevetséges az egész gyerek! Szerintem nem kéne komolyan venni!
>>>Italia
Igazad van! A PC-az tényleg szar! Undorító a rengeteg online játék! Szar, hogy az Everquestben több ezer társaddal kalandozhatsz együtt. Egyenesen borzalmas, hogy a BG-ben a hülye PC-sek az agyukat használják! Bezzeg a konzol, az a király oda nem kell agy!!! Meg mennyire szar fps a PlanetSide, ahol igazi háborúba csöppenhetsz bele szintén pár ezer játékostársaddal együtt! Fúj! Kinek kell az? Bezzeg, amikor egyedül nyomulunk a Red faction-nel! Az az igazi! Na meg az a LAN party, amikor összejön 8 haver és 3 napig CSznek meg söröznek! Fújj! Egyenesen kiráz tőle a hideg!
Szánalmas vagy kishaver!!!

UI.: ITALIA: A konzoloddal soha nem fogsz ilyen élményben részesülni. Cö! Nevetséges!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
amíg ti a psx-szel szívtatok a pixelhegy játékokkal, addig mi már q2-t és Unrealt játszottunk. Ez lesz nemsokára a ps2-vel is.
Az sem tűnt föl, hogy a játékok egy része pc-re és konzolra is megjelenik? Pl Red Faction. Legtöbb ps2-es magazinban 90% fölötti értékelést kapott, míg pc-s viszonylatban csak egy átlag akciójátéknak számít. Pedig ugyanolyan mindkét platformon.
Hallottál már a Max Payneről, Black & White-ról, Giantsről, Undyingról, Anachronoxról, Arcanumról? Minden konzolos (akinek nem annyira beszűkült az agya, mint neked) örülne, ha ezekkel játszhatna ps2-n.
persze, senkinek sem lehet más a véleménye mint neked, ugye?
"o gepere agatyaja ramegy(még szép hogy ezutan szereti)és még igy is tre,"
kérdés: mit tudsz te a pc-s játékokról?
furcsa, hoy olyan dolgot szidsz, amiről fogalmad sincsen.
"mert hat hol olyan jo egy pc-s game mint egy konzolos"
lásd feljebb
"azok mindig is utik a pc-ket, fokent a jatekokban"
miért mi másban üthetnék? másra nem jók.
Ebben biztos lennek! LAMA KONZOLOS RULEZ!

"mert hat hol olyan jo egy pc-s game mint egy konzolos"
Meg FOGALOMZAVARBAN SZENDEVO KONZOLOS RULEZ! Keveri a "JO" szot a "SZAR" szoval...
Ejj-ejj... 
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
pl Sf ben tudsz kuszni meg kihajolva löni a falak mögül stb..