A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ember
egyik sem igaz. abszolút nincs ilyen matematikai összefüggés.

nekem egy videokártya cserétől volt játék, ami 3x gyorsabb lett, volt ami ugyanolyan
ember
humano, ez nem igaz, 32-megáson simán megy a max detail, nem swappel.
csak nem árt bekapcsolni a 4x agp-t
XHumano
"(p3600+gef2mx)
ha a te géped kb 2-szer gyorsabb (amd1200+gef2gts)"

Nagy matekos, ha mindkét tényezőt szorzod, az négyszeres: (1+1)=2 , (2*1+2*1)=(2+2)=4.
Vagy itt még nem tartasz, programozózseni?

Arról már nem is beszélek, hogy ha a vinyóról kell tölteni, persze, hogy beakad, talán nem kellene a 32 megás kártyára a maxot beállítani (amit 64 megás kártyákra készítettek).
p3600? Milyen uj fejlesztes ez? Vagy a jovodol hozad? Mennyiert adod? Megveszem!

ember
a te gépedet már megbeszétük version, win2k (XP) és MS driverek nem nyerők.

nekem SOHA nem ment le 6-10 fpsre a Max Payne, mit tegyek hogy elhidd? (de érdekes, másnak sem hasonló géppel)
Te aztan ellentetes ember vagy! Egyszer ezt mondod, egyszer azt!

verso 2001. okt. 01. 01:08 | Válasz erre | #19228

azt el kell ismernem ha nem tudnám mi van a ps2 belsejében,
a játékok alapján én se hinném el mekkora teljesitményre képes a gép
kivétel ez alol 1-2 játék

sajnos a szoftvercégek nagyon a mennyiségre mennek rá
sok program szaggat, ez hihetetlen, de igaz
szaggat a játék egy konzolon !!!
de ez nem a ps2-t minösiti hanem a szoftvercégeket !
akik csak a pénzre figyelnek és szarnak a játékosokra

Szegeny version, megint megszivta... Hüpp-hüpp...

XHumano
én is (érdekes)

Akkor most nyilatkozzon már minden konzolos, ki játszik a PS2-jével 6 tévéképernyőn panorámában. (gyanítom még Deadman sem)
XHumano
mit kötözködsz ???? ennyire nem lehetsz má hüje !
ember
hát a ps2 játékok sem mennek ám mindig stabil 60-nal, de ezt már kitárgyaltuk.

mindenesetre 50-60as átlag az megvan azért itt is
ember
én pl igen
XHumano
Hja, mert ps2-n már mindenki úgy nyomja mi?
XHumano
verso: "konzolon az 1 millio darab nem sok..."
valóság: "A Namco háztáján nagy az öröm, ugyanis a szeptember 13.-án piacra dobott Ace Combat 4-ből már több, mint 400,000 példány talált gazdára!"

Akkor most a Namco-nál nagyon örülnek a nemsok négytizedének? Verso szólj má' nekik, hogy ne örüljenek annyira!
CSOCSO
😊)))))) olvasni még csak csak de érteni is😊))))) mármint ez egy rádió..
XHumano
Mutass csak egy (azaz 1 darab) olyan ps2-es játékot ami 1024x768-ban 32biten, 64megás textúrákkal hozza a 60-80 fps-t! Köszi!
CSOCSO
http://video.cnet.com/cgi-bin/visearch?user=cnet_news&template=playhiasf.html&query=%2A&squery=%2BClipID%3A0+%2BVideoAsset%3At100101_0830&inputField=&ccstart=3003&ccend=280533&videoID=t100101_0830&value=default&which=1&old=yes&override=http://video.cnet.com:80/cnet_news/template/override_config.js&overrideCheck=no

ezt hallgassátok meg!!! a cnet news a gc röl és az xboxrol beszélnek! van szo a ps2 röl is
XHumano
A pc-s rogramozok (???) szerint a PS2 teljesítménye egy Intel233MMX +Voodoo Banshee teljesítményét hozza !!!

(jé én is tudok írni ilyeneket hmmm...hmmm...)
ember
nincs ennél jobb, kb ilyen van.
viszont egy év múlva sokkal jobb lesz.

ez a teljesítmény meg legfeljebb a poligonszámban nyilvánulhat meg, másban közel nincs.
Es ezt megis ki mondta? 12 eves pistike a sarokrol? "Hat tudod, en kezdo szinten programozok quick basicben, es szerintem a ps2 olyan, mint az 1 gigas amd+gef2 kombinacio! De csak ha adsz egy ezrest, ezt csak akkor mondom!" LOL

CSOCSO
nah jo ez azé shit!!! nem igy néz ki a gamez te is tudod!!
Persze hogy nem! Ott csicsaztak egy kicsit a szart! De attol meg szar marad!

XHumano
A PS2 valós tudása, mikor real-time-ra kapcsol. LOL
XHumano
Nem lehetne hanyagolni a mangás képek beszúrását!?
Tudod ma még nem vacsoráztam és még szeretnék.
XHumano
Nem tudom mit vagy úgy oda, nekem nem is tetszik a csaj annyira, akkor már inkább a barátnőm. (aszem ma megmutatom neki a topicot)
Nembaj az... O belinkel pre-renderelt kepeket? Nesze, itt a valasz!

Ezt nektek! LOL

CSOCSO
amiröl beszéltem tépet haj boci szem és pici hegyes orr:
XHumano
"akkor a barátnöm is manga ????"

Muhahahahaaaa, azt ne mondd, hogy a barátnőd így öltözik az utcára. Akkor nem ti vagytok így együtt a falu bolondja?
CSOCSO
mé jobban nézne ki egy ilyen csajszi mondjuk MNG puloverben meg DEVERGO farmerben???
De jo beszolas volt! Kovetkeztetes: idegesiti verzsönt a szovegem, es mindent megtesz, hogy o is idegesitsen! Erre most mit mondjak? Kifogytal, version? LOL

CSOCSO
???????????????????? mivan?? ez most kruvára értelmetlen volt amit irtál!!!
XHumano
És hány nőt látsz az uccán ilyen szerkóban rohangászni?
A feje nem annyira mangás, de a haja, ruhája tipikusan manga shit.
CSOCSO
csak az a baj hogy ez is pre rendelt!
CSOCSO
manga ezt jelenti tépet haj ( ez megvan az FF ben is) nagy boci szemek pici szinte láthatatlan orr és pici száj ami néha akorára nyilik mint a fél fej!!! egy ingecske ami egy mini szoknyába torkollik ami legtöbbször kockás... nah ez a manga!!! a ruha néha más de nagy boci szemek stb azok mindig vannak!!!
XHumano
ez a primitiv emberek reakciója: 'hagyd rá csak irigykedik'
XHumano
Akkor veszek PS2-t, ha lemegy ötven alá az ára, és akkor majd jót röhögök az ide irogató konzolosokon, akik még 150-ért vették anno. He-he és még a pécé az átbaszás... meg hogy a PS2 értékálló 'befektetés'. Hülyék.

"játék ellátottsága heti 4-5"

Aha, és Te fogsz majd adni nekem ezekre a játkokra heti 60-80 ezer forintot??? Vagy attól nekem miért jó, hogy a boltba heti 4-5 új játék kerül a pocra, ha én meg otthon rágom a küszöböt???
Ez az uj maniatok? Aki leszarozza a ps2-ot, az irigykedik... Szanalmasak vagytok...

De buszkek! Es azt bezzeg lustak voltak megszamolni, hogy pc-bol mennyi kelt el eddig... Vagy amennyi ideje a ps2 kint van! Akkor nem jarna mar a pofajuk...

"kapsz egy szuper DVD-lejátszót"
LOL
Akkor inkabb mar veszek 30000 rugoert egyet a Penny Marketben, meg az is jobb ennel...

"cool játékgépet"
Ez igaz! Kalapacs letesztelesere tokeletes!

"aminek a játék ellátottsága heti 4-5,és mindezt minöségi tartalommal,látvánnyal,játszhatósággal"
Ha te mondod... Biztos! Szegeny konzolosok, olyan szanalmasok igy...

ember
inkább veszek egy új egéralátétet. az sokkal jobb és még marad is pénzem
ember
TNT2-től ne is várj sokat most már.
Konzolos
Most érdemes venni Ps2-öt Pc-sek,ki tudja karácsonykor visszacsuszhat az ár,és akkor már fujhatjátok.
(Ha azt vesszük brutálisan megéri,kapsz egy szuper DVD-lejátszót,ami alapbol boltban egy árban van egy komplett géppel,ezenkivül egy cool játékgépet,aminek a játék ellátottsága heti 4-5,és mindezt minöségi tartalommal,látvánnyal,játszhatósággal.)
Konzolos
800-as Celeron.Egy nagy 0 ez a Pc ugy ahogy van.(és ezt a Ps2 megvásárlása után tapasztaltam meg.)
Konzolos
Yess!
Scooter
"A Pc-s játékoknak leáldozott" Anyátok térde kalácsának áldozott le ha nem maradtok csönbe! 😊
A PC-s game mindíg virulni fog!!!
narumon
"Medium detailon talán,nekem is Asus V3800-om van,ugyhogy nem tudsz bepalizni..."

Akkor nyilván a géped többi része a szar. Ugyanis ha nagyon erölködsz én akkor is High Detailon játszottam végig és akkor is tökéletesen ment.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

ember
Egyébként elég jellemző mentalitás, amit Laza produkált. Előbb jut eszébe, hogy minden pc-s hazudik, mint az hogy szar a videokártyája.

Sajnos ez az egész topicra jellemző.
Alien!
Nekem is TNT2 M64-em van,és mióta megvettem a gépemet,sajnos ezzel rakták össze...Csak mazochistáknak....Hogy most milyen kártyát érdemes venni,fingom sincs,a GF2 még épphogy élné a virágkorát,már itt van a 3,ráadásul a Radeon sem szar,úgyhogy nem is veszek videókártyát,meg nem is játszok...

Részemről még az ezüst Ps2 megy el,a mai TV szín-divatot követve...

Szimpi,a Sony Non-Exclusive felfogása...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

ember
de mi értelme?
játékokhoz fölösleges és más sem használná ki szerintem. (duál procihoz is direkt olyan oprendszer vagy progi kell)
ember
version nem válogat, neki van mindegyikből egy. (összekötve persze)

Konzolos
Nee mert elpirulok.Amugy stipi-stop a kék Ps2!
Verso?
ember
nekem szürke-fekete "design házam" van

biztos szebb mint ezek