A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuti hogy kell meg egy a ketezer serleg melle...

CSOCSO
hhe most megy a harmadik müszak az rtl klubbon egy gyerek jobbra balra ölt erre a nintendo-t hibáztatják😊
CSOCSO
már elmentem oda na csá
ember
nyilván ez az engine nagyon mérvadó a geforce teljesítményét illetően.
dehát ezt te is tudod, csak megint versenyzel a legnagyobb baromság beírására kiírt vetélkedőn
CSOCSO
ez barátok közt is 2.5 milla... ezt pár ithoni kölök csinálja.. valami gef 2 lehet kb... a gef 3 már tudja talán a 10 milliot is mint a GC a ps2-d meg jo ha tudja a 6 ot.. kb az az opimális
lécci http://www.tar.hu/softwaremagic/ csak ennyi 1 haldokló utolsó kivánsága hogy menjetek el ide
Na az meg a másik,de hogy ez az egy erőssége legyen a ps2-nek😊))
Ugy látom mással nem tud jönni a szerencsétlen...

ember
hát igen, nagyon objektív az ítélőképessége, ha a ps2-ről kapásból elhiszi, hogy az intro-képek a játékból vannak
Jah bocs, versionrol beszelunk... Vissza az egesz, amit irtam...

CSOCSO
nem ezt modntam te suta köcsög!! hanem azt hogy ha a fejlesztök nem ps2re fejlesztgetnének hanem ps2 re akor senki nem vett volna ps2-t... és mindneki gc-t venne meg xboxot!! azokat nem igazán lehet másolni a pénz meg dölt volna!!! DVD meg van gc ben!! csak DVD-s gc-t kell venni!
"gondolgodj má csocso a ps2-bol 20 milliot eladtak
gc-bol meg 400 ezret"
Bazdmeg, de hany ev alatt? Ennyire hulye nem lehetsz!

Már megint az eladott példányszám....

ember
ja tényleg, én is olvastam vhol
CSOCSO
DVD-t is játszik!! te lámer köcsög!! akora begyöpösödött fasz vagy hogy csak a köcsög ps2-vel birsz foglalkozni...én azért nagyjábol mindennel és képzeld lesz DVD-s verzio a GC ből és 10 szer jobban néz ki mint a ps2-d!!
CSOCSO
amikor azt irta hogy jön a cd-s pecs😊))))))) vagy amikor nem tudta mi az az s3tc? vagy amikor azt magyarázta hogy a nemtom hánys szoftver csomaggal majd a ps2 30 millio poligont tud,, meg amikor az összes ps2 gamezből a pre rendelt képeket linkelte be hogy nézzétek meg milyen gyönyörű😊

én akor száltam el egyser amikor a GBA-n volt egy igen komoly pre rendelt video!!! hátsimán megvolt olyan minőségű video ami van psx en vagy ps2-n!!!
Ha ennyien kertek eloszedem... 😊)) (Csak meg kell talalni Pyrex nevet!)

ember
játékmennyiséget hogy ítéled meg ilyen hamar?
amikor a ps2 kijött, siralmas volt rá a játékkínálat.

dvd-igaz

eladott példányszám: majd elválik egy idő után.

egyébként én nem az üzleti sikerről beszéltam, hanem magáról a gépről.

és a dvd hiányát kompenzálja az erősebb hardver
Na most ez eladott mennyiség...
Hány embert vágot át a sony ezt mutatja csak!
Köztük te is ot vagy...

Egyszeruen kifogyott, elfogytak az eszervek, jonnek a baromsagok... Altalaban az elso hozzaszolasra (se) telik az elobbibol...

nem jön senki?
CSOCSO
heheh hja 2000 et de azt 4 személyiségben😊))))))LOL
Na ere én is kíváncsi vagyok😊)))

ember
igeeeeeen?! melyik? látnom kell...
CSOCSO
hw és a hang is jobb nem kicsit! egyszerűen csak meg kéne baszni a fejslesztőket hogy észre vegyék ha nem fejlesztenének ps2-re jobban nyomulnának a gc n meg xboxon több pénzük lenne!! 8 mindneki gc-t meg xboxot venne)
Azért húzzam meg magam mert most szólok hozzá a hülyeséged miatt?
Szégyelheted magad,hogy ennyire tellik neked...

ember
ja és mind a 2000 oltári nagy baromság volt...
http://www.tar.hu/softwaremagic/
na gyertek ide!!!!!!!!!!!
Ebbol 1999 baromsag volt, volt koztuk 1 db ertelmes, ezt elismerem...

CSOCSO
cd minőségű zene?? hehe ez is jo!!ettől függetlenűl psx en sem volt... most elővehetnem a régi magazint de nem teszem azt isják le benne hogy az átkonvertált 2 cd-s Resident Evil hangjai zenéi szebbek mint a psx esé volt!! ehehh
amugy mit is tud a ps2? dolby surround?a GC meg dutdja a Dolby pro Logic 2-t is nem csak a surroundot.. amugy meg mosolyogtató de ma olvastam a www.gamepro.com on hogy azt irják hogy az eternal darkness zenéje gyilkos!!! annyira zoralok....
ember
na azért nem volt annyira jó az n64.

viszont ez nem áll a GC-re, az nem marad el semmiben a ps2től, sőt. (hardverileg legalábbis)
De ez itt pc!
Szerinted minek a segítségével törik a ps2 es játékokat mi,te nagyfejű???
Meg ez is elég szánalmas,hogy 1 konzol azért érjen el sikereket,mert warezelni lehet rá,ráadásul 1 pc segítségével!
Nagyjából enyit a "csúcskonzolodról"...

"de ez adja el a konzolt , a pc-t is ez adja el !!!"
Ezzel megint ellentmond, hogy nemreg azt szajkoztad, hogy a pc azert fog megdogolni, mert az emberek semmit nem vesznek meg eredetiben... Bazz, mekkora lamer vagy te... LOL

"ki venne pc-t ha egy 3d studio-t meg kéne venned mi ??????!!!!"
Mondjuk akinek szuksege van ra, nem jutna el a magadfajta surmokhoz...

ember
3d studio nem túl jó példa, aki tényleg munkára használja, az megveszi

de egyébként pc-re is eredeti játékok dominálnak már nyugaton
30-at, és rengeteg gyönyörű, pixelmentes játékot.
CSOCSO
nem törik?, eheheh és ezt neked ki mondta? hülye segg még ha lenne pénzem a gamezra akkor is másolnám!!!
CSOCSO
nem én voltam
ember
na ez jó, már kezd átalakulni konzol vs konzollá a topic. lassan fel is szívódhatunk mi pc-sek, és röhöghetünk messziről
"a hülye nintendo má egyszer megszivta a másolásvédelmével (kazi)"
Epp valamelyik konzolos baratod (vagy lehet hogy te) irtad le nem sokkal ezelott, hogy N64 kazija is masolhato...

Öcsém ezt a baromságot még te se hiszed el!!!
Majd biztos a sony előre kitervelte hogy törik a játékokat a gépére!!
Hát bazz röhögnöm kell...
LOLLOLLOL!!!
Ha nem tudsz értelmesen hozzászólni húzz el innen,mindenkinek jó lesz!

ember
helly=hely (uhuhuhúúúúúú)
ember
a kazettát nem azért szívta meg mert nem tudták másolni, hanem mert szar volt, kevés helly volt rajta.
alapból nem volt cd minőségű zene, introk is kevés, stb..

"ök se tudnak heti 10 gyári játékot megvenni"
nem is játszanak annyival. ki mondta hogy minden szart meg kell venni.
Sokkal kevesebben törik, mert van pénzük. Nem szívta meg a Nintendo, mert aki minőségi játékkal akart játszani, az N64-et vett, és nem ps-t.
Ez biztos hogy Viking-nek ment?😊))

Öööö, bocsi, nem neked ment! Sorry megegyszer!

CSOCSO
szánalmas vagyok??? azé mert az a grafika csupán 3 szor szebb mint ami lesz valaha ps2-n?? a biohazard is igen csunya... tényleg... pere rendelt háttér..és? pre rendelt dolgok meg real time ba nyomják az árnyékot!! pl akkor mikor volt egy nagy szellöző és a falra és rád full real time ba nyomta az árnyékot.. még egy Luigis mansionban is szebb és több textura van mint akármelyik ps2 gamezban
En is erre gondoltam, de szerintem nem sokaig... (ahogy ez sem) Nembaj, neha egy kis epito kritika se art... Vagy megis?

CSOCSO
a ps2 megint hol lenne ha nem lehetne másolni?? nemtom.. én ugy fogom fel hoyg a Sony MÉG MINDIG BÉNA!! és nem tud egy köcsög konzolt ugy összehozni hogy az jo legyen mindenkinek!!!
a fejlesztök megint rohadtul szeretni fogjék hogy az emberiség pár %-a veszi csak meg eredetiben a gamezját!!
a sony megint szar konzolt-csinál olyan suta hülye köcsög hogy nem tud olyat csinálni hogy ne lehessen másolni!!
DE ITT AZ UJ FELTEVÉS: SONY FOSIK GYORSAN MEGINT DIREKT UGY CSINÁLTA A KONZOLJÁT HOGY LEHESSEN RÁ MÁSOLNI IGY TUTI A PS2-T VESZIK MERT MÉR NE? 1000 EZER EGY GAMEZ. A LEGJOBBAN MEGÉRI.. SONY EGY LAMER KÖCSÖG A PS2 JÉVEL EGGYÜTT!! ÉS MIVEL EZ VAN MINDNEKINEK mer mé ne? hiszen másolható meg hasonlo..sok fejlesztő ide fejleszt sok hw ide jön ki ( sok kormány stb)
ehhez képest az év konzolja a GV volt ö nyerte az E3 on az év peripherial ja a GC nek a joy-ja volt! azzaz a gc nek van a legjobb joy-ja... stb stb... sony lamer a ps2 vel!!! majd egy év mulva nzd meg kinek éesz ps2 je.. kb olyan grafika lesz akkor mintha most jönél a psx el... a gc meg az xbox nagyjából szinten lesz....
Jajj hagyjátok már azt a f*szt!
Már 1 jópárszor bebizonyította hogy tök hülye,és nem érdemes vele foglalkozni...
Akkor nem értem hogy hogy lehet az,hogy itt érdekel bárkit is,hogy mit pofázik?
Hagyjátok már a búsba,nem látjáto hogy élvezi??
Aki meg nem jött volna rá természetesen versionról van szó!

ember
viking, kíváncsi vagyok ez a hozzászólás meddig marad itt...

Dikkma jöjjön vissza!!
Én még Spectrumon kezdtem játszani. (29)