A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LOL, most jon a "mindig csak az SW" duma... Szanalmas vagy, eskuszom! Ugyanazert szidod a masikat, amit te csinaltal! De mar nevetsegesen szanalmas! LOL 

Most hirtelen nem talalok feltartott kezu smiley, de ez meg a legkisebb bune... Legalabbis eltorpul a topicok szetcseszese, floodolas, mindehova bepofazas mellett... Valamint meg egy dolgott tett, aminek egyszeru kovetkezmenyekent mostmar Bradock moderalja a jatekosok forumat (es neha csinal elegge nagy hulyesegeket is)...
HEEHEH TE VAGY AZ AZ EMBER AKI 1 ÉVIG JÖTT A GT3 AL MEG AZ MGS2 VEL EGY ÉV UTÁN ÁTTÉRTÉL AZ MCO RA!! NE AKARD HOGY MEGKÉRDEZZEM A TÖBBIEKET KINEK VAN IGAZA!!!
Most csendben van, kushad, elfogytak az érvei.
Mondott! Pl a orok kedvencem, amit folyton ismetelget (Hitler elv ugye: ha elegszer mondod a hulyesegedet, a nep elhiszi) az hogy "a ps2 hardveret meg mindig nem hasznalak ki teljesen!"
version én nem te vagyok hogy 20 névvel jöjjön be ide!! tegye fel az a kezét aki szerint version igy csinált!!
amugy meg hol szebb a grafika?? nézzük csak...
Staw wars rogue leader 2...
biohazard, eternal darkness stb stb...
amugy meg hol szebb a grafika?? nézzük csak...
Staw wars rogue leader 2...
biohazard, eternal darkness stb stb...
ja, persze, oké, tényleg nem.
csak apc-s ismereteitek merülnek ki ebben.
vagy mondtál ezeken kívül valami értelmeset? bocs, nem emlékszem.
csak apc-s ismereteitek merülnek ki ebben.
vagy mondtál ezeken kívül valami értelmeset? bocs, nem emlékszem.
Nem, én némileg öregebb róka vagyok, mint Csocsó barátom, de mindenben egyetértek vele. A ps2 szar, a másolt lemezek miatt megy még itthon. Az igazi minőség: GC!!!

version, majd bepésztolok egy szép kis idézet-gyűjteményt a "hozzáértésedről", hadd röhögjön mindenki. ha lesz időm
a többi konzolos legalább nem akar úgy tenni, mint aki mindenhez ért, úgyhogy az ő nevükben egyébként sem nyilatkozz. ha úgy érzik, többet tudnak a pc-ről mint én, akkor majd megmondják.
a többi konzolos legalább nem akar úgy tenni, mint aki mindenhez ért, úgyhogy az ő nevükben egyébként sem nyilatkozz. ha úgy érzik, többet tudnak a pc-ről mint én, akkor majd megmondják.
version, ez egy poén volt.
az előző hozzászólása és a neve apropóján, ha nem érted, sajnállak.
honnan tudod, hogy a konzolokról mit sem tudok. kevesebb égbekiáltó baromságot mondtam róluk, mint te a pc-ről (vagy akár a konzolokról)
úgy ismerik a pc-t mint én? hát nem vagyok egy szakértő, de azért túlzásokba ne essünk már...
az átlag ide írkáló konzolos annyit tud a pc-ről, hogy hol kell bekapcsolni, meg hogy van olyan hogy fps, meg diabló.
veled az élen.
(ez a láncszemes dolog... saját poént nem tudsz kitalálni?)
az előző hozzászólása és a neve apropóján, ha nem érted, sajnállak.
honnan tudod, hogy a konzolokról mit sem tudok. kevesebb égbekiáltó baromságot mondtam róluk, mint te a pc-ről (vagy akár a konzolokról)
úgy ismerik a pc-t mint én? hát nem vagyok egy szakértő, de azért túlzásokba ne essünk már...
az átlag ide írkáló konzolos annyit tud a pc-ről, hogy hol kell bekapcsolni, meg hogy van olyan hogy fps, meg diabló.
veled az élen.
(ez a láncszemes dolog... saját poént nem tudsz kitalálni?)
Biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos, biztos..............
Trefa onmagad lejaratasara, mi?
Te a veled vitazokat meg nalad is nagyobb lamernak tartod?
Te tiszta hulye, eskuszom, mint torgyan (kisbetuvel)... Annyira hulye, hogy az mar nevetseges... 
Trefa onmagad lejaratasara, mi?
Te a veled vitazokat meg nalad is nagyobb lamernak tartod?
Te tiszta hulye, eskuszom, mint torgyan (kisbetuvel)... Annyira hulye, hogy az mar nevetseges... 
Ha jól emlékszem még a processzorok felépítésébe se tudott belekezdeni

"tudod néha játszom a tudatlant"
Bazzeg miattad lefejeltem a billentyuzetet a rohogestol!
Meghogy jatszod a tudatlant? LOL
A nagy hardverpatcheiddel, mi?
Meghalok, jobb ez a srac, mint az ingyencirkusz! 

Bazzeg miattad lefejeltem a billentyuzetet a rohogestol!
Meghogy jatszod a tudatlant? LOL
A nagy hardverpatcheiddel, mi?
Meghalok, jobb ez a srac, mint az ingyencirkusz! 

Jeee version irtás!!!
Ez izgalmas lesz😊)))
versoin

Ez izgalmas lesz😊)))
versoin

Akinek esze van GC-t vesz. SOKKAL szebb grafika, ezerszer jobb játékok, mint ps2. 

Mely nyomot hagyhatott lelkedben az az ujabb lebogesed, ha igy emlekszel ra! 

"azok legalább ugy ismerik a pc-t ahogy te"
LOL, megfulladok!

Most akkor gondoljunk arra a mondatara versionnak: Milyen jatek az?
LOL

LOL, megfulladok!

Most akkor gondoljunk arra a mondatara versionnak: Milyen jatek az?
LOL

Azt is mind CSOCSO-nak mindenféle színben 😊....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Jön a GC és elsöpör minden mást...

Megint valaki olyat veszel kéretlenül is a védelmedbe aki más nevében irogatott, többször és több helyen kijelenetette, hogy szétcseszi a fórumot és az oldalt, a lehető legtöbb módon megszegte a moderálási alapelveket.
Vagy bánt a hozzászólásom igazságtartalma?
Vagy bánt a hozzászólásom igazságtartalma?
Mi baj a stílusommal? Emlegegettem bárkinek az őseit, fu..koltam, b+-ztem, teli floodoltatam a fórumot? Írtam azt bárhová, hogy "PS2 suxx!!! PC RULEZ!!!"? Fengyegetőztem azzal, hogy meg hekkelem az SG-t?
Vagy éppen az bánt, hogy nem a legalpáribb módon fejeztem ki magamat?
Vagy éppen az bánt, hogy nem a legalpáribb módon fejeztem ki magamat?
Ha azért bunkó vagyok, mert leírtam a nyilvánvaló tényt több hónapos tanulmányozásotok után, hát legyen. Csak tudod kicsit régebb óta vagyok itt ezen a fórumon és volt időm a tendenciákat megfigyelni. Ha képes lennél a konzolos berögzötségeid főlé emelkedni, akkor ezek neked is egyértelműek lennének.

Persze,hogy Xbox-ra építi a gépeit,mikor teletömte az MS a zsebeit....De mondok valamit,van játéktermes ismerősöm,aki azt mondta,hogy mióta a konzolok terjednek azóta siralmas a forgalmuk,talán csak Siófokon nem, nyáron(de az is csak 2 hónap)...
De legalább majd oda el tudják adni....Már látom is a nagy feliratot: POWERED BY X-BOX....
De legalább majd oda el tudják adni....Már látom is a nagy feliratot: POWERED BY X-BOX....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Most mindenki tanulmányozhatja a fogyasztói társadalom áldásos butitó hatásának kitett konzolsok mintapéldányát. Gyengébbek kedvéért versio-ról van szó, de szerintem a többi alany is igen hasonló viselkedési formákat mutat. Az alig néhány hónapja megjelent akkor és azóta ezerszer a legjobbnak kikiáltott progi ma már szerinte nem ér semmit, de majd a következő. Muhahahah! 

elarom hogy a PC sem hasznalja ki a teljes kapacitasat nagy okos ja es szarok ra hogy a PS nem hasznalja ki Hat akkor szar
Érdekes, ha valaki mutat PC-re egy jobb játékot ami konzolra biztos nem is fog megjelenni, akkor egyből azzal jöttök, hogy a 😛S2 teljesítménye még sehol nincs kihasználva... bla-bla-bla... Most tanuják programozni... bla-bla-bla... A TV-nek jobb a képe... bla-bla-bla... De a játékélmény...
Ideje lenne valami újat kitalálni vagy elismerni, hogy nincs igazatok!
Ideje lenne valami újat kitalálni vagy elismerni, hogy nincs igazatok!
igaza van GABO-nak a ha ertenel egy picit is a kepcsovekhez vagy a kepernyokhoz tudnad hogy egy monitor felbontasa sokkal nyagobb mint egy TV-e
Felmerült az árnyékok kérdése ismét. Csak két cím: Mechwarrior 2 és 3.
versio:
Neked meg ideje lenne már szemüveget venned vagy a szemellenzőt levenni. Az amit a TV és monitor képek összehasonlításában alkottál egyenesen röhejes. Vajon miért van az, hogy mindenki jobbnak találja a gépem által nyújtott képminőséget mint a TV-ét? Pedig ugyan az a műsor volt kirakva a monitorra a TV-tuner segítségével.
Öreg ébredj már fel!
Neked meg ideje lenne már szemüveget venned vagy a szemellenzőt levenni. Az amit a TV és monitor képek összehasonlításában alkottál egyenesen röhejes. Vajon miért van az, hogy mindenki jobbnak találja a gépem által nyújtott képminőséget mint a TV-ét? Pedig ugyan az a műsor volt kirakva a monitorra a TV-tuner segítségével.
Öreg ébredj már fel!
Az azért tetszett, hogy Laza visszakézből diablo klónnak titulálta az NWN-t. Gondlom még hírből sem halott a közeljövő egyik legjobban várt RPG-jéről. Jah, konzolra nem lesz és ezért nem ismeri. Szegény...
"miért nem V7100?
drágább lett volna?"
Kicsivel igen, de a 7100 lassabb.
drágább lett volna?"
Kicsivel igen, de a 7100 lassabb.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Nem is beszélve a GC-ról.
ember : bocs, Vikingnek szántam (meg mindenkinek, aki szerint nem létezik ilyen )

WoW még mindig :P
Búcsúzóul néhány ps2 alázó xbox grafix:
...és asszem kár is tovább vitáznunk a ps2 'erejéről'...
...és asszem kár is tovább vitáznunk a ps2 'erejéről'...
Gyakorlati adat, csak nem játék alapján. Az időzítések miatt jó ha a tizedét megoldják, és akkor még mindig nincs multitextúrázva, bump map és egyéb effektekről nem is beszélve!
"textura nélkül a 75 millat kinyomja"
hja, shading és fillezés nélkül, nagy méretben...pffff
úgy az xbox nyom 150 millát, de kit érdekel? ezentúl csak úgy jácc!
hja, shading és fillezés nélkül, nagy méretben...pffff
úgy az xbox nyom 150 millát, de kit érdekel? ezentúl csak úgy jácc!
"ürhajos játékban mi a fasznak textura"
miért, szerinted minden űrhajó egyszínű?
meg a törmelék is, a rakéták is, a fegyverek effektjei is?
persze, biztosan.
a 75 millió pedig az elméleti maximum, az álmaidat kivéve azt még textúrák nélkül sem fogja elérni
miért, szerinted minden űrhajó egyszínű?
meg a törmelék is, a rakéták is, a fegyverek effektjei is?
persze, biztosan.
a 75 millió pedig az elméleti maximum, az álmaidat kivéve azt még textúrák nélkül sem fogja elérni