A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ember
kár hogy nem megy a link, mindenesetre vicces fake kép
ember
Cg=GC
ember
laalee kicsit nézd már meg jobban azt a képet!

ha ilyen bump mapot tudna a Cg, az lenne az évszázad effektje...

azok poligonok
D3t0nat0r
Na ezt überelje a ps2, ha tudja! (Screenshot a doom3 ból 😊

ember
radeon 2 inkább
CSOCSO
😊 szerintem igen jo kis hw de mérne lenne ha megint késöbb adják ki mint a ps2! még jo hogy jobb mint a ps2.. csak a sp2 nek ot a sok sony fan ami csak azért van mert a psx cd és másolni lehet... a n64 meg kazi... szal mindenki sonys volt és ha valami már bevállt miért cserélnének másra... pár év és a nintendo felvásárolja a ps-t😊))))))))99 csak vicc😊 de hogy a nintendo most nagyon jo lesz az tuti azt is tudom hogy meg sem jelent de már most 4-5 rpg készül rá enniy rpg még a nintendo 64 re sem jött ki az 5-6 év alatt!!
Nem vagyok konzol parti, de ezeket a GC-s kepeket nezve el kell ismernem nem lesz rossz darab a rut kiskacsa 😊

XHumano
Nem fogod őket meggyőzni, még le kéne írniuk a végén, hogy a GC jobb hw mint a ps2. Soha!
CSOCSO
majd mindjárt keresek neked videot töltsd majd le
XHumano
Azért iszonyat, mennyire tudtok gagyizni egy olyan grafikát, amit ha valaha is tudna a ps2, csak azt olvasnánk tőletek, hogy sony az isten.
Szerintem simán ver bármilyen ps2 grafikát, hogy nektek nem teccik, az csak egy újabb bizonyíték fanatikus elvakultságotokra (amit eddig is megismerhettünk).

Valahol itt kellene veletek végleg abbahagyni a témát mert tiszta sor, hogy szemetekben a homályos, a pixeles, a low-detail a szép, de csak ha ott a PS2 felirat. 😞
CSOCSO
full 3 d az egész megdöbbentő ez a külömbsé kettönk között én már láttam nem egy gt3 videot nem egy mgs2 videot és egy mco videot te hány gc-s videot láttál? az a szürke kép ful 3d!! eszméletlen mi mennyiségű video van ott megrajzolva!! nehogy fejbe ldd most magad hogy tényleg 3d!nem egy nagy textura! hanem minden 3d!!
CSOCSO
megkerestem és most ugy sem fogjátok elhinni de 130 ezer poligonbol áll ami 60 fps nál 7.8 millio poligon csak a hajó..persze ezt sehogy nem láthatod egyszerre mert felezzük csak meg!! maximum 3-4millio poligont látsz a hajobol de legtöbször csak 1-2 milliot látsz mivel nééha csak a negyedét látod de a csillagrombolonál van vagy 30-60 kisebb repcsi gép amik szintén el vannak látva rendesen poligonokkal szalé az a 9-10 millio poligon néha megvan a gamezban!! de átlag 6 millára saccolok... mig egy gt3 ban vagy mgs2 ben megvan ez 3-4 millánál max 6
ember
de ha rászámolnák a bumpot előre, nem igazán lehetne jól tile-ozni, vagy pedig hülyén nézne ki eléggé, hogy mindenhol ugyanolyan, függetlenül a felület dőlésétől
ember
sőt nem is EMBM szintű, mert az tett rá env. mapet is.
kb olyan, mit amit a gef2 tud, nem tom, hogy mi a neve, DX7-es effekt. na az pont így néz ki.
Giantsben van pl.
ember
én annak nézem, bár nem túl korszerű, kb EMBM szintű. de legalább van az egész talajon, ami nem sok más játékban van
ember
verso, ha kicsit jobban megnéznéd, látnád, hogy az a szürke terep tényleg 3d-s.
szerintem elég jó kép
CSOCSO
heheh te már nem tudsz mit mondani esküszöm!!egy rohadt képet mutass ami szebb ennél
CSOCSO
nagyon arcade a gt3!! ma kiprobáltam kormánnyal is a GT kormánnyal!! messze van egy nfs porsétől vagy akármitől is! amugy a kép nagyon zoralok a ps2 még sehogy nm tudott és nem is fog tudni ilyet !! mindjárt megkeresem mennyi a csillagrombolo
ember
Látod, Alien, én így vagyok a Gt3-mal, hiába gyönyörű, nem kötne le, nem is zavar hogy ps2 only.
ember
"a csillagrombolo áll több millio poligonbol ( 60 fps nél)"

ez túlzás
Alien!
Gyönyörűek a képek,csak nálam már nagyon rég lecsengett a Star Wars,annyi játék volt már belőle,hogy meguntam,aszolút nem vagyok rákattanva,mondjuk soha nem is voltam,csak gyerekkoromban amikor bejött a mozikba...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

CSOCSO
34 ezer poligon egy hajó ami másodpercenként 60fps el 20 ezer poligon... mennyi is volt a gt3 ban az autó?? 3-4 ezer? abbol volt 6... hmm.. itt is van néha 6 ilyen😊 meg csak a csillagrombolo áll több millio poligonbol ( 60 fps nél)
CSOCSO
nincs rajta poligon mi?? de a ps2-den még nemcsak poligon de texturák sincsenek akkor!
CSOCSO
te vakabb vagy mindennél bazzeg!! mutass egy kurva poligonos képet!! kezdek kételkedni abban hogy tudod e egyáltalán mi az a poligon?
CSOCSO
Game or Movie? nevű kép...
CSOCSO
ez sem csunya!nincs sok poligon de nem láttam még ilyen szögtelen képet sehol!!
CSOCSO
aszonyga nincs sok felület? njem csak odalent szépöcsém minden 3d!! több poligonnal mint mint ami van a gt3 ban és az mgs2 ben eggyütt véve!!
Laalee
mwer gba 😊

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

CSOCSO
hm GC... grafikai bemutatónk is elmenne😊)
Alien!
Szerintem ugyanazt a Mode 7-t használja mint az SNES,tud forgatni,nagyítani,aztán ennyi...Mondjuk egy hordozható géptől már ez sem kis teljesítmény...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

ember
hát verso.

ilyen vízeffektet az Outcast két éve is tudott szoftveresen.

a fényeffektek elég jók
Laalee
az also kepen amugy mit kene nezni?😊 mert csak egy fel centis zöldseget latni a közepen egy szurke lukkal...

Laalee
lattal te mar GBA-t? 😊 asszem a nintendo fosna magat elöször össze örömébe ha tudna 3d-t kezelni a gba

Alien!
Hát ugyebár nem kis túlzással,hasonlít rá,mert megjelennek rá olyan játékok mint amik voltak Ps-re,de figyelembe véve az adathordozók méretét(és a képeket),ez a "legalább annyit tud, mint az általad nemrég még istenített ps" szöveg egy f*szság....Ez épp olyan mint ha azt mondanád,hogy hasonlít a csajod a Pamela Anderson-ra mert szőke....

Egyébként jó kis gép a GBA,a hordozható gépek között valóban impresszív....

Nagy majom vagy. Ez a kis gép legalább annyit tud, mint az általad nemrég még istenített ps. És elfér a zsebedben. Te nem látsz ki a fejedből fiacskám.
XHumano
thx
XHumano
DVD-t akart olcsón, sztem 90-ért elég olcsó, és nem arra kell, hogy elélvezzen a filmek minőségétől.
Hogy plusz játszani is tud rajta az csak jó. Ha engem kérdez, én is ezt ajánlottam volna (most várjon fél-egy évet az Xboxra ami először még sokkal drágább lesz?).
XHumano
ÁÁÁ, olyan szar játékai vannak hozzá (lehet psx-esek). Rondák és igénytelenek.
Azokból meg semmi amikről ti írtok, GT3 és társai. Majd idővel...
XHumano
Azt is lehet????
XHumano
Egy ismerősöm vett egy PS2-t bruttó 90-ért.
Állítólag többeknek feltűnt, hogy nyugatabbról behozva simán meg lehet úszni 100 alatt, míg itthon 150 körül is adták. Szóvá tették ezt a Sonynak, aki lépett is az ügyben és kötelezte az eladókat a maximum 90 ezres ár betartására.

Ha ez tényleg így van akkor szimpatikus húzás volt tőlük. Sony, 1 jó pont.😊
ember
nem a főmemóriára vonatkozik a 4.8-as busz?

egyébént meg nem olyan, mint az agp, mert ezt nagyon intenzíven kell használnia a ps2-nek (a 4mega vram semmire nem elég), a gef3 meg jól elvan a saját memóriájával, agp-n kevesebb adatot kell mozgatnia.
Lacc
És most hova szarjak?
narumon
HM és most igy megnézve valóban igy is néz ki 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"128bit*150mhz*2=4.8gigabyte/sec

tudjá má számolni !!!!"

Hehhehhehehee
A te hülye logikáddal számolva akkor a Gef3 igy néz ki
256*250=8GB ami még mindig bőven több mint a PS2...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Alien!
És akitől bérlik az is bérli.....

Alien!
Gondolom pont olyan mint Pc-n a Ps2 emulátor....😊

CSOCSO
azt nem értem hogyha mindneki azt irja hogy nem lesz netes gamez gc re és nem is gyártanak még hozzá semmi periphelialt akor hogy hogy van már modem hozzá??
Alien!
Kell hozzá egy eredeti DVD-s játék,a Boot lemezt elindítod,közben nyomva tartod a reset gombot egészen addig míg lemezt cserélsz,berakod az eredeti DVD-t,miután felpörgeti kiveszed,berakod a másoltat,és miután felpörgette,nyomsz egy X-et..Nekem így mondták,de még nem próbáltam!!!

Alien!
Húúúúúúúúúú bazze...Ez télleg fasza...

CSOCSO
megaszondom neked nekem a resident uj lesz... én nem játszottam vele.. amugy meg a Biohazard talánkicsitt jobb lesz nem is beszélve az eterbal darkness ami szo szerint tiszta pszhio lesz!!
itt föleg azon van a hangsúly mennyire vagy magadnál.. a sok vértől meg a sok zombitol felmehet benned az adrenalin anniyra hogy elájulhatsz ( a gamezban) és csak azt veszed észre hogy egy zűrösebb eset átvészelése után mész mondjuk a folyoson és szétroban a fejed sok vér fröcsög stb de meg persze elámulsz hogy mi a segg van aztán elsötétül a kép és te ot fexel a hullák köött azok a zombik között akiket elintéztél... mivel elájultál és csak halucináltál... stb stb és nem csak olyan lesz hogy rosz történik veled.. pl találsz egy jo fegyvert örülsz neki mint az atom majd hirtelen az elözö szobában ébredsz mivel azt is csak álmodtad😊