A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ember
igen, csak éppen ez egy szimulátor, tehát nem billre tervezték, a célközönség is kicsit igényesebb a fizikai modellezést tekintve, itt sokal több mindenen lehet morogni. (ráadásul ennek nem úgy álltak hozzá, hogy "ez minden idők legjobb játéka, nem lehet rossz, a fizika biztos hogy így tökéletes")

valamint ez egy DEMO, tehát vannak benne hibák. ebbe a topicba azo írnak, akik leszedték a demot és le akarják írni a véleményüket. az indexes GT3 topicba pedig rajongók írnak, akik azzal játszanak állandóan, a már régebben megjelent porgiknál ez így van általában.

na mindegy nem érdemes ezen vitázni, csak nézd meg, milyen ha én válogatom ki a hozzászólásokat:

"Aki nme látta töltse le!!!
Aki letöltötte, az pedig élvezze ezt a GYÖNYGSZEMET!"

"Amúgy a demo alapján a legjobb rally programnak tűnik, de azért várjuk meg a megjelenést"

"az utóbbi idők legjobb rallyja"

"nem rossz, nem rossz...azert van meg mit csiszolni, minden esetre eleg gyors es szep is..."

"Csak kormánnyal üljetek neki, hihetetlen élmény. Viszonylag nehéz vezetni, de ha ráéreztek az izére, akkor csodálatos, mámoros érzést nyújt "

"Nem rossz, sôt garfikailag nagyon jól kidolgozott, és látszik hogy figyeltek a részletekre is."

"Tuti jó a game !"

és ezek ugyanazok nagyjából, mint akiktől te idéztél, csak te kizárólag a hibák felsorolására koncentráltál, ezek meg inkább a program egészéről alkotott véleményt tükrözik
ember
hát duck:

1. vélemény szerint bill-el szar az irányítás. ez így is van. kormány kell, mivel ez egy SZINULÁTOR.
a grafika szerinte gyönyörű
2. is dicséri a grafikát, csak szerinte inkább rajzfilmszerű. ez negatív vélemény?
(a négyágú fák pedig tény, írja is hogy nem is lehet mást várni más progiknál sem)
3.ez is szintén olyan negatív? (itt is billentyűzet gond, de még azt is leírja hogy ez mindig így van)

stb..

összességében: egy hiba tűnt fel mindenkinek, hogy érdekes a fizika.
a grafikát mindenki dicsérte, a legtöbben egyenesen gyönyörűnek nevezték

még amiket dirket ezért szedtél ki, azok sem egyértelműen negatív véleméynek!
pedig direkt azokat másoltad be ahol a hibákról mesélnek, nem egész hozzászólásokat... (persze ne is, fölösleges)
a topic maradék 90%-ában csak dicsérik a játékot, hmmm.

az meg hogy a demo x megás, meg hogy milyen kocsit raktak bele, az meg inkább csak idegesítő, nem hiszem hogy negatív vélemény a játékról, csak megjegyezték.
ember
"Környezeten meg nem láttad azokat a zseniális trükköket még is valósághűbb mint ez a plasztikus 32bites csoda....A stabil FPs-t meg ne is említsük...."

tényleg ne említsük, mivel nálam ez is tökéletesen gyors.
(elfelejthetnétek már ezt a baromságot, mert ha nem m64-gyel jáccol akkor nem szaggatn semmi)

egyébként meg a környezet szerintem még mindig nem valósághűbb.

"az a gáz,hogy sokkal kevesebb trükkel sokkal szebb játékot tudtak csinálni a japánok,te meg oda vagy a 32bites textúrákért,meg a tükröződésekért...Ez van,valaki a technikától esik hanyatt,valaki a látványtól...."

pontosan erről beszéltem, nem érted? mivel ennek demónak a designja (kocsi, pálya) nem az igazi, ezért egyelőre NEM SZEBB, mint a Gt3, de a játék engineje mindazt tudja és képes ugyanolyan szép látványt produkálni majd, ha a teljes verzióba beleteszik azt, amit várok. Azt próbáltam mondani, hogy a GT3 ugyanilyen pályát és kocsit nem jelenítene meg szebben, sőt! Tehát ott jobb a desing, viszont nem jobb az engine által produkált látvány. Viszont a design a végleges verzióban még elérheti azt a szintet.

nem az effektekre bukom, ne általánosíts egy játékból légy szíves (elárulom, hogy máig a legszebb játék szerintem az Outcast, pedig 400x300ban megy, szoftveresen), ebben sincs több effekt mint a GT3-ban, tök ugyanazok vannak.

ha azt mondom, hogy jobbak a textúrák és nagyobb a felbontás, attól meg igenis SZEBB lesz a játék, ha fejreállsz akkor is.

"ha odaállítanál két embert a két játék elé,szerinted melyikre mutatna rá,hogy sokkal szebb????"

a GT3-ra. mivel ez egy egypályás demo, a pályán fákon kívül semmi nincs, stb. éppen ezért nem "GT3verő" (mint ahogy nem is mondtam) egyelőre.

hagyjuk is ezt a témát.
Alien!
Grabvis Gamepad Pro..Asszem ez hasonlított a Psx irányítóra,de nem a Dual-Shockra...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
De itt most nem a szar kocsiról van szó,ha nem arról,hogy ha szarul modellezik le,akkor állhat egy autó 2500000 polygonból is akkor sem lesz valósághű,max csak hasonlít,de egyébként láttam mini-morrist,az utcánkban most is áll egy...És szerintem kurva fasza kis autó...

Csak a saját szememnek hiszek,ha odaállítanál két embert a két játék elé,szerinted melyikre mutatna rá,hogy sokkal szebb????Próbáld ki nyugodtan,csak az a gáz,hogy sokkal kevesebb trükkel sokkal szebb játékot tudtak csinálni a japánok,te meg oda vagy a 32bites textúrákért,meg a tükröződésekért...Ez van,valaki a technikától esik hanyatt,valaki a látványtól....

Egyébként ha szép kocsid van,és esetleg néha le is mosod,még ha nem is metál a fényezése,napsütésben rohadt szépen tud csillogni...

Környezeten meg nem láttad azokat a zseniális trükköket még is valósághűbb mint ez a plasztikus 32bites csoda....A stabil FPs-t meg ne is említsük....

Ja és nemhogy 5 kocsi nincs ellened,de még egy se...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

ember
egyébként meg ez alapján a pálya alapján tényleg nem lehet megítélni a játékot.

ha nem lesz meg a véglegesben az amit várok, ha a többi kocsi is ilyen csúnya lesz és nem lesznek változatosabb pályák, akkor tényleg nem lesz olyan szép, mint a GT3

(viszont ez egy igazi rally SZIMULÁTOR, tehát már ezért is jobb a szimulátor-rajongóknak (ami én nem vagyok))
ember
tudod az m64 nem támogat egy rakás dx7 effektet és akármilyenre állítod, akkor sem produkál olyan képet, mint egy jó kártya.

"csak nem méretarányos,és ez a gáz,hogy ha le is modellezték nem teljesen valósághűen"

miért, honnan tudod? ilyen kocsid van igazából?? ezt magyaráztam, hogy szart tettek bele a demoba, ugyanilyen kidolgozással egy esztétikusabb kocsi simán ütné a GT3-at. azok a kocsik sem állnak több poligonból, nem jobb rajtuk a textúra, nem élethűbbek(!), ez egyszerűen egy ronda kocsi, ez van. de itt most a játék grafikájáról volt szó, amibe ugyan ez is beletartozik, de a véglegesben lesz egy rakás másik kocsi is, ami sokkal jobban néz ki.

"fotórealisztikus GT3,a maga egyszerű,de még is zseniális trükkjeivel...."

igazából minden kocsi üvegből van? eddig föl sem tűnt... pont ez való parasztvakításra, az egész kcosi tükröződik, nagyon fasza, csak semmi köze a valósághoz.
megjegyezném, hogy itt sem csak a lökhárító króm, hanem az egész kocsi, csak nem vitték túlzásba.
érdemes megfigyelni.

"az ablaküvegre tükörkép feszítve,vagy lehet króm a lökhárító" - elárulom, hogy a gt3ban az a tükröződés amitől elájultok, ugyanez az effekt. csak az ps2-n volt, ezért egyből le kell hidalni tőle...
a környezeten meg nem láttam nagyon azokat a "zseniális trükköket"

"GT3 2d-s fáitól volt rosszul,meg a kocka házaitól,akkor ezek micsodák??????? "

igen, ezek is azok, de nem is rosszabbak, mint a gt3, sőt a textúrák kicsit jobbak is a lapos fákon.
Alien!
Az M64-re rátrafáltál,pont az van,max beállításokkal elég jól futott(900-as cerka),viszont az autó modellje piszok mód nem tetszett,jóval kevesebb polygon volt rajta,ugyebár mindenki a a GT3 2d-s fáitól volt rosszul,meg a kocka házaitól,akkor ezek micsodák??????? Hogy néz ki az a parasztház az út szélén???? A tré autóról meg annyit,az egy dolog,hogy sok polygonbol áll,csak nem méretarányos,és ez a gáz,hogy ha le is modellezték nem teljesen valósághűen,és ezért van rohadt messsze a GT -szériától,és innentől már lehet az ablaküvegre tükörkép feszítve,vagy lehet króm a lökhárító,az egész nem ér a szemembe annyit,mint a képernyőröl lemászó fotórealisztikus GT3,a maga egyszerű,de még is zseniális trükkjeivel....

Ja,és ne felejtsük el,hogy Time Trial.....

ember
Alien: m64-en játszottál vele legalább?

mert én is kipróbáltam, minden max-on és ami elérte a GT3-at, az
- a kocsi kidolgozása (persze itt nem tükörből van ám az autó, hogy mindenki a ref. mappinra élvezzen, annál kcsit élethűbb, de tükröződik szépen itt is ami kell), a textúrák az autón ezerszer élesebbek a GT3-nál (ezt is luxus észrevenni egy ps2 megszállottnak, igaz?)
poligonszámra: háááát ezt a tré autót (miért ilyet tettek a demóba) nem lehetett volna több poligonból emgcsinálni, nyilván mutatósabb egy dodge viper ugyanilyen kidolgozással, bőven alázná a GT3-at.
- árnyékhatások: minden fának és tárgynak tökéletesek az árnyékai
-nagyobb felbontás (mondjuk ez nem meglepő😉

szóval a grafika úgy összességében eléri a szintet

milyen gépen nézted, milyen beállításokkal? Mert ugye Pc-n ez is számít és hajlamosak az emberek a saját gépük alapján messzemenő következtetéseket levonni (pl Laza, version stb..)

ha meg max detail-lel nézted és nem is szaggatott, akkor pedig kicsit elvakult lehetsz a GT3-mal kapcsolatban, bár ez nem újdonság.
ember
Duck ha megnézed, a legtöbb ember el van ragadtatva a RT topicban, nem tudom miről beszélsz.

(mondjuk a topic felében nem is a RT-ról megy a trásalgás)
narumon
Alien: Az kamuság. Havernak van eza freecom lejátszó és én irom neki a lemezeket...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Alien!
Igazad van,megnéztem az enyémet...Buktam,csak abból a f*sz mini cd-Mp3 lejátszóból indultam ki,amit úgy reklámoznak,hogy a hozzá kapható lejátszóval lehet írni a lemezeit....

narumon
"Tééleg mivel fogják írni a 8 centis mini-dvd-t,mert sezrintem a mini cd-író sem terjedt még el(és nem is fog)??....."

Ezt sima cd iroval lehet irni. HA nem tünt volna fel ezért van a cd iroknak és a cd olvasoknak is a közepén a kis bemélyedés. Abba helyezendő a kis cd. DVDnél ugyanez a helyzet...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Alien!
Na játszottam a Gt3 verő Pc-s csodajátékkal,a Rally Trophy-val,amit itt istenített jópár arc 10K hozászolással ezelőtt...Ami eléri a Gt3 szintjét a játékban,az a napsütés megvalósítása(ami hasonlít)....A többi az meg.....

CSOCSO
aki letöltötte azt a videot azt láthatja hogy a csávesz több millio poligonbol áll az izmait meg lehetne nevezni annyira látható midnen rajta!! húzós!!
CSOCSO
a mario kart igen csak olyan gamez volt ami vicces volt és simán eljátszhatot vele egy 30-40 éves is és egy 10 éves is!!
és nagyon jo volt!! a donkey kong meg igen csak nem való 15 éven aluliaknak söt 18 az már inkább!
CSOCSO
ha jol tudom dvd iroval lehet irni 8 cm es és 12 cm es dvd is nem véletlenül vanm meg az alyzat a 8 cm es a dvd iroban nem csak egy 12 es kör van benne!
a DVD-s gép mondjuk hogy 100-120 ezer lesz mig a sima GC 60-80 ezer!! ez már áfával meg mindennel érthető!!
CSOCSO
dolcsi
Alien!
Tééleg mivel fogják írni a 8 centis mini-dvd-t,mert sezrintem a mini cd-író sem terjedt még el(és nem is fog)??.....

ember
a gef3-ban ez kiscit másképp néz már ki.

meg ezt a kártyát nagy felbontásokra tervezték, 600x400-ban meg sem kottyan neki egy fsaa
(gef2 is elviszi 640x480ban az fsaa-t, kb mintha felváltanál 1024-be, annyit lassul)
ember
azért az kicsit más, attól hogy x86os architektúra, a lényeg nagyon is változott

az indigokhoz közelebb áll a ps2 ennél
ember
4x fsaa-t tud az nv20 (sőt, gef2 is), tehát az lehet hogy benne lesz.
bár igaz, hogy TV-n nem kell 4x, de mondjuk 2x-es simán lehet bennük sztem
Javíts ki, ha tévedek, de a PS2-ben ugyanaz a MIPS-proci van, mint a SG Indigo gépeiben, azok pedig már nem mai csirkék.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Az a játék, amit maga a Nintendo cég ad ki mind első osztályú. Ezt megszokhattuk tőlük.
Nem mindenki az öldöklős játékokat szereti az öregebbek közül sem. Én már nem vagyok "pöcsi" és mégis játszok Mariokart-ot, Donkey Kong-ot stb.
Már az is eredmény, hogy belátod: jobban néznek ki. Kimondottan fejlődőképes vagy.
Remélem nem az én kérdésemre válaszolta. Ha mégis, akkor nagyon szomorú leszek. Ennyire nem keresek jól.
CSOCSO
350 aszhem😊
Megint király képeket mutattál nekünk. A DVD-s GC áráról és megjelenéséről nincs információd?
CSOCSO
én is voltam megnéztem és a gt3 volt!! le mans ot sehol nem láttam!! volt a pt cruisereknél két gép csak a pt cruiserekkel lehetett menni a gt3 bol meg volt egy másik ami külön egymagában állt valahol
CSOCSO
ezt én nem vágom!!
CSOCSO
ezt nem értem egy két napja még 700 beszolással keveseb volt!!! azért ennyit semiképpen nem haladtunk elöre!!mi a fasz van?
CSOCSO
http://cubemovies.ign.com/media/previews/video/biohazard/chrisspin640.mpg
ezt töltsétek le nézzétek meg!! megéri 20 mega...
CSOCSO
CSOCSO
nem is roszak igaz hogy pre rendelt hátterek de én nem nagyon láttam még pre rendeltet mozogni pedig a második képen rendesen mozognak a fűszálak meg néhol az ágak és amikor bevillan a villám és minden kivilágosodik nah az egy látvyány!!nem is kicsi!!

CSOCSO
azt nemtom mennyibe kerül a nyers emez
CSOCSO
másold DVD??? hm egy egyre több a valószinűsége annak hogy másolt gamezok legyenek GC re ja és láttam 8 centis dvd lemezt több mint 2 giga adatot tud tárolni!
CSOCSO
nah megint pár kép a gc ről itten van a DVD-s

The Q system can play GameCube software and DVDs, but it can also play DVD-Rs, VCDs, CD-Rs, CD-RWs and regular music CDs, Matsushita said. It does not support progressive scan play, but it does feature Dolby Digital 5.1 options.
Alien!
Aztán ezeket a Doom3 screenshotokat egyellőre mellőzzük már,mert az a konfig ami olyan látványt nyújt mint a képek,szerintem még senkinek sincs meg,meg persze legalább egy év mire megjelenik...

Verso, te beteg vagy!!! Ezek a képek csodálatosak. Nem véletlenül jelenik meg később a GC, mint a ps2. Óriási a külömbség a kettő között (a GC javára). Lásd már be, hogy ez a gép kurva jó. Azért a ps2 se rossz.
Konzolos
Furfangosan oldották meg a viz fodrozódását,egyszerüen fodrozott texturát feszitettek a viztükörre,látszatra jo,de valojában nincs hullám...
Ellenben ebben a progiban nagyon ott van a hullám:Baldurs gate D.S - Ps2

Klikk Ide
ember
egyébként a helikopter a port is felkavarja a földhöz közel, a fákat is megrezegteti, nem csak a vízre van hatással
ember
hegyek sem rosszak sztem, ha közel mész, fű is van rajtuk!
ember
persze egy m-mel

comanche
ember
na ide is beteszem már ezt a képet, commanche 4:

kép
ember
kétlem hogy ps2-t GT2-vel kitennének.

szerintem 3 volt, bár ha nagyon szar volt, akkor talán nem.

XHumano
Szinte mindenhol így csinálják, a távoli poligonokat textúrára cserélik. Még a GT3-ban is így van.
Mozgás közben alig észlelhető, bár az OperationFlahpointban néha jókat röhögtem az 'effekten'.
ember
mindenesetre valami közeli kép meg video jól jönne
ember
hát nyilván nem minden ablak külön geometria, én sem azt mondtam

de a közelebbi részeken az "épületek" elég jók és sok van belőlük. távolabb tényleg furcsa, hogy csak egy-két oszlop emelkedik ki, ez nem tom, hogy van megcsinálva (fake kép?), mindenesetre a közeli résznél az "épületek" biztos hogy nem csak textúra. de ténylwg furcsa, hogy távol meg átmegy egy elmosott textúrába egy-két oszloppal hmmmm...
ezt még tanulmányozni kell

egy videot megnéznék erről a pályáról
D3t0nat0r
bazze, nem lehet linkelni a shugashacról, hogyaza..........!!!!!!