A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ember
hát, meg kell válogatni az alkatrészeket.

megér egy nap utánjárást, mielőtt bármit is veszel
ember
persze, ha te mondod...

ezt most találtad ki?
ember
Hát hogy te mire használod az magánügy.
Ettől még közel sem lesz pc-verő a ps2.
ember
"probáld ki winyoval
mennyit esik töltés közben az fps érték
és ez wincsi, nem cdrom !!!
ps2-n 1 fps-t se esik !!"

te megint win2k-ról beszélsz...

ha van elég memóriád (a beállításoknak megfeleő mennyiségű, nyilván max grafikához kell 256), akkor nem fog textúrákat swappelni a winyóról, a többinél (zene stb) meg NEM LASSUL BE semennyit.

ps2-n is legfeljebb a zenét tölti játék közben, vagy szöveget hangot ilyesmit, a többit mind a pálya elején (tölt is k*** sokat általában)
ember
hát ha csak netezel meg mp3-mat hallgatsz, akkor jó, persze.

de egy komolyabb audio-progihoz (pl Cool edit, bár ez még nem is annyira profi) vagy grafikai progihoz kell a ram.
ember
de ez most hogy jön ide?
a virtuális memória ps2-n is nagy szar lesz, ha fejre állsz, akkor is
ember
mivel a pc-s játékokat úgy tervezik, hogy full installal menjenek a legjobban, kiscit nagyobb adatokat kell megmozgatni. wincsiről töltésnél nem is akad meg semmi (kivéve ha mondjuk túl kevés a ram vagy a vram, dehát ilyenkor textúrákat kell töltögetni a vincsiről, ilyet a ps2 sem csinál, ott kiszámítják hogy beleférjen)
ember
de, hallottam.
tényleg, minek is memória, hiszen ott van a király 40M/seces wincsi a szupergyors eléréséi idővel!
biztos nagyon szeretik a grafikai programok is ezt az iszinytató sebességet!
ember
az még lehet hogy működne elvileg, de egy komolyabb alkalmazáshoz nem lesz elég a 32mega ram.
ember
version=cyen?
ember
ja persze, lesz kb három progi amit futtatni tudsz a ps2-dön, hajrá!
CSOCSO
lalee melyik oldal jobb?Humano szerinted melyik a jobb?
Laalee
en meg olyan pilotarol aki kromozott sisakkal menne mert kb az tukrozodne ennyire

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

CSOCSO
igen mig a GC oldalán ott lent van a gép és a kontroller jobbra balra lapozva minden iránybol meg tudod nézni öket mig középen tudsz lapozni a gamezokhoz meg a többihez mind flas el jön le stb igen az scee sokkal jobb azzal az előugró menűjével egyszerűen csodálatos!!!
CSOCSO

vs.

igen az scee tényleg sokkal szebb!!! verso skater egyszerűen szánalmasok vagytok ez nektek szebb mint a gc oldala?? ahol zene van meg tele van flash el??? hehehe szarok vagytok!
CSOCSO
mindig máshogy néz ki az oldal és teli van flash el!! nem ilyen sárga az egész
CSOCSO
van net a GC-n!!! eddig is volr kép a hivatalos modmről de most a hivatalos oldalon is bemutatták...
CSOCSO
Hm azé nem kicsit jobb a GC webpageja mint a ps2 jé!! mondjuk ugy hohy látványosabb szebb jobb!!!
-------------
http://www.panasonic.com/consumer_electronics/cube/default.asp
-------------
www.nintendogamecube.com
CSOCSO
ez nem versohoz való nyálas szar szöveg ő sem valami ügyi de ez nagyon szar!!!
XHumano
Na én mentem .
XHumano
Version pár év múlva:

Pc-sek:
Ehhe, ime version ujabb szanalmas nyuszorgese...

XHumano
Érdekes világban élsz te - a magadéban.
Kukkants ki egy kicsit, miként is működik a nagyvilág.

Soha annyi fejlesztőcsapat nem lesz konzolra mint pécére, hogy miért azt már a te fantáziádra bízom, gondolkodj egy kicsit most már te is.
XHumano
A PS2 őrült fanatikus version/cyborg is csak egy megmosolyogtató porszem lesz a távoli múlt homokjában, mikor a 10 TByte-os játéklemezt felkopizom a másik ötven mellé a pécémre 😊.
ember
érdekes, nem lett kevesebb az utóbbi időben sem.
sőt
több játék készülget mostanában, mint néhány éve.
XHumano
Most komolyan gondoljátok, hogy azzal fog leáldozni a pc-s játékoknak, hogy itt egymás kedvenc konzoljait szapuljátok???

Konzolgépek jönnek-mennek, virágoznak, megbuknak, igen még tán a sonyka is bukik 1xcsak (pl. Sega sem volt kis cég a játékgépeknél). Mi meg a pécén jáccunk és fogunk még pár évtizedig...
XHumano
"nem látok egy xboxos gamát se
vajon mér ??"

Talán mert még nem is kapni xdobozt te nagyon setét...
Jövőre meg csak azokat fogod látni, na bumm.
ember
áh, ő már előre tudja
narumon
Saccolni mindent lehet. Karácsony még kicsit messze van.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

CSOCSO
véleményem nekem is lehet!! amugy meg az összes n64 es autos gamez szebb volt mint akármelyik psx en avgy nem?😊)
ember
"nem kell ugy altalanositani, hogy arrol iteljuk meg a PCs gameket...."

hehe, Laza, idézzem azt amit úgy két hete írtál be ide?

(hogy a pc-s játékok senkinél nem mennek 800x600ban, mert ugye nálad az m64-es.. stb)

ugye nem kell..
ember
ez nem a rally trophy-ra vonatkozott, hanem úgy általában.
a legtöbb játék NEM ugyanolyan Gef2-n és m64-en és aki az utóbbi alapján ítél az becsapja magát.

(nyilván igazad van, ez azokra is áll, akik még nem láttak ps2-t)
Alien!
Semmivel sem látom szebbnek a screenshotokat,mint amit az M64-en mutat,de még mindíg jobb mint az itt vitázók 90%-a, aki még az életében nem látott Ps2-öt,csak az internet segítségével érzi magát túlműveltnek,és tájékozottnak...Én legalább feltelepítem és kipróbálom....

Pyrex:

De itt azért sokkal szebbek a 2d-s fák,vagyis máshogy fogalmazok,itt tetszenek,mert azért ez még is pc....Asszem pont neked habzott a szád emiatt...

Laza:

Állítólag van a DMC-ban is egy víz alatti pálya ami egyenlőre mindent ver,mondjuk szerintem így is...😊

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
Mondjuk CsOCSo te addig ne is szólj bele,amíg aarra az esztétikai-környezetszennyező GC-re,nem jelenik meg valami értékelhető autós játék....De ugyanezt mondhatnám a Nintendo-ra úgy egészében,egy értelmes autós játék nem jelent meg rá a Forma1-en kívül és még az is N64-re....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

PyRex
Alien:

Bocs, de en is jatszottam a GT3-mal illetve most a Rally Trophy-val, es ahhoz kepest, hogy egy szar demo az utobbi, igencsak utos lett. Grafikaban szerintem magasan a legszeb PC-s autos game, es a GT3 grafikajat is eleri, kiveve persze az autok megvalositasat. Itt foleg a tajra fektettek nagy hangsulyt. Iranyitas egyelore kicsit suxx... 😞(

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Laza
ja igen... vizefekt... meg lehet nezni pl az ICOban a szelmalomnal levo kis tavacskat... beszaras...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
azt, hogy en "munkara" olyan gepet hasznalok, amiben csak egy M64es kartya van, azt meg nem kell ugy altalanositani, hogy arrol iteljuk meg a PCs gameket.... azon a gepen pl 2hetente ha egyszer el van inditva vmi game...

amugy ezerrel nyomom az ICOt, es beszaras a fenyabrazolasa.... nagyon durvan nez ki az az atmoszfera, egy szigeten, hatalmas varfalakkal, szikrazo nappal, es paras levegovel.... hatalmas teruleteket lehet belatni...
es javaslom a DMCt is... beszaras... ilyet meg nem lattam soha... nem lehet abbahagyni... 😊)))

Laza

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

ember
még valamit tisztázzunk:

amíg ti M64-en nézitek meg a játékokat és az alapján ítélitek meg a pc-t, addig nincs is miről vitatkoznunk.
ember
a válasz ott van a köv hozzászólásban.

rally-programokra pc-n is fordítanak annyi időt, hozzák is azt a színvonalat
CSOCSO
lehet hogy olyan formátumot olvas ami nem a sima mini DVD!szoval nemtom amugymeg nekem lesz csak jobb ha olcson szerzek gameztt az em lesz baromi olcso 4-6 ezer lehet egy olyan nyers dvd..
CSOCSO
nahát ez baromi szép!!ez még a gt3 nál is csunyább
CSOCSO
de én nem ugyan ezt mondtam pár soral lejjebb??
ember
ja és a rallyknál meg nem csak erre kell gondolni, azt általánosságban mondtam.

az Rc2000, a RM, a Colin, most a RCE hozták azt a színvonalat, amit a konzolos rally-szimek. (sőt)

különbség az arcade-okban volt/van
ember
szerintem nincs szarul modellezve , csak nem túl látványos.

részleteznéd, hogy hol aránytalan szted?

(mellesleg nem biztos hogy pont az a típust használták régen rallyzásra, ami az utcátokban áll...)
Alien!
Tessék itt a rally pc-re szarul modellezett autókkal...

ember
"Mondjuk egy valamit tisztázzunk,amíg valaki nem feccöl bele egy autós játékba annyi munkát mint a Polyphony a GT-szériába,addig nem lesz Pc-n még hasonló sem"

ez modnjuk igaz, de csak arra a stílusra.

rally-szimulátorokra már nem igazán
ember
na ezzel már össze lehet hasonlítani.

bár ez meg nem tűnik szebbnek.

van kép a környezetről is?
ember
de ez egy DEMÓ!

és a tlejesben sem az lesz a lényeg, mint a GT3-ban, hanem hogy a RALLY versenyt adja vissza minél élethűbben, és a rallyt nem Viperrel nyomják, nem városban és mindenféle király helyeken, hanem erdőben stb.
viszont ha olyan lesz mint várom akkor a rallyt ugyanolyan élethűen és ugyanolyan lethű grafikával adja majd vissza, mint a GT3 az arcade vesenyzést.
(legalábbis a demóból én ilyenre számítok)
ember
na már meg is bántam, hogy válaszoltam.

inkább hagyjuk az egészet, nem ér ennyit a Rally trophy.
majd a véglegesnél meglátjuk hogy szebb-e mint a GT3.

(mivel magát a játékot úgysem igazán lehet összehasonlítani, más kategória)
Alien!
Mondjuk egy valamit tisztázzunk,amíg valaki nem feccöl bele egy autós játékba annyi munkát mint a Polyphony a GT-szériába,addig nem lesz Pc-n még hasonló sem,és mivel ezen a gépen nem favorizált stílus az autóverseny,ezért ahogy nézem meg sem próbálják....Ezt nem nevezném még csak hasonlónak sem....