A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ember
egyébként megnézném hogy akkor is remekel-e az amiga, ha global illuminationt számoltatok vele és mondjuk néhányszáz mega textúrát.
ember
de mondom hogy nem a rendereléssel van a baj.

ha le sem tudok modellezni egy normális scene-t, akkor nincs mit kirenderelni.
ember
ezért mondtam hogy renderelésben talán használható. (bár hozzáteszem, ha swappel állandóan, akkor az nagyon betesz, tök mindegy, hány gigaflops - ha a ferrarinak leveszed a kerekeit, nem fog menni)

modellezésben és minden másban (a renderelésen kívül, tehát magának a programnak a kezelésében) meg ELSŐSORBAN a memória számít, ha valami normális dolgot akarsz csinálni, akkor 256 mega a MINIMUM.
ha egyfolytában swappel, semmiképpen sem lesz még csak közelítőleg sem olyan sebességű.

mellesleg milyen procinak nézted ezt a 1.5 gflopsot?
ember
tült=tölt
ember
"de lightwave van az meg ugyis jobb"

erről inkább ne nyissunk vitát...

3d számolásban "kenterbe" nem verné, még a renderelésnél talán használható lenne, de a modellezésnél aligha. (tudod, nem véletlen a minimum 256 mega ram, meg egy jó videokártya sok memóriával). lehet ha betültenék egy scene-t, összeomlana az egész, vagy úgy elkezdene swappelni hogy használhatatlan lenne. meg az sem mellékes, hogy milyen minőségben nyomja ki a képet mondjuk 1280x1024ben a monitoromra.
ember
"A Linuxot futtató PlayStation 2 gyakorlatilag egy asztali PC minden funkcióját képes ellátni"

és ezt ki mondja?

ha tudok rajta 3d studiozni úgy mint itthon, veszek egyet!
Most látom nem is olyan pocsék ez a fórum, bocs
Hú, igazán sok a hozzászólás, ennyit még nem láttam, de vajon nem akkora ökörség ezt megvitatni mint 1939 augusztusában, hogy lesz e háború?
A játékoknak akkor lesz vége ha megszünik a PC.
ember
hát a filmben nagyon nem így nézett ki a környezet.
(mondjuk lehet hogy azt hónapokig renderelték, szóval elvárható). én nem a város stílusáról beszéltem, hanem a grafika minőségéről.

(egyébként persze hogy láttam, egyik kedvencem)
ember
ez jó, csak kicsit drága
ember
kicsit több lesz az mint 2 hónap, de tényleg futni fognak.

csak vennünk kell min egy gef3-at
PyRex
Tudom. De a lenyeg: NEM Ps2-tes 😊 Amugy elfelejthetnetek mar ezt az "XBOX-os jatekok nem futnak PC-n" cimu hulye szoveget, mert unalmas kezd lenni, plane, hogy nem is igaz... Varjatok 2 honapot, es meglatjatok mirol beszelek!

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
1. Sulinetes max. te vagy.
2. Asszem moderalni fognak hamarosan 😊
3. Meg konzolos is elismeri, hogy szep.
4. A video NEM prerenderelt
5. Koszonjuk, hogy lamer, sajat magadat egeto hozzaszolassal ismet gazdagitottad a forumot (ugyis torolve lesz)

PyRex

ember
persze te nyilván tudod, bocs...

(bradock, az ilyeneket kéne kimoderálni...)
ember
Szerintem ő is tudja.
D3t0nat0r
PYrex: Ez a game (rally Sport Challenge) Xboxos lesz, nem PC-s ...

ember
"Ha ez ocsmány, akkor a filmbeli N.Y. is az, mert lemodellezték a környezetet."

ezt a mondatot nem teljesen fogom fel...
mi van??
Hany eve is van kint ez a game pc-n, meg asszem psx-en is? Ujrafeldolgozas? Latom kifogytak a tucatjatekok "tiszteletre kisse sem" melto ferdeszemu keszitoi...

ember
na hát én nem szoktam ilyet írni, de ez valami iszonyat ocsmány
ember
200 poligonos kocsi!
haha!
D3t0nat0r
Mi lesz a neve a programnak?

Konzolos
Ha ez a játékban is igy néz ki,akkor elismerem hogy nagyon jó,mondjuk a figurákrol lesporoltak polygont egy kicsit nem illik bele a kocsiba,de jó.
kokas
Sziasztok!

Kibaszott looser kérdés következik,de egyszerűen nem tudom és itt biztos tudtok rá válaszolni!

Szóval: hogy a francba leht kiiratni a quake3ban a fps sebességet???
Az egyik gamestarba van konzolparancs gyujtemény de sehogy se mukodik nekem, ja es ez a demoval is ugyanigy hasznalhato.
Szoval meg akarom tudni mit tud a konfigom a Q3 alatt, please help!!!
PyRex

Ehheheee 😊

PyRex

PyRex
PS2

PyRex
http://www.jatekok.hu/files/wmv/rallisportchallenge-1.wmv

Hehhehe. Na EZT nevezem en kidolgozott tajnak, bar a video iszonyu szar minosegu, de azert amikor az elejen a fuszalakat fujja a szel, az nem szar...

GT3-nak LEALDOZOTT! 😊

PyRex

XHumano
Ja meg qrva jókat röhögtünk... kin is??? (verso itt vagy?)
XHumano
Üdv, nem emléxem mikor voltál utoljára, de volt már itt minden ami egy brazil sorozatban. Dráma, láma, fake, make... minden.
ember
igen, ps2 sokat tölt, nem mindegyik játék, de átlagban többet, mint pc

"az ilyen mesteri gamek hianyoznak a PCkrol"

vagy csak te nem játszottál velük...
Laza
""ha van elég memóriád (a beállításoknak megfeleő mennyiségű, nyilván max grafikához kell 256), akkor nem fog textúrákat swappelni a winyóról, a többinél (zene stb) meg NEM LASSUL BE semennyit.

ps2-n is legfeljebb a zenét tölti játék közben, vagy szöveget hangot ilyesmit, a többit mind a pálya elején (tölt is k*** sokat általában)""
(ember)

a PS2 sokat tolt??
hat te tenyleg nem lattal meg PS2ot mukodes kozben... (pl meg lehet nezni az ICOban, ahol kibaszott hatalmas teruleteket tolt be, es max 2-3 masodperceket tolt)
szinte nincs is toltesi ido... nem mint PC, ahol eleg sokat kell varni a toltogetesekre...

amugy vegignyomtam, es kva kirr... az ilyen mesteri gamek hianyoznak a PCkrol... ja, meg lehet tekinteni azt a modszert, amivel a szikrazo napsutest abrazoljak... kirr.. pl a falak tetejenek a szele elmosodik a napsutesben, meg hasonlo... meg lehet nezni..

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

De azért néha jó dolog vitatkozni, mégha néhány "okossal" igazán nem érdemes is:-)))
Naya:-)Komolyan mondom, begolyóznék, ha mindennap itt járnék...
ember
ez kicsit bővebb téma, mint gondolnátok, néha egész normális dolgokról is beszélünk, hardware, új játékok, 3d-s technológiák, szóval van azért miről beszélni
Imremagdi
Nemtudom elképzelni, hogy egy ilyen abszolút HÜLYE Témához hogy-hogy már 20733 hozzászoló hozzászólt???????????????????????????????????????????????????????????

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

ember
verso: ps2-re kb ugyanilyen fakek vannak.

én a doa3 videókról beszéltem, az ign-es cikkírók kipróbálták a játákot, ott vették fel a videokat.
nincs semmi photoshop effekt, mégis 100x szebb mint a tekken tag (sőt, tekken4-nél is bőven, bár abból csak képet láttam)
De még a PIII 1ghz is kihúzza tavaszig...:-)
Különben meg a f***t érdekel az ikszdoboz is...
Nekem jövőre is "csak" P4-esem lesz, vmi Geforce3-mal...Egyre erőteljesebben szorítják le az árakat...
Az a gond, hogy némileg több textúra, kidolgozottabb háttér, stb, elkelt volna bent, de ezt már nem bírták belezsúfolni a szűk keresztmetszetbe....
verso, igen, az xboxos szkrínshotok mind kamu, meg képszerkesztés, miegymás, bezzeg, amikkel a péeskettőt reklámozták...A videobejátszások is a játékok saját engine-jével vannak egytől egyig elkészítve...na persze...Ez egy kissé már unalmas....
Ellenben múltkor elővettük pisikettőn a GT3-at, jáccottam, jáccogattam vele....de mit mondjak, az előzetesek alapján szebbre számítottam...egyáltalán nem vagyok tőle elájulva...Mondhatni jó közepest azért megérdemel...Max, négyest jóindulattal...Lehet, jkissé szigorúnak látszik, de figyelembe vettwem azt az áradozást, ami volt vele kapcsolatban, a csapból is az folyt, hogy hű, meg haaaa, meg de fasza, meg ez igen, ésatöbbi...Ehhez képest...Erről meg ennyit...
Kíváncsi vagyok, mit bírtok még a 20726-ik hozzászólás után még mindig írni:-))))
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:-) Ez még mindig él??????????,,:-)))) Pedig lassan már jönnek a köv. gen. konzolok, a PS2 kihal:-)
Egyébként üdv. mindenkinek:-))))
XHumano
Muti egyet...
ember
láttad version a doa3 videokat ign.com-on?
nem gyenge az az x-box, tekkent a földbe döngöli ez a játék, az biztos.
XHumano
Jónéhány sgi gép már erősen pc alapú, te ezt nem tudtad?
Terjed a pc-s hardver, lassan kebelezi be a konzolipart is, te meg ottmaracc egy őskövület ps2-vel az öledben...
XHumano
Semmi gond nincs a pc-linux párossal, atomstabil és gyors is, neked mi gondod vele?
XHumano
Végül is azt töltenek game közben amit akarnak, csak azt ne mondd. hogy framenként feltölti a memet is dvd-ről, csak mer' ps2...
ember
ez nem szoftver probléma
hanem hardver
a ps2 elvan baszva,
már a tervezö asztalon elbaszták
XHumano
"virtuális memoriárol nem hallottál ?????"

Az gyönyörű lesz, kiírja a memóriát dvd lemezre?
Ja, hogy venned kell hozzá egy vinyót is!?
Úgy is van, lassan a PS2 logot is szedd le róla mert több lesz benne a pc. (vinyó, virt.mem, oprencer, bill., egér...)
XHumano
Öhöhm, a pécéden most mit is használsz?
Miért nem linuxot?

Szóval pc-n kevés a linux, ps2-n meg szuperextra??? (ugyanaz az oprendszer)
XHumano
A GC-s jobb (csak most láttam milyen kicsi lesz az a gép, beszarás), a PS2-es is teljesen jó de semmi extra.