A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XHumano
Nem csak a figuráknak lesz nagy a szeme, hanem a usereknek is... szép nagy lila... az megy a zöldhöz.
Alien!
Akin sérülés van az X-boxon jáccik....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

XHumano
Ja, gyerektől kérdik másnap a suliban: mé' van két púp a fejeden?
- Áh ne is mondd, Xbox Dual-Shock.
Alien!
A manga stílusú játékokról nem is beszélve.....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
Láthatjuk,hogy az Ms úttörő a Virtual Reality megvalósításában(is)....

XHumano
Milyen lesz már a Nightmare-level, húszkilós vésőkalapáccsal... vagy csákánnyal bazz...
Alien!
Dual-Shock kompatibilis kalapácsnyél...

ember
igazi force feedback. ha erősre állítod az "effektet", kiveri a fogadiat.
XHumano
A pleXit lecserélik majd átlátszó gumira, aztán jönnek majd a kalapácsvisszalökéses balesetek.

Legizgibb a 'Kapd el a fejed a kalapácstól' c. X-doboz játék lesz...
ember
Ha ezt megcsinánák, tutira ütnék a sonyt. És nem is kerülne félmilliárd dollárba. Látszik hogy a MS marketingesei bénák. Tíz perc alatt megoldottuk volna a cég problémáit.
XHumano
Villog a nagy X, és mondja, hogy: 'Mikrobi-Mikrobi' (majd a magyar példányok 😊
Alien!
A felgyullanó fényt kell jó ütemben eltalálni....Minnél többször annál jobb....

ember
az jó lenne!
ha adnak hozzá kalapácsot. 1 plusz játék, ráadásul nem is szaggat
Alien!
Ez király volt..😊)))))

Lazarus
szargyár! 😄D
Alien!
Erre mondják azt,hogy a cég továbbviszi a hagyományait.....

XHumano
"Bár megvan a véleményem eme topic-ról és a vita szintjéről ( ezért is nem látogatom )"

Ha nem látogatod, hogy ír6cc ide???
Az ilyen hozzászólások a legértelmesebbek, kb. mintha én átmennék a 'Hogyan fényezzünk kígyóbőrős csizmát' topicba, csak hogy benyögjem az milyen hülyeség...
Alien!
ÁÁÁÁÁÁÁÁ.....Ez király....Beindult a MIcrosoft marketing-gépezete....Legalább írták volna át B(beta)-Boxra,és akkor senki meg sem akadt volna rajta,mint ahogy a windows-on se,és az már a kezdetektől fogva fagyogat.....

XHumano
A linux, csak le kell tölteni, de valóban, ha cd-n szeretnéd, még párezret is elkérnek érte a szemetek.
XHumano
A linux, csak le kell tölteni, de valóban, ha cd-n szeretnéd, még párezret is elkérnek érte a szemetek.
XHumano
Most a 20824-et én írtam vagy verso???
XHumano
Ne viccelj, a mai modelerekkel egész hamar össze lehet dobni olyan űrhajókat, azok az effektek meg rég alaptartozékai mondjuk a 3dStudionak. Eltelt pár év azóta, sokat fejlődtek a progik is. Nézd meg miket tudnak jó kezekben (Shrek, Blizzard...).
XHumano
A pc-m meg ilyen alapon Made in Germany.
XHumano
A hobbyszintű 3D-zéssel az a gond, hogy oda is combos gép kell, mert különben elmegy a kedved az egésztől.
Ha már Amiga, ott volt sima parancssoros render progi, minimális hw igénnyel és a profik olyan képeket csináltak rajta, hogy leesett az állunk.
ember
verso, egyébként honnan veszed, hogy a direkt ps2-höz készül dolgok jobbak lennének, mint a "dzsunka" pc-sek? billentyűzetből, egérből nagyságrendekkel nagyobb az igény és a választék pc-n, a sony meg arra megy, hogy a fasza tizenéveseknek való dizájnnal meg a ps2 felirattal megvágja a rajongóit, közben a minősége nuku. (ugyanígy a "király" ps2-es hangszórók, annyi pénzből klipschet veszel)
ember
sony egér 25ezres?
lehet hogy a logitech-em kétszer jobb, pedig fele annyiba kerül.

persze ezt nem lehet bálványozni, nincs rá írva hogy sony...
XHumano
Bab5 ma már hót igénytelennek számít, anno persze jó volt, de nem egy etalon.
XHumano
Soronként egy lamer beszólás, te bármikor alul tudod mulni magadat, gratula!
XHumano
Fut rajta az Excel, Word, Access?
Mert anélkül pl. barátnőmnek nem sokat érne PC helyett...
narumon
"én 25e-es sony-t használok azt már lehet minöségnek nevezni, de erröl már volt szó régebben
"

Hát én meg számitástechnikában meg semmi pénzért nem vennék sony terméket szivtak már vele elegen.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"persze nem biztos hogy pc dzsunka bill-t meg egeret akar valaki használni
én sem !"

Hát mit nevezel dzsunkának már megint? Néhány száz termékből választhatsz aminek fele nem szar sony minőségű...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"a linux sincs ingyen menj be a boltba és vegyél egy linuxot
majd megmondják mi van ingyen !!!!!!!!!"

Megsúgom ember hogy a boltban is ingyen van a linux. Amiért te ott fizetsz az a következő. Az az általában 6-8-10db CD amit adnak. Az a néhány párszáz oldalas magyar nyelvű kézikönyv. Az 1-2év support. Ezt fizeted ki és nem az oprendszert. Azt tök ingyenes oldalakról is le lehet tölteni.

narumon
"meg egy oprendszert
de hát tudjuk ez pc-re ingyen van 😊))))))))))))))"

Beletrafáltál ugyanis a linux az tényleg tök ingyenes oprendszer, nemcsak pcre hanem PS2re is.

narumon
"és senki se panaszkodott az Alias Wavefront használhatatlasága miatt"

Nem a faszt nem. Mintahogy az amigára is panaszkodtak anno nem véletlenül tértek át a PCre, amire szintén panaszkodnak ugyanis tökéletes program és elég sebesség soha nincs semmilyen gépen.

narumon
"a ps2-m made in japan 😊)))"

Pont te linkelted be hogy a sony mennyi Ps2t gyártat az asus-al. Az meg soha nem volt japán cég. Az én gépem egyébként meg Amerikai/Német...

ember
prot=port
ember
hát a linux az ingyen van
ember
mind a háromét egyszerre?

lehet hogy egy prot hibájától fagy, vagy akármi.
ehhez lehet hogy nem sok köze van az intelnek
narumon
"a renderelésnél a videokártya nem tud segiteni a procinak
ezért a proci van vagy 1.5 gigaflops-os
a ps2 6 gigaflopsos
kb ugy 4 szer gyorsabb lenne a renderelés !!!!
mégha virtuális memoriát használ akkor is legalább 2 szer gyorsabb a render
a modellezésnél ha gef3-ad van talán akkor egyforma sebességü lesz !"

Na ezt kipróbálom ha akár a lightwave is gyorsabban megy a PS2n mint PCn akkor már veszek is egy PS2t. Bár szerintem ettől nem kell félnem.

ember
és ez mo-on lesz vagy 70e
ember
Ha nem látogatod, ne is alkoss róla látatlanban véleményt, mert lehet hogy téves lesz. Ezt úgy általánosságban is érdemes megfogadni.
narumon
"for about $200 and comes with a software DVD, 40GB hard drive, and USB keyboard and mouse"

Éljen 55e Ftért kapok egy 40Gb vinyót egy billt meg egy egeret... kiráááááááály...

skorpio7
Bár megvan a véleményem eme topic-ról és a vita szintjéről ( ezért is nem látogatom ) , de hogy a Microsoft töketlen konzolja miatt jónéhány eredetileg pc-s játék ment a süllyesztőbe , ezért öröm olvasni az alábbihoz hasonló híreket .

CIKK

És itt a tartalom , de a kép se rossz !

Fagynak az áruházi Xbox-konzolok

Kedden több amerikai Toys R Us áruházba megérkeztek a kipróbálható Xbox-konzolok, ám ezek közül kevés volt használható állapotban. Egy játékboltban a készülék nehézkesen töltötték be a menürendszert, az ehhez kapcsolódó zene akadozott, és többszöri újraindítás során sem rendeződött a probléma. Az áruház alkalmazottai végül leállították a gépet, amely nem hivatalos hírek szerint a végleges harderkonfigurációt hivatottak bemutatni. Egy másik helyen másfélóránként lefagyott a játékkonzol, míg több helyről jelentették a lassan töltödő menüket, egy helyen pedig el sem indult a készülék. A Microsoft november 15-re halasztotta az Xbox premierjét, és egyelőre nem tudni, pontosan hány példányban kerül piacra.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

ember
hát az pár évvel ezelőtt volt.

én a mostani programokról beszélek
ember
nem oké, mert ha nem írják meg a programot külön ps2-re akkor futni sem fog!
32 mega rammal egy 3dsmax4 tökéletesen használhatatlan! még 64-gyel is. (a mayáról vagy softimage-ről nem is beszélve)
narumon
"lehet ,söt biztos hogy nem lesz pc verö
de nekem jobban bejön ,
mint ez a dzsunka kinai mocsok !"

Hijje a PS2 meg Taiwani dzsunka mocsok.. nem tudom hogy melyik is a jobb..

ember
csak az egész program kezelőfelületének (ez "enyhén" összetettebb, mint egy játék), az összes object tulajdonságainak, modifiereknek, textúráknak is (miért ne lehetnének textúrák a viewportban!?) stb. ez egy program, amivel dolgozni lehet, modellezni, textúrázni, stb, nem egy engine, ami poligonokat mozgat!

nem véletlenül van az, hogy aki komolyan foglalkozik ilyennel, az még a p2-esébe is belerakott 512 mega ramot.

nekem is sokkal használhatóbb lett a 3ds, miután ramot vettem, nagyobb volt a változás, mint az új procinál! (persze a renderelésnél meg pont fordítva)
ember
nem ugyanaz, mivel enyhén kevesebbet kell cserélgetnie, ha húszszor annyi ram van.

nem beszélve egy 512 megás vagy nagyobb memóriáról.

ezt egyébént csak megjegyeztem, azért mert szerintem az újabb cuccoknál nem remekelne a 8 megás amiga. persze ennek nincs is köze a tárgyhoz, úgyhogy hagyjuk
ember
a bablon 5-öt 8 megás gépeken renderelték egyébként? jó tudni...
ember
fogadjunk, ha most csinálnák meg, pc-t használnának, vagy sgi-t (ami szintén pc-alapú lassan)

lásd final fantasy

de mondom hovy renderelhet akár százszor gyorsabban is, ha maga a program használhatatlan rajta