A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
ja blikk... zt nem ök mondták legelőször!! ez a neten is ment mindenhol mikor még csak arról volt szó hogy 3 konzol lesz piacon és kiszoritja a pc-t! mert megvan az esélye rá!
Laalee
ja blikk...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Alien!
Most olvasom a Blikkben:

"Véglegessé vált a Microsoft játékgépének kiadási dátuma

"...A siker másik alappilére lehet,hogy már a megjelenéskor több mint 30 játék lesz az Xboxra,és ez minden hónapban 4-5-tel fog bővülni.Ez a magas szám azért nem megdöbbentő,mert a reklámstratégia részét képezi: a legnagyobb játékgyártók ezentúl ne számítógépre,hanem az új konzolra fejlesszenek.Így könnyen lehet,hogy a Pc-ket ezentúl csak arra fogják használni,amire eredetileg tervezték őket:Word-dokumentumok és Excel táblázatok kezelésére."

Hmmm..Microsoft a Pc barátja....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

narumon
"a haverom mondta hogy kijön egy állat gép ami a ps2 😊)))
én meg lecsaptam rá mert az amiga után kerestem egy jobb alternativát mint a pc !!"

Húha akkor te se sokmindent csináltál az amigádon...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

CSOCSO
nah mentem aludni te joszagú ur isten😊 holnap délután leszek gyakorlato😊 no de nembaj legyetek jok ha tudtok!! hjut eszembe kijadták Oszámát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
......bélyegen!!!
nah karoljatok bele nötökbe és ba...romira aludjatok egy jot reggelig...
CSOCSO
nembaj😊 ö is irjon valami értelmetlenségeset és akkor együt örülünk majd annak hogy az ég száll és a sas kék!
XHumano
Mingyyá' jön Skorpió7, hogy közölje mijen hüjék vagyunk!
CSOCSO
😊))
jolvan....
én inkább jol kibasznék vele!! beletenném egy péeskettőbe oszt olyan hányinger jönne rá!! a kedvenc cd-imet beleraknám a GC be.. a " paradocsim"ba 😊
XHumano
Még a régi 5 1/4-es (C64) floppyk korongját már rutinból rántottam ki a bugyijukból, aztán nekifeszültem mint a hülye de lehetetlen volt eltépni, próbáltam szétharapni de az se ment, maradt az olló...
CSOCSO
kb ugyan az lehetett... én meg nekivezettem egy teroristáktól eltéritett TU 145 öst vagy mit!
XHumano
hehe, én a jó poros linóleumon ráléptem és fél lábon korcsolyáztam, az se volt csúnya...
versio
én megfogtam egy körzöt és belevéstem egy V betüt a cd-be "dögölj meg, akkor is én vagyok a király" felkiáltással 😊)))))

CSOCSO
én egyszerűen megofgtam egy cd-t neki szoritottam a tapétának ilyen görönygyös tapétám van és elkezdtem vele körkörös mozdulatokat csinálni szerintem szebb látvány vár utána mint ha elégetnéd agy eltörnéd..ény anniyra karcos cd-t még nem láttam😊 aztán betenni a cd olvasóba had szenvedjen vele...
Mandiner lemez? Ehhe... TR3 cd-t kicsit profibban sikerult bezuzni... Nekidoltottem kuszodnek, aztan ravagtam az ajtot... Majd soprogettem, mert a lakas masik feleben is volt belole...

Konzolos
Verso:
nincs még kint egyik sem,az Ace4 jap-DVD.egyenlöre.Viszont ezek már kijöttek:

Thunderstrike: Operation Phoenix
World Chamiponship Snooker 2002
Paris-Dakar Rally 2Cd
Lotus Challenge !
Batman: Vengeance !!
Jack and Dexter !!
Grand Theft Auto 3 !!!
Supercar Street Challenge
GTC Africa !!!

Nálam a Mortal Kombat vitte el a pálmát az idegességbe,még amigán,a székhez vágott lemez visszapattant,és kis hiján a szemembe vágodott...
Nem rossz, minden esetre, most olvasom! Az en rekordom az AvP volt, ez egy egerbe kerult, pedig alittolag az eger kemeny joszag, de ha a fal utan az ablakon dobod ki, azt nem eli tul!

versio
ace combat 4 ???
soul reaver 2 ???

versio
van az indexen egy kurva jo topic
"melyik játék idegesit fel legjobban"
na ezen aztán szétröhögtem az agyam 😊)))))))))))))))

Konzolos
Verso,van még ilyen cool hired,esetleg számitástechnikai?
Ja,amugy kijött a GTA 3,nagyon ott van a szeren!
Konzolos
Egy igazi primitív öskövület lehetsz,én ezen az oldalon röhögtem a legtöbbet eddig.Vagy 10000 hozzászolás óta!
Na igen... Ez tenyleg kicsit "huzos" dolog!

XHumano
Szerintem nem nagyon dobnád azt sehova, max elhúzni bírnád miután lecsavaroztad a beton talapzatáról 😊
Csak az ne olyan legyen, mint az orosz teniszlabda! Nem kivanok "SZAR KONZOL!" felkialltas utan foldel gyorsan kiselejtezett arut, amelyet hiaba ****ok neki a foldnek, hogy torne mar szet, 30 cm-rel magasabbra pattan az atlag konzolnal...
...mint az orosz teniszlabda!

versio
a konzoleladásoknál mindig csak azt irják mennyit adtak el japánban, eszak amerikában ,europában

az oroszok nem vesznek konzolt vagy mi van???
meg a többi ország??
dögöljek meg ha értem 😊

XHumano
Vajon mikor fognak az oroszok játékkonzolt gyártani?

Mert az tuti más ezer dologra is jó lesz, turmixol, kenyeret süt, kukoricát pattogtat, diavetít, fűt, fatüzeléssel áramot termel...

Én biztos veszek majd egyet.
XHumano
Hja... a régi technicská, mikor még a tank-indítómotoroktól volt hangos az utca. Meg a Moszkviccsal szántottak...
Akarki irja, (meg ha verso is) ez akkor is egy kurvajo vicc, amin szarra rohogom magam, barmikor! LOL 😊)) !!!!!
skorpio7: nyugi!

XHumano
Köszi, hogy most már te is gyarapítottad 3 igen-igen sületlen és értelmetlen hozzászólásoddal, na pá, gondolhatod milyen nagyon fox majd hiányozni...
skorpio7
Nem rossz ötlet , egy sületlenségeket mondótól .
Bár akkor már 2 olyan topic lenne , ahol ti is garázdálkodnátok , így inkább leteszek az ilyesfajta topic megnyitásáról .Sokkal jobb így , hogy egyhelyen van minden "sallang" .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

XHumano
Komoly vagy mint a vakbélgyulladás. A fórumozás (meg az élet) már csak ilyen, nem lehet mindig 1000%-ig komolyan venni és azon rágódni, hogy jujj csak értelmeset írjunk/tegyünk.
Tényleg nem tudok többet ajánlani mint hogy akkor NE OLVASD!
Vagy még jobb: nyiss egy topicot az 'A Pc-s játékoknak leáldozott! topic sületlenségeinek magyarázata' címmel.
Lazarus
Most mi bajod?😄
Végre nem civakodnak
skorpio7
XHumano !
Elég elolvasni a 20830-tól a 20850-ig a hozzászólásokat ( de ugyenezt elég havonta egyszer véletlenül idetévedve és kiragadva egy oldalt végigolvasva - szóval ennyit az idelátogatásról ) , amik magasröptű értelmi színvonalat mutatnak .A véleményem továbbra is maradt erről az egész hülye vitafórumról , ami eddig is volt .
Semmi sem változott .
Tényleg elég havi egy adag ebből a sok sületlenségből .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

CSOCSO
bár az ign en azt irják 4.3 nem azt hogy 4.5
CSOCSO
nem nem😊)))))))))))))) tényleg ekkora😊))))))) kurva pici😊))99 és többet tud mint a ps2😊 igy kell konzolt gyártani😊
CSOCSO
amugy nehezen képzelem el hogy a Fekete kezén igy látni az ereket:9 annak azé jo vaskos keze van
CSOCSO
www.nintendogc.com rol van a kép én is láttam már azé enniyre nem kicsi de majdnem! ha jol tudom kb ennek a kétszerese...várj csak
XHumano
Erre azt mondtam, hogy most vagy a Fekete tartja a gépet vagy qrva pici:

Lazarus
Hű vazze!
Én veszek egy XboXot az öcsémnek! Legalább békében haggya a gépem 😄
CSOCSO
heheh fikázos a thomsont?? lehet hogy jobb mint a sony!
XHumano
Az a baj a userekkel, hogy nem bánnak elég kesztyűs kézzel a dobozzal, de ha kinyitják a kettes csavart és elhúzzák a négyes lemezt, ott találnak egyet amit felhúzhatnak: MS kesztyű.
Aztán már nem fagy... le a kezük.
CSOCSO
remélem elolvastad az elzö üzenetemet és elélveztél tőle te hülye!!
XHumano
Tényleg hihetetlen... el is gondolkoztam versonak hány pakundekli ps2-je gyűlhetett anno össze mire kihozta a sony...
CSOCSO
Fazé örülsz kicsirigo?? itten van thonmson DVD méghozzzá a Csucsgép nem is egy mezei tizenezres szar!!! öcsém ez kicsit jobb mint a péeskettes zarod szal tök nem tud érdekelni a DCD-s gc!!!!
😊)))))))))))))))))) ennyit rólad!
Alien!
Nem csak amilyen komolyan be vannak tanítva,minden gépben marad egy kesztyű....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
Erre most mit mondjak??......Jesszusom....Nem vagyunk egyformák...

XHumano
De mégis a magyar lehet, már lopják a kesztyűket...
XHumano
Juuuj, azért egy három méter hosszú X alakú vágás az már nem kis seb... de legalább könnyű bepakolni a mentőbe.
CSOCSO
Hiszed vagy nem én már ako mikor bejelentették hogy mekkora lesz hogy fog kinézni megcsináltam karton papirbol az egészet!! rendesen mindent megrajzoltam az aljára is stb.. szal én tudom mekkora... a ps2 fele az xbox negyede és mondhatjuk azt hoyga ps2-t veri tudásban az xboxal meg azonos... a DVD-s GC nemtom mekkora...
XHumano
Amúgy ez a mexikói vagy a magyar üzem???
Alien!
Én inkább a 3 méter hosszú kardokra gondoltam....