A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
ez egyszerűen nevetséges... xbox kilőve tuti a gc lesz a király pár éven belűl!
ember
hát ezaz, és ezt szólod te le! pedig ugyanaz, mint a ps2-dön a 60!
versio
a pc-t nem kell egy konzolhoz hasonlitani
mert pc-n a windows miatt ugrál általában a framerate
meg azért mert pc-n mindenki vsync off-on nyomja

ember
ja és ugyebár nem csak egy frame buffert használhat a kártya!
nem kell megvárnia a v-syncet, hogy a következő képet elkezdje renderelni! addig az előző szépen megvárja a köv refresht, utána törlődik.
így meg lehet tartani a 40 fpst úgy ahogy mondtam, mert nem csúszik át mindig a következőre!
versio
elöfordul olyan is hogy nem esik le 30-ra

mertha csak 1-10%-al lépi tul a framet akkor lehet hogy a következö frambe meg belefér
van ilyen is
de ha huzamosabb ideig nagyon leterheli a hardvert akkor le fog menni 30-ra

"de a ps2 frame bufferjébe külön külön renderel le két fél képet, és ezeket 60 hz-el küldözgeti kifelé)"

ezért fut a halo 30 fps-el mert ö 640*400-at renderel

ember
de ha mindig várna a rendereléssel a szinkronjelre, akkor nem is lehetne 40 fps-t mérni, mert mindig vagy 60, vagy 30 fpst renderelne le a kártya.

ja és monitoron (mondjuk 85 hzen) észrevehetően "lineárisan" változik a framerate 25 és 45 között, pedig ez nem lehetne, mert vagy csak 42,5 , vagy a 85 harmada, ami nem tudom mennyimost így hirtelen. viszont ez nem így van!
látható különbésg van pl 20-25-30 fps között is, BÁRMILYEN refresh rate-tel nézed.
pedig szerinted vagy 20, vagy 30 lenne pontosan.
ember
nem lehet több, de kevesebb lehet! és nem csak a fele vagy harmda, hanem akármilyen! én arra írtam, hogy hülyeség, hogy 60-ról egyből 30-ra esik vissza 60hz-nél.

(ugyanis a tv-nél 60hz ből adódóan 60 fps a maximum, mert bár interlaced, de a ps2 frame bufferjébe külön külön renderel le két fél képet, és ezeket 60 hz-el küldözgeti kifelé)

ja ez versionnek szól: ami neked stabil 60 fps a ps2-n, azt non-interlacedbe 30-cal tudná kb, mert ott nem fél képeket kell renderelni!
versio
ez igy nem igaz mert

ha bejön pl 5 ember akik lönek ez annyira leterhelik a hardvert hogy átcsuszik a framen

de meg kell várnia a következöt mert a vsync on

és a következö framen is át fog csuszni tehat minden második kilöve igy lesz 30 a 60-bol

és ez addig tart amig az 5 ember el nem tünik több másodpercig biztos

a vsync off nem lehet a váltottsoros tv miatt
meg konzolon nem is szokás !

Alien!
Mondjuk én csak a szememre szoktam hivatkozni,a Gt3 szinte folyik a képernyőn a korábbi Psx-es 24fps-os autós játékok után....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

ember
ez te vagy?

kimozdultál már abból a szobából?
ember
úgy hogy nem lesz folyamatosan 40 az fps, hanem valamikor egy refreshre esik egy kép aztán kettőre, aztán megint egyre. (kábé)
de ez attól még 40 fps (frame/SECUNDUM, érted?) és a szemed is pontosan annyinak látja.

(hasonló, mint amikor lcd kijelzőn nem szabványos felbontást állítasz be, és nem pont egy cella=egy pixel lesz a kép, hanem vátozó. de attól még a felbontás annyi, mint beállítottad)

(vsync nélkül meg a frame buffer frissítése közben is kiküld képeket, ilyenkor van egy kis "tearing")
versio
röhögj te lamer 😊))

versio
akkor ird le hogy csinál mondjuk 40 fps-t légyszives !!!!!!!

ember
verison, ez hülyeség.

refresh rate-nek semmi köze a frameratehez, vsync on esetén sem.
Version: Ugyan linkelj mar be egy kepet magadrol, szerintem mi is olyan jot rohognenk mint te a sajat hulyesegeiden!
versio
60rol egybol 30ra esik vissza ha beszaggat !!!

de ezt nem fogom elmagyrázni,mert a pc-s agyaddal ugyse értenéd meg ,
én meg nem fogom eröltetni

Alien!
Na látod version erről beszéltem....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

ember
nem igazán, ugyanis timedemo-ról van szó
versio
100 fps csak a fal+pisztoly esetén áll fenn😊

ember
"Nem fiam,tudod min röhög az egész világ,a reklám céljából display-re helyzett kifagyott X-box-okról készült képeken...És valjuk be teljes joggal...."

ez így van
Alien!
Nem fiam,tudod min röhög az egész világ,a reklám céljából display-re helyzett kifagyott X-box-okról készült képeken...És valjuk be teljes joggal....

narumon:

Te meg ha a Pc-s oldalt erősíted,akkor ne kezdj bele az fps vitába(24 az elég mi?),amikor a társaid 100 alatt le sem ülnek a Quake-el játszani....

ember
hát valószínűleg nem.

detail texturingról nem hallottál? nézd meg a ssamben a falat vagy a padlót.
(deusexben is be lehetett kapcsolni, szintén a fa mintázatát jól lehetett látni közelről)

mi olyan nagy csoda egy második textúra layeren? bár konzolon lehet hogy az...
versio
"a Jack and Dexter-ben hatalmas belathato terep... olyanok texturak, hogy pl raallsz a padlora, lenezel, razoomolsz, es nem elmosodott pixeleket latsz, hanem a padlo alapanyaganak, a fanak az erezetet... szoval kirrr..."

csak nem real time generált texturákrol van szó ???????????????????

😊))))))))))))

ember
version: az hogy le van lockolva 30-ra, nem azt jelenti, hogy 30 a maximum. hanem hogy az a MINIMUM. tehát attól bírhat nyugodtan 70-et is átlagban, csak hogy tökéletesen satbil legyen, 30ra veszik a maxot.

valószínűleg kiadják úgy hogy 10 fps-t megy, nyilván..

ps2 meg beszarna ha meg kéne mozdítania ugyanolyan minőségben
ember
röhöghetsz is, a világon mindenki más meg azon röhög, hogy mennyire le lesz alázva a ps2.

miért lenne európában 25? nem azt mondta a hogy a refresh felére van lockolva, hanem hogy 30-ra azon a verzión ÁLLÍTÓLAG.

mérget vehetsz rá hogy az európain nem fogják 25-re tenni
versio
a halo-t lehet 4-en játszani egy gépen 😊))

és mennyi ott a framerate ????

10 😊)))))))))))))))))))))))))))))))))

narumon
"30 frame/sec-el fut a halo
de a tesztelö azt mondja ö sokkal többnek érezte 😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))"

Jujj ma voltam moziban és szaggatott a film, hiszen ott csak 24fpsel megy... Jajjajajaj mi lesz most?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

versio
amerikában 30 , europában 25 milyen jo is ez !!!

"mellesleg árnyékok nélkül is ver minden ps2-es játékot"

ezen má csak röhögni tudok 😊)))

ember
azt írta, hogy ÁLLÍTÓLAG 30 fps-re van lockolva a játék, de ő többnek érezte

mellesleg ha soha nem megy lejjebb akkor jó is az.

ps2-re első generációs játékok kevesebbet is mentek, ráadásul nem is ilyen grafikával
ember
azt írja a cikkben, hogy nem szaggat.

mellesleg árnyékok nélkül is ver minden ps2-es játékot. (grafikában legalábbis) úgyhogy röhöghetsz
versio
ezt nem hiszem el !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a halo-ban nincsenek árnyékok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hol van az xbox hatalmas ereje ?????????????
és még szaggat is !!!

ezen csak röhögni tudok 😊)))))))))))))))))))))))))))))

ember
ha látnál is, nem csak néznél, látnál egy linket két hozzászólással lejjebb
Alien!
Ja...Nem igazán írtad mellé,hogy ki mondta....Ilyet én is tudok...

versio
végig is olvastad te lamer ? !!!

30 frame/sec-el fut a halo

de a tesztelö azt mondja ö sokkal többnek érezte 😊))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

meg pc-s a csávo 😊))

ez az xbox rosszabb lesz mint gondoltam !!!!!

versio
biztos egy mikrofos alkalmazott

Konzolos
Ezt eddig már vagy 8-an belinkelték eddig,látni kik aktivak a forumban,és kik azok akik csak bejönnek és szórják az okosságaikat...
Lazarus
Dewdew!
Most olvastam/nyomtattam a BIOS rejtelmei fordításod

De vannak menüpontok amik nekem nem szerepelnek a bios-omban pl.: az SDRAM al foglalkozó dolgok.. ezeket hol találom?

Amúgy király vagy😊
dewdew
Kedden több
amerikai Toys R Us áruházba megérkeztek a kipróbálható Xbox-konzolok,
ám ezek közül kevés volt használható állapotban. Egy játékboltban a
készülék nehézkesen töltötték be a menürendszert, az ehhez kapcsolódó
zene akadozott, és többszöri újraindítás során sem rendezõdött a
probléma. Az áruház alkalmazottai végül leállították a gépet, amely
nem hivatalos hírek szerint a végleges harderkonfigurációt hivatottak
bemutatni. Egy másik helyen másfélóránként lefagyott a játékkonzol,
míg több helyrõl jelentették a lassan töltödõ menüket, egy helyen
pedig el sem indult a készülék.
Lazarus
Ja a bácsikám szumó, majd kérek tőle karácsonyra😄
Van japán ismerősöd?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Lazarus
Bazmeg ~160 ezer forint 😊
Vehetne nekem valaki egy ilyent😊
Nézd meg a kép forrását és ott tájékozódj.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Ja, rémlik valami. Az a téma volt, mikor azért sz*r egy játék, mert ronda az M64-esen?

Lazarus
Ez PS2őhöz van? Mennyi lehet egy ilyen?
PS2-fan PC-vel? Te úristen! Most fordul ki a világegyetem a sarkaiból...

Na mindegy.
Íme egy kép, hogy sokminden elmondhtaó egy PC-felhasználóról, de az nem, hogy ilyen kapitális hülyeségeket etessenek vele:

Lazarus
Májkrosux áruló gecik! Süllyesztőőbe az XboXal!!!
Lazarus
Ezt talán inkább a báldörszgéjt topikba😊
ember
nem egészen így volt, van egy pc-je is, ami nem működik rendesen.
a haverom mondta hogy kijön egy állat gép ami a ps2 😊)))

én meg lecsaptam rá mert az amiga után kerestem egy jobb alternativát mint a pc !!

Na várj. Ha jól értem, akkor te az Amigád alapján megállapítottad, hogy az IBM PC és kompatibilis verziói mind szarok és hajra PS2? Nem voltál te egy kicsit, hmmm.... megalapozatlan?

Panel 5. emeletről frizbiként hullt alá...
Kb. 20 centivel került el egy parkoló kocsit...