A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert pc-n a windows miatt ugrál általában a framerate
meg azért mert pc-n mindenki vsync off-on nyomja
nem kell megvárnia a v-syncet, hogy a következő képet elkezdje renderelni! addig az előző szépen megvárja a köv refresht, utána törlődik.
így meg lehet tartani a 40 fpst úgy ahogy mondtam, mert nem csúszik át mindig a következőre!
mertha csak 1-10%-al lépi tul a framet akkor lehet hogy a következö frambe meg belefér
van ilyen is
de ha huzamosabb ideig nagyon leterheli a hardvert akkor le fog menni 30-ra
"de a ps2 frame bufferjébe külön külön renderel le két fél képet, és ezeket 60 hz-el küldözgeti kifelé)"
ezért fut a halo 30 fps-el mert ö 640*400-at renderel
ja és monitoron (mondjuk 85 hzen) észrevehetően "lineárisan" változik a framerate 25 és 45 között, pedig ez nem lehetne, mert vagy csak 42,5 , vagy a 85 harmada, ami nem tudom mennyimost így hirtelen. viszont ez nem így van!
látható különbésg van pl 20-25-30 fps között is, BÁRMILYEN refresh rate-tel nézed.
pedig szerinted vagy 20, vagy 30 lenne pontosan.
(ugyanis a tv-nél 60hz ből adódóan 60 fps a maximum, mert bár interlaced, de a ps2 frame bufferjébe külön külön renderel le két fél képet, és ezeket 60 hz-el küldözgeti kifelé)
ja ez versionnek szól: ami neked stabil 60 fps a ps2-n, azt non-interlacedbe 30-cal tudná kb, mert ott nem fél képeket kell renderelni!
ha bejön pl 5 ember akik lönek ez annyira leterhelik a hardvert hogy átcsuszik a framen
de meg kell várnia a következöt mert a vsync on
és a következö framen is át fog csuszni tehat minden második kilöve igy lesz 30 a 60-bol
és ez addig tart amig az 5 ember el nem tünik több másodpercig biztos
a vsync off nem lehet a váltottsoros tv miatt
meg konzolon nem is szokás !
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
de ez attól még 40 fps (frame/SECUNDUM, érted?) és a szemed is pontosan annyinak látja.
(hasonló, mint amikor lcd kijelzőn nem szabványos felbontást állítasz be, és nem pont egy cella=egy pixel lesz a kép, hanem vátozó. de attól még a felbontás annyi, mint beállítottad)
(vsync nélkül meg a frame buffer frissítése közben is kiküld képeket, ilyenkor van egy kis "tearing")

de ezt nem fogom elmagyrázni,mert a pc-s agyaddal ugyse értenéd meg ,
én meg nem fogom eröltetni
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
ez így van
narumon:
Te meg ha a Pc-s oldalt erősíted,akkor ne kezdj bele az fps vitába(24 az elég mi?),amikor a társaid 100 alatt le sem ülnek a Quake-el játszani....
detail texturingról nem hallottál? nézd meg a ssamben a falat vagy a padlót.
(deusexben is be lehetett kapcsolni, szintén a fa mintázatát jól lehetett látni közelről)
mi olyan nagy csoda egy második textúra layeren? bár konzolon lehet hogy az...
csak nem real time generált texturákrol van szó ???????????????????
😊))))))))))))
valószínűleg kiadják úgy hogy 10 fps-t megy, nyilván..
ps2 meg beszarna ha meg kéne mozdítania ugyanolyan minőségben
miért lenne európában 25? nem azt mondta a hogy a refresh felére van lockolva, hanem hogy 30-ra azon a verzión ÁLLÍTÓLAG.
mérget vehetsz rá hogy az európain nem fogják 25-re tenni
és mennyi ott a framerate ????
10 😊)))))))))))))))))))))))))))))))))
de a tesztelö azt mondja ö sokkal többnek érezte 😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))"
Jujj ma voltam moziban és szaggatott a film, hiszen ott csak 24fpsel megy... Jajjajajaj mi lesz most?
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
"mellesleg árnyékok nélkül is ver minden ps2-es játékot"
ezen má csak röhögni tudok 😊)))
mellesleg ha soha nem megy lejjebb akkor jó is az.
ps2-re első generációs játékok kevesebbet is mentek, ráadásul nem is ilyen grafikával
mellesleg árnyékok nélkül is ver minden ps2-es játékot. (grafikában legalábbis) úgyhogy röhöghetsz
a halo-ban nincsenek árnyékok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hol van az xbox hatalmas ereje ?????????????
és még szaggat is !!!
ezen csak röhögni tudok 😊)))))))))))))))))))))))))))))
30 frame/sec-el fut a halo
de a tesztelö azt mondja ö sokkal többnek érezte 😊))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
meg pc-s a csávo 😊))
ez az xbox rosszabb lesz mint gondoltam !!!!!
Most olvastam/nyomtattam a BIOS rejtelmei fordításod
De vannak menüpontok amik nekem nem szerepelnek a bios-omban pl.: az SDRAM al foglalkozó dolgok.. ezeket hol találom?
Amúgy király vagy😊
amerikai Toys R Us áruházba megérkeztek a kipróbálható Xbox-konzolok,
ám ezek közül kevés volt használható állapotban. Egy játékboltban a
készülék nehézkesen töltötték be a menürendszert, az ehhez kapcsolódó
zene akadozott, és többszöri újraindítás során sem rendezõdött a
probléma. Az áruház alkalmazottai végül leállították a gépet, amely
nem hivatalos hírek szerint a végleges harderkonfigurációt hivatottak
bemutatni. Egy másik helyen másfélóránként lefagyott a játékkonzol,
míg több helyrõl jelentették a lassan töltödõ menüket, egy helyen
pedig el sem indult a készülék.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Na mindegy.
Íme egy kép, hogy sokminden elmondhtaó egy PC-felhasználóról, de az nem, hogy ilyen kapitális hülyeségeket etessenek vele:

én meg lecsaptam rá mert az amiga után kerestem egy jobb alternativát mint a pc !!
Na várj. Ha jól értem, akkor te az Amigád alapján megállapítottad, hogy az IBM PC és kompatibilis verziói mind szarok és hajra PS2? Nem voltál te egy kicsit, hmmm.... megalapozatlan?
Kb. 20 centivel került el egy parkoló kocsit...