A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
CSOCSO, nem jossz WOLF-ozni? 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
B&W 15FPS-t? Ehhehhehh 😊 Nalam 1024-ben minden maxon meg sem reccen, ugy folyik. De szar gepem van 😊

PyRex

CSOCSO
jah arról nem is beszélve hoyg hirtelen elfelejtettem mit akartam modnai!!nah midnegy a gc jobb!
PyRex
"Az XBOX játékokat az AMD új processzorával felvértezett grafikus állomásokon készítik majd, mely minden eddiginél hihetetlenebb teljesítményt nyújt, a ma ismert leggyorsabb SG munkaállomásoknál mintegy 10-szer gyorsabb grafikus alrendszere pedig magasan a legjobb választásnak tünik."

PyRex

CSOCSO
heheh kiadták figyelem aki most jot akar rööhgöni az olvassa el ezt.. a b&w maximum 15 fps el fut a psx en!!!!!!!!
ez halál komoly!! nem mimimum hanem MAXIMUM!!!! 15 fps azaz tizenöt!!!!! és jön a version hogy de szar az xbox csak 60 at éri el😊 egy olyan gamez ami 4 szer szebb!öcsém idáig más nem olvastam azokrol a gamezokrol ami kijön gc re és xboxra és ps2 re hogy az xbox és a gc s változat sokkal szebb léesz több poligon szebb texturák stb!!! komolyan mondom nem hazudok olvasd a playtimeot vagy csak nézegesd az oldalakat a nete ( www.ign.com)
CSOCSO
😊)))))))))))))))))))))))))))))))
versio
"A PSX2 játékok Intel alapú Linuxon lesznek fejlesztve, mert a Sony szerint ez tűnik ma a legmegbízhatóbb környezetnek. Kb. háromszor gyorsabban futtatja a játékokat, mint egy Pentium III-as PC, grafikus chipsetje pedig a Silicon Graphics gépek teljesítményének a dupláját fogja nyújtani. "

PyRex
Ez az idezet UGYANONNAN van, ahonnan versione! 😊))

PyRex

PyRex
Ez az idezet UGYANONNAN van, ahonnan versione! 😊))

PyRex

PyRex
"...és leültem kedvenc konzolom elé, hogy elindítsam oly régen várt álmomat. ITT A GT3! Végre! Nem kell többet várnom! Azonban fél óra szánalmas játékélmény után és az ígéretekkel ellentétben egyáltalán nem szép grafika láttán komolyan elkezdtem gondolkozni: hogy mernek ilyen programot realisztikusnak, vagy szimulátornak nevezni? Ennyit bevezetésnek, következzen részletesen, miért csalódás a GT3?"

Na akkor ehez mit szolsz version?

PyRex

ember
honnan van ez az idézet, version?
ember
legalább zsinór nélküli billentyűzet és optikai egér?

akkor már MAJDNEM megéri (de még mindig nem)
ember
nem te basztál le valakit múltkor, mert belinkelt valamit, amit már mások is beraktak előtte?

versio

Konzolos
"A GameSpot értesülései szerint az SCEA hivatalosan is bejelentette, hogy a Japánban már egy ideje kapható PS2 Linux Kit-et piacra dobják az Egyesült Államokban is. Pontos megjelenési dátumról és árról (Japánban $200 körüli áron vesztegetik) még nem esett szó, de ígéretük szerint erre is hamarosan sort kerítenek. A gép Linux-ot használ operációs rendszerként és futtatható lesz rajta minden Linux-os program, beleértve a játékokat is. Ennél talán lényegesebb az, hogy ez a gép játék fejlesztési platformként is használható, más kérdés viszont, hogy ehhez nem kis szaktudás megléte szükségeltetik… A PS2 Linux Kit tartalmaz még egy 40GB-os merevlemezt és jár hozzá egér és billentyűzet is."
ember
hát olyan is.

köze nincs a pc-s verzióhoz, psx-en valami iszonyú ronda, nem csak a grafika, maga a játék is primitívebb.
nem ugyanaz a játék.
Konzolos
33 Mhz-em,2Mb rammal(Psx)!Öcsém Pc-n 500 Mhz-en 16 Mb-os grafo kártyával alig megy...
versio
kiadták ps1-re a Black&White-ot !!!!!!

Alien!
Érdekes a videón még a 24-et sem érte el...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

versio
" mostanában, hogy közeleg az X-Box megjelenési határideje egyre többen, és többször méltatják, a Gotham nevezetű programot, melyet a redmondi barátaink a GT3 kiütésére szánnak. A napokban volt alkalmam látni a program rolling demóját, s nem igazán értem, hogy merik, magukat szakembereknek valló egyének, és jó nevű újságok a Gran Turismo 3 -hoz hasonlítani, ezt a szégyen akadozó valamit. Természetesen egy félkész demó után ne mondjon véleményt az ember, de érdekes módon a GT3 egy éves preview változata nem ricegett, nem akadozott, ki érti ezt ?! Persze a gyakorlott szakember erre csak legyint, de a laikusok könnyen csapdába esnek. A legfőbb érv pontosan az autók modellezését érinti. Ugyanis állítólag a programozók itt nem „csak” 3-4000 poligonból építkeztek hanem bizony 15-16000 ez pedig barátok közt is négyszer annyi. Erre mindössze annyit reagálnék, hogy akkor valószínűleg elfelejtettek poligon-optimalizálást végezni, mert az általam látott képek alapján a játék képei teljesen PC-s kinézetű tűéles rajzfilmszerű modellek, ehhez jön még az a nem elhanyagolható tény, hogy a Fejlesztők szerint (!!!) a Gotham a játékidő 80%-ban eléri a 60 FPS-t. (szaggat ami megöli a játékot !!!) NO COMMENT... "

xbox hahahahah😊))))))))))))))))))))))))))))))))))

I.C.ram
marmint ki?
I.C.ram
LOL 😊)
I.C.ram
😊))
Huh!
Jó sok nyelven beszélsz!
Gratulálok!
I.C.ram
BUMSEN SIE IHR PS2
BAISEZ VOTRE PS2
SCOPI IL VOSTRO PS2
FODA SEU PS2
COJA SU PS2
FUCK YOUR PS2
BAZD MEG A PS2-DET

ha igy oda vagy erte...
PyRex
Hulyen irtam, nem allokepekkent erzekelik a gyors mozdulatunkat, hanem amig mi mondjuk hasonlo sebessegu dolgokbol csak egy villanast latunk, addig nekik nemcsak egy elmosott paca ami kozelit hozzajuk, hanem latjak, ahogy (az o szemszogukbol) szep lassan kozelit a kezunk...

PyRex

PyRex
A legyek pl. allitolag az emberi szemnel sokkal "folyamatosabban latjak a vilagot". Ez igy hulyen hangzott, de ez a magyarazat arra, hogy miert nehez oket lecsapni: mert az oly gyors mozdulatunkat is gyakorlatilag allokeppekkent erzekelik allitolag. Igy pedig eleg konnyu kikerulniuk a kezunket. Valami olyasmi lehet ez, mint a Max Payne-ben a lassito effekt... Es ezt a legyes dolgot nem en talaltam ki, mielott elkezdenetek lelamerozni, utana lehet olvasni...

PyRex

PyRex
"Az már az ő bajuk. Érzésekről lehet beszélni attól még a szeme nem fogja érezni a különbséget."

Bocs de vitaznom kell veled, igenis erezni. Az, hogy a 24fps-t mar FOLYAMATOSNAK LATOD az nem azt jelenti, hogy ennel nincs folyamatosabb. Hidd el, a 40 es a 60-70 fps kozotti kulonbseget egy normalis gepen igencsak eszre lehet venni. Vagy csak nekem tul jo a szemem, en mindenesetre eszreveszem.

PyRex

narumon
"Na ezt most ne akard már megmagyarázni....Pont lentebb írtam,hogy a Ps2-es játékok mennyire folynak a képernyőn a Psx-esekhez képest....Látom,nem vagyok vak...."

Akkor ez tök jó. Akkor anno is nekünk PCseknek volt igazunk hogy a PSX szar, de akkor is ugyanigy verték a konzolosok a mellüket hogy a PSX játékok folynak a képernyőn a PChez képest és nem is szaggat. Na most nagyon érdekes mert version szerint a PSXen sem esik le a framerate (vagy most hirtelen változott a trend? 😊 és akkor a te állításod szerint a PSX 60fps-e nem ugyanaz mint a PS2 60fps-e mert az sokkal gyorsabb.. Hát nem tudom....

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Alien!
Na ezt most ne akard már megmagyarázni....Pont lentebb írtam,hogy a Ps2-es játékok mennyire folynak a képernyőn a Psx-esekhez képest....Látom,nem vagyok vak....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

narumon
"60rol egybol 30ra esik vissza ha beszaggat !!!"

Ha 60-ról 30-ra visszaesik az nem fog beszaggatni nagy valószinűség szerint észre sem veszed.

"de ezt nem fogom elmagyrázni,mert a pc-s agyaddal ugyse értenéd meg ,
én meg nem fogom eröltetni"

De ezt nem fogom elmagyarázni, mert a Ps2-s agyaddal ugyse értenéd meg én meg nem fogom erőltetni.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"narumon:
Te meg ha a Pc-s oldalt erősíted,akkor ne kezdj bele az fps vitába(24 az elég mi?),amikor a társaid 100 alatt le sem ülnek a Quake-el játszani...."

Az már az ő bajuk. Érzésekről lehet beszélni attól még a szeme nem fogja érezni a különbséget.

CSOCSO
tuti le lehet majd tölteni a ps2 pecset😊)))))tudjátok ki kel irni cd-n és 1 gigaherces lesz a proci!!
CSOCSO
😊))))
XHumano
Annyira lesz hacking mint amennyire programming...
CSOCSO
nah kivánics vagyok arra a hack szóra hogy az tényleg hack lesz -e vagy olyan mint a többi ungarise hack..
Version: Ha nem tudsz ertelmes dolgot mondani akkor kussol vagy nyomulj a szar konzolodon

versio
nemsokára elindul a ps2 site-unk
király 😊)
a cimet majd irom !!!!

versio
"Xbox crashing? It's a Microsoft product right? OK, here's what you do:
1. Make sure you apply the latest service pack
2. Reboot
3. Download and install the latest video and sound drivers.
4. Reboot
5. Update IE and Outlook
6. Re-install the latest version of DirectX
7. Reboot"

:Ö))Ö))

versio
van pár ps2 demo ami 600 fps-el fut !!!!!!
de baszhatod mert tv-n a max 60 !!!!!!!

versio
"Where are the Ctrl-Alt-Del keys located on the X-Box? "

😊)))))

ember
attól még renderelhet interlacedben.
ember
de nem teljesen rúgja fel.
a bufferelésnél számításba lehet venni a páratla/páros képet.

mellesleg a psx-es játékok is split screenben eléggé ingadoztak a 25 és 15 fps között, és teljesen lineárisnak tűnt az átmenet. minél több cucc volt, annál lassabb. nem csak két érték között ugrált (ránézésre)
versio
mér az mi , egy pc nem????

versio
ez pc-n müködik is

csakhogy az interlace miatt
nem rakhatod a páros soru képet a páratlanba és vica versa
és ez egy kicsit felrugja az elméletedet
gondolkodj el rajta

ember
de az eredménye ugyanaz lesz, sőt az X-box-é enyhén jobb minőségű is, főleg ha valalmi normális non-interlaced módú hdtv-n/monitoron nézed.
nem véletlenül jobb láthatóan az x-box képminősége.
(mondjuk a ps2-énél még a DC-nek is jobb volt)
ember
szerintem ti is hozzászoktatok, csak te nem veszel róla tudomást, miközben azt mondogatod: "satbil 60 fps. igen, ez stabil 60 fps"...
egyébként az enyhén rosszabb, ha 30 és 60 között ugrál állandóan, bár ugye Tv-n tök mindegy, ti már hozzászoktatok... meg az interlaced-hez is...

"ez egy fél megoldás, de néha hatásos"
nem, ez mindig hatásos.
a terheléshez meg semmi köze. pont arról van szó, hogy az engine 40-et bír renderelni, csak szerinted várnia kéne a v-sync miatt. hol van itt a terhelés???
ez a lényege a triple buffernek, hogy NÖVELI a kihasználtságát a 3d kártyáankl, mert valóban 40 fps-sel engedi renderlni, nem várja meg a következő syncet.
versio
nem ugyanaz
mert a ps2 is ugyanannyit renderel ez igaz csakhogy a ps2 60 szor számolja a koordinátákat
mig az xbox csak 30-szor

versio
double buffernél ez nem igy van , de triple buffernél már igen
ez egy fél megoldás, de néha hatásos
habár a nagy terhelést ez se szünteti meg ,
azért jobb ugy megcsinálni az engine-t hogy mindig meglegyen a 60, vagy 30
mertha 30 és 60 között ugrál az nem jo mert nem lineáris a mozgás
a mozgás /idö fuggvény nem lineáris hanem sinusos és ez sok embert zavar
habár a pc-sek ehhez már hozzászoktak

ember
"mert pc-n a windows miatt ugrál általában a framerate"

ezt is most találtad ki, a windows miatt abszolút nem ugrál, serious samben (mostanában csak abban néztem fps mérőt) tök stabil, ha nem változik a képernyőn az objectek száma. a windowsnak nem ingadozik a telejsítménye, csak ha futtatsz mindeféle más szart is játék közben. ha csak explorer+systray megy, akkor nem.

az ingadozás azért van, mert egy átlag játékban elég gyorsan változik a renderelni való, és ez ugyanígy van ps2-n is, attól még hogy nem írja ki az fpst.
ugyanolyan vadul ingadozik az a 60 és 30 között, csak nem igazán veszed észre (mondjuk tv-n nnem is lehet). ez a 3d-s renderelés tchnikájából adódik, ami ugyanolyan minden platformon.