A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Konzolos
Ezek tényleg elég igényesek,szépek verso.,szép az intarziaberakás is,ezek amugy az eredetiek másolata?(gondolom jol is jövedelmez a butorgyártás.)
A mostani butorok má egykaptafára készülnek,gépeken,még az anyagot is kisajnálják belölük,és állitom messze nem olyan tartósan mint ezek a régi tipusuak...
Mi a fasz közöd van hozzá, hogy unjuk-e vagy sem. Ha nem tetszik, akkor lehet elmenni innen egy másik fórumra.
PyRex
OK, csak kotekedtem, mint ahogy ti is teszitek nehanyszor 😊))))

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Teljesen egyetértek. Megfelel a 2k vagy a 98se
És ki mondta, hogy upgradelni kell XP-re?

Alien!
Na gondoltam,hogy Pc-s oldalról ilyen frappáns "okos" válasz érkezik....Kicsit félreértetted a helyzetet,megpróbálom úgy leírni,hogy te is értsd:

" most egy újabb First Person Shoter megjelenési időpontjáról tudósíthatok, nevezetesen a Codename: Outbreak-ről. A hivatalos információk szerint a game Amerikában november 6-tól lesz kapható, míg az öreg kontinensre valamivel később érkezik meg..."

Nnna?? Vágod okoska?

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

PyRex
Thx!

PyRex

😊)))))))))))))))))))))

PyRex

PyRex
Ez jo:

"Hát nem tudom,ki hogy van vele de nekem 3 hete itthon csücsül a játék..."

Nemtom a PC-sek kozul ki, hogy van vele, de nekem mar 2 eve lefutott a Half-Life...

Alien!
Ez jó:

"Már nem kell sokat várniuk azoknak, akik szeretnék Playstation 2 is élvezni az egyik legjobb PC-és First Person Shooter-t, a Half-Life-ot. A GearBox ugyanis bejelentette, hogy a progi elkészült és már csak a duplikálás van hátra. A Half-Life november 14.-én kerül az amerikai boltok polcaira és valamivel Karácsony előtt Európában is megvásárolható lesz."

Hát nem tudom,ki hogy van vele de nekem 3 hete itthon csücsül a játék...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

PyRex:
Wolf névszínezéshez infok itt:
http://www.mportal.hu/?action=komment&base=nwolf&id=3101&gsid=1156d3d702c5fcb7b25c09f949fb1aa0

verso:
Elárulom számodra, hogy a PS2 memóriája miatt a botok által használt cselekvési mátrixot erősen lebutítták. Gondlom a nehézségi fok állításáról sem hallottál.
De ugyan ez igaz az UT botjaira is.

verso:
Ha lövésed sincs a 3D grafikához és modellezéshez ne is erőltesd az agyadat olyan dolgokon amiket nem ismersz. Tudod egyáltalán mit jelent a low poly / high poly modellezés?

PyRex
EBBEN MI A NAGY SZAM? HA raintegrelnak egy kartyara 500 millio db GF3 chipet, 100 GB rammal es biztositjak a savszelesseget, akkor az is gyorsabb lesz, mint barmi mas. Csak eppen feature-okban ugyanannyit tudna...

PyRex

versio
na ha már felhoztad a szekrényeimet
akkor egy kis önreklám következik:

elörendelhető termékeink !!!

XHumano
Ne légy vele ilyen gonosz, néha azért Lmegy szekrényt faragni.
D3t0nat0r
Bazz, most vettem észre, hogy már le is törölték a Duality előzetest, amit feltöltöttem! Miért kellett letötölni???? Mert akkor még megérteném, ha fent lenne a SG-n a letöltések között. DE NINCS! Sőt, egyetlen magyar PC-s helyen nincs fent...

D3t0nat0r
Hát igen...

Bár hozzátenném ahoz, amit előbb írtam, hogy ha a multis gamék fejlődését nézzük(jövő év a MMO-os programok éve lesz:StarWars:Galaxies, Planetside, Earth&Beyond.. és jön EQ kieg. is), akkor pár éven belül el tudom képzelni, hogy a multis gamékben is fogunk hasonlóakat csinálni, mint Gordon Freeman a Black Mesa-ban 😉

XHumano
Semmi bajom a single gamékkal, ezt csak vers azon kérdésére írtam, hogy miért szeretjük a multis játékokat. Na igen, konzolon még gyerekcipőben jár a dolog, de 100%, hogy lesz ott is nagy őrület.
D3t0nat0r
Igen, ebben igazad van, de szerintem a multiplayeres játék nem adja vissza a feelingjét annak, amikor a Black Mesaban írtod a kiugró kommandósókat a helikopterből, vagy bent a labor mélyén. Nehéz megfogalmazni, remélem érted. Egyszerűen vannak olyan dolgok, amiket egy multis game nem tud megadni, egy igényesen kidolgozott single game viszont nagyon is...

XHumano
Mondjuk szerintem nem az AI miatt jobb emberekkel (vagy ellenük) játszani. Lehet az AI bármilyen fejlett, egy idő után kiismerhető, az emberi agy gyorsan tanul, pár nap játék után már a legagyafurtabb AI viselkedése is kiszámítható.

Az emberi játékosokban az a jó, hogy csomót hibáznak, de néha csodákra is képesek. Legjobbak viszont a poénok, mikor befordulsz a gép alá a röhögéstől, és tudod, hogy a másik is hasonlóan van elfoglalva, majd kapod a LOL-t. Ezer és ezer varázsa van a multiplaynek, ami AI-val soha nem lesz elérhető, legyen az bármilyen fejlett.
D3t0nat0r
Játszottam az mgs el (PSXen) és nem estem hanyatt az AIjától.

Más, belinkelted ide anno Laa-yosh uüzenetét az indexről. Ott a fórumon be lett linkelve egy interview Carmacal, ha azt végighallgattad volna, akkor azt is tudnád, hogy a modellekkel már nincs gáz, ezt már megoldotta rég, most épp azon dolgozik, hogy ezt az új fény-technológiát optimalizálja minden konfigra... Mert azt mondja, hogy egy Gef3/1Ghz proci konfigon kifogástalanul működik, de ő gondol a gyengébb konfiggal rendelkezőkre is, ezért most azzal bajlódik, hogy hogy a Gef1es és kisebb procisok is el tudják majd indítani. SZvSZ 2002 végére, mikorra hivatalosan bejelentették a progit(tehát kb 2003 elején fog megjelenni ) már midnenkinek elérhető lesz a Gef3/1ghz proci konfig, úgyhogy annyira nincs akkora gond, mint gondolod...

XHumano
Na igen, az xbox-ban lévő Intel procikból nemhogy 20-akat, de ezreket kötnek össze, akkor okos konzolosok szerint annak elindulnia sem lenne szabad...
versio
pc-n lehet hogy ezek jonak számitanak
de csak ott

D3t0nat0r
Version!

"miért szerettek annyira a neten játszani????

mert szar az AI !!!!

minden forumba azt panaszoljátok hogy miért nincs online gamez ebben-meg abban
ti mondjátok azt: " hogy a faszom játszik offline gamezzal, a hülye comp ellen"

bazz, persze, hogy jobb játszani neten csapatban, de teljesen más singleben AI ellen. Ha jó az AI lehet jó a játék! és van jó AI! Half-life, Unreal, NOLF, Rainbow six és még sorolhatnám!

D3t0nat0r
dfr/ast!

"Version! ezeknek hiaba beszelsz ...
gondold el hogyha az XBOX2-be 20 db XBOX lesz integralva az hanyszor fog lefagyni 😊"

Egyszer se fog lefagyni, mert ez az egész fagyás mítoszt az olyan buzi ps2 fanatikusok fújták fel, mint te!

XHumano
Sőt ha a sony akarná, oszthatná ingyen a ps2-t, miért ne? Ha akarná...
XHumano
Azért jól vagy?
2000$-t kapsz egy csúcskategóriájú PC-t, amit azért már másra is tudsz használni, mint hogy villants a haverok előtt...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

És ki venné meg 2000$-t? OTTHONRA???

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

versio
ezt a 16 procis gépet a sony 2000$-ért árulhatná
ha akarná...

XHumano
Te már rég egy mátrixban élsz bazz! A ps2 mátrixban. Így gépbe embert belebuzulni még életemben nem láttam, bár a nagy számok törvénye alapján ilyennek is kell lennie - de mégis hihetetlen.
versio
vazze én má több honapja probálom megszerezni

és lásd milyen nagylelkü vagyok itt a cim :

http://www.stampede.org/~lethal/mips/docs/

versio
GSCube Demo at SIGGRAPH
07/27/00 12:04 AM PST | sony | posted by: Golem

CVG has a report from the SIGGRAPH Tokyo showing of Sony's GSCube workstation, based on 16 Playstation 2 chips.
Now get a load of this. "Eon showed a concept preview of The Matrix. It was from the scene at the beginning of the movie, the hotel ambush. What we got was a city-top view of an animated figure running and jumping across rooftops, but you couldn't distinguish from the actual film. It was in real-time. It had an interactive camera and they were moving it around."

Matrix has you 😊)))))))

XHumano
Tök jó, ahogy beszopod ezeket a reklám-marketing fogásokat. Ezeket pont a buták továbbhülyítésére találják ki.
Összeraknak nagy nehezen egy prezentációs gépet, pár millió dollárból, majd azt hazudják, hogy nemsokára mindez egy chipen lesz... hahahahaha... talán majd nanotechnológiával, de addig eltelik még jópár év(tized).
versio
" SCE President Ken Kutaragi opened this event by stating, "I want to make tonight an occasion where you can feel what the 21st century entertainment would be like when movies and games converge." This opening message was followed by a demonstration of a video image created with GScube, shown previously at the U.S. SIGGRAPH show held this past August.

This video was taken from the movie, "Final Fantasy," being produced by Square in full computer graphics (to be released in the summer of 2001 in North America and fall in Japan). It showed an image of a woman swimming with her hair floating in water. This scene was depicted realtime using 16-processor GScube (16 of PS2's Emotion Engine and 16 graphics LSIs carrying 8x DRAMs compared to PS2 LSI). Changing the eye direction as well as the position of light source, the demonstration emphasized that it was a computer graphics image being calculated on the spot."

a sony a nyerö

Evil
most kuss van mi?

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Evil
a ps2 n azert szarok a botok q3 ban mert mar nem er ra a procija hogy normalis AI t szimulaljon.Kifogyott a szuflabol. 😊)))te kis butagyerek.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Evil
verson te akkora fasz lama kretenarcu barom allat vagy ,hogy ennel csak a lama beszolasaid lamabbak!Komolyan olyan vagy mint egy 3 eves kisgyerek akivel mindent el lehet hitetni es aki meg meseorszagban el a tunderek es oriasok foldjen.Ebredj fel ember!!!Neo kopp-kopp!The matrix has you...

versio
"Development System"

ez a ps3 butitott változata,
amin a programozok tudnak gyakorolni a ps3 eljöveteléig

versio
most kuss van mi

versio
"SIGGRAPH 2000 attendees will have the opportunity to witness how a movie director or visual effects supervisor will use the latest software and hardware technology to visualize linear content interactively, thus improving the creative workflow and reducing the cost of on-set production. Specifically, the audience will experience an interactive display of a hypothetical shot based on content from "The Matrix" © Warner Brothers as developed by Manex Visual Effects and Eon Entertainment visual effects Director John Gaeta, running on a new hardware prototype developed by SCEI, the GScube, via the SOFTIMAGE®|XSI™ Viewer.

The Content
"Using the SOFTIMAGE|XSI Viewer, we've designed a one minute interactive shot that demonstrates how a director or cinematographer can experiment, in real-time 3-D, with camera angles, tracking, pacing and set design, all before committing to a final layout," said Kim Libreri, Vice President, Technology at MVFX. "MVFX has always been at the forefront of visualization for feature film production, and the power of the GScube allows us to offer a real-time visualization solution at a level of realism never before possible."

The demonstration was directed by Academy Award® winning visual effects supervisor John Gaeta, of Eon Entertainment, who added, "I've always believed that the boundary between interactive and passive content would blur or even disappear, giving way to a new genre of virtual cinema. The potential of the GScube to redefine simulation, visualization and overall future content is staggering."

The Hardware
The demonstration will be running on the GScube real-time content creation system and will initially provide 10 times the performance of the PlayStation 2 computer entertainment system, with future iterations of the technology potentially exceeding this 100 fold. At SIGGRAPH 2000, the prototype will display real-time 3-D graphics at a resolution of 1920 x 1080, with a progressive scan rate of 60 frames-per-second, which is beyond the interlaced scan rate of the digital HDTV standard.

"The new GScube development system that we are showing at SIGGRAPH 2000 is the first step toward a new type of entertainment that cannot be realized using current technologies," stated Makoto Hatakenaka, Vice President at SCEI. "We are glad to work with companies that share our vision of the future. There is more than meets the eye in the demonstration produced by Manex Visual Effects and Softimage."

versio
"Sony GScube

Generating some of the biggest buzz at the show was Sony Computer Entertainment's new GScube, which the company was billing as "16 PlayStation 2s in a box." More precisely, it contains 16 128-bit "Emotion Engine" CPUs, each running at 295 MHz, and each accompanied by 128MB RAM for a total of 2GB, plus 16 I-32 graphics synthesizers. The outputs are combined via "pixel merger."

Sony intends GScube as a graphics "visualizer" for broadband network applications including game development and motion picture production. It needs to be run with a server to feed it data, plus a computer to provide housekeeping. A number of demos at the show had the unit driving 1920 x 1080 displays at 60 frames per second, in some cases with huge databases.

For instance, in one demo I saw, middleware developer Criterion had obtained scene assets from the PDI movie Antz. They were showing a scene animated in real time, with 140 characters at 7,000 polygons each. Criterion said this translates to a million polys/sec, but that they had also achieved, in lab tests, real-time animation with 300 million polys in a scene. Criterion expects to provide its 3D middleware and tools, including RenderWare for 3D programmers and RenderVision for 3D artists, to GScube application and content developers in the near future.

Game developer Square USA showed an amazing Siggraph demo with a high-poly character and environment, complete with realistic hair animation, all in real time. Sony said the product will ship this winter, but has yet to announce pricing. Knowing their history, it'll probably be pretty reasonable. At any rate, GScube has the potential to become one of the most important tools in the digital content creator's armamentarium"

ebben csak 16 db van

versio
10 csatornás dma van a ps2-ben
és mindegyik szabadon programozhato

ehhez akarod hasonlitani a pc-s dma csökevényt ????

versio
ha nem tudnád kb 1-2 honapja mutatták be a 64 procis gscube
amit egy silicon 1 oráig számolt softimage-al
azt a 64 procis ps2 real time nyomta

a softimage-os emberek le voltak nyügözve

és ezt nem én találtam ki
keress rá a gscube -ra és ott megnézheted !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

PyRex
Te azt sem tudod mi az a dma bazmeg 😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

PyRex

versio
a doom 3 -rol meg csak filmek vannak
azok nem jelentenek semmit
majd ha lesz demo megnézem, akkor kiderül milyen lesz meg mi kell hozzá

versio
te biztos láttad a metal geart !!!

elárulom ps2-n is van q3 és ugyanolyan szarok a botok mint pc-n

versio
a pc dma-ja egy nagy szar
az amiga-ba 10-szer jobb van

PyRex
"mikor 64 db ps2 lesz egy chipben integrálva"

😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) es 😊))))))))))

AAAAAAAAAbazzeg sirok 😊

Persze es mindegyiket lehet majd HW Peccselni 500 GHz-esre ugye? 😊))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

PyRex