A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na az xbox képei kezdenek hasonlitani a valoságra !!!!!!!4
hol vannak ezek attol amivel hülyitették a népet ??? !!!!!

hol vannak ezek attol amivel hülyitették a népet ??? !!!!!

akkor most leirom a ps2 poligonszámait
ami a fejlesztök leirásában van oké ???
flat 75 millio
textura , alias nélkül 37 millio
textura +köd+alias nélkül 25 millio
textura +köd +antialias 16 millio
bspline +antialias 16 millio
antialiast csak a szélsö poligonoknál használva ami elég kb 25 millio
ez nem vonatkozik a bspline-ra ott "csak 16 millio" !!!!!
ami a fejlesztök leirásában van oké ???
flat 75 millio
textura , alias nélkül 37 millio
textura +köd+alias nélkül 25 millio
textura +köd +antialias 16 millio
bspline +antialias 16 millio
antialiast csak a szélsö poligonoknál használva ami elég kb 25 millio
ez nem vonatkozik a bspline-ra ott "csak 16 millio" !!!!!
én meg azt tudom hogy ha a gc csunya lesz a tv-n mert azzal jöttök hogy tv-n a konzol csunya akor rákötöm amonitorra ugyis megszoktam már a monitort..azon meg tűű éles lesz😊
a gc mit másolt a ps2-ről???
jobb cuccok vannak benne?? igen csakhogy a coppermine proci pl 25% al gyorabb mint a ps2 aluminium-ja pl...
az ati grafikus chip meg másfélszer anyi poligont tud kirakni mint a ps2..( ps2 kb 7 millio átlagban mig a GC ben ez a szám 11 körül van...)
amugy most az ati tartja a vga kártyák csucsát!! a 8500 as radeon al vagy mivel mépg a gef 3 atis lenyomta!
szal hogy az ati gagyi azt hagyjuk és most a gef a "menő"
nem nagyon van konkurenciája..mondta a vámpir és lecsapta a szunyogot..
amugy tényleg...mindenki gef ezik.. most az ati jöt egy kártyával ami lenyomja ( nemsokkal csak egy kicsivel) a gef 3 at...
a hang proceszzor nem kcsit jobb mint a ps2 ben hiszen a chanel is több benne amig a ps2 ben 48 addig a gc ben 64...és a gc tudja a DPL2-t is mig örül a sony a sima dolby surroundnak...
szal nem értem mi rosz a gc ben?? amugy honann tudod hogy mi van a gc ben?L amugy hogy a gecbe bukkantál rá azokra a pdf fileokra??
és azt te mind meg akarod tanulni?? ahhhoz te kevés vagy!de n is !! nyugodj meg!!
az csak egy szemüveges görnyedt gépbuzi tduja megtanulni aki a faszát veri a gépre és barátnője a 2 rezgő kontroller ami közé a faszát teszi....
jobb cuccok vannak benne?? igen csakhogy a coppermine proci pl 25% al gyorabb mint a ps2 aluminium-ja pl...
az ati grafikus chip meg másfélszer anyi poligont tud kirakni mint a ps2..( ps2 kb 7 millio átlagban mig a GC ben ez a szám 11 körül van...)
amugy most az ati tartja a vga kártyák csucsát!! a 8500 as radeon al vagy mivel mépg a gef 3 atis lenyomta!
szal hogy az ati gagyi azt hagyjuk és most a gef a "menő"
nem nagyon van konkurenciája..mondta a vámpir és lecsapta a szunyogot..
amugy tényleg...mindenki gef ezik.. most az ati jöt egy kártyával ami lenyomja ( nemsokkal csak egy kicsivel) a gef 3 at...
a hang proceszzor nem kcsit jobb mint a ps2 ben hiszen a chanel is több benne amig a ps2 ben 48 addig a gc ben 64...és a gc tudja a DPL2-t is mig örül a sony a sima dolby surroundnak...
szal nem értem mi rosz a gc ben?? amugy honann tudod hogy mi van a gc ben?L amugy hogy a gecbe bukkantál rá azokra a pdf fileokra??
és azt te mind meg akarod tanulni?? ahhhoz te kevés vagy!de n is !! nyugodj meg!!
az csak egy szemüveges görnyedt gépbuzi tduja megtanulni aki a faszát veri a gépre és barátnője a 2 rezgő kontroller ami közé a faszát teszi....
tudom hogy a gc a király😊 legalább is az sw gamez a gc re alegszebb gamez ami most létezik. azt tudom hogy milyen szép a gt3.. mert tényleg nem rosz sőt páratlan!!
csak azt nem tudom hogy mikor jön egy kircsi gamez ps2 re ami olyan beszarás szép mint az sw.. aminél aszonták az e3-on hogy nem hiszik el hogy ez a gamez!!
csak azt nem tudom hogy mikor jön egy kircsi gamez ps2 re ami olyan beszarás szép mint az sw.. aminél aszonták az e3-on hogy nem hiszik el hogy ez a gamez!!
"Pride a THQ-tól!
2001. november 3, Szombat - Todd
A THQ új verekedős játékot jelentett be! A játék a Pride névre hallgat és a megjelenését 2002. 3. vagy 4. negyedévére tervezik. Most úgy néz ki, hogy összesen 25 karakterrel harcolhatunk, melyek (természetesen fejenként😊) 5000 poligonból fognak állni és a grafikai megjelenítést még tovább csiszolgatják olyan elemekkel, mint a teljesen élethű vér és izzadás megjelenítése. A kiadó egyenlőre szűken méri az információkat az új játékról, de annyit azért elárultak, hogy ez lesz a leg-leg-leg..., tudjátok ti azt.
2 arany CD a napokban!
Kettő kiadó is a minap jelentette be, hogy játékaik fejlesztését befejezték és készek a megjelenésre. Lássuk mik is ezek:
Az első a Konami volt október 29.-én és a honlapjukon a rajongók tudtára adták, hogy elkészültek a Metal Gear Solid 2: Sons Of Liberty amerikai és Japán verziójával és november 13.-án végre a boltokba kerül legjobban várt konzolos játék!
A második bejelentést pedig ma tette az Interplay. A Snowblind Studios Dungeons & Dragons befejezte a munkálatokat a Baldur's Gate: Dark Alliance-on. Pontos megjelenési dátumról nem tettek említést, de hamarosan arra is sort kell keríteniük "
ez kell nekünk király 😊))
A THQ új verekedős játékot jelentett be! A játék a Pride névre hallgat és a megjelenését 2002. 3. vagy 4. negyedévére tervezik. Most úgy néz ki, hogy összesen 25 karakterrel harcolhatunk, melyek (természetesen fejenként😊) 5000 poligonból fognak állni és a grafikai megjelenítést még tovább csiszolgatják olyan elemekkel, mint a teljesen élethű vér és izzadás megjelenítése. A kiadó egyenlőre szűken méri az információkat az új játékról, de annyit azért elárultak, hogy ez lesz a leg-leg-leg..., tudjátok ti azt.
2 arany CD a napokban!
Kettő kiadó is a minap jelentette be, hogy játékaik fejlesztését befejezték és készek a megjelenésre. Lássuk mik is ezek:
Az első a Konami volt október 29.-én és a honlapjukon a rajongók tudtára adták, hogy elkészültek a Metal Gear Solid 2: Sons Of Liberty amerikai és Japán verziójával és november 13.-án végre a boltokba kerül legjobban várt konzolos játék!
A második bejelentést pedig ma tette az Interplay. A Snowblind Studios Dungeons & Dragons befejezte a munkálatokat a Baldur's Gate: Dark Alliance-on. Pontos megjelenési dátumról nem tettek említést, de hamarosan arra is sort kell keríteniük "
ez kell nekünk király 😊))
a gc 485 mhz-es ppc procija 3 szor nyomja le a p3 -at az xbox-ban
a gc grafchipjében a frame+z buffer cachelt asszem 20 giga sávszéle van
plusz a textura is cachelt ami 10 gigabyte sávszélességgel rendelkezik
az összesen 30 gigabyte !!!!!!!!!!!!!!!
az xbox-ban van 8 giga
a gef3-ban 6
a ps2-ben meg 48 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és szerintem a sony , nintendo nem hülye tudja mi kell egy konzolba
a mikrofos,nvidia meg nem és ez a lényeg !!!!
a gc grafchipjében a frame+z buffer cachelt asszem 20 giga sávszéle van
plusz a textura is cachelt ami 10 gigabyte sávszélességgel rendelkezik
az összesen 30 gigabyte !!!!!!!!!!!!!!!
az xbox-ban van 8 giga
a gef3-ban 6
a ps2-ben meg 48 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és szerintem a sony , nintendo nem hülye tudja mi kell egy konzolba
a mikrofos,nvidia meg nem és ez a lényeg !!!!
nem rossz a gc , volt kiröl másolni 😊))
de végülis ez nem baj attol még ugyanolyan jó
csak a ps2-be drágább jobb cuccokat pakoltak
igaz ezért is drágább 100 $-al !
de az xbox-nál a gc is jobb
de végülis ez nem baj attol még ugyanolyan jó
csak a ps2-be drágább jobb cuccokat pakoltak
igaz ezért is drágább 100 $-al !
de az xbox-nál a gc is jobb
nézzétek meg a 3dmark 2001-et !!!
a max poligon count -nál nincs textura a poligonok 1-2 pixelesek
a texel count-nál meg nincs poligon
és igy persze hogy nem valos adatok jönnek ki !!!!!
az egész egy nagy átbaszás
mérjék le egy játék alatt ott kijönne a valos eredmény
csak nagy szégyen lenne az nvidiának az tuti !!!!!!
a max poligon count -nál nincs textura a poligonok 1-2 pixelesek
a texel count-nál meg nincs poligon
és igy persze hogy nem valos adatok jönnek ki !!!!!
az egész egy nagy átbaszás
mérjék le egy játék alatt ott kijönne a valos eredmény
csak nagy szégyen lenne az nvidiának az tuti !!!!!!
nézzük akkor
10 millio poligon ami 10 pixeles
1.6 giga
200 mega ramdac
400 mega törlés
geometria olvasás kb 200 mega
a maradék a 6 giga-bol 3.6 giga textura
tehát kiraktunk összesen
100 millio pixelt mondjuk dupla texturázással számolva
az 100 megapixel
és 200 megatexel
hol van a 800 megapixel ?????????
és hol van az 1600 megatexel ?????????????
sehol
a gef 3 egy bukta szar !!!!!!!!!!!!!
10 millio poligon ami 10 pixeles
1.6 giga
200 mega ramdac
400 mega törlés
geometria olvasás kb 200 mega
a maradék a 6 giga-bol 3.6 giga textura
tehát kiraktunk összesen
100 millio pixelt mondjuk dupla texturázással számolva
az 100 megapixel
és 200 megatexel
hol van a 800 megapixel ?????????
és hol van az 1600 megatexel ?????????????
sehol
a gef 3 egy bukta szar !!!!!!!!!!!!!
Ember: melyik oldalon nyomod az AvP-t? 8ember, predator, vagy alien)
de te akkor sem számoltad bele még a febontást sem!
szerinted az összes poligon összes pixelét ki kell írnia a frame bufferbe? Nem! akkor minek zbufferelne? Azt viszont nem pixelenként csinálja az összesre!
na mindegy, most már nem vitatkozom, mindenesetre nagyon "érdekes"
a mai fejtegetésed...
jó éjszeakát!
szerinted az összes poligon összes pixelét ki kell írnia a frame bufferbe? Nem! akkor minek zbufferelne? Azt viszont nem pixelenként csinálja az összesre!
na mindegy, most már nem vitatkozom, mindenesetre nagyon "érdekes"
a mai fejtegetésed...
jó éjszeakát!
én csak 200 megat mondtam mert 60 frame/sec re irtam
ha 100 frame/sec akkor 300 mega
igy van !!!
ha 100 frame/sec akkor 300 mega
igy van !!!
na jó, komolyan, küldd el valami nagy magazinnak, hogy te "bebizonyítottad": a gef3 elméletileg nem tud 133Mpixelnél többet.
mellékeld a "bizonyítást" is.
ha igazad van, szerintem világsztár leszel, ha nem nem, akkor kíváncsi vagyok, mit reagálnak...
majd másold be ide a választ 😄
most inkább megyek AvP-zni

mellékeld a "bizonyítást" is.
ha igazad van, szerintem világsztár leszel, ha nem nem, akkor kíváncsi vagyok, mit reagálnak...
majd másold be ide a választ 😄
most inkább megyek AvP-zni

Szerinted egy gépben az összes memória sávszélességet a textúrák mozgatása foglalja le, persze tökéletes folytonossággal, soha nem kell ám várnia, csak pumpálja át ezerrel az adatot! Mi vagy te, vízvezetékszerelő???
a geforce-on a memoriának van 6 giga byte sávszélessége
innen olvassa ki a ramdac a frame buffert
de ha kiolvassa csökkenti a sávszélt vazzze !
innen olvassa ki a ramdac a frame buffert
de ha kiolvassa csökkenti a sávszélt vazzze !
milyen 10 millió poligon???
hol kell azt mind kiírni a frame bufferbe????
a frame bufferben csak annyi pixel van, amekkora a kép!
hol van a frame bufferben 100millió pixel???????
ez megint valami újfajta számolás??
eddig minden esetben máshogy számoltad ki ugyanazt a dolgot, innentől kb 0 a hitelessége...
hol kell azt mind kiírni a frame bufferbe????
a frame bufferben csak annyi pixel van, amekkora a kép!
hol van a frame bufferben 100millió pixel???????
ez megint valami újfajta számolás??
eddig minden esetben máshogy számoltad ki ugyanazt a dolgot, innentől kb 0 a hitelessége...
Version te totál beteg vagy, szólj anutádnak, hogy borogasson...
...a fejedre egy konyhaszekrényt (lehetőleg kazettásat).
Az agyadban akkora a zűr, hogy ha most kezdenél rendet rakni, kifutó modell lenne a PS4 mire rendet raknál bazz!!!
...a fejedre egy konyhaszekrényt (lehetőleg kazettásat).
Az agyadban akkora a zűr, hogy ha most kezdenél rendet rakni, kifutó modell lenne a PS4 mire rendet raknál bazz!!!
hogy jön ki a 600 mega ????
10 millio polinonhoz ami mondjuk 10 pixelböl áll
1 pixelhez kell 16 byte frame+z olvasás irás
10 pixelhez 160 byte
ezt szorozd meg 10 millioval
és ez 1.6 gigabyte sávszél !!
és 100 megapixel !!!!!
10 millio polinonhoz ami mondjuk 10 pixelböl áll
1 pixelhez kell 16 byte frame+z olvasás irás
10 pixelhez 160 byte
ezt szorozd meg 10 millioval
és ez 1.6 gigabyte sávszél !!
és 100 megapixel !!!!!
nem egyszer használja föl senki, fogd már föl!
minél részletesebb és szebb textúrákat akarnak, annál többet kell használni, ez van!
erőteljes tile-ozással is bőven megvan 8-10 mega egy átlag jelenet textúrája!
persze meg lehet csinálni hogy 2 mega textúrát tile-ozgat a képen, nagyon fasza lesz a ps2, megy is majd 500 fpst, csak éppen ronda lesz a játék.
pontosan ezért nem használnak olyan minőségű textúrákat a ps2-n, mint pc-n. ha sok textúra kell, belerokkan rendesen.
minél részletesebb és szebb textúrákat akarnak, annál többet kell használni, ez van!
erőteljes tile-ozással is bőven megvan 8-10 mega egy átlag jelenet textúrája!
persze meg lehet csinálni hogy 2 mega textúrát tile-ozgat a képen, nagyon fasza lesz a ps2, megy is majd 500 fpst, csak éppen ronda lesz a játék.
pontosan ezért nem használnak olyan minőségű textúrákat a ps2-n, mint pc-n. ha sok textúra kell, belerokkan rendesen.
de a frame buffer a 32 mega memoriában van a gef2-ben
innen olvassa ki a ramdac !!!
amivel csökkenti a sávszélességet !!!
innen olvassa ki a ramdac !!!
amivel csökkenti a sávszélességet !!!
miért 44 giga? ezt most honnan szoptad?
most a textúrákról van szó, azokat cache-eli!!
a cache-ből jön 9,6-tal, a főmemóriábl meg 1.2-vel.. És az utóbbiban van a nagy része!!!
ez jóindulattal lesz mondjuk 4-5 G/sec a textúráknak!! minél több kell, annál kisebb lesz (mivel annál több lesz a főmemben)
ez a Gef3-nál is megvan, ha leszeded a frame/z bufferhez szükséges cuccot (ami NEM 40 Giga, hanem mondjuk 6-700 mega)
most a textúrákról van szó, azokat cache-eli!!
a cache-ből jön 9,6-tal, a főmemóriábl meg 1.2-vel.. És az utóbbiban van a nagy része!!!
ez jóindulattal lesz mondjuk 4-5 G/sec a textúráknak!! minél több kell, annál kisebb lesz (mivel annál több lesz a főmemben)
ez a Gef3-nál is megvan, ha leszeded a frame/z bufferhez szükséges cuccot (ami NEM 40 Giga, hanem mondjuk 6-700 mega)
ezt te csak hiszed !!!
persze el lehet baszni a sebességet ha minden texturát egyszer használnak fel
de aki igy csinálja az hülye !!!!
a gt3-ban még a frame buffert is a texturákra huzzák igy érik el a tükrözödést !!!
persze el lehet baszni a sebességet ha minden texturát egyszer használnak fel
de aki igy csinálja az hülye !!!!
a gt3-ban még a frame buffert is a texturákra huzzák igy érik el a tükrözödést !!!
a 40 giga az ideális esetre van, ha bizonyos esetekben (kevés textúra) ki tudja használni teljesen.
viszont a textúra-gazdag játékokban ez visszesik és valószínűleg csak a töredéke van kihasználva.
gondolm feltűnt, hogy egy grafikai egység sebességét nem egy adatból kell megállapítani, mert te pont azt csináltad. (persze, mert ez volt az egyetlen adat, amiben a ps2 jobb...)
ÖSSZESSÉGÉBEN (tehát játékoknál) a gef3 bőven tudja azt amit a ps2, ez az x-boxos játékokból is kiderül.
viszont a textúra-gazdag játékokban ez visszesik és valószínűleg csak a töredéke van kihasználva.
gondolm feltűnt, hogy egy grafikai egység sebességét nem egy adatból kell megállapítani, mert te pont azt csináltad. (persze, mert ez volt az egyetlen adat, amiben a ps2 jobb...)
ÖSSZESSÉGÉBEN (tehát játékoknál) a gef3 bőven tudja azt amit a ps2, ez az x-boxos játékokból is kiderül.
szerinted a framebuffer adatokat a ramdac honnan szedi megjosolja talán??
vagy kitalálja mi van benne ?????
nem !!!!!!
kiolvassa mert máshogy nem megy a nyomorultnak !!!
vagy kitalálja mi van benne ?????
nem !!!!!!
kiolvassa mert máshogy nem megy a nyomorultnak !!!
nemlesz olyan gyors
de a kb 44 giga sávszél igy is van neki
a gef3-nak meg 6 !!!!!
és a ps2-nek nem kell akkora sávszél a frame+z törléshez mega ramdac-nak sem !!!!
de a kb 44 giga sávszél igy is van neki
a gef3-nak meg 6 !!!!!
és a ps2-nek nem kell akkora sávszél a frame+z törléshez mega ramdac-nak sem !!!!
Felgyorsítja, de nem lesz olyan gyors, mintha csak a cache-ből olvasna!!!!!!!
akkor nálam is minden megy vagy 100 G/seccel, hiszen az L1 cache-t használom....
akkor nálam is minden megy vagy 100 G/seccel, hiszen az L1 cache-t használom....
jo 4.8 marad a ps2
oke
de a frame+z buffernek a 40 giga marad !!!
a gef3-nál meg nem kell ilyen vagy mi ???????????
oke
de a frame+z buffernek a 40 giga marad !!!
a gef3-nál meg nem kell ilyen vagy mi ???????????
hohó, most csak 8 byte kell egy bilinearos texelhez, gef3-nál meg 16-tal számoltál...
ja és megint csak a cache-sel számoltál, tehát ez még működhet 2 megányi textúrára, de egy játékban mondjuk lemegy a felére... (4,8 g/sec)
ejnye!
és EZT már a Gef3 simán lenyomja 1024-ben is, lévén max 1 gigával nő a sávszélesség ha felbontást váltasz.
és ezzel megint nem tudom mit bizonyítottál, mert az eredeti baromságodat biztos nem...
(nevezetesen azt, hogy a ps2-es 640x250-es játék futtatásához 1024-ben 200 giga/sec kéne..... - mondjuk a red faction eleve élő ellenpélda...)
ja és megint csak a cache-sel számoltál, tehát ez még működhet 2 megányi textúrára, de egy játékban mondjuk lemegy a felére... (4,8 g/sec)
ejnye!
és EZT már a Gef3 simán lenyomja 1024-ben is, lévén max 1 gigával nő a sávszélesség ha felbontást váltasz.
és ezzel megint nem tudom mit bizonyítottál, mert az eredeti baromságodat biztos nem...
(nevezetesen azt, hogy a ps2-es 640x250-es játék futtatásához 1024-ben 200 giga/sec kéne..... - mondjuk a red faction eleve élő ellenpélda...)
ez ugynolyan mint a proci
ott is azért van cache hogy felgyorsitsa a procit
a gc-ben is igy müködik
van neki 1 mega cache !!!
ott is azért van cache hogy felgyorsitsa a procit
a gc-ben is igy müködik
van neki 1 mega cache !!!
azt már irtam mennyi kell a frame törléshez 400 mega
de mennyi kell a ramdac-nak??
1024*768*4*60= 200 mega !!!!!
csak ilyen sallangokra elfogy 600 mega vazzzze !!!
de mennyi kell a ramdac-nak??
1024*768*4*60= 200 mega !!!!!
csak ilyen sallangokra elfogy 600 mega vazzzze !!!
"amugy a ps2-ben jól megcsinálták
mert a nintendo lemásolta az egészet és ebböl lett a gc!!!!
de nem sikerült tökéletesre a másolat !!!!"
et mire irtad? kinek ? miért??
mert a nintendo lemásolta az egészet és ebböl lett a gc!!!!
de nem sikerült tökéletesre a másolat !!!!"
et mire irtad? kinek ? miért??
ha a frame bufferhez nem kell sok az meg azt jelenti hogy nincs poligon
ha meg sok a poligon akkor textura nincs a gef3 -nak
ugyhogy mindehogy fos a dolog!!
nem furcsa hogy csak a frame +z buffernek 40 giga kell a ps2-nek
mig a gef3-nak
textura sávval együtt van 6 giga ?????????
ha meg sok a poligon akkor textura nincs a gef3 -nak
ugyhogy mindehogy fos a dolog!!
nem furcsa hogy csak a frame +z buffernek 40 giga kell a ps2-nek
mig a gef3-nak
textura sávval együtt van 6 giga ?????????
a 9.6 pont annyi amennyi kell
a 40 gigat a fram +z buffer eléréssel számoltam de az külön van !!!
1200 mega texel -hez
kell 1200 millio textura ami 4 byte-os
ez 4.8 gigabyte/sec
de mivel a bilinear filterhez egy pixelhez 4 textura kell, de kettö megmaradt az elözö pixelböl igy 2 ujat kell még beolvasni
tehát 1200 *4*2 = 9.6 gigabyte /sec
ez pont annyi amennyit tud !!!!!!!!!!!!!!!44
és ennyi kell !!!!
a 40 gigat a fram +z buffer eléréssel számoltam de az külön van !!!
1200 mega texel -hez
kell 1200 millio textura ami 4 byte-os
ez 4.8 gigabyte/sec
de mivel a bilinear filterhez egy pixelhez 4 textura kell, de kettö megmaradt az elözö pixelböl igy 2 ujat kell még beolvasni
tehát 1200 *4*2 = 9.6 gigabyte /sec
ez pont annyi amennyit tud !!!!!!!!!!!!!!!44
és ennyi kell !!!!
de akkor meg hülyeség amit mondtál, a frame buffer max 1-2 g/secet használ nagyfelbontásban is, tehát nem nő meg a felbontással a sávszéligény annyira! Tehát alapból baromság volt amit eredetileg írtál, hogy a 640x250-eshez 1024.ben 200giga kéne.
ha ugyanolyan felbontású textúrákat használnak, akkor max 1-2 giával nő meg a sávszélességigény az 1024-re váltásnál!!!!!!!!!
fel bírod fogni?
ha ugyanolyan felbontású textúrákat használnak, akkor max 1-2 giával nő meg a sávszélességigény az 1024-re váltásnál!!!!!!!!!
fel bírod fogni?
a gef3-ban csak a frame buffer+z buffer törléshez kell
1024*768*4*2*60 = 400 megabyte/sec a 6 giga-bol !!!
1024*768*4*2*60 = 400 megabyte/sec a 6 giga-bol !!!
de nem tudja az összeset a cache-be rakni!!!
akkor framenként az összeset be kéne tennie a cache-be, onnan beolvasni, kitörölni, helyére a következőt...
ez még lassabb, mintha közvetlenül olvassa be!
framenként 15 megányi textúrát nem tudsz cache-elni 2 megában!!!
mellesleg a cache-ből is csak 9.6 gbyte sec, amivel szerinted nem igazán lehetne gigatexeleket elérni. vagy ez is más a ps2-nél? 😊)
akkor framenként az összeset be kéne tennie a cache-be, onnan beolvasni, kitörölni, helyére a következőt...
ez még lassabb, mintha közvetlenül olvassa be!
framenként 15 megányi textúrát nem tudsz cache-elni 2 megában!!!
mellesleg a cache-ből is csak 9.6 gbyte sec, amivel szerinted nem igazán lehetne gigatexeleket elérni. vagy ez is más a ps2-nél? 😊)