A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
"az amiga oprendszere meg még mindig veri a m$-ét
10 éves oprndszer és jobb mint amit ez a gigafos cég csinál 1000 programozoval
ez röhej vazze"

Ez teljesen szubjektiv megitélés. kinek mi. Én szeretem az Ms oprendszereket. Nekem is volt egy fikázos időszakom de miután egy csomo mindent kipróbál az ember villámgyorsan rájön hogy a windows az egyik legjobb.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Figyelj... A Sony termékekről (az újakról) vagy jót, vagy semmi, úgyhogy mélyen hallgatok...de ezt már soxor elmondtam..
Valóban sok mindent lerakott, néhány "találmányuk" walkman, discman,MD,trinitron képcső stb.
De ott a Philips..
Mindenki tudja, milyen (szar)
Miket tett le? pl. magát a CD technológiát, a Compact Casette rendszert, (normál magnókazetta) stb...
A MÚLT DICSŐSÉGÉBŐL NEHOGYMÁ' MEG AKARJANAK ÉLNI EZEK A CÉGEK!!!!!!!!!!!!!!
Előbb vennék LG TV-t, vagy Daewoot, Samsungot, stb. mint sonyt!!!! Mégha ugyanannyiba kerülne is!!!!!
versio
a ps2 elöállitási költsége 200$ !!!

erre jön a szállitás +kiskereskedö haszna stb
de marad a sony-nak haszna

narumon
"😊))) hehehe

"lerakták az asztalra egy modern számitógép társadalom alapjait"

hát nem tudom ez csak vicc lehet 😊)

az amiga már régen létezett akkor
és nem került milliokba csak pár 10 ezerbe"

Pedig nem vicc ha ismered az egész storyt. Hm az amiga nem tudom hogy hol volt akkor de jellemzően elég messze..

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

XHumano
Nana, azért nem volt akkora nagy szám a Workbench, az idő persze mindent mexépít.
Az ilyen nagyszájúak meg miért nem ülnek le és írnak egy jobb oprendszert, nem is értem?
versio
már van haszna a ps2-ökön a sonynak
az xfost meg meglátjuk mennyire lesz sikeres már csak 10 nap 😊))

Vers, Billy gyerek sosem fog tönkremenni...
Azt hiszed, a PS2-kön van haszna a Sonynak?
A proggykon van...
Amibe meg Gates belevág, az pénzügyi sikerre van ítélve...
XHumano
EZ AZ!
Aki ki akar baszkurálni a Microsofttal, az Xboxot vesz. Ezek után lehet, hogy versonak is lesz otthon vagy tíz belőle...😊
Lacc
Az röhej hogy nem tudod miért van ez így.
versio
az amiga oprendszere meg még mindig veri a m$-ét

10 éves oprndszer és jobb mint amit ez a gigafos cég csinál 1000 programozoval

ez röhej vazze

versio
😊))) hehehe

"lerakták az asztalra egy modern számitógép társadalom alapjait"

hát nem tudom ez csak vicc lehet 😊)

az amiga már régen létezett akkor
és nem került milliokba csak pár 10 ezerbe

narumon
"figyelj nem muszáj sony-t venned
de amit a sony lerakott már az asztalra pl cd,md,walkman playstation tv-k,robotok stb
a m$ mit adott a világnak??
egy fagyogatos akados szar oprendszert semmi mást"

Meg lerakták az asztalra egy modern számitógép társadalom alapjait. Lehet ha ők nem lettek volna akkor egy számitógép még mindig milliokba kerülne, olyan meg hogy konzol nem is létezne.

"lehet hogy drágák a sony cuccok ,csakhogy ezeket
az uj dolgokat ki is kell fejleszteni és az sokba kerul vazzze"

Mhm a többi cégnek nem kell a sok új dolgot kifizetni vagy mi? Amúgy meg nem sok olyan új dolog van amit a sony egyedül csinált volna vagy talált volna ki.

narumon
"még 50 ilyen xbox befektetés és billi bátyó tönkremegy 😊))))))
csak má látnám 😊)"

Az éves mérlege igy is pozitiv lesz a cégnek skubizz oda..

versio
figyelj nem muszáj sony-t venned

de amit a sony lerakott már az asztalra pl cd,md,walkman playstation tv-k,robotok stb

a m$ mit adott a világnak??
egy fagyogatos akados szar oprendszert semmi mást

lehet hogy drágák a sony cuccok ,csakhogy ezeket
az uj dolgokat ki is kell fejleszteni és az sokba kerul vazzze

narumon
"milyen pc-n nem akad ???
ugy beszélsz mintha csak egyféle pc lenne"

Okés, egy átlag PCn nem akad.

narumon
"nem egyesek szálltak el ,
hanem a sony csinálta meg ugy a ps2 -t hogy "kicsit" többet tud mint egy gef3-as pc "

A sony persze annyira fasz marketingből hogy a szuper 3D teljesitményű prociját véletlenül sem akarná kiadni PCre 15-ször nagyobb piacra, hiszen ugyis kapásból ütne mindent...

narumon
"bizom benne hogy a sony jol odabasz ennek a faszszopó cégnek
én biztos nem csokitortát kurnák a fejéhez
hanem szeges tortát 100-as szegekkel !"

Hát én speciel jobban örülnék ha a sony elnökét dobálnák meg akármivel, mert ekkora pénzéhes, geci szemét átbaszós tahó céget még nem láttam mégegyet.

CSOCSO
version a supercars street chalange mennyivel csunyább a gt3 nál mert szerintem ez is szép és lesz pc re is de aszonyák a toicjában hogy psx grafikája van megnéztenm a cideot nekem bejön!! ninc spc re most gamez ami szebb ennél!!
versio
még 50 ilyen xbox befektetés és billi bátyó tönkremegy 😊))))))
csak má látnám 😊)

Alien!
Ez jó....:Xbox: milliárdos veszteség?

"Vega, 2001.11.05. 20:38

A Microsoft akár 1 milliárd dollár körül is veszíthet az Xbox-on, mielőtt az néhány év múlva hasznot kezdene hozni.

A Wall Street-i elemzők szerint az Xbox nem nevezhető éppen rövidtávú befektetésnek, véleményük szerint 2004-ig akár 1 milliárd dollár is lehet a Microsoft ebből eredő vesztesége.

Az Xbox november 15-én kerül bemutatásra Amerikában, míg Japánban és Európában februártól, illetve márciustól lesz megvásárolható. Versenytársnak nem lesz híján, a Nintendo új konzolja, a GameCube például az Xbox amerikai bemutatása után csupán három nappal jelenik meg.

A várható veszteség oka igen egyszerű: a feltételezések szerint a Microsoftnak olyan 320-400 dollárjába kerül egy konzol előállítása, ugyanakkor a kiskereskedelmi költsége csupán 299 dollár lesz. Magyarán szólva minden egyes eladott Xbox 21-80 dollár veszteséget jelent.

A Microsoft nyilatkozatai szerint fél milliárd dollárt költ majd az Xbox bevezető marketingjére."

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

narumon
"gondolj bele ha elöbb van ilyen library a m$
megváltoztatja az xboxot és mindenböl jobbat pakol bele
de ha már kiadta már nincs update és jön a nagy szivattyu !! 😊))))"

Nem baj, majd kiad ő is egy libraryt, meg egy cds hardverpatchet hozzá.

versio
milyen pc-n nem akad ???
ugy beszélsz mintha csak egyféle pc lenne

narumon
"mert electronic arts-os a játék
és azoknak minden játékuk akad "

na látod, PCn nem akad és nagyon jó kis gaméik vannak.

CSOCSO
XBOX???
heheh erröl ennyit figyelem a hir xbox oldalárol való!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44

Nintendo crashes X-Box party

According to our good friends from Cloudchaser, the Panasonic Cube Club vehicles stopped by the Xbox Unleashed event over the weekend. Guerilla tactics rule! Here's the juice...

As a couple of our editors were straggling out of the New York City Xbox Unleashed event, they witnessed Nintendo crashing the party with their Cube Club truck. In addition to giving people a chance to play various GameCube games ("Come play some real games!" was overheard by one of the Nintendo reps), they were also handing out tickets ("Admission Not Guaranteed") to their Cube Club party.
narumon
"ami azt jelenti hogy egy 20*20-as texturát ráhuz egy bazi nagy felületre ismételve
pl egy téglafalhoz tök kicsi textura kell !!!"

Az ilyen unalmas és igénytelen hátterek leginkább a Ps2-re jellemzőek...

narumon
"de van több mint a teszteknek
azok speciális esetekben mérnek
direkt azért csinálták öket hogy leszivassanak titeket !!!"

Te már tök fanatikus vagy bakker. Ne lepődj meg ha furcsa emberek jönnek és forditva akarják rádadnni a kis fehér kabátot...

Igen, meg többet tud az IBM szuperszámítógépeinél, a SGI munkaállomásoknál, A többgépes LINUX-os PIII fürtöknél, sőt az 51-es területen lepottyant UFO-ban levő cuccnál is, stb...Tudjuk, vers....
Kissé már unalmas...
narumon
"a ps2 -nek 40 gigabyte/sec memoria elerese van
ami elég a 640*250 -es felbontásu képhez !"

Ahhan amit a szupergyors dvdről kell mindig beolvasni a memoriába ugyanis nem fér..

versio
tévedés !!

nem egyesek szálltak el ,
hanem a sony csinálta meg ugy a ps2 -t hogy "kicsit" többet tud mint egy gef3-as pc

Na asszem egy darabig megint nem jövök...Egyesek úgy elszálltak már, hogy csak röpködnek itt a milliárdok... Lassan ott tartunk, hogy a PS2 több poligont tud kirakni, mint ahány kínai van a világon:-))))
Ez már kicsit sok nekem:-)))))
De azért a tudományos -fantaszikus irodalomnak nem itt lenne a helye....
Vajon mennyi az eddigi 22500 hozzászólás valóságtartalma? Különösen a konzolos beszólásokat értem ezalatt, hiszen a PC alkatrészek, vidkártyák. stb adatai publikusak, és több független gyártótól származnak...

versio
hardwired.hu-n van

skorpio7
HARDWIRED ... most is azt nézem és nézem és nézem ...

"A BC a jobbik csapat jutalma."

magus
Nemigaz...
Elmegyek este 8-kor. Feljövök másnap 6kor, és mit látok??????
VAN VAGY 6000 HOZZÁSZÓLÁS!!! Nincs is időm elolvasni, mert kezdőik a barátok közt...
Amugy honnan tudom leszedni trailert?

versio
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

STARWARS film 2 . részének trailerje a neten nézzétek !!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

versio
egy poligonnak van mérete pixelben
csak nem a világkordinata rendszerben hanem a képtérben

minden poligon lehet 1 pixeltöl a kép teljes méretéig pl 1024*768 pixel nagyságu
és a poligonok átlagos nagysága meghatározza hogy mekkora sávszélességet foglal a gpu
nem mindegy mekkorák ,minél kissebbek annál kevesebb sávszélt foglalnak

a memoria sávszélt meg nem értelmezed helyesen:

5 gigabyte/sec nem azt jelenti hogy minden ami rácsatlakozik a buszra az ennyit kap,
hanem azt hogy összesen ennyi van és ezen osztozkodik több egység !!!

"legtrébb xboxra készülő verekedős játékból"

Legtrébb??? Minden magazin (online és normál) azt mondja hogy ez az egyik legszebb X-box-os game. Tehát nem a legrosszabb játékból vannak a képek.
D3t0nat0r
Version, sikeresen belinkeltél ide 2 képet az egyik legtrébb xboxra készülő verekedős játékból. Ennek sok értelme nincsen, mert ha elmennék egy gameportalra, akkor a screenshotok között kapásból találnék ilyen szintű ps2es programokról képet neked...

Nézd meg a duality moviet! Jövőre fog megjelenni, és abban már lehet látni a tudását a gépnek...(igaz, csak a PC-verzióról készült movie, de nem hiszem, hogy xboxon rosszabb lenne)

Annyi biztos hogy a Sony-t mostani vezető helyéről nehéz lesz kiszorítani.
Eddig 20millio PS2-t adtak el , ami szerintem tetemes mennyiség és igen nagy előny a többiekkel szemben. Hiszen a fejlesztők arra a platformra fejlesztenek ahol nagy a vásárlóközönség.
A GC ebből a szempontból most még elég rossz helyzetben van, mivel japánban a megjelenés napján szinte le se sz*rták a gépet, annyira keveset adtak el, jóval az elképzelt érték alatt teljesített. Kíváncsian várom az amcsi megjelenést, hátha ott jobban teljesít.
Az X-box eladási értékei is érdekesek lesznek, főleg japánban. Na majd meglátjuk.
A fejlesztők pedig eddig mindenhol azt mondták hogy míg a GC és X-box esetében a gép teljesítményének 70-80% már az első játékok kihozzák, ezért a további játákoknál nem lesz akkora fejlődés. Míg a PS2 esetében pont emiatt a nehéz programozhatósága miatt minden játék generáció jóval szebb lesz és kiugróbb fejlődés látható majd mint a másik 2 gépnél. Ezt nem én találtam ki hanem szintem minden fejlesztő akinek volt szerencséje a gépekhez ezt mondta.
versio
bizom benne hogy a sony jol odabasz ennek a faszszopó cégnek
én biztos nem csokitortát kurnák a fejéhez
hanem szeges tortát 100-as szegekkel !

versio
"Star Wars: Starfighter on the PS2 was heralded as the first really impressive title released for the system... the one that realized a great many of the promises Sony made about the power of their new console. Now, with the sheer processing power of the Xbox eclipsing the PS2 in many regards (some developers have even gone as far as to call the PS2 a "previous generation" system), armchair fighter pilots all over the world are going to get the chance to defend Naboo with enhancements to the title that bring it to the forefront of quality console gaming. The PS2 version was a perfect amalgam of graphics, sound, and involving gameplay; the Xbox version promises to be all that and so much more"

ekkora egy büdöslamer,fasz, köcsög, pénzéhes ,tetü céget mint a mirofos még nem láttam
nem csodálom hogy a hiszékeny embereket egy
ilyen teljesen hazug dumával megetetnek
remélem egyszer még megérem hogy ennek a geci
bil gecinek a feje egyszer a porba hull !!!
hogy rohadna meg ,mér nem lövik má le ezt a tetüt !!!!!

versio
vazze má olyan késö van hogy számolni se tudok
28-13 az 15
szal 15 éve programozok
de kurva öreg vagyok má fuck 😊))))))))))

CSOCSO
ügyi vagy na csá
versio
nem 13 éves korom óta anno c64-en 😊))

CSOCSO
midnegy mentem aludni csá majd holnap taláxunk
CSOCSO
töltsem le ujra? eszednél vagy?? 150 megát ripszi ropsi modemmel mi?
mi faszé rc zik ez a buzi gép.. tehát te akor már ovodás korod ota assemblyt programozol?
versio
ami hibás töltsd le ujra

versio
mert 13 éve assemblyt programozok
és tudom

mit gondolsz a ps2-ben miért szedték szét poénbol?????

CSOCSO
MÉ VAN AZ HOGY MIDNEN ZIP AMIT LETÖLTÖK CRC HIBÁS? A FASZOM KIVAN MÁR EVVEL!!! DE TÉNYLEG MIDNEN NAGY FILE CRC HIBÁS!!!!!! AMIKOR RAKJA ÖSSZE A FILET MIUTÁN LETÖLTHETTE LEHET HOGY ATTÓL VAN MERT ALATTA PL DOLGOZIK MÁSMIATT A GÉP?? VAGY EZ CSAK LETÖLTÉSI HIBA????????
CSOCSO
mé nem jönne ki?? és ezeket te honnan veszed??
versio
nézd meg a crasht ott vannak olyan texturák hogy huuuuuuuu !