A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
úgyhogy ps2 125 mtexel/sec, de égő..., höhö
(tudom hogy ez kb annyira igaz, mint a te számításadi, version. levonhatod a következtetéseket.)
(tudom hogy ez kb annyira igaz, mint a te számításadi, version. levonhatod a következtetéseket.)
mivel egy bilinearos texelhez 32 BYTE kell, nem 32bit (ez csak a színmélységhez elég, körülötte mintavételhez nem)!!!!!
a 4milliárdot elosztod 32-vel, akkor nem 1milliűrd jön ki... nekem legalábbis...
a 4milliárdot elosztod 32-vel, akkor nem 1milliűrd jön ki... nekem legalábbis...
ja, még valami, version a #22318-ban bebizonyítottad, hogy ha CSAK a textúrázásra és bilinear filteringre "figyel" a kártya (tehát semmit sem számoltál poligonokkal), akkor 133mpixel a maximális fillrate.
tehát ennél nem mehetne följebb SEMMILYEN speciális esetben.
nos erre alapból rácáfol a 3dmark, mert kb tízszer annyit mér gyakorlatban (pedig PONTOSAN az az eset amit te számoltál, csak textúra)
(és ne gyertek azzal, hogy nem valós az adat, mert a madonion nem véletlen az, aki)
tehát ennél nem mehetne följebb SEMMILYEN speciális esetben.
nos erre alapból rácáfol a 3dmark, mert kb tízszer annyit mér gyakorlatban (pedig PONTOSAN az az eset amit te számoltál, csak textúra)
(és ne gyertek azzal, hogy nem valós az adat, mert a madonion nem véletlen az, aki)
ha 4 gigabyte-ot számolsz
az 1 gigatexel tehát 1000 megatexel/sec !!!!!!!
hogy jött ki neked a 125 ????????????
az 1 gigatexel tehát 1000 megatexel/sec !!!!!!!
hogy jött ki neked a 125 ????????????
ezen már én is gondolkoztam !
mért van az hogy bármit veszek AU-ban minden müködik
amit itthon veszek annak fele rossz
nem lehet hogy ide a szart hozzák ??????????????
mért van az hogy bármit veszek AU-ban minden müködik
amit itthon veszek annak fele rossz
nem lehet hogy ide a szart hozzák ??????????????
oké, valóság? bilinear filteringgel egy texel adatai 32byte (te írtad). vegyünk 15 mega textúrát framenként (aquanox többet használ)
ezt ugyebár a ps2 nagyrészt a főmemben tárolja, ahonnan az olvasás 1.2 gb/sec a textúráknak.
cahceléssel legyen mondjuk 4 gb/sec.
ebből:
ps2 maximum 125 megatexel/sec!
elméletben!
EZ a valóság. (ha úgy számolunk ahogy te szoktál)
Más:
1. hardverrel foglalkozó oldalon írták (version idézte régebben!), hogy gef3 maximális fillrate-je a SÁVSZÉLESSÉGBŐL ADÓDÓAN (ahogy version is "számolt") maximum 1600 mtexel/sec és ezt a GYAKORLATBAN IS HOZZA 80%-BAN.
2. a ps2-es játékok mindig is csak poligonszámban voltak a pc előtt, minden másban, ami fillrate igényes (textúrafelbontás, bump mapping, stb), nem tudtak többet! Ha a gef3 100mpixel/sec, akkor a ps2 mennyi? 30mpixel??
3. version a ps2-re persze nem csinálja meg ugyanazokat a "számításokat", vagy ha igen, "elfelejti" beleszámolni a textúraigényt, vagy akár azt, hogy a főmemóriát kell használnia nagy részben..
4. a gef3-at kb ötezren kielemezték, letesztelték, összehasonlították, és SOHA SENKI nem jött rá arra amire version, pedig ez valószínűleg tönkretenné az nVidiát és világszenzáció lenne. Ez nagyon hihető ugyebár...
folytassam?
ezt ugyebár a ps2 nagyrészt a főmemben tárolja, ahonnan az olvasás 1.2 gb/sec a textúráknak.
cahceléssel legyen mondjuk 4 gb/sec.
ebből:
ps2 maximum 125 megatexel/sec!
elméletben!
EZ a valóság. (ha úgy számolunk ahogy te szoktál)
Más:
1. hardverrel foglalkozó oldalon írták (version idézte régebben!), hogy gef3 maximális fillrate-je a SÁVSZÉLESSÉGBŐL ADÓDÓAN (ahogy version is "számolt") maximum 1600 mtexel/sec és ezt a GYAKORLATBAN IS HOZZA 80%-BAN.
2. a ps2-es játékok mindig is csak poligonszámban voltak a pc előtt, minden másban, ami fillrate igényes (textúrafelbontás, bump mapping, stb), nem tudtak többet! Ha a gef3 100mpixel/sec, akkor a ps2 mennyi? 30mpixel??
3. version a ps2-re persze nem csinálja meg ugyanazokat a "számításokat", vagy ha igen, "elfelejti" beleszámolni a textúraigényt, vagy akár azt, hogy a főmemóriát kell használnia nagy részben..
4. a gef3-at kb ötezren kielemezték, letesztelték, összehasonlították, és SOHA SENKI nem jött rá arra amire version, pedig ez valószínűleg tönkretenné az nVidiát és világszenzáció lenne. Ez nagyon hihető ugyebár...
folytassam?
konzolos másodszorra vittem végig 5 ora alat ugy hogy japán volt és alig emlékeztem mik hol voltak mikor mit is kéne csinálni!!! ennyit rólad amugy a bg idő?? hagyjátok már azt a gamezt ennyi eröből a turok 2 nálam 2 évig tartott a multija!! erröl ennyit!! amugy egy mário 64 single ban persze 1-2 honap is lehet!!! ennyit a bg röl!
volt egy tv 400 ezres nemtom melyik az szürke és lapos elejű a murányiba dolgozott a haverom figyelem kapaszkodjato meg!!! 3szor vitte vissza az emebre tv és a 4. tv volt jol müködöképes!!!!
4 sony tv közül 1 müködött rendesen!!!!!!!!!!!!!!!
4 sony tv közül 1 müködött rendesen!!!!!!!!!!!!!!!
kivéve a régi skót törvénykezésben, ahol ugyebár az ártatlanságot kellett bizonyítani. nem is engedi az egyesült királyság működni...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Ha nincs igaza,mond meg miért,és támaszd alá adatokkal.
Mert ugye "mindaddig ártatlan az ember,amig be nem bizonyitják az ellenkezöjét"
Ez amugy a Jog-állam alap pillére.
Mert ugye "mindaddig ártatlan az ember,amig be nem bizonyitják az ellenkezöjét"
Ez amugy a Jog-állam alap pillére.
te komolyan azt hiszed hogy bármilyen köze van a valósághoz annak miket írtál?
nem semmi!
valamit bebizonyítottál azért, hadd ne mondjam hogy mit 😊)
nem semmi!
valamit bebizonyítottál azért, hadd ne mondjam hogy mit 😊)
én szerintem bebizonyitottam hogy a gef3 egy túró !
aki nem ért vele egyet az bizonyitsa be hogy nem igy van
aki nem ért vele egyet az bizonyitsa be hogy nem igy van
a nagyszabásról nem nyilatkozom, mindenesetre a DeusEx pl bőven volt ilyen hosszú (bár nem volt ennyire lineáris, tehát nem teljesen fix a hosszúsága)
hol van ez a bg2 jatekidejetol?!Nem is beszelve az online jatekokrol.Ezt aze nem kene..
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Csak négy dolog hiányzott sokáig, a DOpus (már van WinCommander), az OktaMed (már nem zenélgetek), a Brilliance (a Photohhop azért jobb) és a valóban globális makrónyelv (na ez még nincs, a VisualBasicet meg inkább hagyjuk).
"azt hiszem ez nem az oprendszeren mulik
hanem a hardveren"
Rosszul hiszed mert mindkettőn...
Az tény, hogy nem követem mostanában az amigo vonalat, amúgy ha jól emlékszem már 2 fölött járt mikor én nyomulyam, és volt hozzá valami kiegészítő GUI-m (nem ugrik be a neve) szép ikonokkal.
De mondom, nekem fagyogatott, na meg az a sok library kopizgatás, frissítgetés, az sem volt egy leányálom.
Szép volt, jó volt, ennyi volt. A mai win jobban tetszik, nem beszélve a hálózati támogatásról.
hanem a hardveren"
Rosszul hiszed mert mindkettőn...
Az tény, hogy nem követem mostanában az amigo vonalat, amúgy ha jól emlékszem már 2 fölött járt mikor én nyomulyam, és volt hozzá valami kiegészítő GUI-m (nem ugrik be a neve) szép ikonokkal.
De mondom, nekem fagyogatott, na meg az a sok library kopizgatás, frissítgetés, az sem volt egy leányálom.
Szép volt, jó volt, ennyi volt. A mai win jobban tetszik, nem beszélve a hálózati támogatásról.
azt hiszem ez nem az oprendszeren mulik
hanem a hardveren
elárulom most egy amiga oprendszer ugy 10-100 mega
te még max amiga500 -on láttad az 1.3 as verziot
most jön ki a 4.0 !!!!!!
hasonlitsd össze az xp-t a 3.1 -es windowzal
!!!
hanem a hardveren
elárulom most egy amiga oprendszer ugy 10-100 mega
te még max amiga500 -on láttad az 1.3 as verziot
most jön ki a 4.0 !!!!!!
hasonlitsd össze az xp-t a 3.1 -es windowzal
!!!
Ja és nem nehéz gyorsnak lenni pár kb-os andatok mozgatásában, megnézném, hogyan mozgatna pl 100megás tiff-eket.
Arra emléxem, hogy tök kicsi volt, egy-két 720k-s lemezen elfért. Szépnek egyáltalán nem mondanám, de könnyen emészthetőnek sem, egy titkárnő nehezem boldogult volna vele. A stabilitás sem volt olyan hú de nagy (a fix hw ellenére), a keretes guru felirat gondolom ismerős.
szerintem a phillips jo tv-ket csinál csak ha javitani kell marha drága mer a fél nyákot ki kell cserélni
mondjuk a designja nekem nem jön be
de a sony designa tökéletes
esetleg még a samsung de csak a high end kategoria
mondjuk a designja nekem nem jön be
de a sony designa tökéletes
esetleg még a samsung de csak a high end kategoria
na mentem gépet szétszedni...
ennyit a nagy nevekről...
megveheted mondjuk a flat képcsöves Grundigot jó 300e-ért...Háromból 3-at vissza is hoztak hozzánk:-)))
Vers, igen...
de nem ez a lényeg...
Lehet venni jó cuccot..
csak legyen rá pénzed:-))))))))))))))))))))))))
de nem ez a lényeg...
Lehet venni jó cuccot..
csak legyen rá pénzed:-))))))))))))))))))))))))
a Grundiggal egyetemben.. Mondjuk a negatív listát nálam a Sharp vezeti....
Nem számítva a noname made in china gépeket...
Nem számítva a noname made in china gépeket...
te má csak tudod vazze
daewoo???
hát mindig hall valami furcsát az ember
láttál te má wega-t ???
daewoo???
hát mindig hall valami furcsát az ember
láttál te má wega-t ???
És a megbízhatóságot tartom szem előtt... ebben a Sony meg nagyon az alján van...
Vers, Daewoo márkaszervizben dolgozom, azt hiszem, jobban ismerem őket, mint bárki itt...
"volt most van egy dvd és egy video is rohadt jók! midnent tudnak amit a többi csucskategoriás termék!!"
Pont ma beszéltem egy videos emberkével, ő is azt mondja hogy nagyon jók az új Thomson videok és nagyon korrekt áron vannak.
Pont ma beszéltem egy videos emberkével, ő is azt mondja hogy nagyon jók az új Thomson videok és nagyon korrekt áron vannak.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Na megyek szedem szét a gépet, megy el a Celi2 566-os, meg az Abit BH6rev2 , és jön új alaplap+ prockó...Ja és nem fogok 100ezreket költeni fejlesztésre... még egy 10est sem, és 1Ghz-en fog ketyegni...:-)
vegyé daewoot vazze
meg is érdemled !!!!!!!!!!!
nembaj mindenki azt csinál amit akar
mindenesetre én maradok a sony tv-mnél
meg is érdemled !!!!!!!!!!!
nembaj mindenki azt csinál amit akar
mindenesetre én maradok a sony tv-mnél
Gates meg kiváló üzletember, ezt el kell ismerni...Ha nem bízna az XBOX sikerében, nem ugrott volna bele...Márpedig neki ehhez jó orra van...
Tanulhatna tőle mindenki...
Tanulhatna tőle mindenki...
Azé azt tedd hozzá,hogy ez szubjektív....Mondjuk a Sony Wega az alap...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Én meg inkább thomsont!!😊)) van egy thomson tv-m ugy néz ki mint egy pár éves tv kinézetileg( design) amugy a tv 10 éves!!! és képileg ugyan olyan mint egy mostani tv!!! volt egy 116 cm es thomson tv!! rohadt jo volt most van egy dvd és egy video is rohadt jók! midnent tudnak amit a többi csucskategoriás termék!!