A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

D3t0nat0r
Huhh, bocs skater, nem akartalak így lehurrogni, de hihetetlenül felidegesítettél a #23255 hozzászólásoddal 😊

D3t0nat0r
"Én pont ellenkezőleg élem meg, ha akarom, "szappantartóval" versenyzek, mert ezt is megtehetem. Ezt hívják választéknak"

Csak tudod, nem mindegy milyen a választék 😊 A tévé2 őn is van választék! Brazil szappanoperák, dáridó lajcsival, meg még ennél is igényesebb műsorok. 😄

D3t0nat0r
"néz ki a Gotham ingame ! Mi lett a MS által mutogatott képekkel, a szuper tükröződéssel ?? MS suxx . Marketing, az igen! De a többi ??"

Ennyire nem lehetsz PS2 fanatikus!!!! Ha gondolkoznál 5 percet, akkor rájönnél, hogy miért így néz ki a kép!

Talán azért, mert az a élethű tükröződés egy esti screenshoton volt, és egy elég erős reflektor fénye trükröződött az autón, illetve egy esős screenshoto az úton. DE ezen a képen MINEK kéne tükröződnie??? A valóságban sem látod úgy a tályat az autókon, mint ha tükröt néznél! Ez nem GT3! Ott túlzásba vitték a csilivilit! Itt csak akkor csillog HA kell!

Azért gondoljál bele, akármilyen erős az MS marketingje, akkor sem fognak fake tükröződést montázsolni az autókra a screenshotokon!!!! Remélem ezt te is belátod(meg az előbb leírtakat is!)! Mert ha nem, akkor vagy 90 alatti az IQ-d, vagy csak egyszerűen Ps2 fanatikus vagy...

Alien!
Tudod Csocso,ha valamire lenne igény azt gyártanák...A világ már csak ilyen,viszont elég nagy blama,hogy a GC-hez van már ilyen adapter...Már most van egy gyenge pontja a gépnek....Ja asszem a Sony-kontroller is kapott anno díjat,ráadásul elindított egy dizájn-vonalat...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

versio
csocso vazze

oda állitotod a kontroller beállitásait ahova akarod !!!!!!

Honnan tudod az itthoni árakat? Lehet már kapni valahol?
Alien!
Egy hardver gyengeségére utal,ha olyan kiegészítőt adnak hozzá,ami a konkurenciát "népszerűsiti"...Lásd a Bleemcast,vagy a kontroller-adapter DC-re...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Ez marhaság. Egyáltalán nem áll kézre. Főleg nem egy felnőtt ember kezére.
Esetleg azért mert olcsóbb. De szarabb is (ps2)
Jacek
Nem is nezem meg ki rohogott az MGS2-on de beszarna ha megnezne eloben azt a gamet😊)
Jol sikerul az a gotham nem nagyon alazza le a GT3😄DD

versio
majd kiváncsi leszek,
holnap mennyien vesznek ps2-t emiatt a játék miatt,
xbox helyett !!!!!!!!!!!!!!!

XHumano
Muhahhaaaaaahaaaa! LOL-LOL-LOL!
Ezt nevezem AI-nak!!!
A fickó mászkál és mindig jön mögötte egy doboz, persze fel sem tűnik neki... 😊))
versio
nem, csak el lehet bujni a doboz alá,
akkor nem vesznek észre általában

Alien!
Még nem nyomulnak,mert meg sem jelent,és ha utánaolvastál volna akkor láttad volna,hogy ezek tanulmányautók....Bár ha már sokan Fiat Multiplával rohangálnak,akkor semmin sem lepődök meg....

Evil:

Valóban elszomorító,de a jövőt valszeg ilyen irányba fogja a Microsoft terelni...És amiért én anno '96-ban a konzolt választottam a Pc helyett játékgépként,az most romba dől...Rövid termékciklusokkal vége a valóban gondtalan játszásnak...Márpedig az MS bejelentette az Xbox2-t,és ez az egészet csak megerősíti...Hogy lehet egy cég ilyen f*sszopó?!?...

Evil
a sony temetheti a tamagocsijat mert ha egyszer a microsoft marketing gepezete beindul...

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

N E M M M M M M !!!!!!!!
Azért sem!!!!
NEM áladozott le!! Virágzik (;-)))!!

N E M M M M M M !!!!!!!!
Azért sem!!!!
NEM áladozott le!! Virágzik (;-)))!!

Evil
A Microsoft Xbox piacra kerülése alapjaiban változtathatja meg az évi 20 milliár dolláros játékkonzol-üzletet -- figyelmeztetett Kunitake Ando, a Sony elnöke.
"A PlayStation 2 számára a legnagyobb fenyegetést az jelenti, hogy az Xbox lerövidítheti a játékkonzolok életciklusát" -- mondta Ando. A konzolpiacon bevett gyakorlat, hogy a gépeket körülbelül öt évig kínálják a gyártók, ezalatt a játékok eladásából származó bevételek bőven meghaladják a hardverfejlesztés és a gyártás költségeit. Az eredeti PlayStation még hat évvel a bemutatása után is kelendő.

Ando szerint azonban az amerikai piacon holnap debütáló Xbox lerövidíheti a konzolok életciklusát. A Sony attól tart, hogy akár több évvel is előre kell hoznia a PlayStation3 bemutatását.

Elemzők szerint a Microsoftnak legalább 2004-ig változatlan formában kell gyártania és értékesítenie az Xboxot, hogy a fejlesztés és gyártás közel 1 milliárd dolláros költségei megtérüljenek és a konzol nyereséget termelhessen.

A Sony elnöke szerint a cég legnagyobb ellenfele a Microsoft Xbox lesz, nem pedig a Nintendo GameCube. Korábban a vállalat a Nintendót tartotta első számú riválisának, miután a Sega tavassszal kiszállt a hardverpiacról. A Microsoft Xbox az Egyesült Államokban 299 dollárba fog kerülni, azaz ugyanannyiba, mint a PlayStation 2.

"A Nintendo GameCube csalódás. Japánban a várt mennyiségnek csak a harmadát tudták eladni" -- mondta Ando. Az elnök szerint a Nintendónak nem kellene a szeptember 11-i terrorcselekményekre fognia a GameCube gyenge piaci szereplését.

A GameCube szeptember 14-én jelent meg Japánban, az első hétvégén közel 300 ezer darabot adtak el a gépből. Az Egyesült Államokban november 18-án mutatkozik be a Nintendo új konzolja.

"A játékosok sokkal inkább úgy tekintenek a Nintendóra, mint a Game Boy gyártójára, mintsem egy otthoni konzolokat szállító cégre. A játékosok otthon a PlayStation 2-vel szeretnének játszani" -- fogalmazott Ando.

A Sony elnöke elmondta, hogy a PlayStation 2 bármikor átalakítható lenne online játékerminállá vagy otthoni szórakoztatóközponttá, de a vállalat számára jelenleg az első számú cél a fejlesztési és gyártási költségek visszatérülése.

Ando elmondta, hogy a vállalaton belül jelenleg is komoly viták vannak arról, a Sony befektessen-e a PlayStation 3 gyártásába, ugyanis a költségek hihetetlenül magasak. A másik megoldás szerződéses gyártók bevonása lenne, mint ahogy a Microsoft számára is a Flextronics állítja elő az Xbox konzolokat.

"A házon belüli gyártás óriási befektetéseket igényel. Azonban ha mi irányítjuk és felügyeljük a termelést, komolyan csökkenthetők a költségek és az árak. Augusztus óta már nem veszteséges a PlayStation 2 gyártása" -- magyarázta Ando.

www.hwsw.hu

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

narumon
"a 8800 mips-töl meg még ez is kurva messze van !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Nézd mán hogy ugrik a PS2Mips 😊 Egy év múlva már 80e lesz.

"a vennéd a fáradtságot és megnéznél egy programot,
minden 3 utasitásbol 2 memoria muvelet
a cache meg kibaszott lassu ám !!!
6 regiszteres proci rulez 😊)))"

No ezt pont te mondod, amikor a kedvenc gépednél olyan apróságokról feledkezel el mint hogy a 4MB ramot mindig frissiteni kell, persze nincs honnan csak dvdről, ahonnan ugrott az egész számitásod, de mivel ezt fizikailag nem lehet megtenni ezért használnak kicsi és kevés texturát amit megint nem akarsz beismerni, a főmemória az igaz hogy RD és gyors a burst de arról megfeledkezel hogy azzal a Latencyvel még akkor is benne áll az adat amikor a PS2 (persze kizárólag a te számitásaid alapján) már háromszor frissitette volna, arról már nem is beszélve hogy szegény memóriába semmi nem fér bele, amit megint el szoktál felejteni, s szintén érdekes módon a PS2 környezetébe lévő összes számot szorzod mindennel hogy minél nagyobb számot kapj villogásképpen amitől a PS2 tervezői is döbbenten állnak (talán nem is tudták mit terveznek?). Szal állításod szerint a világ egyik legjobb szuperszámitógépével rendelkezik aki PS2t vesz, de ezt valahogy a nagy cégek nem akarják belátni és ezét hülye módon továbbra is PCt használnak 3x annyiért. Kiválló version! Kiválló!

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"ha ez igaz lenne akkor nem igy menne a windows !"

Hát nálam tök jól megy csak nálad nem.

"egy SGI munkaállomás-ba 400 mhz-es proci van ami 800-1600 mipses !
és kicsit gyorsabb a pc-nél !
ez akkor hogy lehet ???"

Teljesen más architektúra és az az SGI gép pont nem gyorsabb egy mai PCnél.

"csak nem átbasztak megint titeket?
ha nem tetszik amit mérek akkor mérd le magad !"

Hoppá csakhogy ezt nem marketingdumából vettem hanem egy olyan siteról ahol egyszeri user leirja hogy ő miket tapasztalt és miket mér. Szal version már megint kiderült hogy a te géped nem stimm 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Laalee
szemelyeskedek mert bunko vagyok!

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Laalee
jo hulye vagy

versio
a 8800 mips-töl meg még ez is kurva messze van !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a vennéd a fáradtságot és megnéznél egy programot,
minden 3 utasitásbol 2 memoria muvelet
a cache meg kibaszott lassu ám !!!
6 regiszteres proci rulez 😊)))

versio
ha ez igaz lenne akkor nem igy menne a windows !

egy SGI munkaállomás-ba 400 mhz-es proci van ami 800-1600 mipses !

és kicsit gyorsabb a pc-nél !
ez akkor hogy lehet ???

csak nem átbasztak megint titeket?
ha nem tetszik amit mérek akkor mérd le magad !

versio
majdnem ..

narumon
"Összehasonlítva egy turbózott 1200MHz-re húzott korábbi Celeronnal a MIPS és MFLOP eredmény:
Celeron 800 1200MHz-en 3258MIPS
Celeron 1200 4226 MIPS "

Ezt másik oldalról linkeltem be. Talán version megint okosat beszélt 😊)

Laalee
mingya kiderul hogy egy 1800+ os TB tulajdonkeppen csak annyit tud mint egy 300 as celeron dos alatt...

narumon
Jajj... version megint kezdi a számolgatós hülyeségeit 😊)

versio
egyvalamit kifelejtesz !!!!

mégpedig nem mást mint a windows-t !

mert ha a windows fut nyugodtan oszd el 2-3 -al a teljesitményt !

a pc-t dos-ban védett modban teszteltem ! itt a leggyorsabb a pc

meg külön felhivtam a figyelmet a multimédia utasitásokra amik 16 adaton dolgoznak !!!

az 550 mips*16 = 8800 mips !! !!!!!!!!!!!!!!!!

most hasonlitgass , hogy milyen x86-os proci felel meg neki !!!!!!!!!!!!!!!

Dikkma
Szóval az igazi pc-processzorok.. a P4 meg 2 ghz-nél, de az is kb ott van mint 1500-as Tb.szal lol PS2!!!
Dikkma
Mekkora mák, hogy a PC-processzorok 1533 MHz-nél tartanak? Ha 600 MHz=300 MIPS alatt, akkor 550 MIPS =1200 MHz... szeremcsére ezt már leelőztük!
Pontosan ez az előnye a PC-nek!
versio
a multimédia utasitásokat nem használtam a mérésben
de azok 16-szoros adatokat jelentenek a ps2 esetében
mig egy p3-nál 4-szeres lehet !!!

ebböl kiderül ha a ps2 jol van programozva odabasz egy p4 2ghz-es procinak is !!!!!!!

és ez csak az integer rész, a floating -ot majd késöbb letesztelem

versio
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ma éjszaka lemértem a ps2 EE cpu-ját

száraz teljesitmánye 550 mips !!!!!!!!!!!

egy p3 600mhz-es proci 300 mips alatt van !!!!

versio
rámtört az amiga-s feeling 😊))

XHumano
Tudom ezek mekkora sikerélmények, ha működik egy weblap vagy fut egy jó progi (vagy együtt - Flash 😊, néha jobb mint végignyomni egy gamét hard fokozatban.
XHumano
Nosza, gratula!
(hogy ma milyen jókedvem van! 😊

USB-n lehetett átlökni?
XHumano
Nem azt mondom, hogy a képeket nem te töltötted rá, csak azt, hogy van egy mérték amikor még nem jelentheti ki az ember, hogy adott dolgot ő csinált. Mint ahogy nem én csináltam a gépemen a Windows-t, bár én raktam fel/állítottam be stb...

De a textúrát jól ráraktad, az ötlet is király, mikor lesz kész az egész? Mi lesz fent?
versio
müködik az elsö programom a ps2-n !!!!!!!

király 😊))))))

nemsokára kint fog figyelni a 70 millio poligon !

XHumano
Buli, nem is mondtad eddig, hogy Te vagy Fabio Ciucci... 😊

"azt a GC-t én csináltam!!!!
nem külföldi oldalról szedtem le!!"
Alien!
Mondjuk én nagy rajongója vagyok a filmnek,de engem már az AVP első része is kikészített...Ez meg egyenesen szenzációs...Mondjuk feltűnt,hogy bár nem az LV426 nevű bolygón játszódik játszódik,mégis rengeteg helyszín egyezik a filmmel(főleg amikor a madarat keressük az Alienek kürtőiben)...

Na,mindegy,mindenesetre nagyon kellemeset csalódtam a demó után...

narumon
Hát nem tudom de ez az AVP2 már szerintem nagyon durva. Egyszerűen nem tudok játszani vele, pedig most villanyok fent vannak. Ki van zárva hogy ez némely embernek ne okozzon maradandó károsodást a lelkében. Nem kötnék most magamra pulzusmérőt mert szétdurrana. Ha még két percet játszok akkor ki kell hivni a mentőket szerintem. Bakker csak én vagyok ilyen gyenge idegzetű? Pedig anno a Doom + Quake plusz társaik még csak meg sem kottyantak..

narumon
"most tettem fel az uj rendszert!!!! ez a rendszer nem volt még a gépemen 98 se van. a multkor sima volt és megint ugyan az a baj!! nemtudok bejelentkezni ide!!!!"

Vigasztaljon az a tudat hogy konzollal sem sikerülne 😊

Konzolos
Megérdemled,mondd csak máskor is hogy jo az a Pc...
Evil
nalatod a pc is utalja a ps2 t.Ja es lehet hogy valami szemet dzsunka geped van mert a gatyad is rament a ps2 +jatekokra.

versio
amikor ma összekötöttem a pc-t meg a ps2-t

a ps2 kiirta :

cable: ready
pc: not ready

!!!

vazze
a ps2-ben 2 mega bios van és 1 sec alatt felismeri hogy rá van dugva egy speciális usb kábel

a pc-vel meg 3 oráig szorakoztam mig müködésre birtam

és a végén a windos azt irta ki hogy ez az eszköz plug and play !!!!!!!!!!!

de vazze ha plug and play akkor ismerje már meg mer szétvágom egyszer az biztos !!!!!!!!!

CSOCSO:
User error!

versio
!!!!!!!!!!!!!!!!!! a PS2 megtörve !!!

ma sikerült pc-röl elinditani egy exe-t a ps2-n !!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!

narumon
Gabo: Predatorokkal még nem volt alkalmam kipróbálni de ami késik nem múlik. A hangulat az persze mindegyiknél tökéletes, de mikor kis alien voltam akkor nem fostam annyira mint marine-ként.