A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon:
Szerintem a többi fajjal is sikerült nekik eltalálni a hangulatot. Amikor predátorkén először meghallottam egy nagyobb alien üvéltését szabájosan felállt a szőr a hátamon.
De ami pláne tetszet, amikor a csóró katona szemét meresztgetve a következőket mondta:
"- Mintha láttam volna valamit... Hogy égnek a szemeim......"

narumon
Egyébként ha itt tartunk tegnap éjszaka (1 körül) mondom kipróbálom már milyen nyomni Marinekkal. Elkezdem, tök sötét barátnőm szoba másik végében alszik, fejhallgató föl és uzsgyi. Kb 15perc után a fülhallgató le, kislámpa felkapcsolása, mély nyelések. A kezem remegett a pulzusom meg valahol 500 fölött táncolt. Iszonyat beleéltem magam, a hangulat félelmetes, mostmár át tudom érezni hogy hol is járt Ripley... asszem ezt a gamét nem játszom többet egyedül éjszaka 😊 Vagy legalábbis felkapcsolt villanyal és nem fülhallgatóval 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
ACM-et egyébként haveromnál kipróbálom ahogy megjelenik és nyilatkozok is róla...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

ocelot:
Gratu 44 képből megtaláltad a legrondább screenshotot.
Mellesleg majd akkor linkelges, ha az ACM-ből van valódi ingame shot!

Akit valódi AVP2 képek érdekelnek nézzen el ide:
http://www.planetavp.com/avp2/screenshots/

Jah és a legnagyovv különbség:
AVP2-vel már javában játszhatunk.
ACM még sehol sincs!

Csak szeretnétek, hogy az ACM olyan legyen mint legalább az AVP2!
AVP2-ben három választható faj, több alkategóriával együtt. ACM-ben csak marines.
Az AVP2 valódi fps, ACM-ben remek autoaim van, hogy gamepaddel is tudjatok játszani. (Operation Wolf ismerős valakinek? Ne ez kb. ugyan az...)
Az AVP2-ben akad egy remek multiplayer menüpont is, ACM-ben csak álmodhattok róla. Még a fejlesztők sem tudják mitjelent.
Álmodjatok csak tovább!

narumon
A druuna az fogalmam sincs micsoda még csak nem is hallottam róla. Az ALien vs Predator 2 meg még véletlenül sem igy néz ki PCn, éppen most játszok vele, rendesen összefosod magad közben. Persze a grafikát nem 320x240-re kéne állítani.
Az alien CM még meg sem jelent, majd ha kint lesz megnézzük milyen is lesz a játék valójában.

Hogy a francba lehet képet berakni bakker?

narumon
"Mi a fenének vegyen PC-t az, aki a munkahelyén azzal dolgozik. Játszani otthon meg ott a jóval olcsóbb konzol."

Ez igaz, de huszonötödjére mondjuk el, hogy nem is annak való a PC. Van aki otthon is csinál mást a PCjén és mellette játszik is vele. CSakhogy ettől nem lettek szarabbak a játékok PCn sem.

Mi a fenének vegyen PC-t az, aki a munkahelyén azzal dolgozik. Játszani otthon meg ott a jóval olcsóbb konzol.
Ennyire telibe ment?

XHumano
Pontosan erről van szó, és ezt nem látják a konzolosok, mert ők azt akarják látni, hogy a pc haldoklik, mintha ettől a PS2-esük árnyalatnyival is jobb lenne...

Nekem valahogy eszembe nem jutna egy konzolfan, játékokkal foglalkozó fórumra vagy topicba benyögni, hogy a 'PS2-nek leáldozott' vagy bármi hasonló egetverő baromságot.

Semmi bajom azzal ha valaki vesz egy PS2-t, mert szereti az arra megjelenő játékokat. Valahol egy csapat vagyunk, szeretünk játszani, soxor ráadásul ugyanazokkal a gamékkal.
Egy konzol árban töredéke egy pécének, miért nehéz elviselni, hogy ez kompromisszumokkal jár, és játékok terén a high-end egyenlő egy gyors netes kapcsolattal rendelkező fullextrás pécével?
magus
van benne valami😊

Evil
amugy kar vitatkozni hogy mi lesz a pc s jatekokkal.Tele vannal a forumok pc jatekosokkal es nemigen beszelnek arrol hogy milyen szar jatekok jelennek meg pc re.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Alien!
Esetemben,ha a Pc-m mellet jáccani akarok veszek egy konzolt...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

magus
Regisztrácio😊

Konzolos
Szerintem nem maradunk ki semmiböl...

IDE KLIKKELJ APAFEJ
Evil
kivancsi leszek a szavatossagukra ,mert itt csak a gt3 at meg az mgs2 t emlititek allandoan a tobbirol csak kepek ,marketingdumak ,meghogy hudefasza game lesz.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Alien!
Erre jó a multiplatform,ha kell jáccok az AVP2-vel,ha akarok majd átnyergelek a konzolra és nyomom a Colonial Marines-t.....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Ma még annyit azért mondok. Korai temetni a jó öreg PC-t, amíg olyan nevek jelennek meg rá mint az Aliens vs. Predator 2.
Szegény konzolosok megint kimaradnak valamiből...

Viking:
"orkfaty" - Ez valami kegyetlen...
Alig bírtam abbahagyni a röhögést.
Szerinted tudja egyáltalán mit jelent?

narumon
"Ami bizonyos ertelemben alap is, hiszen
mindenkinek mas az elvarasa a vizsgalt gepektol. "

Ez megint egy jó meglátás.

narumon
"Ez a butaság és korlátoltság azon pontja, amikor az ember tehetetlenűl széttárja a kezét, itt már nincs mit tenni."

Eeegen.. de ezt emlithetnénk abban az esetben is amikor: Megint egy stratégia, A PC szar és a hasonló felkiáltások hangzanak el.

"Eddig mosolyogva figyeltem, ahogy letréztétek a Sonyt, mert ők gyártják a PS2-őt, de, hogy az összes csúcs Japán fejlesztőcég is szar, mert konzolra fejleszt, ez a vég."

Ne haragudj senki nem nézi le a sonyt, csak éppen nem is kell istennek kezelni mert egy mamutcég a sok közül és kész. Sem több sem kevesebb még ha version beleszakad akkor sem. A japán cégeket sem szóltam le csak éppen megjegyeztem hogy az a stilus amiket ők fejlesztenek nekem nem jönnek be. Egyébként a japán kultúrát imádom de a játékaikat kevésbé és nem azért mert japán.

"Ezek szerint a Silent Hill, a GT, a MGS, a DMC, az Ico, a FF, az Ace Combat , a Soul Calibur, a Shenmue és a többi csupán egy középszerü valami, csak azért, mert Japán és konzolra jelent meg ?"

Nem azért mert konzolon jelent meg (is) de az Ace Combat határozottan gagyi szerintem (ismétlem szerintem) a FF az nem az de az meg engem nem köt le, a Silent Hill még kevésbé.

"Tudom, hogy elvakultan gondolkoztok, és a gyűlölet süt belöletek, de nem ártana, ha néha előásnátok magatokat az üres pizzás és kólásdobozok halma alól, és megismerkednétek egy másik világgal."

No akkor mutass példát és mássz elő.

Az lehet, kaptam is erte a fejemre!

Es ugyanez igaz az egesz PC vs konzol vitara is. Teljesen felesleges 2 tok mas feladatra kitalalt gepet osszemerni. Csak olyan osszehasonlitasok helytalloak, amik mind2 platformon azonos adatot mernek. Szamolasi teljesitmenyt, textura, poligon kezelest lehet hasonlitani, jatekelmenyt nem. Ugyanakkor arra is vigyazni kell, hogy ne csak kiragadott reszeredmenyekkel dobalozzunk, mert lehet hogy az adott gep valamiben kurva gyors, de egy masik resze meg baromira visszafogja a teljesitmenyt. Viszont a majd 25k hozzaszolast elnezve, nem ebbol a topicbol fog kiderulni mit tud a 2 platform. Itt mindenki elfogult, meg en is. Ami bizonyos ertelemben alap is, hiszen mindenkinek mas az elvarasa a vizsgalt gepektol.
Errol kar is vitatkozni, mert nezopont kerdese. Kinek mi a jo? Nincs abszolut standard, mindenkinek mas az. Speciel nekem se tetszenek a japan manga es egyeb csing-csung jatekok, nem az en stilusom. De van akinek meg ez kell (pl a japanoknak 😉). Egy DOC, Pirates, civilization az most minek szamit? A mai kor kovetelmenyeihez kepest semminek, ha ma jelennenek meg, mindenki korberohogne. Viszont a maga idejeben nagy durranas volt mind. Ezert faszsag az hogy melyik jo progi, melyik nem, mert ha valaki azt mondja hogy az jo, akkor az neki jo. Meg annak akinek az izlese hasonlo. Senki nem fogja a masikat meggyozni.
narumon
"Emléxem amikor a haverom 286/25Mhz-es Pc-jét legyalázta a 7,14Mhz-es Amigám a játékok alatt..."

Teljesen már volt a két gép a Mhz nem minden lásd PIV vs AMD TB, de ettől még a PS2 nem lett amiga sem jobb.

"Emlékszem,hogy a Pc nagyon sokáig nem tudott értékelhető hardver-scrollt felmutatni,és otromba szar hangja volt.."

Persze mert anno még hangkártyát sem lehetett kapni hozzá annyira irodai gép volt. Viszont ezért jött fel olyan gyorsan mert szövegszerkesztéshez nem kellett hangkártya, és nem is kellett fizetni érte (AMIGA), viszont alapból járt hozzá nagyon jól használható HDD ami a másikból hiányzott. stb... a kiegészitő hardverek pont azért jelentek meg, mert ha már ennyi ember dolgozik a PCvel (mint most) akkor azok esetleg játszani is akarnak vele (az ember mindig szeret egy kicsit lazitani munka közben) és ez van most is, ezért nincs és nem lesz még jó ideig vége a PCnek, mert rengetegen akik dolgoznak azok szünetekben játszanak kicsit vele.

XHumano
1. A ti faszságaitokhoz képest ez féligazság
2. A jelekből ítélve még azt sem tudod mi az a 'feature'
3. A fanatizmus is lelki sérültség
4. Az Amiga! az nem egy csodaige, amivel mindent kapásból lehet überelni, pláne nem megmagyarázni (ez ügyben is lásd a 3. pontot)
5. Aki csak a múltban él annak a jelenben nincs igaza
6. Megint kibukott az Amiga buzeránsság, nekem is volt, szép is volt, de az ilyenektől már akkor is okádtam
Alien!
1. Eleve faszságokat beszélsz.
2. Megint kibukott a feature-buzeránsság.
3. Nincs kedve sérültekkel vitatkozni.

Ja,hogy miben jobb az Breathless mint a Doom III???

Egy szó: Amiga!

Mondjuk az igazság az,hogy egyik hardver sem indult olyan "könnyen"(és egyik sem volt annyira szem elött mint a PS2)...A Pc sem...Emléxem amikor a haverom 286/25Mhz-es Pc-jét legyalázta a 7,14Mhz-es Amigám a játékok alatt...Emlékszem,hogy a Pc nagyon sokáig nem tudott értékelhető hardver-scrollt felmutatni,és otromba szar hangja volt.. És a legfőképp emléxem,hogy a haverom ennek hatására eladta a Pc-jét és vett egy Amigát...😊)))

XHumano
Igen, ilyenkor mindig az a szegény kisgyerek jut róluk az eszembe akinek se keze, se lába, se törzse, csak feje van, karácsonykor izgatottan rágja ki az ajándékját majd csalódottan motyogja: má' megint sapkaaa.

Csórikámék, legalább ennek az egynek örüljenek.
narumon
"mért állna vesztésre a grafikában ????????
mutass egy autos gamet ami ugy néz ki mint a gt3????
ilyen nincs !!!
de még oilyan sincs ami rondább de 60 fps-t megy !!"

Hehhhe gondoltam hogy ezt a gamét fogja felhozni. Szerintem nem is Ps2nek kéne már ezt a konzolt hivni hanem mondjuk GT3 interface vagy valami 😊)

narumon
"pl akiket en ismerek, azok mind normalis gammerek, es nem olyan lamak..."

Tehát a maradék 3 játékkal játszanak.

XHumano
Minden relatív:
+ nagyobb textúrákat használt,
+ szebb, részletesebb volt a környezet kidolgozása,
+ felbontásban verte bármelyik PS2 gamét,

- az autókat kevesebb poligon alkotta

Most te jössz, miben szebb a Breathless a DommIII-nál?
versio
😊)

Alien!
Ja,ja a Screamer Rally az tényleg szebb a GT3-nál,legalább annyira,mint a Breathless(Amiga) a Doom III-nál....

Efreet
volt 1 Another World 2 is... asszem meg valamelyik 16bites konzolra (snes vagy md...), ahol az 1. resz vegerol a nagydarab fickoval kellett lenni. Isten sorozat 😊 flashbacket is meg aw-t is rengetegszer vegignyomtam... a F2B nem lett annyira jo... bar a sztori ott se semmi

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

XHumano
Hát a három pécéje közül az egyik csak megy annyit! Bár ki tudja!? Lehet nem véletlenül szidja annyit a PC-t, egy Trident512k-val. 😊
XHumano
😊)))))))

Viking! Máskor jó legyél és írj inkább konzolbuzt, vagy kötsögöt, de ez az 'orkfatty' ez már túl erős volt. 😊
Dikkma
Amúgy az orkfatty-ra mondtam a zöld szmájlikat 😄
XHumano
Kicsi vers a full 100+ fps nem azt jelenti ám, hogy 640x240/interlace-ben fut annyival, hanem hogy PS2-n soha nem látott felbontásokon, pl. 1024-768-ban (hallottál már róla?) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dikkma
Te is el vagy tévedve, ő ugyanerről beszélt 😄 hogy pc-n nem lassul be semmi 60-ra sem.
Dikkma
LOL 😊))

Akkor most

Viking!

A
Moderálási alapelveink értelmében bûnt követtél el! Ezt megtorlást von maga után!
Ma ön a leggyengébb láncszem - Viszlát!

Moderátor

LOL 😊
versio
kicsi humano a full 60 frame nem azt jelenti ám hogy átlagban annyit fut !!!!!!!!!

hanem a legbonyolultabb helyen tud annyit !!!!!

az egyszerübb helyeken lehet 600 fps -t menne ha engedné a hardver !!!!!!!!!!

ti pc-sek nagyon el vagytok tévedve !

Legalabb nem kaptam melle megvastagitva a moderalasi alapelveket...

XHumano
Mint moderátor? 😊
XHumano
"de még oilyan sincs ami rondább de 60 fps-t megy !!"

Megint igazad van! 60-ra egyik sem lassul be, megfogtál. 😊
XHumano
"mutass egy autos gamet ami ugy néz ki mint a gt3????"

Screamer Rally.
Ja nem, az kicsit szebb, akó nem tudok, olyan régiekre már nem emléxem. 😊
XHumano
"ja igen... azert en is took CDt halgatni, es DVD filmet nezni... es ezt a PS2mmel..."

Igen, de úgy hogy közben játszol???
Nem mert mindenképp KELL mellé egy pc, és itt a másik nagy különbség! A pc mellé qrvára nem kell konzolt venni, de a konzol mellé mindenképp kell egy pc is!
Dikkma
Egy jó havi PC-s termés...
Dikkma
versio
mért állna vesztésre a grafikában ????????

mutass egy autos gamet ami ugy néz ki mint a gt3????

ilyen nincs !!!

de még oilyan sincs ami rondább de 60 fps-t megy !!