A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocs mindenkitől, nem láttam, hogy Evil már bevágta előbb a cikket.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

versio
a valoság kicsit más, kb ilyen :

XHumano
Ennyire hihetetlen? 😊
versio
elöször is 640*480-as képeket tegyél be,
és ne 800*600-as-okat
mert ezek nem ingame képek
ha beteszel ingame képet akkor mutatok ugyanolyat

XHumano
Ha csak hasonló részletességű in-game (tehát nem dvd-movie!!!) képeket tudtok mutatni PS2-re, emelem kalapom...
XHumano
Viszont ajánlom a DOA3 képeket, na azt realtime kirakni teljesítmény!

"...These huge arenas, complete with multiple levels, realistic lighting effects, and tons of detail, capably demonstrate the sheer power of the Xbox--evidently more power than any other home system to date..."
XHumano
A véleményem nem változott ettől sem: a GT3-ban egyedül az autók nagyon szépek, minden más kifejezetten ronda, és ennek köszönhetően grafikailag nem nevezném kidolgozottnak, pláne nem csodának.
Konzolos
Konzolos
Nézz el ide akkor ember!!!

versio
szerintem a gt3-at überelni csak maga a polyphony tudja,más nem
esetleg még a colin 3 ,
de csak akkor ha direkt ps2-re fejleszti,
ha nem akkor az se lesz nagy durranás

Alien!
Mondom én....A remény hal meg utoljára....Amíg a Polyphony nem fejleszt Xbox-ra,addig b*szhatja mindenki,egyébként ezért haragszom is,hogy ilyen hamar kidobták Ps2-re,mert most minden autós játékot nyögvenyelősen játszok....A GTC Afrika is szép,de annyira mégse...Na majd a WRC....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

versio
"Graphics

Some people are going to tell you that this is the most beautiful racing game made to date… and those people have never played Gran Turismo."

ign.com 😊))))

Alien!
Olvasni!Olvasni!Olvasni!

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

D3t0nat0r
Megnéztem, azok is ugyanolyan elmosódottak, mint a PG képei...

Alien!
Érdekes,hogy ugyanezen az oldalon nagyságrendekkel jobban mutatnak a Gt3 képei...De mint mondtam,olvasd el a szöveget..Tanulságos...

Xhumano,ha már nézed a filmet,akkor ajánlom figyelmedbe a DVd változatát,amin rajta vannak a kivágott jelenetek...Hát mit mondjak elég csúnyán paráztatott...Csak annyit,hogy Ripley megkeresi Dallast,aki már be van bábozva a falon(álá Aliens)...Jobb is,hogy kivágták,mert így a második rész sokkal félelmetesebb volt...

D3t0nat0r
Megnéztem a linken a képeket, de mindenhol teljesen rendben volt a tükröződés. Kicsit rossz volt a képek minősége, gondolom azért, mert TV-n játszották. Szóval a GT3 sem néz ki jobban TV-n...

versio
csocso nézz meg egy SGI munkaállomást ,
ami olyan 5 millio ft felett van
és nézd meg milyen proci van benne !!!!

www.sgi.com

D3t0nat0r
Ez is igaz...

XHumano
Igazad van de jövő karácsonykor aligha lehet majd kapni 1 GHz-es procit, max használtan.
D3t0nat0r
Nevetve

Konzolos
XHumano
Na bumm, a PS2-ben meg már a multitextúrázáshoz is újra kell renderelni az objecteket... azaz a hw támogatás nulla. És akkor még hol vannak a dinamikus árnyékok!? Sehol, marad a shadow-map, az se rossz.
Konzolos
Vígan...
versio
most olvastam az xbox.com-on az xbox manual-t:

ha az xbox zöld lámpája folyamatosan ég
akkor tulmelegedett,meg kell várni mig lehül 😊

jo konzol lesz ez ,jo nagy bukás

aki nem hiszi olvassa el !!!!!
ez igaz !!!

XHumano
Addigra a Gef3-at 20kHUF-ért fogják vesztegetni, a Titanium meg irodai gépekbe lesz recommended.
D3t0nat0r
Igen, Gef3 kell minimum majd ahhoz, hogy igazán látványos legyen. Mi ezzel a baj??? Mikor is fog megjelenni a doom3? Jó ha 2002 karácsonyára, inkább később. Addigra már mindenki meg tud venni egy Gef3 at!(+ 1Ghz es procit, + 512 RAM ot, és ezzel már vígan menni fog a játék!)

XHumano
Most már nem annyira, reméltem, hogy azt a nyávogós fickót elintézed...
Rincewind
De persze ez a lényegen nem változtat!
XHumano
PS3 - 2004 nagyon talán 😊))))
Rincewind
Jééé, most igazad van 😄DDDDDDDDDDDDD
XHumano
"a szemei nagy bociszemek"

Azért ha lehet, Neki valahogy másképp írd le 😊))
versio
tudod hogy a doom3-hoz mindenképp kell egy gef3-4 ????????

mert anélkül az összes dinamikus árnyék nem létezik !!!!
ugy nem néz ki sokkal jobban mint quake3 !!!

ebben a forumban valaki lehüjézett azért,
mert azt mertem mondani hogy a dinamikus árnyék létrehozásához
ujra kell renderelni a scene-t annyiszor ahány light van a scene-ben

nos ennek a valakinek közlöm hogy a gef3 ezt hardveresen csinálja,
és ugy ahogy mondtam ,
pedig akkor még nem is volt gef3 !!!!!!!

ennyit a nagytudásu pc-sekröl !!!!!!!

Konzolos
Doom 3-2003 talán 😊)))))
Alien!
De még gyerek vagyok...

Alien!
Vagy a jelek szerint maradsz a netnél...A nap 24 órájából 23-at....

XHumano
Alien! most mész a tévében! 😊
XHumano
Én meg ajánlom gondolkodj el azon, milyen autós gamek voltak PS2-re a megjelenése ELŐTT !?
Rincewind
Hehhe, irígykedsz mi???
És akkor a Doom3-ról még nincs is szó!
Konzol, hahahahahahaaaaaaaaa
XHumano
"...biciszemű lánykák, meg nagyhajú, japán selyemfiúk sem lesznek benne..."

Kár mert így akkor a PS2 fanok meg se nézik... 😊
Alien!
Talán inkább már a Sega Saturnt kéne emlegetni...Egyébként meg szarom le a kontrollert,nem érdekel...Nekem tökéletesen megfelel a Ps2-é,minden szempontból...

XHumano:

Te meg inkább menj a Gamespotra aztán nézegesd a képeket,és olvasd el a cikket...És gondolkodj el azon,hogy a 3X erősebb hardveron,amit könnyű programozni,mért nem csináltak jobbat/szebbet mint a GT3...Bár szerintem sokaknak,még az "ugyanolyanszép" is elég lett volna....

Konzolos
(A középsö képre szégyen lett volna rárakni a fps-mutatót,mert igencsak 10-15 között mozgott volna...)
Rincewind
Gyönyörű grafika és még csak biciszemű lánykák, meg nagyhajú, japán selyemfiúk sem lesznek benne 😄D
Rincewind
PC:

XHumano
Számomra meg ez a lényeg:

"...a vállalaton belül jelenleg is komoly viták vannak arról, a Sony befektessen-e a PlayStation 3 gyártásába..."

Mit mondtunk pár hónappal ezelőtt??? Hogy az MS zsebből hazavágja a sony playstation részlegét! Jöttek erre a hülye konzolos dumák, hogy a sony óriáscég meg szupererős meg így meg úgy...
És lám, roskadozik a szerkezet, a PS3 meg lehet az marad ami eddig is volt, egy szép álom, naív kisgyerekek álma. Szeva...

És megint minden a pc-seket igazolja, ez már aggasztó kezd lenni 😊
versio
mint itam a multimedia utasitásokat nem teszteltem !!!!!!!!

mint te is irtad a SSE 4 müveletet hajt végre egyszerre

de a ps2 EE-e 16 -ot !!!!!!!! 550*16=8800 mips

XHumano
Szánalmasak vagytok, hogy mikor már nem tudtok mibe belekötni, jön a csilivili tükröződés hiányolása. Nézzetek meg egy PS2-es gamét, na ott van mibe belekötni mert nem csak a tükröződés fog hiányozni.
XHumano
"a pc-t dos-ban védett modban teszteltem ! itt a leggyorsabb a pc"

Megint félrebeszélsz, az SSE-t dosban nem használod ki, aminek a lényege, hogy egy utasítással több adatot is fel tud a proci egyszerre dolgozni. Például a SIMD FPU órajelenként négy lebegőpontos műveletet végez, nyolc 128 bites regiszterrel.
Alien!
Érdemes elolvasni a cikket végig...

versio
a gamespot review-ban

a project gotham kapott 8.1 pontot !!!!!!!!!!!!

a gt3 9.4-et !!!!!!!!!!!!!!!

a dead or alive3 7.9-et !!!!!!!!!!!!!!

szoval ennyit a jo játékokrol xboxon !!!!!!!

Alien!
Akkor ajánlom kedves Detonator a következő linket:

http://gamespot.com/gamespot/filters/products/0,11114,472137,00.html

Itt mazsolázhatsz a "meseszép" képek között...Már ebből is látszik az,hogy megint szertefoszlott egy álom ami a GT3 trónfosztását illeti...

És akkor itt jön képbe a Photoshop áldásos tevékenysége....