A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XHumano
Oké, akkor most te jössz, mondj az elmúlt egy évből öt nagyon ütős PS2 játékot, de egy se legyen autós meg kalandjáték ám, "mert abbol dunat lehet rekeszteni mar!"
XHumano
Hát igen a 'leverzsönözés' a lagnagyobb szitok errefelé... 😊
D3t0nat0r
Az már más dolog, hogy neked nem tetszenek 😊 Tudod Ízlések és pofonok...

D3t0nat0r
Ahogy látom nem reagáltál Gamecube, tehát akkor ezt a kérdést le is zárhatjuk: A PC-s játékoknak nem áldozott le.

Egyébként szerintem itt már rég nem erről szól a vita, de mind1...

versio
az még most is titok hogy mennyin megy a gef3 az xboxban !!!

elöször volt 300 mhz
utána fél évvel 250 mhz
aztán 233 mhz

mennyi lehet a véglegesben ???

mert az xbox.com-on csak annyit irnak hogy 3-szor erösebb mint bármi ,ami egy marhaság

Alien!
Te láttad már a Gotham-et,mert a Gamespot tesztelői nem igazán írtak róla meggyőző dolgokat,sőt a videók alapján sem estem hanyatt,az autók nemhogy több polygonból állnának,de még ráadásul csúnyábbak is,a táj meg így ránézésre sem szebb mint a GT3-ban,de most fölb*sztatok agyilag,úgyhogy letöltöm az összes videót és megnézem....

XHumano:

Veled inkább nem vitatkozok,látom amiben Pc-s periféria van az szar nem lehet...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

D3t0nat0r
Dunát lehet rekeszteni, de azokat felsorolnám, amik nem tartoznak majd ezek közé, mert egyediek lesznek.

-Medal of Honor: Allied Assault. (Ez FPS, de ha már láttad az előzetes moviekat, akkor neked sem kétséges, hogy nem tucat FPS lesz... És igen tudom, hogy PSX esek az elődei, de ennek semmi köze nem lesz a psx-es verzióhoz)

-Return to Castle Wolfenstein: A multiplayer test bebizonyította számomra, hogy nem tucatfps lesz.(ráadásul pár napon belül megjelenik)
-StarWars: Galaxies
-Earth&Beyond
-Neverwinter nights
-Planetside
-Warcraft 3
-Unreal 2
-Sof2
-Ghost Recon(megjelent!)
-NWO
-Global ops
-Mafia

És akkor ott vannak a magyar játékok: SWINE(demója nagyon jó!!!), Imp3, és a DR következő játéka...

Ezek mind mind nagy durranások lesznek, és eredetiek! Az FPS-ek is, direkt azokat soroltam fel, amik újítani fognak valamiben.

Lacc
Hűha, most biztos megfogtad
XHumano
Jujj, ezt komolyan kérded?
XHumano
"De látom,most,hogy a Project Gotham megdőlt,jön a DOA3"

A Project Gotham egyáltalán nem dőlt meg, grafikában simán veri a GT3-at, a játék meg a teszterek szerint szarabb. Ugyanígy a DOA3, grafikában csúcs, de nem ez az én stílusom.
De ezek már most mutatják a szemüket használó embereknek, hogy grafikai teljesítményben egyszerűen nincs egy kategóriában a PS2 és az Xdoboz. Ennyi.
skorpio7
Kommentár nélkül :

...Az Xbox csúcstechnológiájához passzoló szokatlanul magas gyártási költség biztosítja a konzol időtállóságát, hiszen a másfél éve piacra dobott Sony PlayStation 2-t nyilván könnyedén lenyomja, de még a három nappal később megjelenő Nintendo GameCube sem igazán ellenfele, ha puszta teljesítményről van szó...

CIKK

"A BC a jobbik csapat jutalma."

D3t0nat0r
Szerinted lehet, hogy leáldozott nekik, de ez nem jelent semmit. Attól még ugyanúgy virágzik a PC-s piac, még ha te ezt nem is látod be...
Kapásból fe ltudnék sorolni 5 játékot, ami a jözeljövőben jelenik meg, és nagy durranás lesz.

D3t0nat0r
Pyrexx isonewson semmit nem írnak, tutira megjelent??

Alien!
Felteszem,a kérdést neked is,mint eddig mindenkinek....Akkor melyik autós játékban teccik a táj????? Mondjuk a városi pályák...Vagy a vizes aszfalt...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
Amikor elmész mellette a verseny hevében nem tudsz a fákra figyelni...Bár gondolom,te megálsz a korlát mellett,és nézed a tájat....Ja és szeretném ha mutatnál autós játékot 3D-s fákkal...

D3t0nat0r
Megjelent a wolfi?? Ez biztos?

D3t0nat0r
Az a baj vele, hogy 2D-s textúra, azaz ezen az állóképen jól néz ki, de amikor elmélsz mellette...

Narumon: bekapcsolnad az icq-dat? Talaltam valamit, ami tuti erdekel!

narumon
"mindenkinek igérem, hogy ez az utolsó gt3 kép .
de mi a ronda ezekben a fákban ???"

Az az igazság hogy 16x16cm-ben semmi ronda sincs benne, a baj az hogy a tv az olyan 800x600-körül van, és ott már látszik hogy gáz van.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Mirol beszelek? De egy szelektiv az emlekezeted... Monduk arra, amikor letiltottak a version nevet az sg-rol... Arra... Es en nem kuldozgetek neked semmi fele gyalazo levelet... (akkor a te szinted ala sullyednek, ami nagyon nagy szo, mert egy orkfatty alatti szintet azert nehez talalni)

narumon
"Azt, hogy _ha_ lenne is mondjuk SH2 pc-re, akkor is jó eséllyel silány konverzió lenne, és ettől még a ps2-es eredeti zseniális 😊"

No ebben igazad van. Még egy normális konverziot sem láttam se égyik sé másik oldalon 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"én sem tudok róla, hogy lenne pc-n, de azért narumon már végigvitte, így csalhatatlanul tud nyilatkozni róla. 😊))"

Egyszer sem állítottam hogy végigvittem. Egy játékról pedig nem csak úgy lehet nyilatkozni hogy végigjátszotta az ember. Szép is lenne végigjátszani egy gagyiszar játékot csak azért hogy mondhassam hogy gagyiszar. A többi részt olvasd egyel lentebb.

narumon
"A silent Hill 2 szintén van PCre"
Bár igazad lenne... A konami honlapon erről nem találtam semmit, és nem is jelent meg szerintem játékuk pc-re kb. egy éve. De ha linkkel cáfolsz, elfogadom."

Bocs, kevertem a Silent Hunter IIvel. Ugyhogy a HIllel kapcsolatos minden állításomat visszavonom azok ugyanis erre a szarra vonatkoztak.

narumon
"nem is a f1-en van a hangsúly, hanem, hogy úgy nyilatkozik az összes ps2 játékról, hogy bevalottan nem is látta azokat. milyen alapon teszi, vazze ??
nekem eszembe sem jutna nyilatkozni egy pc-s játékról, hogy ki sem próbáltam. amit végignyomtam, azzal más a helyzet."

Mint ahogy sajnos sok konzolos is teszi. (pl version a ment 3fps-el beszólásaival). Én egyébként csak arról nyilatkozok amit láttam is. A "sok" felsorolt játékról meg annyit hogy nem sorolnám mindegyiket a nagy nevek közé de még igy is nagyon kevés 1,5év alatt.

Viking: Meghivlak egy sörre 😊
"de az agyad egy 12évesé"
LOL! Ez kurvajo! Mondja ezt az, aki folyton valtogatja a nevet, mert mindig beeg! LOL! Jah es a levelek... Na ez megint kurvajo, hogy hulye pc-sektol kaptal sok levelet... Ez kb az, amikor a piaszagu ciganygyerek penzt kunyeral kenyerre... Szetbasztad a topicokat, majd mondod, hogy "kurva pc-sek, baszogatnak engem levelben!" Gratula, nyertel meg egy "legparasztabb" feliratu serleget...

D3t0nat0r
Megnéztem a képeket, azokat is, amiket mailman belinkelt.

Vélemény: Autók grafikája nagyon szép, részletesek, a táj viszont erősen közepes, NFS4 szintű... A fák kegyetlen rondák.

narumon: ha a Formula1 ben igen, akkor miben nincs igazam?
narumon
"nembaj hogy én márt ezt ugatom neki már 2 napja?? amit kijö9tt neki az a végeredmény szal 34*16 al azaz 550 mips!!!!"

De láttam, én csak meger?sítettem 😊)

narumon
"madman öcsi, ezt beszoptad, a formula one 2001 a sony fejlesztése,kizárólag ps2re, így nem is lehet pcre. ezzel bebizonyítottad, hogy csak handabandázol, de halványlila g?zöd sincs az egészr?l."

Annyiban igaza van Madmannek hogy PCn is van az Electronic Arts féle F1 2001 csak ez bet?vel van kiirva. Nos akkor ezért nem kéne baszogatni...

"ha neketek a kessen, ico, gta3, som, sh2, ffx stb. semmi alkotások, akkor inkább nyissatok magatoknak egy topikot: elfogultan utálom a ps2?t címmel !"

A silent Hill 2 szintén van PCre és szerintem egy elég gyönge játék. Persze akinek ez jön be... Az elfogultságról meg annyit hogy ti irkáltok mindenféle valótlan dolgot és adatot be a PCr?l.

Najo, nem Romaniara gondoltam...
Ha nem Magyarorszagon lennenk meg is lehetne tenni, hogy lenne mindketto mindenkinek!
mailman: Hat kerlek!Es te beszelsz kovetkezetessegrol??? Lehet ha meglatlak a regi nickeddel hozzad se szolok!De nem merted vallalni!!En igen!
Termeszetesen nem az eletkora minosit senkit!En viszont plane nem minositettem senkit se mailmant se mast!Mindegy, hagyom is a francba az egeszet, semmi ertelme nincs.Egyreszt nem erdekel hogy ki mivel jatszik,masreszt nincs szuksegem arra hogy belemkossenek olyan emberek akik 20000hozzaszolason keresztul anyazzak egymast.Hiba volt ide beszallni, nem kovetem el tobbszor.Azzal sincs bajom aki a tv elott jatszik, a GT3 mal en is el tudnek tolteni egy par orat az tuti.
De lehet jo PS2 -n DE AZOK PC JATEKOK!
Azert nyitottam mert meg nem volt,meg mivel az X-Box majdnem pc, igy meglatjuk mit lehet kihozni egy olyan egyseges platformbol ami ugyan hasonlo a mostani pc-k felepitesehez, megse kell kompatibilitassal es egyebekkel torodni.Nagyjabol ennyi.Es!Ami a legfontosabb!En nem tamadtalak le hogy: "hudebeszoptad, ez sonyyyy jajdejoooo öcsiii" Na? Egyebkent utolso hozzaszoloasom volt ehhez a topichoz,legjobb lenne ha mar eltunne a picsaba oda ahova valo!Veletek egyutt -> a tvjatekotok ele!Minositesz engem 12 eves agyunak... ez am az intelligencia!Ismeretseg nelkul mindenkit minositgetni... Majd kinovod kedves "beregisztralatlan, nevemet nem vallalom cybernagyfiu" Majd kinovod hidd el...
Ejha!Mekkorat tevedtem!A fasz nezte hogy eppen sony fejlesztes vagy nem, forma1 2001 es kesz!Mellesleg öcsi én nem játszom ezekkel a szarokkal... Eskuszom felbasz ez az ocsizes!20eves vagyok,muszaki fosuli, mellette rendszergazdakent dolgozom!Es kurvara nem jatszok a tv elott ulve mint a kis hulyegyerek a Supermarioval!Öcsi.
Es ti nem nyithatnatok topicot ezzel a cimmel? "Elfogultan imadom a PS2-t akarmekkora szar is,akarhogy lealazza a Pc, vagy a kovetkezo konzolok, de ezt nem vagyok hajlando belatni ha mar voltam akkora balfasz hogy ennyi penzt kiadtam erte!" Na? Megnyitod?Öcsi.
Aszongyahogy: formula 2001,monkeny island,project eden,theme park,half life????!!??!! Ezek mind nagy nevek, mind Pcrol atveve... A tobbi? Kessen?Onimusha?Jack&Dexter? Micsoda fantasztikus alkotasok...
narumon
"ezek full photoshop buzerált képek !"

Érdekes ha PCn szép valami akkor az Photoshop buzerált kép. HA PS2n akkor az ingame állat szuper valóságos kép.

narumon
"kessen, onimusha, formula one 2001, shadow of memories, thps3, silent hill2, moto gp2, ace combat4, ffx, wrc, monkey island, project eden, bouncer, ring of red, dark cloud, theme park, iss pro, burnout, crash banicoot, jack & dexter, dropship, half life, soul reaver2, top gun ..."

Ha te ezekre mind azt mondod hogy tök jó gamék akkor nincs több kérdésem...

Laalee
ezeken semit... nem jelnik meg 😊 ugyi voltal 😊

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Laalee
mintha az az xbox os kommnet nem lett volna bazi nagy ferdites...

Alien!
DMC,GTA3,ICO....Most nincs kedvem,se időm vitázni...

Te mondod a görcsös kapaszkodást?Hat meg mindig nem tudtok egy epkezab programot mondani a GT3 on es a MGS2 -n kivul!
Alien!
Akkor neked más platformon nem is teccik egy autós játék sem,mert ott még a kocsik is rondák....Vagy esetleg tudsz mutatni szép tájat???Mondd már légyszi és akkor letöltöm,felinstallálom,megnézem...
Persze egy autós játékban mik legyenek szépek ha nem a az autók??...

De látom,most,hogy a Project Gotham megdőlt,jön a DOA3....Ez van...Valamibe mindíg kell görcsösen kapaszkodni...

Alien!
Ajánlom figyelmedbe az első mondatot,mert azt nem a Sony elnöke mondtha,hanem az egy következtetés...

Laalee
ps2 is elfüstölt en ugytudom csak erröl elfeledkeznek... amugy meg mert baj az hogy van benne hővédelem? igy legalabb nem eg le. az hogy figyeli milyen meleg a gep meg nem azt jelenti hogy 5 percenkent ki kell kapcsolni.

narumon
"most olvastam az xbox.com-on az xbox manual-t:
ha az xbox zöld lámpája folyamatosan ég
akkor tulmelegedett,meg kell várni mig lehül 😊
jo konzol lesz ez ,jo nagy bukás
aki nem hiszi olvassa el !!!!!
ez igaz !!!"

Azért emléxem még arra amikor a PS1-et ventillátorral kellett hűteni nyáron, mert ha túlmelegedett belefagyott mint a szemét.

narumon
"mint itam a multimedia utasitásokat nem teszteltem !!!!!!!!
mint te is irtad a SSE 4 müveletet hajt végre egyszerre
de a ps2 EE-e 16 -ot !!!!!!!! 550*16=8800 mips "

Az a gáz hogy az 550-et nem szorozhatod mert ami kijön MIPS az egy végeredmény és kurvára nem szorozhatod meg 16-al. Jó lenne abbahagynád az idétlen szorozgatásaidat, mert először csak jókat röhögtünk de mostmár nagyon uncsi.

narumon
"a gamespot review-ban
a project gotham kapott 8.1 pontot !!!!!!!!!!!!
a gt3 9.4-et !!!!!!!!!!!!!!!
a dead or alive3 7.9-et !!!!!!!!!!!!!!
szoval ennyit a jo játékokrol xboxon !!!!!!!"

Ez a tesztelő véleménye. A valóság az hogy játszottam már olyan játékkal ami szerintem nagyon király volt az újságok lehúzták, és fordítva, magasztalták és attól még nagyon szar volt. Egyébként több újságban is eltér a vélemény. Volt már olyan hogy az egyik 95%-ot adott egy játékra a másik meg 75%-ot. A tesztelőtöl is függ...