A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balumaci
már a 2. értelmes ember a fórumon,a harmadik én vagyok 😊)
ez már haladás!!

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

balumaci
Rátapintottál a lényegre!!!
Végre egy értelmes ember!!!

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Alien!
Egyébként nem tudom,valszeg Junosztyon nézhetted,mert ott télleg nem olyan mint a képeken,egyébként szerintem meg pont a képek nem adják vissza a játék igazi szépségét....

Mondjuk látom azért nem vagyunk egyformák,mert ha esetleg én bárinek írnék 20db cd-t,pláne Ps2-eseket,biztos nem írnám le ezt egy olyan oldal fórumában amelyiket 15 ezren látogatnak naponta...Dehát ahogy szokták mondani,hülyéknek áll a világ!...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

magus
hmm

HAGYJÁTOK MÁR AZOKAT A KURVA POLIGONOKAT! nEM MINDEGY MENNYI VAN BELŐLE?? HA A JÁTÉK SZAR AKKOR NEM TÖK MINDEGY???????

Lassan nagyon kezdetek idegesíteni...
tdom , jön a válasz hpogy akkor ne olvasgassam a topicot... De akkor is. Miért nem arról vitatkoztok hogy ez jobb játék mert ebben ezt meg ezt lehet csinálni...

Hát, nem csináltál jobb kedvet
Nem fogok egyiket sem venni jó ideig, de annak legalább örülök, hogy ez a nagyszerű sorozat tovább fog élni. Még ha soha nem is fogom látni

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Efreet
mivel a Sega szoftverrészlege (pl az AM2, akik a VF4et meg a Shenmue-kat gyártja) átállt X-re és GC-re, a bejelentések alapján a ShenmueII kijön XboXra is(és talán GCre is) (lásd www.shenmue.com popup ablak...), és a sorozat további részei (ha jól tudom 8részre van tervezve) is egyelőre oda vannak tervezve. Ahogy anno az S1 is Saturn-ra volt tervezve, aztán inkább kijött DCre, itt is lehet akármi még.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

"nekem van 1 pcm, és van 1 dreamcastom"

Tegnap olvastam az új 576 Konzolban a Shenmue2 tesztet.
Hmmmmm. Azt hittem kivágom az ablakon a ps2-t, és rohanok venni DC-t És valahogy baromira nem érdekelt, hogy pl. ez a játék nem annyira szép, mint mondjuk egy új ps2-es.
Efreet: légyszi-légyszi-légyszi számold meg nekem a poligonokat

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Efreet
a konzolok világában a poligámia nem bűn - egyenesen dícséretes 😊

Efreet
nekem van 1 pcm, és van 1 dreamcastom. és ha bejön európába, valsz. lesz xbox a deadoralive3 meg a project gotham miatt, vagy lesz gamecube a SoulCalibur 2 miatt... és nem érdekel melyik hoz 3millióval több poligont, mert JÁTÉK közben nem állok neki megszámolgatni, hanem jól érzem magam 😄

"A DoA3 szép, a VF4 is szép, a tekken4 és a SoulCalibur2 is szép lesz. mind a négy jól játszható, élvezetes játék. mit kell azon vitatkozni, hogy melyik több poligon??"

Na pontosan erről van itt szó. Mint a kisgyerekek: az én gépem hárommal több poligont tud évenként, úgyhogy mindenki elmehet, akinek más gépe van...

Efreet
A DoA3 szép, a VF4 is szép, a tekken4 és a SoulCalibur2 is szép lesz. mind a négy jól játszható, élvezetes játék. mit kell azon vitatkozni, hogy melyik több poligon??

Ne rakosgassunk már be a Gamespotról képeket! Olyan hányadék képek vannak az oldalon, hogy abszolút nem hitelesek!

Miért nem ezt a DOA3 képet tetted be modjuk?
http://gamespot.com/gamespot/images/screenshots/vgnews/tgs01s/deadoralive3/doa3_screen005.jpg

narumon
Ja ki jött a RETURN TO CASTLE WOLFENSTEIN

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"Persze a DOA3 nem ilyen súlyos,de görénységnek tartom,hogy ilyen módon etetik az embereket,és a jelek szerint téged is,mert amíg nem ülsz le a gép elé addig úgyis azt fogod hinni,hogy a játék így néz ki mint a képeken....A Project Gothamot már meg sem említem.... "

Az objektivitás kedvéért meg kell emliteni hogy a PS2-n is hasonlo a helyzet. Ugyanis én még akármilyen játékot probáltam ki a haveromnál az soha nem nézett ugy ki mint a beigért képek, sőt volt olyan ami egyenesen ronda volt. Valószinű jövőhéten megint átugrom mert irtam neki vagy 20Cdt és ha már ott vagyok bele is kuksizok jól...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Jacek
Jol osze lehet hasonlitani a jatektermi geprol fenykepezett kepeket egy jo minosegi keppel mert az nem jatek kep az tuti.Meg azt hiszem leht jobb kepeket is talalni rola csak az ugye nem jon ki olyan jol😄DDD

X-Celeron

Alien!
Nem elég,hogy egy halom időt tölt el a képek keresgélésével,linkelgetésével,még logikája sincsen.....Pedig még azt sem mondhatja,hogy kisbetűvel van és nem vette észre.... 😊)))))

XHumano:

Egyébként ez a DOA3 kérdés engem leginkább a TVshopos átbaszásokra emlékeztet,abból is a B52-es "bombázódzseki" okosságra anno még valamikor '90 környékén...Le volt fényképezve egy halál király kabát,csak amikor megérkezett a kedves vásárlóhoz,akkor lett belőle egy ocsmány,barna,izléstelen hányadék..Nem kevesen futottak bele a csapdába...Az osztálytársam inkább nem nyitott ajtót a csomagküldő szolgálatnak,és így megmenekült....

Persze a DOA3 nem ilyen súlyos,de görénységnek tartom,hogy ilyen módon etetik az embereket,és a jelek szerint téged is,mert amíg nem ülsz le a gép elé addig úgyis azt fogod hinni,hogy a játék így néz ki mint a képeken....A Project Gothamot már meg sem említem....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

versio
XHUMANO

tudod ha látnál is nem csak baromságokat beszélnél,
akkor lenéznél a képek jobb also sarkába

és látnád hogy az van kiirva hogy NAOMI 2 !!!!!

és tudtommal ez nem egyenlö a PLAYSTATION 2-vel !!!!!!!!

ebböl is látszik hogy értelem nuku ,
csak elfogultság de az töménytelen mennyiségben

ja az xsux-os renderelt képeit meg jobb lenne ha nem mutogatnád
mert elárulom hogy kijött a játék és messze nem igy néz ki !!!!!!

menj el xbox-os forumokba ,mindenki arrol panaszkodik
hogy a képeken szebbek voltak a játékok !!!!

ennyit rolad !

amugy a 63 millio polygont nem lehet megcsinálni a ps2 -re
a max kb 30 milla
ugyhogy biztos elirták, szerintem lemaradt egy tizedes pont
még a sony nem adta ki az uj middleware-t,
a játékok csak ezután fognak látványosabbak lenni

de ettöl a VF4 még jol fog kinézni !

abban is biztos vagyok hogy
az elsö 30 millio polygon közeli játékot
nem a sega fogja kiadni

amugy a pc kb 3 millio körül jár most
az xbox meg 5 körül

na bye

!!!!!!!!!!!!

XHumano
Tudjátok mikor igaz az alábbi eset?

"pushes over 63 million polygons per second"

...ha a PS2-t apróra tört szilánkokra ejtitek jó magasról...de ha finom homokra, lehet az még 200 million is!!!
XHumano
" Speaking of arenas, you've never seen anything like the environments in VF4. The PlayStation 2's graphics processor is put to the test with the beautifully detailed and light-sourced battlegrounds. Add on the intricately modeled characters, and you have a game that pushes over 63 million polygons per second! "

MUHHHHHAAAAHAHAAAAHAHAAA...MUHHHHAAHAHAHAHAHAHAAA...hihihi...MUHAHAHAHAHA...MUHHHHAHAHAHAHAHAAAAHAHAA...pffff...szip-szip...MUHAHAHHHAAAHHAAAHAAHAHAHA...MUAHAHAHAHAHAHA...

...és így tovább reggelig...
XHumano
Háát, ha a grafikai minőséget megnézzük már eldőlt...

...asszem megyek át a 'PS2-nek erősen leáldozott az utóbbi időben' c. topicba... LOL-LOL-LOL
XHumano
😊)))))))))))))))

Vakegerek a szemetek hova tettétek, nehogymá' aszongyátok, hogy a PS2-n a VF4 közelébe ér a Xboxos DOA3-nak!? 😊)))))))))
Azért a szemellenzésnek is megvan a határa! 😊)))))))))
Komolyan beszarok rajtatok, hogy még mindig nem veszitek észre, hogy a PS2-vel csak beégni tudtok, nem is kicsit... 😊))))))))
Szóval inkább nem kék erőltetni a dolgot, hanem szép csöndben elsunnyogni lesütött fejjel. 😊)))))))

A többieknek (akik még látnak), csak összehasonlításképpen:

PS2 - VF4

Xbox - DOA3

PS2 - VF4

Xbox - DOA3

PS2 - VF4

Xbox - DOA3

PS2 - VF4

Xbox - DOA3

Szóval innen kezdve magasan lesz...rom a PS2 elméleti poligonteljesítményről szóló hazugságokat, a képek önmagukért beszélnek 😊))))))))
...így beégni...LOL-LOL-LOL...el se hiszem...LOL-LOL-LOL...
Jacek
na majd eloben😊)))

GAMECUBE
hat megneztem egy par videot rola... nem nez ki annyinak....
GAMECUBE
nem hiszem, hogy az 63 milio lesz.... de majd meglatjuk..
Alien!
Háát,ha a polygonszámot megnézzük már eldőlt....

GAMECUBE
MEg mak hogy megjelenik GCre is, majd eldol, melyik a szebb😊))))hehehee
versio
nemcsak ott.. 😊

Alien!
Asszem a DOA3 hamar megszűnik a legszebb verekedős játéknak lenni...
Úgy látszik tényleg csak Japánban vannak kőkemény kóderek....

versio
" Speaking of arenas, you've never seen anything like the environments in VF4. The PlayStation 2's graphics processor is put to the test with the beautifully detailed and light-sourced battlegrounds. Add on the intricately modeled characters, and you have a game that pushes over 63 million polygons per second! "

bruhahhahahaha.............. 😊)))))))))))

link:

http://www.sega.com/games/ps2/post_ps21look.jhtml?article=1look_vf4

Dikkma
Ez nem bogár, CSOCSO! Azért ennyire ne menjünk el! Ezek lisztkukacok! A bogár tök más!
versio

link:

versio

link:

versio

link:

CSOCSO
cool
GAMECUBE
van amikor beirok, es nem irja be... es ezt most nem vettem eszre bocsi
GAMECUBE
tudom, csak vicceltem... jah nem irta, be.mar reg latom
CSOCSO
ha nem látnád GC az a kép eltörött!!!!!!!
CSOCSO
miért nem látod?😊)))))))))))))))))))))
GAMECUBE
csocso! en nem latom azt az embert😊)))
CSOCSO

GAMECUBE
hat van akinek az FF jon be jobban(ezek koze tartozom)... de nem sux a BG2
CSOCSO
itt az az ember aki gc-t nyert sok gamezzal és gba-t is plusz 5000 dolcsit és ezé mit tett??
ezt hja és evett pár bogarat...énm is megtettem volna..sima 5000 er dollárért is...persze valami olyan bogarat amit a azok az indinok is megesznek ...
ember
ez egyéni ízlés kérdése

Viszont a Falloutban nem a story dominált, hanem a kidolgozott világ, ott neked kell felfedezni mindent és hidd el hogy sok felfedeznivaló van. ott tényleg az a lényeg, hogy a játék során a sok-sok szereplőtől és olvasott feljegyzésekből, jelekből összeáll a fallout világának története, és az atmoszféra ami dominál (no meg az ironikus és mégis realista stílus), nem a fordulatok! teljesen más a történetmesélés lényege, mint a FF-ben. lineáris játékmenettel könnyebb kidolgozni a történetet, viszont elvész a szabadság és a döntés lehetősége.
Ami a lényeg, FF-nek tényleg király a története, csak éppen te lényegében passzív szemlélője vagy, míg a BG-ben te alakíthatod valamelyest - erről szól a szerepjáték.
Igaz, így nem lehet annyira pontosan és fordulatosan kidolgozni magát a fő történeti szálat, de valamit valamiért.
Ha a történetet nézed, tényleg nem a Fallout az etalon, de mondjuk a DeusEx-nek vagy a Sanitariumnak nincs mit szégyenkeznie a FF mellett történetileg.

(és persze én is játszottam FF-fel (bár csak a 7-8cal) - mielőtt kérdeznéd)
gabO sory
Gabi szerintem meg sztori tekinteteben barmi mas elbujhat FF mellet kijaccotam BG2 t is fallouttal is jaccotam es sucks
kokas
A GTS-hez visszatérve,már bocsánat de nekem is Asus GTs-em van, amit ma már 33.000-ért megkapsz.
Pedig én is egyetemista vagyok, nem dolgozom mellette és anyámék se gazdagok.

Nem beszélve arról hogy napokon belül boltokban lesz a GeForce3 TI 200 ami szintén max. 50.000 lesz és alig lassab a GeForce3-nál (kb:10%).
ember
na ja...😊

ilyen szempontból az online RPG-k lesznek a csúcsok, remélem, majd ha kijön az új generáció (SW:G, Neocron, stb). na azokban lesz szabadság.
Efreet
lehet, azt (ezekszerint sajnos) nem ismerem.

ember
egyébként a cselekvési szabadságban a Daggerfall mögé szerintem az Arcanum jön, ott is tényleg tényleg mindent megtehettél.
ember
egész városokat tudsz kiHAGYNI

ezt akartam írni csak itt zavartak közben..