A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez már haladás!!
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Végre egy értelmes ember!!!
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Mondjuk látom azért nem vagyunk egyformák,mert ha esetleg én bárinek írnék 20db cd-t,pláne Ps2-eseket,biztos nem írnám le ezt egy olyan oldal fórumában amelyiket 15 ezren látogatnak naponta...Dehát ahogy szokták mondani,hülyéknek áll a világ!...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
HAGYJÁTOK MÁR AZOKAT A KURVA POLIGONOKAT! nEM MINDEGY MENNYI VAN BELŐLE?? HA A JÁTÉK SZAR AKKOR NEM TÖK MINDEGY???????
Lassan nagyon kezdetek idegesíteni...
tdom , jön a válasz hpogy akkor ne olvasgassam a topicot... De akkor is. Miért nem arról vitatkoztok hogy ez jobb játék mert ebben ezt meg ezt lehet csinálni...
Nem fogok egyiket sem venni jó ideig, de annak legalább örülök, hogy ez a nagyszerű sorozat tovább fog élni. Még ha soha nem is fogom látni

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Tegnap olvastam az új 576 Konzolban a Shenmue2 tesztet.
Hmmmmm. Azt hittem kivágom az ablakon a ps2-t, és rohanok venni DC-t
És valahogy baromira nem érdekelt, hogy pl. ez a játék nem annyira szép, mint mondjuk egy új ps2-es.
Efreet: légyszi-légyszi-légyszi számold meg nekem a poligonokat

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Na pontosan erről van itt szó. Mint a kisgyerekek: az én gépem hárommal több poligont tud évenként, úgyhogy mindenki elmehet, akinek más gépe van...
Miért nem ezt a DOA3 képet tetted be modjuk?
http://gamespot.com/gamespot/images/screenshots/vgnews/tgs01s/deadoralive3/doa3_screen005.jpg
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Az objektivitás kedvéért meg kell emliteni hogy a PS2-n is hasonlo a helyzet. Ugyanis én még akármilyen játékot probáltam ki a haveromnál az soha nem nézett ugy ki mint a beigért képek, sőt volt olyan ami egyenesen ronda volt. Valószinű jövőhéten megint átugrom mert irtam neki vagy 20Cdt és ha már ott vagyok bele is kuksizok jól...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
X-Celeron

XHumano:
Egyébként ez a DOA3 kérdés engem leginkább a TVshopos átbaszásokra emlékeztet,abból is a B52-es "bombázódzseki" okosságra anno még valamikor '90 környékén...Le volt fényképezve egy halál király kabát,csak amikor megérkezett a kedves vásárlóhoz,akkor lett belőle egy ocsmány,barna,izléstelen hányadék..Nem kevesen futottak bele a csapdába...Az osztálytársam inkább nem nyitott ajtót a csomagküldő szolgálatnak,és így megmenekült....
Persze a DOA3 nem ilyen súlyos,de görénységnek tartom,hogy ilyen módon etetik az embereket,és a jelek szerint téged is,mert amíg nem ülsz le a gép elé addig úgyis azt fogod hinni,hogy a játék így néz ki mint a képeken....A Project Gothamot már meg sem említem....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
tudod ha látnál is nem csak baromságokat beszélnél,
akkor lenéznél a képek jobb also sarkába
és látnád hogy az van kiirva hogy NAOMI 2 !!!!!
és tudtommal ez nem egyenlö a PLAYSTATION 2-vel !!!!!!!!
ebböl is látszik hogy értelem nuku ,
csak elfogultság de az töménytelen mennyiségben
ja az xsux-os renderelt képeit meg jobb lenne ha nem mutogatnád
mert elárulom hogy kijött a játék és messze nem igy néz ki !!!!!!
menj el xbox-os forumokba ,mindenki arrol panaszkodik
hogy a képeken szebbek voltak a játékok !!!!
ennyit rolad !
amugy a 63 millio polygont nem lehet megcsinálni a ps2 -re
a max kb 30 milla
ugyhogy biztos elirták, szerintem lemaradt egy tizedes pont
még a sony nem adta ki az uj middleware-t,
a játékok csak ezután fognak látványosabbak lenni
de ettöl a VF4 még jol fog kinézni !
abban is biztos vagyok hogy
az elsö 30 millio polygon közeli játékot
nem a sega fogja kiadni
amugy a pc kb 3 millio körül jár most
az xbox meg 5 körül
na bye
!!!!!!!!!!!!
"pushes over 63 million polygons per second"
...ha a PS2-t apróra tört szilánkokra ejtitek jó magasról...de ha finom homokra, lehet az még 200 million is!!!
MUHHHHHAAAAHAHAAAAHAHAAA...MUHHHHAAHAHAHAHAHAHAAA...hihihi...MUHAHAHAHAHA...MUHHHHAHAHAHAHAHAAAAHAHAA...pffff...szip-szip...MUHAHAHHHAAAHHAAAHAAHAHAHA...MUAHAHAHAHAHAHA...
...és így tovább reggelig...
...asszem megyek át a 'PS2-nek erősen leáldozott az utóbbi időben' c. topicba... LOL-LOL-LOL
Vakegerek a szemetek hova tettétek, nehogymá' aszongyátok, hogy a PS2-n a VF4 közelébe ér a Xboxos DOA3-nak!? 😊)))))))))
Azért a szemellenzésnek is megvan a határa! 😊)))))))))
Komolyan beszarok rajtatok, hogy még mindig nem veszitek észre, hogy a PS2-vel csak beégni tudtok, nem is kicsit... 😊))))))))
Szóval inkább nem kék erőltetni a dolgot, hanem szép csöndben elsunnyogni lesütött fejjel. 😊)))))))
A többieknek (akik még látnak), csak összehasonlításképpen:
PS2 - VF4
Xbox - DOA3
PS2 - VF4
Xbox - DOA3
PS2 - VF4
Xbox - DOA3
PS2 - VF4
Xbox - DOA3
Szóval innen kezdve magasan lesz...rom a PS2 elméleti poligonteljesítményről szóló hazugságokat, a képek önmagukért beszélnek 😊))))))))
...így beégni...LOL-LOL-LOL...el se hiszem...LOL-LOL-LOL...
Úgy látszik tényleg csak Japánban vannak kőkemény kóderek....
bruhahhahahaha.............. 😊)))))))))))
link:
http://www.sega.com/games/ps2/post_ps21look.jhtml?article=1look_vf4
link:

link:
link:

Viszont a Falloutban nem a story dominált, hanem a kidolgozott világ, ott neked kell felfedezni mindent és hidd el hogy sok felfedeznivaló van. ott tényleg az a lényeg, hogy a játék során a sok-sok szereplőtől és olvasott feljegyzésekből, jelekből összeáll a fallout világának története, és az atmoszféra ami dominál (no meg az ironikus és mégis realista stílus), nem a fordulatok! teljesen más a történetmesélés lényege, mint a FF-ben. lineáris játékmenettel könnyebb kidolgozni a történetet, viszont elvész a szabadság és a döntés lehetősége.
Ami a lényeg, FF-nek tényleg király a története, csak éppen te lényegében passzív szemlélője vagy, míg a BG-ben te alakíthatod valamelyest - erről szól a szerepjáték.
Igaz, így nem lehet annyira pontosan és fordulatosan kidolgozni magát a fő történeti szálat, de valamit valamiért.
Ha a történetet nézed, tényleg nem a Fallout az etalon, de mondjuk a DeusEx-nek vagy a Sanitariumnak nincs mit szégyenkeznie a FF mellett történetileg.
(és persze én is játszottam FF-fel (bár csak a 7-8cal) - mielőtt kérdeznéd)
Pedig én is egyetemista vagyok, nem dolgozom mellette és anyámék se gazdagok.
Nem beszélve arról hogy napokon belül boltokban lesz a GeForce3 TI 200 ami szintén max. 50.000 lesz és alig lassab a GeForce3-nál (kb:10%).
ilyen szempontból az online RPG-k lesznek a csúcsok, remélem, majd ha kijön az új generáció (SW:G, Neocron, stb). na azokban lesz szabadság.