A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ime a realis usa szituacio😊))))))hehehe de ezt en mar elore megmondtam!!!
eco@tech, gameware
2001. november 21.
A kirobbanó sikerre való tekintettel a Nintendo a tervezettnél több GameCube konzolt szállít az amerikai boltokba
írta: Ytse, idő: 13:51
A Nintendo of America bejelentette, hogy a vállalat az év végéig az eredetileg tervezettnél 200 ezerrel több GameCube konzolt szállít a boltokba.
A vállalat szóvivője elmondta, hogy a GameCube fogadtatása annyira kedvező volt, hogy az eredetileg tervezett 1,1 millió darab helyett 1,3 millió konzolt szállítanak az üzletekbe az év végéig.
A Nintendo GameCube vasárnap, azaz november 18-án jelent meg az amerikai üzletekben. A Nintendo összesen közel 700 ezer készüléket szállított a boltokba, amelyek szinte mind egy szálig el is fogytak. A GameCube ára 199 dollár, a játékokért 49,99 dollárt kérnek.
A japán kozolgyártó újdonságából illetve a hozzá kapcsolódó játékokból és egyéb kiegészítőkből az első napon 100 millió dolláros bevételt ért el, így a GameCube az amerikai piac legsikeresebben rajtoló játékgépe.
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd hahahahahaha PS2 XBOX szuxxxxxxxxxxx
nem alien..... a jelentest szeptemberben zartak le, mivel feleeves!!!!!!!!!(es az marciustol akarhogy is nezzuk Szeptember)es azt az adatot kozlik, ahogy a GBA nal is... ami mar reg 15millional tart(1even belul!!!!!)es a jelentesben meg csak 8-10 millio korul, es hozzatezsik, szeptember vegeig!!!!!tehat GC is az
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
"Since "700,000 shipped sets were sold out" aforditas tre... egy kcisit😊))de a lenyeg ot van...

vagy annyi se oda ált megfogta a dobozt miközben nyul érte a kölök és egy katt( fénykép) majd odaáll két géphez jo pofit vág és egy-egy katt és 3 fénykép ennyi"
Hát igen, de lehet ott sem volt, egyesek gyanús Photoshop effekteket véltek felfedezni a képeken. 😊))
Hát ja, ez csak a PS2buzik utolsó kapaszkodója, az elméleti poligonteljesítmény amit még senki sem látott... miközben a szemüket kiveri a hót ronda grafika... LOL ezek a gyerekek
Meg suxolják az Xboxos gamékat, a PS2-re mik voltak már, a megjelenés utáni egy évig csupa hulladék, sőt még most is, röhögőgörcs jön rám ha megnézem a 'kínálatot'.
Xhumano, a DOA3kepek amiket beraktal sztem photohopposak... mar bocs, de az a game nem ugy nez ki, a virtua fighter 4 sem ilyen ronda... mar bocs gameonen lattad apukam meg nyaron???nem jobb mint a doa3, de nem ilyen ronda... a doa3 meg nemmilyen szep...
A KILLER INSTICT 3 na az lesz a kiraly.... emlekesztek meg arra amikor eloszor lattuk jatekterembe???Mindenki azzal nyomult... no ennyire lesz utos a KI3is.. a rare szerint nekik az alapmerce a DOA3 grafikaja....(ennnel a szarnal csak jobbat lehet csinalni elven😊))

EZT NEKED CSOCSO:

Ez jó volt!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

amugy meg szerinted bil geci meddig volt ott?? vagy 10 percig!!!!!!!
vagy annyi se oda ált megfogta a dobozt miközben nyul érte a kölök és egy katt( fénykép) majd odaáll két géphez jo pofit vág és egy-egy katt és 3 fénykép ennyi készült kb..külön9ös hoyg egyik képen sncs biztonsági ör nem azért de a legszegényebb milliomosnak is vanna testöre..nehogy már billgecinek ne legyen!! ot volt 10 percig sunyi modon csinlt egy két képet és kész huzott haza számolgatni mennyit is bukuk az xfos miatt amugy meg az a kölk kapott GC-t és GBA-t is ami haverok közt is 100 ezer ft de ami nagyon fontos!!!
5000 dollárt kapott még!!!!!!!!!!!!
ami ha jol tudom 14 milla....vagy 1,4 milla? mindegy én megettem volna egy két kukacot 1,4 milláért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nemhoyg 14 millioért!!sõt egy GC ért is ami 100 ezer!!!!még azért is megtettem volna azt amit az az ember sõt legszivesebben azt csináltam volna hoyg bemegyek egy dobozzal megfogom a dobozt fejrefordíítom amiben van egy ps2 és egy xbox és baseball ütövel szétütöttem volna....én ezt tettem volna😊 kiváncsi vagyok mit szolatk volna hozzá az a sok GC fan szerintem a legjobban örjöngtek volna
Pedig úgy néz ki, hogy egy-két poligonmániákuson kívül a többség ebben is egyetért.
Nem igaz, hogy két gép közti különbséget csak a poligonszámban lehet mérni...
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!