A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GAMECUBE
szal alien te ertetted felre a dolgot😊)))))))))))heheheh
ime a realis usa szituacio😊))))))hehehe de ezt en mar elore megmondtam!!!

eco@tech, gameware
2001. november 21.

A kirobbanó sikerre való tekintettel a Nintendo a tervezettnél több GameCube konzolt szállít az amerikai boltokba
írta: Ytse, idő: 13:51

A Nintendo of America bejelentette, hogy a vállalat az év végéig az eredetileg tervezettnél 200 ezerrel több GameCube konzolt szállít a boltokba.
A vállalat szóvivője elmondta, hogy a GameCube fogadtatása annyira kedvező volt, hogy az eredetileg tervezett 1,1 millió darab helyett 1,3 millió konzolt szállítanak az üzletekbe az év végéig.

A Nintendo GameCube vasárnap, azaz november 18-án jelent meg az amerikai üzletekben. A Nintendo összesen közel 700 ezer készüléket szállított a boltokba, amelyek szinte mind egy szálig el is fogytak. A GameCube ára 199 dollár, a játékokért 49,99 dollárt kérnek.

A japán kozolgyártó újdonságából illetve a hozzá kapcsolódó játékokból és egyéb kiegészítőkből az első napon 100 millió dolláros bevételt ért el, így a GameCube az amerikai piac legsikeresebben rajtoló játékgépe.

GAMECUBE
tehat 100millio az bevetel volt, nem forgalom!!!!!!
GAMECUBE
BAlUMACi, xbox, lehet nem is lesz irhato, mert allitolag a dvd-k ra 7Gbosak, tehat az 8-9cd lemez minimum ugye??? GCre jobb gamek jonnek, cak gyozzuk kivarni, meg minddel jaccan, ha kell sorolok nagy neveket... vagy nem is GAMECUBE forumon nezz visszabb egy full GC listat talalsz majd....(meg utana meg irok egy kettot, ami nem 100%de lehet hogy lesz)nezzd csak meg azt velemenyezd😊
GAMECUBE
az első napon 100 millió dolláros bevételt ért el, így a GameCube az amerikai piac legsikeresebben rajtoló játékgépe.
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd hahahahahaha PS2 XBOX szuxxxxxxxxxxx

nem alien..... a jelentest szeptemberben zartak le, mivel feleeves!!!!!!!!!(es az marciustol akarhogy is nezzuk Szeptember)es azt az adatot kozlik, ahogy a GBA nal is... ami mar reg 15millional tart(1even belul!!!!!)es a jelentesben meg csak 8-10 millio korul, es hozzatezsik, szeptember vegeig!!!!!tehat GC is az
Alien!
Na emiatt a mondat miatt úgyérzem nem vagy vitapartner....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
Nem,szeptemberben jelent meg,és azóta adtak el 510 ezret....Hogy lehet a mondatokat így félreérteni????????

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

balumaci
ok,sajnos kezdesz meggyőzni! 😊

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

GAMECUBE
www.hwsw.hu... nintendo feleves helyzetjelentes.... csak japanban 510ezer GC csak szeptemberben... azert nem olyan szornyu az!
balumaci
jójó értem,de persze még nem 100% ,hogy xbox lesz a választott,nagyban függ a játéékinálattól is!!

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

GAMECUBE
aha... de akor is 5-6ezer forint!! nem ezer😊
balumaci
de én meg is akarom tartani a CD-t!!

GAMECUBE
mar igen
GAMECUBE
az a valszom, hogy cserelgess gamkat,(egy csere 1000forint), ha pesten laksz mutatok neked jo helyeket hol kell... mig az iratas, mert DVD-s lesz 5-6000forint,,, veszel 1-2eredeti gamet, es azt cserelgeted, olcsobb mint az irott, es azt el se tuddo adni.
balumaci
gamecube olvastad a 23874-es üzenetem???

GAMECUBE
es novelik 5 millioval marciusig az ossz GC termelest(tehat nem annyival havonta)ertsd, marciusra nem 10 hanem 15 millioGC-szallitanak ki!!!😊))))menni fog ez
balumaci
gamecube olvastad a 23874-es üzenetem???

GAMECUBE
es egymilio300ezerre novelik az ev vegeig beszalitott mennyiseget😊)))jessz!!!!! GC megy mint a cukor
GAMECUBE
ujabb bizonyitek a japan GC inside oldalrol, hogy elkelt az osszes GC az usaban

"Since "700,000 shipped sets were sold out" aforditas tre... egy kcisit😊))de a lenyeg ot van...
balumaci
őszintén szólva azért,mert biztos,hogy a játékkockára nem lehet majd másolt CD-ket szerezni,és mivel tanuló vagyok nincs pénzem az original stuffokra!

GAMECUBE
nem tudom XHUMANO, a lenyeg, vidot nezz meg rola IGNen sok van.... az alapjan donts 😊
GAMECUBE
miert xboxot??? mi a jo abban??? a contra lezs xboxon vagy mi???
balumaci
igen,igaz,hogy Xbox-ot fogok venni,most 15 éves vagyok és 6-7 éves koromban mindennap a suliból a haveromhoz mentünk,és a contrat nyomtuk,és ez hagyta talán a legmélyebb nyomokat bennem!

XHumano
Na jó nem olyan ronda a VF4, de akkor milyen? Mert épkézláb kép nincs róla sehol, vagy prerenderelt, vagy azok a fotózott gagyik, amiken szétröhögtem az agyam...
GAMECUBE
en orulok is😊)))))))))))))))) BALUMACI, te birod a nintendot?😊
balumaci
örüljünk neki!

GAMECUBE
de ott volt... soakig, sok emberrel jacott, meg a skorpio kirallyal is😊)))))
GAMECUBE
az igaz hogy egy evig szar se volt PS2ore, ez is az oka, hogy GC-tugy nem vesznek,mert nem akarnak ugy rabaszni, mint ps2vel, 1 evig tenyleg csak dvdre hasznaltak, meert nem volt melto game ra, hogy berakjak😊))))) NA egybkent egy mellekes hir, hogy GC japan eladasai felturbozodtak, mivel kijott a fekete szinu gep is(lehet sokaknak nem jott be a alila.. nekem sem amerikaban is mindenki feketet akar😊)és ezrek alnak sorba a gepert.... remelem most mar minden rendben lesz a japan piaco is... a GC és nintedno matol ott is helyreallt😊))))))jessssz)
XHumano
"amugy meg szerinted bil geci meddig volt ott?? vagy 10 percig!!!!!!!
vagy annyi se oda ált megfogta a dobozt miközben nyul érte a kölök és egy katt( fénykép) majd odaáll két géphez jo pofit vág és egy-egy katt és 3 fénykép ennyi"

Hát igen, de lehet ott sem volt, egyesek gyanús Photoshop effekteket véltek felfedezni a képeken. 😊))
XHumano
"Nem igaz, hogy két gép közti különbséget csak a poligonszámban lehet mérni..."

Hát ja, ez csak a PS2buzik utolsó kapaszkodója, az elméleti poligonteljesítmény amit még senki sem látott... miközben a szemüket kiveri a hót ronda grafika... LOL ezek a gyerekek
Meg suxolják az Xboxos gamékat, a PS2-re mik voltak már, a megjelenés utáni egy évig csupa hulladék, sőt még most is, röhögőgörcs jön rám ha megnézem a 'kínálatot'.
GAMECUBE
HAt lehet xhumano, de majd meglatjuk, hogy a bika xbox hogy allja a sarat a GC elllen...... hehehehhe szar PC tákolmany😊))a ps2o nem fogg tudni oylan szep texturakat kezelni, de tenyleg sok poligon tud, akkor meg barmi lehet.... az outcast ketto is csak poligonokbol epul fel, csakugymint a RUN LIKE HELL, es eleg utosen nez ki!!!
XHumano
Te meg légyszi tegyél be még szép 3DStudio képeket a VF4-ből, a játékban úgyis ronda homályos-pixeles sony designja lesz, a remény hal meg utoljára.
XHumano
A PS2 az életben nem fog tudni ilyen textúrákat kezelni, de erre persze veritek a nyálatokat, hogy ingame, ami meg az Xboxon látszik, hogy a játékból van, az meg nektek nem az... LOL
XHumano
Aha, mert ez aztán nem prerenderelt, sötétek!
balumaci
aha tényleg nem olyan ronda!

GAMECUBE
NEM BUKTUK BE!! a jatek fejlsztesenek kezdeti stadiumabol mutat kepeket... a ps2 jo... lehet rondabb mint doa3, de nem annyira, mint kepen laccik!!!!nem is magyarazkodom TEEEEE
balumaci
egyetértek!

XHumano
Ezt már bebuktátok, ekkora lealázást nem tudtok kimagyarázni hülye érvekkel, hogy meg így meg úgy, szemét Gamespot, direkt PS2-ről ronda képeket rak be, Xboxból meg prerenderelteket (mellesleg a játékot mutató videórészletekben is néz ki így a DOA3 grafika). Nézzetek szembe az igazsággal, a PS2 előnye a múlté, jelenleg a harmadik és leggyengébb hw-rel rendelkező konzol, csak a nagy eladott példányszám tarthatja életben pár évig. Ennyi.
GAMECUBE
BALUMACI BANDZSA VAAAAAAGY😊)))))csocso akkor penteken😊)
GAMECUBE
HI version, azt tenyleg elirtak, irtam levelet az oldalnak, hogy tenyleg annyi e... azt valaszoltak, hogy nem dehogyis... az el van irva... nem mondta mennyi, de el van irva az annyát😊)
Xhumano, a DOA3kepek amiket beraktal sztem photohopposak... mar bocs, de az a game nem ugy nez ki, a virtua fighter 4 sem ilyen ronda... mar bocs gameonen lattad apukam meg nyaron???nem jobb mint a doa3, de nem ilyen ronda... a doa3 meg nemmilyen szep...

A KILLER INSTICT 3 na az lesz a kiraly.... emlekesztek meg arra amikor eloszor lattuk jatekterembe???Mindenki azzal nyomult... no ennyire lesz utos a KI3is.. a rare szerint nekik az alapmerce a DOA3 grafikaja....(ennnel a szarnal csak jobbat lehet csinalni elven😊))
balumaci
mi a fasz az hogy badsza,sorry de ez nincs a szókincsemben!!

CSOCSO
vagy mutassam igy:
CSOCSO
balumaci!!!
ilyen badsza vagy:
balumaci
I think anybody don't understand the english text!

Szerinted jó lesz hozzá az N64 kontrollerje is? Nekem 4 is van hozzá.
CSOCSO
Now comes the GameCube, the system that has brought to Nintendo an even more comfortable controller with gas-pedal shoulder buttons. This is by far the most comfortable controller of all time. Xbox and PS2 fail to even reach the comfort the N64 controller. Nintendo has given us awesome gameplay, and the promise of a continual quality line-up. This is what was missing in the days of the N64. While looking through my GameCube manual, I saw that it had a 1-year warranty. That gave me comfort. That is the Nintendo difference to me.

balumaci
ja mit próbál okoskodni a baromarcú
EZT NEKED CSOCSO:

Ez jó volt!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

balumaci
ehhez nyelvész kell,olyan mondatokat alkotsz

CSOCSO
nagyon hülye vagy!!!!!
amugy meg szerinted bil geci meddig volt ott?? vagy 10 percig!!!!!!!
vagy annyi se oda ált megfogta a dobozt miközben nyul érte a kölök és egy katt( fénykép) majd odaáll két géphez jo pofit vág és egy-egy katt és 3 fénykép ennyi készült kb..külön9ös hoyg egyik képen sncs biztonsági ör nem azért de a legszegényebb milliomosnak is vanna testöre..nehogy már billgecinek ne legyen!! ot volt 10 percig sunyi modon csinlt egy két képet és kész huzott haza számolgatni mennyit is bukuk az xfos miatt amugy meg az a kölk kapott GC-t és GBA-t is ami haverok közt is 100 ezer ft de ami nagyon fontos!!!
5000 dollárt kapott még!!!!!!!!!!!!
ami ha jol tudom 14 milla....vagy 1,4 milla? mindegy én megettem volna egy két kukacot 1,4 milláért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nemhoyg 14 millioért!!sõt egy GC ért is ami 100 ezer!!!!még azért is megtettem volna azt amit az az ember sõt legszivesebben azt csináltam volna hoyg bemegyek egy dobozzal megfogom a dobozt fejrefordíítom amiben van egy ps2 és egy xbox és baseball ütövel szétütöttem volna....én ezt tettem volna😊 kiváncsi vagyok mit szolatk volna hozzá az a sok GC fan szerintem a legjobban örjöngtek volna
" De akkor is. Miért nem arról vitatkoztok hogy ez jobb játék mert ebben ezt meg ezt lehet csinálni..."

Pedig úgy néz ki, hogy egy-két poligonmániákuson kívül a többség ebben is egyetért.
Nem igaz, hogy két gép közti különbséget csak a poligonszámban lehet mérni...

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!