A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aha, bocs, de ez bump mapping... miert pc hol tud ilyet??? jah es mozgasban nincs mododban ezt latni... mert 60fpsel suvit, boccs, de ez egy allokep, mozgasban allad esik le, majd ha megjott europaba csak menj es nezd meg.
ez se tartozik a legszarabb kis cube tudas kategoriajaba
es ez pedig egy 100ezer poligonbol allo csilagrombolo.... bocs, de ha kozelebb mesz, olyan mint a filmben, es ezt is 60fpsel mozgatja

es ez pedig egy 100ezer poligonbol allo csilagrombolo.... bocs, de ha kozelebb mesz, olyan mint a filmben, es ezt is 60fpsel mozgatja

nah ez egy kep a legszebbnek kikialtott gamebol...
nezzetek mennyi mindnent szamol a gep... (60fps mellett), bazz a felszin full 3D)es ez is realtime... jah es ez a jetek mozgatja jelenleg a legtobb poligont!! 12milliot

nezzetek mennyi mindnent szamol a gep... (60fps mellett), bazz a felszin full 3D)es ez is realtime... jah es ez a jetek mozgatja jelenleg a legtobb poligont!! 12milliot

bocs, de az realtime........... ha nem hsiezd menj es nezd eg... 13000poligon.... es az ezt tudja egy ilyen kis auton (bazz 3-4szerese a GT3nak.. elegge hiheto, es hiszem is. mert tudom, ezek a tenyek.az realtime.
És amennyire látom Te nem vagy tisztában azzal, milyen gépekről beszéltem és hogy a "PS2-CUBE-128bites" hová is tartozik.
fogalmad nincs grafikárol konzolal?gyorsabban?
azért ilyeneket ne már mert ez nagyon durva!
gondolom akkor a maya is megy meg az is gyorsabb vele mint számitogépel?
azért ilyeneket ne már mert ez nagyon durva!
gondolom akkor a maya is megy meg az is gyorsabb vele mint számitogépel?
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Öreg ha ez neked Realtime... Te még CSOCSO-n is túl teszel hülyeségben.
ismeremem,(latod, bazz megint csak en vagyok a sotet igaz aki semmit se ismer, bazz nyomom pc-sgamekkal is foleg autosokkal, es azalapjan vonom le a koveztkeztetest)
jo game volt,elethu is.
de miert nincs kozom a hardverhez???
jo game volt,elethu is.
de miert nincs kozom a hardverhez???
tegnap itt már azt mondták hogy maxozni fognak konzolal és ezt sajnos komolyan gondolják!!!!!!!
mondom nekik 480X360-ba egy északát számoltam a P3 750-nel gforcal 384 ramal 7200 ibm vinyoval
egy 500 frames animot!de a ps2-övel hamarabb kiszámolnák erre mit mondjak öszintén?
mondom nekik 480X360-ba egy északát számoltam a P3 750-nel gforcal 384 ramal 7200 ibm vinyoval
egy 500 frames animot!de a ps2-övel hamarabb kiszámolnák erre mit mondjak öszintén?
Gondlom a Rally Champions Ship 2000 ismeretlen előted. Pedig az 1999-es progi volt!
most ne tereld el a temat jo??? mond meg miert nincs lovesem se a hardverhez... hasznaltal te mar sun gepet??? (amit ugy emlegecc?)
Egyetlen valódi repülőgép szimulátort monjd konzolra!
mondom egy csoppet felvettem a gazt , es megvolt...(tudod az is egy masik patch volt rajta, egy masikal lehet nem megy sot...)
nem monzaban lett arcade, hanem az iranyitasa az egesznek... mindegy....
nem mondtam hogy 2 mpvel... csak valamivel
nah miert mennyi a kormanyos rekord ido monzaban??(regi palya)
abban a kanyarban, ah nagyon abelso ivre rantod(az en idiota beallitasommal (15-1 eéso hatso szarny)akkor hidd el meglesz. (szitalja akis sgget de megcsinalja
nem monzaban lett arcade, hanem az iranyitasa az egesznek... mindegy....
nem mondtam hogy 2 mpvel... csak valamivel
nah miert mennyi a kormanyos rekord ido monzaban??(regi palya)
abban a kanyarban, ah nagyon abelso ivre rantod(az en idiota beallitasommal (15-1 eéso hatso szarny)akkor hidd el meglesz. (szitalja akis sgget de megcsinalja
Lövésed sincs a hardverhez!
na akkor szolok ma a hungarian simworldbe hogy neked sikerült ami senkinek!
Bizonyisd be hogy kormányal jobbat mész legalább két másodpercel gyorsabban lehet billentyüzettel
de te majd megmutatod.....
Tudod mit játszunk már egyet!!!!!!
de nagyon komolyan mondom játszunk egyet!!!!!!!!!!!!!!!
és monzában arcade lett a játék?
tudod meddig kell lasitani abban a kanyarban amit mondasz?ha te azt padlogázal beveszed téged isteniteni fognak mindenhol csak be kell mutatni!!!
Bizonyisd be hogy kormányal jobbat mész legalább két másodpercel gyorsabban lehet billentyüzettel
de te majd megmutatod.....
Tudod mit játszunk már egyet!!!!!!
de nagyon komolyan mondom játszunk egyet!!!!!!!!!!!!!!!
és monzában arcade lett a játék?
tudod meddig kell lasitani abban a kanyarban amit mondasz?ha te azt padlogázal beveszed téged isteniteni fognak mindenhol csak be kell mutatni!!!
ne legy mar okos gAbo, azok game kepek, nem pre rendereltek, bazz azert oylat nem tennek be ennyire nem vagyok hulye.... jajjjjjjj
azok real time kepek, es pont kis hazi pcd nem fog ilyet tudni meg egy ideig, jah es a te altalad pcnek nevezett gepek, nem eppen a nepnek keszultek, es az aruk is eleg magas... szal azok ams kategoria.... boccs, ne keverd a szezont a fazonnal
azok real time kepek, es pont kis hazi pcd nem fog ilyet tudni meg egy ideig, jah es a te altalad pcnek nevezett gepek, nem eppen a nepnek keszultek, es az aruk is eleg magas... szal azok ams kategoria.... boccs, ne keverd a szezont a fazonnal
Jah és miért a 24 bites színmélység? Mert az emberi szem ennél több árnyalatot nem tud megkölünböztetni! A 32 bites vagy nagyobb számolási pontosság csak a számítások és a hardveres megvalósítás könnyítése véget került bevezetésre.
"PS2-CUBE-128bites" bigyod sem használ megjelenítésre 32 bites színmélységnél többet.
"PS2-CUBE-128bites" bigyod sem használ megjelenítésre 32 bites színmélységnél többet.
aha tudom mik azok agepek, de azok mar reg nem 32 bitesek, es nem is x86os procijaik vannak... csakugy mint a ps2 cube parosnak
bocs, de be tudom alitani kormannyal, csak hogy tudd, a kormannyal, csoppet jobban lehet menni, egy pl. monzaban van egy balos kanyar (a nagyon hosszu egyenes elotti)na arra billel(kepzeld eszrevettem a rasegitest) a belso razokore csak ugy tudsz ramenni, ha csao van utana, na mentem kormannyal vagy 700al, erre rarantom, meg a fure is ramenz kicsiket... es siman szinte padloval benyalta a kanyart(meg eletben is visszavaltanak ott bazze)... na akkor mondtam agyo kormany igy ez amr egy egyszeru dodzsem jatek... billentyuzettel, meg olyan, mintha madzagon mennel, szal nekem ezekert nem szimulator a Gp3 teljesen.. de nagyonszeretem ettol fuggetlenul.
jah billel tudom hoyg jobat lehet menni, de en be tudnam bizonyitani, hogy nem!! mellesleg billel alaznalak sztem le, mert kormanyos jatekom ott veget is ert, abban a kanyarban...meg is utaltam ,tul arcade lett a game hirtelenjeben.
NFs4el szoktal nyomulni??? mert abba is jo vagyok am... Gp3ba meg azert nehez rajonni, ki mit tud, mert ezerfele patch ezerfele valtogatja apalya megrajzolasat, illetve a fizikat is.
jah billel tudom hoyg jobat lehet menni, de en be tudnam bizonyitani, hogy nem!! mellesleg billel alaznalak sztem le, mert kormanyos jatekom ott veget is ert, abban a kanyarban...meg is utaltam ,tul arcade lett a game hirtelenjeben.
NFs4el szoktal nyomulni??? mert abba is jo vagyok am... Gp3ba meg azert nehez rajonni, ki mit tud, mert ezerfele patch ezerfele valtogatja apalya megrajzolasat, illetve a fizikat is.
Melyik 3D-s progiból linkeljek neked képet? 3D max, Maya, TrueSpace, LightWave? El kell keserítselek ilyen "grafikát" már jó pár éve tudnak a PC-k.
Ilyet pedig egyenlőre csak a jó előre kiszámítatott, le renderelt videokban fogsz látni, konzolon játékban soha!
A bitek finomságáról annyit, hogy a képet 24 bites színmélységbe renderelték le.
A kép "finomságához" abszolute semmi köze annak, hogy hány bites procin rendszeren fut a renderelés.
"PS2-CUBE-128bites" vacak amit emlegetsz nem konzol, ha eddig nem tudtad volna. Ha szerinted mégis az, akkor legközelebb a PC szó helyébe az sgi felsőbb kategoriás szupeszámítógépeit és egy-két CRAY gépet, vagy néhány SUN és IBM mainframe gépet érts.
Ilyet pedig egyenlőre csak a jó előre kiszámítatott, le renderelt videokban fogsz látni, konzolon játékban soha!
A bitek finomságáról annyit, hogy a képet 24 bites színmélységbe renderelték le.
A kép "finomságához" abszolute semmi köze annak, hogy hány bites procin rendszeren fut a renderelés.
"PS2-CUBE-128bites" vacak amit emlegetsz nem konzol, ha eddig nem tudtad volna. Ha szerinted mégis az, akkor legközelebb a PC szó helyébe az sgi felsőbb kategoriás szupeszámítógépeit és egy-két CRAY gépet, vagy néhány SUN és IBM mainframe gépet érts.
ebböl is látszik hogy nem játszotál ugyanis én kormányal megyek és nem hiszem hogy lealáznál de tehetünk egy probát!!!!!
billentyüzetel meg szart se ér!!!!
vegyél ff-s kormányt és nem fogsz tudni szrintem körbemenni és egyszer nem látalak a gp3-om topicba!!!!
és elmondom hogy billentyüzetel lehet jobb idöket menni nem a kormányal ugyanis ha nincs kormány akkor van rásegités!kormánynál meg le kell venni de nem egy kell elmondom csak be kéne tudnod állitani!!!!!!!!!
billentyüzetel meg szart se ér!!!!
vegyél ff-s kormányt és nem fogsz tudni szrintem körbemenni és egyszer nem látalak a gp3-om topicba!!!!
és elmondom hogy billentyüzetel lehet jobb idöket menni nem a kormányal ugyanis ha nincs kormány akkor van rásegités!kormánynál meg le kell venni de nem egy kell elmondom csak be kéne tudnod állitani!!!!!!!!!
hahhaha Gp3mal egesz honapokat jacottam, de tudod, kormannyal mar nem az igazi, sot, billenytyuzettel meg megkoti a kezed...(jah a csapatok azt hasznaljak tesztelesre es??? a kedvenc gamem, de akkor se vagyok vele megelegedve.meghogy nem volt dolgom simulatorral, csak veletlenul alaznalak korbe Gp3ban is billentyuzettel ugye??? jah es ha anyira elethu, akkor kormannyal miert kehet olyan lehetetlen ivekre rantani az autot, es mpkkel job koridot futni, amikor mar tokre irrealisan mesz... (jah mar minden csapatnak sajat tesztprogramja van... mit kezdenenek egy 98as rendszerrel????(megha at is irjak??)
majdnem valos fizikai modell van benne amiért a forma1-es csapatok gratuláltak és örömel hazynálják de az nem az na hagyjuk is....
mi van?
😊)))))))))
azok nem szimulátorok?
a gp3-at miért hasznájla több csapat tesztelésre?
látszik hogy nem volt dolgod szimulátoral!!!!
😊)))))))))
azok nem szimulátorok?
a gp3-at miért hasznájla több csapat tesztelésre?
látszik hogy nem volt dolgod szimulátoral!!!!
pl. lemans 24 ora az konzolon lett a legjobb, Gt3 minden, csak nem arcade.... lehet konzolra ertelmes szimulatort irni, ahogy jon is ra sok
ha megnézed majd World Sport cart akkor rájössz miért szar a konzol mert nem lehet rajta egy értelmes szimulátort csinálni....
meg meg sem jelent... szoval max ha feltorod a keszitok gepet akor onnan 😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
laleee veled se erdemes ezek utan beszelni.... mar bocs, szted mi volt a jobb snes avagy a megadrive??? ps avagy a N64???
hat a psnel jobb volt a 64 csak nezzel mar ra... miert szerinted nem??? tudasilag a fodbe verte, csak a poligonkban maradt alul, es nem lacott, mert 64 bites volt
ha szerinted a 64 gyengebb gep, mint a ps, akkor menjel kikezeltetni magadat jo?
ha szerinted a 64 gyengebb gep, mint a ps, akkor menjel kikezeltetni magadat jo?
elmondom version hogy nem azért számolja északákat a gép mert csak a proci számolja ugyanis ott a gforce is ami ugye elég sok számitást levesz rola hanem azért mert eddig tart!
de ha te azzal amit irtál hamarabb kiszámitatod a gépel mondtam már esküszöm leszoplak!!!!
de ha te azzal amit irtál hamarabb kiszámitatod a gépel mondtam már esküszöm leszoplak!!!!
varj szoval a n64 2* jobb mint a ps1 mert az csak 32 bites a n64 meg ugye64... 😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
mar reg bejelentettek version, hogy mindharom konzolra lesz!GC IS!
no ha a tnt 128bites volt😊))))))(az volt, csak a fene se latta),a kkor miert szaggatott rajta 1 NFS4??? es miert csak olyan grafikat birt el??? pedig 128bites volt... a ps2 igazan 128bites, bazz es ugy is nez ki.... ne rohogtess a geforce1 meg 256😄DDDDDDD ertitek ugye??? duplaja a ps2onek, meg a GC nek.... es tenyleg ugy is nez ki... az a szar rally trophy is szaggat vele😄DD (pedig 256 bites,...!!! mig a jatek csak 32bites nek nez ki mert az is..😄DDDDDDDDDd
bazz tudtam hogy a videokartyak bitjeivel jottok ki, de az nevetseges, bazz 😄DDD
ki mondta hogy letezik a 32bitesnel magasabb szinmelyseg??? egy szoval em mondtam!! hol olvastal TE ilyet??
meghogy tnt 128(azert mert azt irtak ra. bazz akkor miert nem nez ki jobban ma, mint egy ps2????....... na haggyuk, kábé ennyire fogtad fel, mirol beszeltem.....
no ha a tnt 128bites volt😊))))))(az volt, csak a fene se latta),a kkor miert szaggatott rajta 1 NFS4??? es miert csak olyan grafikat birt el??? pedig 128bites volt... a ps2 igazan 128bites, bazz es ugy is nez ki.... ne rohogtess a geforce1 meg 256😄DDDDDDD ertitek ugye??? duplaja a ps2onek, meg a GC nek.... es tenyleg ugy is nez ki... az a szar rally trophy is szaggat vele😄DD (pedig 256 bites,...!!! mig a jatek csak 32bites nek nez ki mert az is..😄DDDDDDDDDd
bazz tudtam hogy a videokartyak bitjeivel jottok ki, de az nevetseges, bazz 😄DDD
ki mondta hogy letezik a 32bitesnel magasabb szinmelyseg??? egy szoval em mondtam!! hol olvastal TE ilyet??
meghogy tnt 128(azert mert azt irtak ra. bazz akkor miert nem nez ki jobban ma, mint egy ps2????....... na haggyuk, kábé ennyire fogtad fel, mirol beszeltem.....