A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ehhez képest a 128 meg 256 bit elég szegényesnek tünik

A 32 bites színmélység többmillió színt jelent, ennél több, illetve magasabb aligha létezik 😊
Ha már bekevered a 128 bitet, az ugye az interfészre vonatkozik, azt pedig mar a TNT kártyák is tudták, sőt a vuduk is. Ismeretbővítés céljából ajánlom pl. ezt az oldalt

mert még nem döntötték el milyen gépre lesz megcsinálva+renderelt
ez a buzi francia cég arra vár szerintem
ki pumpálja tele lovéval
és annak a konzoljára csinálják majd meg
ezért ez a nagy titkolozás
persze lehet hogy tévedek
de ha nemsokára bejelentik hogy csak ps2-re vagy xbox-ra lesz megcsinálva elöször
akkor belátjátok hogy igazam volt
KLIKK IDE
(Mert ugye mi csak ösze vissza beszélünk....)"
Nagyokoskám, ezt a cikket már pár nappal ezelőtt is belinkelted, már akkor is válaszoltak rá, de akkor most én is:
Ha tudnál angolul, akkor tudnád, hogy a test alatt egyetlen egyszer néhány mp-re ment le 5 fps re a játék. És ez is akkor történt, mikor co-op modeban játszottak. De mint írják ez is cak akkor okozott volna nagyobb gondot ha egy "purely deathmatch-oriented game" lenne a HALO. De nem az. Szóval akárhányszor olvastam végig a cikket, egyszer sem találtam a bizonyítékot a HALO botrányos futására...

a 32 bit meg a 128 bit nem a szinek mélységét jelzik
hanem a proci adatsávjának szélességét
minél szélesebb annál több adatot tud feldolgozni
persze ez függ még a MHZ-töl is
a gt3 meg azért néz ki nagyon jol mert full 60 fps-el megy
nem esik le soha 1 framet se
meg sok poligont nyom ki kb 8 milliot
jah az sgi gepei 256, vagy nagyobb bitesek, nahat azok miert tudnak mindennel szebb finomabb grafikat??? mert tobb bitesek, (annyi poligonjuk nincs is)
annak ellenére hogy nem használ speciális effectet
persze egy madonion testen elélveztek,ez oké
csak az nem test hanem egy turo !!!!
a ps2 ugy kirak 66 millio poligont
hogy a proci nem csinál semmi,söt a r3000-es io proci se csinál semmit
a föproci még ki tudna számolni 6 millio poligont
az r3000-es meg 500e-t
szoval a maximális teljesitménye 66+6+0.5= 72.5 millio poligon
és ezt ki is rakja ,nemugy mint egy szaros pc vagy xbox !!!
laccim hogy 32bites, naaa, de ti nem lathatjatok, mert csak 32bites gamet lattatok eddig😊

nah majd ha pc ilyet tud, szoljatok jooo??,
meg par ev, ezen is alaccik a bitek finomsaga.
szerintetek miert van az , hogy az xboxnak pc-s grafikja van?, miert mondjak ra?? mert csak 32bites, mig ps2 GC, azok mind 128bitesek, es azoknak sokkal reszletesebb, finomabb a grafikaja... egyszeruen laccik.. xbox/tobbi konzol es a ps/n64bol is
xbox-pc-pcgrafika(32bit) PS2-CUBE-128bites konzolos grafika!!! ha nem hiszeitek legalabb a szemetekkel nezzetekmeg!!
es nekem is szol lacc, bazz a N64 150ezer poligont tudott, a ps1 350ezret, megis melyiknek volt szebb finomabb kepe???? a N64nek, egyszeruen csak ra kell nezni te nagyon hulye!!!
az összes voodoo 3d kártya rendelkezik opengl támogatással,
és mindegyik voodoo kártya 16 bites
akkor hogy a francba tudná használni egy render progi a render számitásakor ????
modellezéskor jo hogy használja ,de nem az anim számolásakor
mit gondolsz k.andris-nak mért egész este számolja az animját a gép???
azért mert csak a proci dolgozik ennyi !!!!!!
de ha nem hiszed számoltass ki egy animot 3d kártyával, és s3trio-val
rá fogsz jönni hogy ugyanannyi ideig tart a számolás !!!!!!!!
ugyhogy valoszinü te nem láttál 3d progit !!!!!!!!!!
csak akkor nem értem mit téped itt a szád a semmire ?????????????????
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Az egyetlen dolog amiben az FF elől jár, hogy a teljes film CG. De azt el kell ismerni, hogy ezen a szinten nem rossz. Csak a story lett egy kicsit gyengécske.
Ami a játékot illeti. Nem elhanyagolható a különbség az videok és a játék grafikája között. (modellek felépítés, texturák minősége) Ezt csak az nem látja, aki nem akarja.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
SGI munkaállomáson oránként egy képkocka
"
MUHHHAHHHAAAA! 😊))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ezt megint honnan szedted? Ja, tudom. "Most olvastad"
ebben rohadtul igaza van a versionnak, 16 ps2 kepes reltimeban futtatni a FF filmet, a bogar eletet, matrixot, es egyeb hasonlo szepsegeket...
es tudod hogy hivjak azt a Gepet??? GScube, ez a neve, ha kell kepet is kuldok rola okoska, tudod van egy ceg, aki olyasmikkel foglalkozik, hogy adott konzolos technikakat kombinalva elekszit egy csucs gepet. jah es fejlesztokenek is csinal olyan progikat, amivel konnyu atportolni a gamekat egyik platformrol a amasikra....szal beegtel xboxbuzikam, mert latod nem is ismered ezt a ceget, csak lamazol itt nagyokat, jah es a Geforce sorozat az egyik legszarabbb.... el is hiszem hogy a gef2 nem tud 2 millional tobbet, ahogy a gef3 se 10nel😊))) amr bocs, de fazsom nem hiszi el a 150milliot, amikor 500ezret se tud kirakni... ne rohogtess. (jah es az osszes videokartya 32bitben dolgozik.... mig egy ps2 128ban pl.... es a bitek adjak meg egy grafika finomsagat.... mar bocs, aszem is latja, hogy minden pc-s game csak 32bites..... egy ps1 is elbirna oket, ha ua. procija lenne, csak gyorsabb, tobb ramja, illetve minden effektet tudna, ugyanugy neznenek ki, a gamek rajta mint az osszes mai pc-n, es hogy miert mert csak!!! 32bitesek, ellenben egy ps2es gamen egyszeruen lacccik a 128 bit, annak a finomsaga, mozgatasa.... nah ehhez persze nem ertesz minek is magyarazom. nezz meg egy full 32bites gamet, aztan egy 64 bitest, aztan egy 128bitest... aztan csak csippants... )mivel framerate esest megszokott szemecsked van lehet szart se veszel eszre...😄DDDDDDDDDD
te aztan nagyon egy hulye ember lehecc, vagy nem laccc a szemedtol???? ocsém mindenhol az van, hogy az usa piac legsikeresebb konzolja ami valaha volt, (debutalas) az a GC, es tobbet is rendelnek meg mindig belole mint a suxboxbol, jah es a ps2,ha emlekeznel 500ezerrel inditott, tehat az xbox az ami szepen hatul kullog.....
1. GC 2. PS 3. Xbox(irhatnak GBA-t is, de az mar nagyon megalazna😊)))))))))))))))))))sot a tobbi kettot is)
na, a GC jobban kell a nepnek mint a ratyi xboxod, meghogy megelozi, bazz neha meg tudok hali a rohogerstol, olyan suta emberek vannak, hat tudod mit szallj mar le a foldre ember, a szar konzolod szarul indult, es ennyi is volt, pá, japanban meg csak meg se tapsoltak azt a szart!!!😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD bocs, de baszhatjak az egszet ugy ahogy van.... hat az xbox japanban meg csak az 1 5odet sem fogja megkozeliteni az amugy gyenge gc rajtnak (2het alatt 510ezer konzol).... pedig a GC mar beindult ott is😊)
szal azt hiszem az xbox lesz a legvesztesegesebb konzol es a MS hamarosan kivonul a piacrol.
Kiváncsi leszek hogy hogy folytatodik a harc az X-box,Ps2 fronton,nemeg persze lehet hogy meglepetés lesz,hisz a GC-ok meglepöen jobban fogynak mint az X-box...
KLIKK IDE
(Mert ugye mi csak ösze vissza beszélünk....)
Öregem én azt irtam,ha figyeltél volna hogy a Psx 1,tehát playstation 1-esen 2 mb ram-al simán ment,ill.megoldották olyan játék futását mint a Quake 2.
Ismétlem a 2 mb ram ellenére!
(És akkkor jössz 486-os butitásokkal,hát igen elég szégyen hogy a 66,vagy 100 mhz-es 486-oson ráadásul még butitani is kellett a grafikát,ill.kép nagyságát)
Ennyit az össze vissza vagdalkozásaidrol..
(gondoltad visszanézel pár hozzászolásunkat, és belekötsz párba,csakhogy mellétalált a dolog, egyszerüen nem jött be)
😊))))
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Legjobb játék,stb. de nézd csak meg a videot,lehet hogy ott van a szeren a game,de SZAGGATT!! mindez konzolon,ahol fojnia kéne a grafikának.
Végül is te hozzá vagy szokva a frame-esésekhez,te csak egy Pc-s szemével látod a játékokat...
Amig nem tudsz bizonyitani(számadatokkal,egyéb dolgokkal),csak azt hajtogatod hogy version ig-meg ugy kamuzik,addig fogd be a pofádaT
Bocs, de az nem lehet, hogy egy kis budos nulla vagy, es nem tudsz programozni, azert mersz 2 millio poligont GF2-n? Mert ha annyira jol programoznal (PS2-t fejlesztokeszlet nelkul, stb), akkor valszinu, hogy nem itt a forumban hazudnal hulyesegeket...
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
""Textured, gouraud shaded 3 colored directional lights, human-type bone animation with maximum of 4 influences* per vertex:
(25 million triangles per second)
Textured, gouraud shaded 3 colored directional lights*:
(30 million triangles per second)
Textured, gouraud shaded pre-stored color* per vertex**:
(37 million triangles per second)
Un-textured, flat shaded pre-stored color* per vertex**:
(60 million triangles per second)"""
Na most tegyuk fel, hogy ez igaz, amit ideztel (szerintem nem ugyan, de mondjuk, hogy igen): Csak itt ezzel az a gaz, hogy egy normalis jatek multitexturazik akkor pedig mi is lenne a PS2-vel, ha? Leesne mondjuk 5 millio poli/sec-re a teljesitmenye (csak azt persze mar nem merik leirni). Konnyu olyat mondani, hogy 60millio poli/sec amikor az a testura nelkuli szarokra vonatkozik. Erdekes lenne egy jatek ugy. No testura, no effektek, no AI. De milyen szep, mert itt van 60 millio poligon 😊))))) De amugy megnyugtatlak: ugy sem tudna annyit...
PyRex
"Szerintem inkább figyelj rá,mert okosakat mondd.Tán még tanulhatsz is töle!"
Na benned most csalodtam a legjobban amiota ismerlek. Ennyire hulyenek azert nem tuntel, amikor beszelgettunk a cseten 1-2-szer. Ilyennek bedolni, mint version? Csak azert, mert konzolparti? Eleg szanalmas vagy bocsi...
PyRex
"Quake2,Tomb Raider 1-5,Black&White,stb...+(33mhz-es procival mindez!!!)"
Ehhehee, Q2 akkora szar volt PS2-gyen, mintha en szoftveresen nyomattam volna a leheto leglebutitottabb grafikan egy leggyengeb 486-oson. Balck & White meg a maga max. 5-10 FPS-evel nem igazan nevezheto "elvezheto" jatekfuttatasnak...
PyRex
"mert a pc anim számolás közben nem tudja használni a gef3.at"
Na innen latszik, hogy A JO BUDOS ELETBEN NEM LATTAL MEG ELETEDBEN 3D STUDIOT, meg semmilyen mas hasonlo programot sem, azok ugyanis nemcsak a GF-okat, de az osszes OpenGL-es kartyat hasznaljak. No Comment, megint beegtel kisfiam, ez van. Most akkor egy hetig legyen kusi, ok? Koszi.
PyRex
"az nem hihetetlen
hogy a 6 millás fejlesztörendszer nélkül
programozom a ps2-t ????
pedig programozom,minden megoldhato"
Pfffffffff.... Na meg egy okos beszolas 😊))))
Te meg a programozas, ocsi, ebredj mar fel... 😊))))
Nem, sajnos egy dolog nem oldhato meg, hogy ne pofazz itt hulyesegeket 😊 Bar mar van egy otletem... 😊)))
PyRex
"16 darab ps2-vel a final fantasy film realtime ment
SGI munkaállomáson oránként egy képkocka
"
MUHHHAHHHAAAA! 😊))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ezt megint honnan szedted? Ja, tudom. "Most olvastad"
Te ez is olyan, mint a PS2 hw-peccseles ugye? Konzolos, te TENYLEG bedolsz ennek a baromnak? 😊)))))))))))))
PyRex
"Jövöre Gran Turismo 4, 100 %-os gép-kihasználtság mellett, foto-realisztikus külsövel!"
Igen? tobb, mint 2 ev kellett a GT3-hoz (gondolom mar boven a PS2 elott elkezdtek programozni), akkor ne hidd, hogy fel evvel a GT3 utan jon a GT4, mert az eleg szep almodozas csak...
PyRex
"Halo c. játék alatt berángatott, és a vinyot nézte, full bukás!"
MUHHAHHHAAAAAAAA! Az osszes site es ujsag a vilag legjobb konzolos jatekakent emlegeti a Halo-t, meg a vilag legszebb konzolos FPS-ekent, de TE megmondod, hogy full bukas! Kezdesz olyan lenni, mint version, es ez NEM BOK VOLT...
PyRex
"itt már böven vehetnél egy Ps2-öt is,de inkább mégsem eszi az átlag ember.
Majd a legujabb progit megveszi,örömmel viszi haza,és azt látja hogy akad!! (lásd Aquanox(, ráadásul ki sem használja a GF3-oly nagy efekktjeit a progi,mert lusták a programozók erre."
OOo, ize, akkor alljunk csak meg bazmeg!
Miert venne valaki egy nevetsegesen szar jatekkonzolt, ha 1000 mas dologra is akarja hasznalni a gepet, nem csak jatszani?
A masik dolog, mar megint ez a "nincs kihasznalva a GF3" HA BAZMEG GONDOLKOZZ MAR EL TE MAJOM, HOGY A SZAROS KONZOLODRA MIKOR JOTT KI EGY VALAMIREVALO GAME (GT3)? 1,5-2 EVVEL (!!) A MEGJELENES UTAN TE IDIOTA, EZT NEM TAGADHATOD LE. ES AKI A LEGELSO PS2-T MEGVETTE AZ HOGY EREZHETTE MAGAT, HOGY EGY GAGYI FOST VETT? NAAA? SZERINTEM GYORSAN ELADTA.
XBOX-on ellenben csak 20-25 jo game van a megjelenes pillanataban. Ez a jo marketingstrategia, nem az, amit a Sony csinal, hogy "gyorsan kidobunk egy konzolt, de meg jatek is alig van ra, nemhogy joi jatek..." At vagytok baszva gyerekek, de nagyon, csak meg mindig nem latjatok be. Nekunk nem igerget senki oriasi poligonszamokat, stb. De amit megigernek a jatekfejlesztok, azt be 99% is tartjat (kiveve Duke Forever 😊))) Nalatok meg PS2-n??? Eeehh, egy hanyadek az egesz hozzaallas...
PyRex
"Szerintem olyan bukás lesz az X-Box,amilyet a föld még nem látott,max 1 éve van hátra szerintem.
Mindenhol azt hallani hogy gáz az egész."
Igeen? Erdekes, akkor ez mi?
"Xbox, GameCube: abszolút sikertermékek
Ahogy arról az elmúlt napokban beszámoltunk, a Goldman Sachs cég legfrissebb felmérései szerint az Egyesült Államok nagyobb városaiban található számítástechnikai kereskedések és játékboltok mintegy 73 százalékának kifogyott a raktárkészletébõl a Microsoft Xbox játékkonzol..."
Megint iszonyuan nagy faszsagot beszelsz konzolos versionnal egyetemben 😊 A teny az, hogy amiota kijott az XBOX, a LEGJOBBAN FOGYO konzol Amerikaban, igen, meg a PS2-t is megelozi, a GC-t meg boven... Na ennyit errol 😊 Lehet persze mondani, hogy nem, meg szar, meg bukas lesz, de ezzel etessetek csak magatokat, otthon szerintem version mar idegessegeben lyukat ragott a lamberiaba, mert nem az o kis PS2-ese a best, haat SOHA NEM IS VOLT AZ!
PyRex