A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
😊

Te most teljesen idiotanak nezel? Valoszinu, hogy fix IP cimrol fogok hackerkedni 😊)) Azert ennyire nem vagyok barom. Amugy meg az otletem mas volt, de abban semmilyen torvenytelen nem lenne.

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

versio

suxxx

versio
Pyrex !!!!!!!!!!!!!!!

"Version:

"az nem hihetetlen
hogy a 6 millás fejlesztörendszer nélkül
programozom a ps2-t ????

pedig programozom,minden megoldhato"

Pfffffffff.... Na meg egy okos beszolas 😊))))

Te meg a programozas, ocsi, ebredj mar fel... 😊))))

Nem, sajnos egy dolog nem oldhato meg, hogy ne pofazz itt hulyesegeket 😊 Bar mar van egy otletem... 😊))) "

remélem nem te szorakozol ?
de ha te voltál akkor legalább vald be mert
akkor az andrás ártatlan !!!!!!!!!!!!!!!

Konzolos
Ok,reméljük hogy csak az,és nem valami gyökér hacker.
versio
konzolos

ne idegeskedj csak egy rohadt virus ,
az összes haverom megkapta
csak terjeszteni szerette volna magát

K.András
Biztos hogy egy támadás volt?
Mert annak nyoma van de mondjuk ha jol csinálja valaki soha nem találod meg sajna....
De most kifejezetten örülnék ha lennél olyan ügyes és megtudnád ki volt mert addig ugysem hiszed el hogy nem én voltam!
Igazábol nekem mindegy mert én fogok ezután szarni rátok!
Föleg egy ilyen üzenetre amit küldtél!
"K.ANDRÁS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

remélem hogy nagyon örülsz most magadnak !

tudod a hackerkedés nem az, amit te csinálsz
hanem ez egy tudatlan surmokra vall
aki kihasználja az olyan embereket akik megbiznak benne az egy faszkalap ,köcsög buzeráns!!!!

ezentul emberszámba se veszlek
és felhivom másnak is a figyelmét ,hogy ök is igy tegyenek

szoval a lényeg hogy örülj magadnak te kis tirpák pöcsarcu !!!!!
érezd magad nagy hackernek ,
de nem vagy az ,és nem is leszel
csak egy kis szopottgomboc maradsz

csak annyit tudok hozzád füzni hogy menj a KURVA ANYÁDBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Elmondom neked hogy egy hacker a naivságot meg a joindulatot szokta kihsználni!
De azt is mondom attol fügetlenül hogy szarni fogok rád NEM ÉN VOLTAM!!!!!!!!!!!!!!NEM ÉN VOLTAM!!!!!!!!!!!!!!NEM ÉN VOLTAM!!!!!!!!!!!!!!NEM ÉN VOLTAM!!!!!!!!!!!!!!NEM ÉN VOLTAM!!!!!!!!!!!!!!NEM ÉN VOLTAM!!!!!!!!!!!!!!NEM ÉN VOLTAM!!!!!!!!!!!!!!NEM ÉN VOLTAM!!!!!!!!!!!!!!NEM ÉN VOLTAM!!!!!!!!!!!!!!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

K.András
de fasz vagy te megmondtam nem foglalkozok ezzel de te egyböl rám gondoltál bazdmeg!
Tudd meg ki volt az és utána viszont én nem állok veled szoba!
itt beszélgetem veled este ne nézél már annyira bunkonak hogy kibasszak veled!
tudod az a baj hogy valaki ugy csinálta hogy tudta rám akarod majd kenni!
Keresd meg és szopasd meg!
De biztosithatlak semmit nem csináltam!

versio
összeomlott az xp-m ennyi
plusz a leveleimbe is beleturkáltak

K.András
anyádat bazdmeg mond már mi van!
Én öcsém semmit nem csináltam!

versio
le se szarlak megmondtam ...

K.András
ha valami bajod van te köcsög akkor mindjárt én voltam?
gondolkoz már bazdmeg!

K.András
mivan?fogalmam nincs miröl beszélsz!

versio
K.ANDRÁS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

remélem hogy nagyon örülsz most magadnak !

tudod a hackerkedés nem az, amit te csinálsz
hanem ez egy tudatlan surmokra vall
aki kihasználja az olyan embereket akik megbiznak benne az egy faszkalap ,köcsög buzeráns!!!!

ezentul emberszámba se veszlek
és felhivom másnak is a figyelmét ,hogy ök is igy tegyenek

szoval a lényeg hogy örülj magadnak te kis tirpák pöcsarcu !!!!!
érezd magad nagy hackernek ,
de nem vagy az ,és nem is leszel
csak egy kis szopottgomboc maradsz

csak annyit tudok hozzád füzni hogy menj a KURVA ANYÁDBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Konzolos
Hivj fel most,fontos.
versio
nem,én viszont kaptam kb 40-et
lehet hogy k.andras -ra jött rá a hackerkedés , de ez nem biztos

Konzolos
Hello,te küldtél nekem e-mailt fél nyolc tájékban?
versio
ez nagyon kétértelmü mondat 😊))

ember
ez nem valószínű.

sokkal egyszerűbb win alá megírni, linux verzió legfeljebb jóval utána lesz. de inkább soha (sajnos)
versio
a microsoft számára a legnagyobb szivatás az lesz
ha az xbox emulator linux alá lesz csinálva
gondolom a linux programozok már javába kodolják az emut

(ex)Cat
Akit érint.
http://gamefreax.webskyline.de/messiah.avi
Lacc
"And at the end the whole sucking console empire was fucked up by the great PC army."
versio
"A long, long time ago, in a galaxy - well, actually, right here - a great battle ensued between the Atari empire and the Intellivision rebellion. Years later, a Nintendo empire emerged and battled against insurgent Sega forces. Soon after, in the "War of 16-bit," Nintendo’s army of plumbers, apes, and cloud-things re-joined the war against Sega’s hedgehogs and pixilated football players. A few years after that, a new force emerged from the East, as Sony brought a battalion of big-breasted archaeologists, zombies, and loudmouthed marsupials against the aging Nintendo kingdom and evicted it from the top of the mountain. Finally, after many years of comfort and profit as the dominant power in the video game world, the Sony empire faces two ominous threats on the horizon, a rejuvenated Nintendo force and an upstart army from the Pacific Northwest… "

😊)

Alien!
Hogy egy kicsit a topic címéhez is igazodjunk:

Outcast2

"Az alábbi interjú alanyai: Franck Sauer - művészeti vezető, Yann Robert - fejlesztési vezető, Carlo Fabricatore - project manager."

"Az Outcast 2-t PC-re és PS2-re is tervezték, mi ennek az oka, a nagyobb profitlehetőség, vagy azs, hogy szélesebb körben is megismerjék a játékot?

Mindkettő! Az egyértelmű, hogy az Outcast2 csak PC-n nem fog tudni jelentős profitot hozni ezért kénytelenek voltunk konzolban is gondokodni, amellett, hogy ezt egy nagyon kellemes munkának is tartjuk."........

Jó dolog a Warez,de a vannak rossz oldalai is...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

SeGa
Ahh bpuncerrel jaccotam eskiraly.
Konzolos
Te meg ha igényes kidolgozásu karaktereket akarsz látni,nézz el
IDE

Bouncer - Ps2
Konzolos
Gabo-nak,és a sok Rpg-s fan nak,nemsokára jön egy izgi kis Rpg.Egyenlöre japánul,majd nemsokára angol nyelven.

WIZARDRY !!!

KLIKK IDE
balumaci
hehe

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

GAMECUBE
jah oksa... oké... vágom 😊
ember
két db 24711-es hozzászólás van, a másik versioné. arra reagált skater, csak bugos a forum
balumaci
ezt én se értem

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

GAMECUBE
assembly..... es akkor mivan ?de nem is szoltam rola semmit se
GAMECUBE
micsodát????nem ertem...... ez hogy jon nekem ide???
balumaci
rohadt nagy,nem csak kicsit!

ember
a gf3-ban az. mármint a pixel shader számolja, nem a cpu. (és vannak előregyártott effektek is, amellett hogy lehet újakra "tanítani" a pixel shadert)

GAMECUBE
bazzeg mekora kepek vannak a suxboxrol is😄
versio
de mit várjunk ilyenektöl
azt tudjátok, hogy játékok fele nem használ vectorprocit se !!

GAMECUBE
en megmondtam😄
GAMECUBE
nem szep a kep, a karaktereket nezzetek, azert szep nagyon nem??(jo ovi ez pont, de szep, a kep kicsit nayg lesz😄DD

versio
végülis nem annyira nehéz csak kb 100 program sor
szerintem most lusták a fejlesztök ilyenekre

GAMECUBE
jaja euban csak egy eve meg amcsiban
versio
nem hardveres ez egyértelmü ,de a gef3-ban sem az
és nehéz leprogramozni ez igaz

GAMECUBE
az nem pre renderelt, en is azt hittem , de egy sajtotajekoztaton a codemasters feje elmondta, akarmennyire is hihetetlen ezek ingame screenshotok. ez van, en se hittem el....
ember
tőlem lehetne, én nem ismerem annyira a ps2 játékokat, főleg mostanában.

de akkor az a kérdés, hogy miért nincs? nehéz leprogramozni? akkor az mégiscsak szoftveres. nehogy már egy hw effektet ne tudjanak kihasználni.
Persze, hogy látszik a különbség a két kép között. Az egyik pre-render a másik ingame. De majd rájösz egyszer...

versio
ilyen játék még nincs
ezt te is tudod

GAMECUBE
bazz tudom, hogy nem egyenlo, a tudasa lesz ugyanaz a sony szerint, bazz nezd mar meg mit irtam!!!!, erdekes ok is IBM.... lehet CUBE jo procival rendelkezik?😊)
ember
jaj ne kezdd már megint a milliókat.

mondj egy játékot ami használja

(mert az x-box játékok használják rendesen, ugyanannyi vagy több poligonnal, mint a ps2-es cuccok)
GAMECUBE
oksa, akkor szerinted tud, carmack szerint nem, kinek higgyunk????? bazz kell arra meg al, meg minden mas is... jah es environment bump mappingot fog hasznalni asszem a doom3, plusz csomo feny arnyek effekt lesz, ahogy valaki lentebb irta... szal jo lesz, kar hogy pc- lesz😄
balumaci
ok,gud ájdiá!

GAMECUBE
ki mondta hogy nem, de a doom3 ban az a textura adja a planet a latvanyvilagban(anelkul egy egyszeru fps lesz kinezetre,nem pedig a nagy doom3