A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

versio
persze az sgi gépekkel is csak játszani lehet
igazad van 😊))
abban sincs jobb processzor

Evil
hogy is lehet ide kepet linkelni mert meg eletembe nem probaltam?

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

balumaci
sorry,de nekünk 2 TV-nk van

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

narumon
"azért ezt nem gondolhatod komolyan!
ne mondd,hogy van olyan,akinek konzolja van,de TV-je nincs!!"

Ezt már megbeszéltük párszor. mindig kipaterolod a családot mert Ps2zni akarzs...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"en nem vitazom ezen a procis teman tobbet, az x86osok nem jatekra vannak kitalalva a risceket, meg lehet arra csak elezni,"

Na akkor innentől kezdve talán abba kéne hagyni a PS2 mindenre jó dumát. Azt már mindenki elismerte ha CSAK játékra kell egy gép akkor jó választás lehet de semmi mást nem lehet csinálni akárhogy erölködtök vele. Nem nem lehet vele 3D modellezni.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

balumaci
azért ezt nem gondolhatod komolyan!
ne mondd,hogy van olyan,akinek konzolja van,de TV-je nincs!!

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Evil
na ezzel a chippel lesz meg a ps2 bol 200e masina is! +TV!

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

balumaci
(ex)Cat
köszi

narumon
"az összesen 100e*64*64*4 = tobb mint 1500 megabyte textura"

Ezt nem teljesen értem. Miért kéne nekem minden polygonra textúrát rakni?

balumaci
király!!!!!!!!!!!!!!!

(ex)Cat
We can finally announce the price for the Messiah-Chip. Due to the fact that the Messiah-Chip had to be pushed out as fast as can be, the development costs rose just a little bit and so the attempt to keep the price to or under Neo4-Level could not be satisfied. The official price of the Messiah-Chip will be 55 UKP + vat = 199,90 DM! This is not so much more than the Neo4 Price but the difference is really worth the "direct-boot everything"! Also you must know that the Messiah-Chip is a complex Board with several parts and an extra-secure FPGA IC on it. For DVD-Modchips for example this price is very normal, and hey... the Messiah-Chip is more than just a Modchip. It's the SAVIOR!

All resellers we listed will receive a seperate email shortly!
balumaci
azért nekem hirtelen vagy 15 eszembe jut!

Evil
na jo gomdoltam hogy ez lesz a reakcio.Kezd mar el sorolni a nagy kedvenceidet amik tenyleg igazan bejottek neked a konzolodon es amivel mondjuk fel eve mulva is neadj isten talan tobb ido mulva is jatszani fogsz. --->"Hat ize a gt3 ,meg a mgs2 es az ize öö ö" 😊))

narumon
Ez a Pixar belsőhasználatú szoftvere, saját renderfarmjukon nem is fut? 😊

"The RenderMan Artist Tools 4.5 is supported on the following hardware and operating systems:

Silicon Graphics Iris, IRIX 6.2 & up (mips3)
Windows NT and 2000 (Service pack 4)
RedHat Linux 6.2 (Intel)"

Konzolos
Pc-n is hasonlo a helyzet,söt ott még több sitt van.
balumaci
ok,részben neked van igazad!

narumon
"bazz ha nem azon, akkor SGI gepeken, de te nagyon hulye vagy, ha azt hiszed, hogy realtimeba berendereltek az egeszet...."

Az SGI meg a Sun teljesen más ne keverd össze. Videora az SGI oké a Sun nemigazán. ÉS egy szóval sem mondtam hogy realtimeban renderelték, mitahogy SGIn sem lehet realtime renderelni sőt, erre a világ jelenlegi leggyorsabb számítógépe sem képes.

"bazz 16ps2teljesitmenye kell hozza erted???"

Na akkor ki van elszálva melyik géptől? Szerinted ha ez igy lenne akkor kidobnának több milliós gépekre pénzt ember?

"es te egy rohadt kis vacak p3massal jossz??? na ne jooo ez mar eros..."

Ha beszarsz a Final Fantasyt akkor is PIII-akon renderelték ez hivatalos info és nem hasraütés. Ha benne lennél a CG-ben és nem csak hadoválnál akkor olvasnál olyan oldalakat ahol minden CGt fullra kiveséznek minden szempontból.

" bazz minden szaklapban irtak, amikor megjelent a toy story, hogy hanyezer!!! gepen tobb 10000 oran at szamoltak ki az animacios fazisokat!!"

Ezt én nem állítottam hogy nem igy van, de a Toy Storyt százötven gépen (nem többezren) számolták (PCken és SGIn) elég sokáig. Ezt azonban nem értem mire irtad mert senki nem mondta hogy nem igy volt..

"Tudom mire van a sun gep, a cikkekben sun gepet itak, jah es amikor volt a filmrol MAKING OF, ott is SGI es SUN gepek voltak.... milyen erdekes..."

Jah a Sun az volt a hálózati kiszolgáló ami ezt a 150 gépet összekötötte.... milyen érdekes....

"(es nem mondtak, hogy 10 percig csinaljak..."

NEm is állítottam.

"Te szerinted a FF mozit egy P2-400ason csinaltak TNt2ovel, es gyorsabban, mint a real time ugye???"

Ha visszakeresel itt a forumban (nekem most nincs kedvem) akkor még az elejefelé mikor jött a Final Fantasy film akkor irtam hogy min számolták. Mittoménmár hány darab PIII-700 asszem meg 1GB RAM. De keresd vissza és nézd meg.

Evil
hat az tuti hogy nem.Nekem a jatekelmeny es a jatek szavatossaga mindennel fontosabb.Es ebben a pc toronymagasan vezet!Es ne probalja meg senki bebizonyitani mert lehet jonni itt az FF sorozattal meg gt3 de ez csak par jatek.Konzolra megjelenik egy rakas jatek de 90% a hulladek.

Evil
akkor most mi a faszert irogatsz ide?Jatsza bazzeg ,hajra!

balumaci
őszintén szólva nem minden a poligonszámtól függ!
hanem a game!!!!!!!

narumon
"a Gp2 tokeletes volt, a gp3, meg csak jo.... "

A tény az hogy a Gp3ban kijavitottak több méter!!!! rossz vonalvezetést. És nem azt mondtam hogy ezzel a játékkal lövik be az autokat, hanem azt - és ez tény - hogy pl mikor Ralph Schumacher megérkezett a forma1-be akkor a meló után még Gp2-vel gyakorolta a pályák vonalvezetését akárcsak Wurz pl és még nagyon sokan mások.

balumaci
szerintem kurva szép!

versio
játszok vazze a ps2-vel

Evil
900 polygonos quake3 modellek?Hat nemtom nekem itt a gepemen van 1500 folott is.

Evil
akkor meg mit akar a ps2 a linux al ha koze nincs hozza?Meghogy divx ,mp3 meg miegymas.Jo tudom hogy nem te mondtad de ez forditva is igaz.De nekunk ott a 3d kartya ami ellatja a feladatot a proci helyett.Az megmarad az AI nak.

GAMECUBE
en nem vitazom ezen a procis teman tobbet, az x86osok nem jatekra vannak kitalalva a risceket, meg lehet arra csak elezni,(lasd PSX, PS2, N64)
GAMECUBE
hat az mar mas teszta, nekem is a ps2em csak az a bajom, es a ra jovo gamekkal, hogy lassan tolt, iletve a texturak minosege es az antialiasing jelenlegi hianya elegge iluziorombolo, az amugy szuper tvmen... bazz a N64em sokkal szebb kepet ad... (hat meg az snes😊))
GAMECUBE
akkor miert erosebbek meg mondig a sun proceszorai???
azok full risc CPU-k
ha jol tudom csokentett utasitaskeszletu processzort jelent... (ami egy konzolnak tokeletes... ezert nem er semmit se a MS a P3jával, vagyis a celeronjaval... ha az x86os jobb proci, mint egy risc, akkor el lehetsz tevedve, a risc speci feladatokra van kihegyezve, (pl.: game) es sohase fog tudni vele egy azonos orajelen mukodo x86os versenyezni, bazz ezt fogd mar fol, meghogy mar mindjart a riscek a szarabbak ugye????? Akkor miert olyan dragak??
GAMECUBE
joh tudom, hogy vannak tobb polibol allok is, en csak az alapra ertettem. a masiknal se arrol volt szo, hogy jajj mi lehet majd ra a netrol, hanem az alap
GAMECUBE
ezeknel szebben mutat az rs2 texturai.... csak hogy konkurraljunk😊

ahhoz kepest, hogy repulos game...
versio
akkor hallgasd meg carmack beszédét !!

GAMECUBE
nah szerintem is keves 1500 poli a doom3hoz... bazz meg az rs2nem is 2-3000polugonbol epul fel a pilota... nem hiszem, hogy ilyen szar lesz a doom3
GAMECUBE
a quake3ban 900 poligonbol alnak
NeoMaN
ok! akkor 1500......

versio
mint irtam a karakterek szerényen 1500 polygonbol fognak állni

NeoMaN
DOOM 3. Persze ez nem mond újat, ellenben bemutatták immáron másodszor, azonban ide nem lehetett bevinni semmi kamerát, így a szemkápráztatás ezennel valószínû elmarad 😞 Viszont mire megjelenik, már minden bizonnyal mindenki gf4-gyel fog nyomulni, ugyanis az alapkövetelmény is gf3 lesz... A karakterek szerényen 250.000 (nem elírás, kétszázötvenezer) polygonból fognak állni, és az engine alapból dolby 5.1-re lesz kihegyezve, ezen felül a pályakészítésnél sem kell majd fordítgatni, mint jelenleg

versio
ja kb 1500 -bol fog állni egy

te nagyokos

😊)))))

ember
hajjaj, nagy poén
Alien!
Csak megsúgom,hogy miközben gépelek hallgatok...nem tudom te ezt hogy szoktad csinálni...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

ember
ti sem láttatok xboxot, mégis nyugodt szívvel fikázzátok, szóval inkább hallgass...
Alien!
Azé valamit szögezzünk le...Megint az internet által vagy túlművelt,mert egyenlőre Xboxot nem láttál még működés közben(a Ps2-öt is megkérdőjelezem),úgyhogy ne magasztald az égbe,még akkor se ha a lelke ugyanaz mint ami a te vasadat hajtja...

Én csak a szememre tudok hagyatkozni,és rengetegszer van az,hogy sokkal szebb egy játék összképe a Ps2-ön mint az extraéles,multitextúrázott,hyperfelbontású Pc-é...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

NeoMaN
doom3ban tobbszazezer poly lesz 1 enemy....
Ennyi

ember
a textúra az.
mutass szebbet ps2-n.
versio
gyönyörü 😊)))

ember

ok, mutass ps2-n ilyen éles textúrát
ember
nem beismerés.
tudnék én a mgs2-ből olyan képet szerválni, amin fele ennyi textúra sincs és tré az egész, a játék maga mégsem ronda.
ember
észrevettem. és azt mondod, hogy az ott lévőkből nem direkt a legrondábbakat választottad ki
ember
ugye nem rám célzol?
Alien!
Na...Mifene...Hááát volt kitől tanulnia Skaternek....

ember
skater, leszokhatnátok arról hogy kikeresitek a legrondább és legszegényesebb képeket a játékokból és azokat hozzátok föl példaként.

úgyhogy, ha nem haragszol, nem is válaszolok a kérdésedre.