A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
ne mondd,hogy van olyan,akinek konzolja van,de TV-je nincs!!"
Ezt már megbeszéltük párszor. mindig kipaterolod a családot mert Ps2zni akarzs...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Na akkor innentől kezdve talán abba kéne hagyni a PS2 mindenre jó dumát. Azt már mindenki elismerte ha CSAK játékra kell egy gép akkor jó választás lehet de semmi mást nem lehet csinálni akárhogy erölködtök vele. Nem nem lehet vele 3D modellezni.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
ne mondd,hogy van olyan,akinek konzolja van,de TV-je nincs!!
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
köszi
Ezt nem teljesen értem. Miért kéne nekem minden polygonra textúrát rakni?
All resellers we listed will receive a seperate email shortly!
"The RenderMan Artist Tools 4.5 is supported on the following hardware and operating systems:
Silicon Graphics Iris, IRIX 6.2 & up (mips3)
Windows NT and 2000 (Service pack 4)
RedHat Linux 6.2 (Intel)"
Az SGI meg a Sun teljesen más ne keverd össze. Videora az SGI oké a Sun nemigazán. ÉS egy szóval sem mondtam hogy realtimeban renderelték, mitahogy SGIn sem lehet realtime renderelni sőt, erre a világ jelenlegi leggyorsabb számítógépe sem képes.
"bazz 16ps2teljesitmenye kell hozza erted???"
Na akkor ki van elszálva melyik géptől? Szerinted ha ez igy lenne akkor kidobnának több milliós gépekre pénzt ember?
"es te egy rohadt kis vacak p3massal jossz??? na ne jooo ez mar eros..."
Ha beszarsz a Final Fantasyt akkor is PIII-akon renderelték ez hivatalos info és nem hasraütés. Ha benne lennél a CG-ben és nem csak hadoválnál akkor olvasnál olyan oldalakat ahol minden CGt fullra kiveséznek minden szempontból.
" bazz minden szaklapban irtak, amikor megjelent a toy story, hogy hanyezer!!! gepen tobb 10000 oran at szamoltak ki az animacios fazisokat!!"
Ezt én nem állítottam hogy nem igy van, de a Toy Storyt százötven gépen (nem többezren) számolták (PCken és SGIn) elég sokáig. Ezt azonban nem értem mire irtad mert senki nem mondta hogy nem igy volt..
"Tudom mire van a sun gep, a cikkekben sun gepet itak, jah es amikor volt a filmrol MAKING OF, ott is SGI es SUN gepek voltak.... milyen erdekes..."
Jah a Sun az volt a hálózati kiszolgáló ami ezt a 150 gépet összekötötte.... milyen érdekes....
"(es nem mondtak, hogy 10 percig csinaljak..."
NEm is állítottam.
"Te szerinted a FF mozit egy P2-400ason csinaltak TNt2ovel, es gyorsabban, mint a real time ugye???"
Ha visszakeresel itt a forumban (nekem most nincs kedvem) akkor még az elejefelé mikor jött a Final Fantasy film akkor irtam hogy min számolták. Mittoménmár hány darab PIII-700 asszem meg 1GB RAM. De keresd vissza és nézd meg.
hanem a game!!!!!!!
A tény az hogy a Gp3ban kijavitottak több méter!!!! rossz vonalvezetést. És nem azt mondtam hogy ezzel a játékkal lövik be az autokat, hanem azt - és ez tény - hogy pl mikor Ralph Schumacher megérkezett a forma1-be akkor a meló után még Gp2-vel gyakorolta a pályák vonalvezetését akárcsak Wurz pl és még nagyon sokan mások.
azok full risc CPU-k
ha jol tudom csokentett utasitaskeszletu processzort jelent... (ami egy konzolnak tokeletes... ezert nem er semmit se a MS a P3jával, vagyis a celeronjaval... ha az x86os jobb proci, mint egy risc, akkor el lehetsz tevedve, a risc speci feladatokra van kihegyezve, (pl.: game) es sohase fog tudni vele egy azonos orajelen mukodo x86os versenyezni, bazz ezt fogd mar fol, meghogy mar mindjart a riscek a szarabbak ugye????? Akkor miert olyan dragak??
ahhoz kepest, hogy repulos game...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Én csak a szememre tudok hagyatkozni,és rengetegszer van az,hogy sokkal szebb egy játék összképe a Ps2-ön mint az extraéles,multitextúrázott,hyperfelbontású Pc-é...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
tudnék én a mgs2-ből olyan képet szerválni, amin fele ennyi textúra sincs és tré az egész, a játék maga mégsem ronda.