A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

versio
az is egy nagy csalás az nvidiátol
hogy a 3dmark2001 tesztben a nature rész
gyorsabb volt szoftver renderben mint
vertex+pixel shaderrel
persze az uj driverben már hardveresen gyorsabb 😊))
megoldották a fiuk lassitják a procit !

GAMECUBE
hat koszi a tipet, megnezem, de a nintendonak is ezer eve van kinn a scart kabele (gyari, snesen is mar az volt!!,) es rohadt szep kepet ad, de azert beruhazok egyre.... ha nem jon be olok😊))(asszem a gepet) de azert eleg sux, bazze, hogy iylesmit kell venni, habar a texturak minosegen hogy fog valtoztatni, azt nem tudommm(meg kepeken is silany, szal azt tuti nem javitja sehova se...)
GAMECUBE
"persze az sgi gépekkel is csak játszani lehet
igazad van 😊))
abban sincs jobb processzor"

Te már megint nagyon hülye vagy...

ez kinek ment????
GAMECUBE
"Tévedés a toy story is PCn készült. Sun gépek egyébként általában hálózati kiszólgálók, és nemigen videoeditálók." ezt a narumon irta..., szerintem erre akart sun reagalni, es veletlenul Teged Pyrex irt oda.

" A Sun Microsystems büszkén jelentette be, hogy a Pixar által készített és a Disney által forgalmazott Monsters, Inc. című egész estés animációs film elkészítéséhez Sun technológiát használtak

A film jeleneteit a Pixar renderfarmján készítették el, ahol összesen 250, Solaris operációs rendszert futtató középkategóriás Sun Enterprise 4500 szerver gondoskodott a grafikus számításokról

A Pixar renderfarmján már hat éve működnek Sun szerverek, ezeken készült az Oscar-győztes Toy Story, az Egy bogár élete és a Toy Story 2. 1995-ben a vállalat a Sun Enterprise 4000 számítógépeket választotta, később tért át a Sun Enterprise 4500 és Sun Fire 3800 gépek használatára. "

Pyrex megint beégett !! Csak a pofája nagy az esze nem." szal ide narumon kellettt volna.... igy a korrekt..😊 nem?

Konzolos
hmm...
XHumano
Vicces vagy... 😊))

"mindkettö a grafikára van belöve"

A PS2-n mióta van atomerős OpenGL támogatás???
Arra a néhány kirakott textúrázatlan poligonocskára meg ne süssük már rá, hogy "grafikára van belöve", mert akkorát röhögök, hogy felébrednek a háziak bazz...
versio
"A Radeon 8500 drivereit ugyanis úgy alakították ki, hogy a Quake 3 futtatása esetén a driver automatikusan lecsökkenti a textúrák minőségét, így nyerve jelentős teljesítménynövekedést. Erre a „csalásra” a HardOCP (hardver teszteléssel foglalkozó weblap) derített fényt. Letesztelték a kártyát a Quake 3 alatt, majd átnevezték a játék indítófájlját, ennek hatására a teljesítmény visszaesett. Ezzel a kisebb trükkel az ATI új kártyája sokkal jobb teljesítményt ért el egy olyan általánosan használt tesztalkalmazásban, amely a játékosok között mérvadónak számít. Azonban nem csak a játékosokat érte arculcsapásként a hír, hanem hardverteszteléssel foglalkozó honlapokat, valamint magazinokat melyek szintén komoly súllyal vették figyelembe a Quake 3 alatt elért eredményeket. "

az nvidia is ilyen csak az finomabban csinálja 😊)

versio
egy konzol fejlettebb technologiát használ

és mindkettö a grafikára van belöve
mindegyiket több száz millio dollárért fejlesztik ki

akkor mért ne lehetne összehasonlitani

"Tényleg él még a földön olyan hülye, aki egy konzolt össze mer hasonlítani egy SGI szerverrel???"

Persze, mind a kettő árammal működik 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

XHumano
Tényleg él még a földön olyan hülye, aki egy konzolt össze mer hasonlítani egy SGI szerverrel???
Nane!
XHumano
Hagyd már ezt az x86-os baromságot, egyrészt a mai hw-nek már semmi köze hozzá, másrészt kenterbe veri így is a szar PS2-det, harmadrészt meg már qrva unalmas...
"beszámitják 25e-ért a konzolstudioban
ha ps2-t akarsz venni 😊)))))))))"

Basszus, ha ezt előbb tudom 😞

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

25-ért odaadom, egy joypaddel, két memokártyával, 30-40 cd-vel. Ez utóbbi dobja meg ennyire, döntsd el, hogy normális vagyok-e.

versio
persze nem olyen primitiven oldják meg
mint pc-n hogy minden cache kikapcsoláskor
üriteni kell a cache-t

hanem ugy hogy minden memoria duplán van lecimezve logikailag
és lehet olvasni ugyanonnan cachelve és cache nélkül
anélkül hogy az egész cache tartalmát vissza kéne irni a memoriába

egy x86-os proci ilyen trükköket nem ismer
meg még sok mást se
egy lotrutyi az egész
csak a mhz miatt lehet eladni, mert a primitiv nép beszopja !!!!!!!

"na ezzel a chippel lesz meg a ps2 bol 200e masina is! +TV!"

Mondjuk erre azért kiváncsi lennék, hogy hogy jött ki, én három hete vettem 130-ért úgy, hogy minden szir-szart megvettem hozzá 😊 (eredeti sony dvd-távirányító, stb.)

", iletve a texturak minosege es az antialiasing jelenlegi hianya elegge iluziorombolo, az amugy szuper tvmen... bazz a N64em sokkal szebb kepet ad... (hat meg az snes😊))"

Próbáltad már nem a gyári scart kábellel? 3000 pénzért bármelyik konzolboltban kapsz olyan kábelt, amivel _tényleg_ éles lesz a kép. Tudom, mert én is kiakadtam, amikor előszőr megláttam a frissen vett ps2-őt 😞 De tényleg jobb lesz...

narumon
"már a ps1-en is ki kellett kapcsolni a cache-t ha gyorsabban akart az ember dolgozni
és ez minden gépen igy van !!!!"

Kivéve amelyiken nem...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

versio
beszámitják 25e-ért a konzolstudioban
ha ps2-t akarsz venni 😊)))))))))

SeGa
lol minek neked ps1?
versio
a játékokban pont az a lényeg
hogy rengeteg nagy táblázatot kell olvasni irni
akkor a cache nem gyorsit semmit söt lassit !!!!

már a ps1-en is ki kellett kapcsolni a cache-t ha gyorsabban akart az ember dolgozni
és ez minden gépen igy van !!!!

versio
söt mikor nagy táblázaton mész végig ki kell kapcsolni a cache-t !!!!!!!

narumon
Fingom sincs, hogy miért egyforma lassú.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

versio
a ps2-ben a cache-es olvasás ugyanolyan gyors
mint a cache nélküli

ezt mivel magyarázod ???

narumon
"ja 1 év mulva xboxon 2 év mulva pc-n"

Forditva.

narumon
"ilyen proci van egy O2 -ben ami 5 millio forint
a cache azért akkora mert sdram van benne !!!
rdram-nál nem kéne 16 k -nál több !!!!"

Hát a proci cachenek nem sok köze van a memoria mienségéhez. Azért van benne annyi cache mert meg is kell dolgoztatni. Az összes nagy processzorban sok a cache. Sőt asztali vonatkoztatásban a Thunderbird és a Duron teljesen ugyanaz csak a cache méretük más. Meg is veri a TB a duront rendesen.

narumon
"persze az sgi gépekkel is csak játszani lehet
igazad van 😊))
abban sincs jobb processzor"

Te már megint nagyon hülye vagy...

narumon
"sorry,de nekünk 2 TV-nk van"

Nekünk is... viszont négyen vagyunk.

SeGa
Azz kiraly.
versio
" A PS2 tulajok ismét örülhetnek, mert a Final Fantasy X. amerikai megjelenését (a japán már rég megjelent) elôrehoztak 2002. januárjáról idén december 26-ra! Ilyen is ritkán van, hogy valamit nem halasztanak, hanem elôrehoznak, dicséretes tendencia "

😊))

D3t0nat0r
Szerintem együtt fog megjelenni Xboxra és PCre... Sehol nem mondta eddig Carmac, hogy előbb jelenne meg suxboxra 😊

PyRex
Ja, bocs, az elobbi SUN-nak ment termeszetesen 😊

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

versio
ja 1 év mulva xboxon 2 év mulva pc-n

PyRex
Skater:

"A GAMECUBE-nak volt igaza !!!

A Sun szállította a szörnyeket a Pixar új filmjéhez
írta: Ytse, idő: 13:48

" A Sun Microsystems büszkén jelentette be, hogy a Pixar által készített és a Disney által forgalmazott Monsters, Inc. című egész estés animációs film elkészítéséhez Sun technológiát használtak

A film jeleneteit a Pixar renderfarmján készítették el, ahol összesen 250, Solaris operációs rendszert futtató középkategóriás Sun Enterprise 4500 szerver gondoskodott a grafikus számításokról

A Pixar renderfarmján már hat éve működnek Sun szerverek, ezeken készült az Oscar-győztes Toy Story, az Egy bogár élete és a Toy Story 2. 1995-ben a vállalat a Sun Enterprise 4000 számítógépeket választotta, később tért át a Sun Enterprise 4500 és Sun Fire 3800 gépek használatára. "

Pyrex megint beégett !! Csak a pofája nagy az esze nem."

Most ize nem ertem miert is egtem be????? 😊 Ki beszelt itt SUN gepekrol? Tudtommal a GS CUBE-on volt a vita, nem? Szerintem olvasd el jobban a hozzaszolasokat, mert unom mar az ilyen pofatlan kis f*szokat, akik 3000 hozzaszolast vegigkussolnak, aztan beszolnak egy "Pyrexnek nagy a pofaja" szoveget raadasul kurvara niincs is igazuk... Na ennyit rolad ocsi.

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

ember
gef3-on már jól fut majd.

és nem 2 év, hanem kb 1, idsoft nem olyan mint a blizzard
versio
akkor meg már a ps3 lesz a nyerö 😊)

versio
jol fog kinézni biztos
de addig kell 1-2 uj pc
meg még 2 év

D3t0nat0r
Vers:
"akkor hallgasd meg carmack beszédét !!"

Én többször is meghallgattam, az interview-t, mint fanatikus ( 😊 ), és azt kell mondanom bonyolultabb lesz ez a modellezés, mint bárki gondolná. Profi modeller barátom se értette igazán miről beszélt Carmac, majd meglátjuk a végleges játékban.
Azért a Gef3 Tokyóo bemutatóján mutatott közeliket modellekről, és azok tuti nem 1500asok voltak, mivel külön kihangsúlyozta, hogy milyen részletesek a karakterek arcai, mekkora a fejlődés a néhány évvel ezelőtti FPSekhez képest.

ember
a koszos sdram (1GB, szemben a 32 megával...) mellé meg van 2 mega cache mint írtad, és egy kicsit komolyabb grafikus alrendszer, ami professzionális célra van kitalálva, ennek megfelelő tudással.
nem véletlenül vesznek 5 milláért ilyet a ps2 helyett

az árában gondolom benne van egy monitor is, meg egy-két szoftver, hard disk, stb is.
GAMECUBE
errol beszeltem, a konzoloknal is ez van, ezt mondom, ezert van procibanelonye nekik az xbox x86osaval szemben.... errol beszeltem, szal most ugyanazt irtad le, amit en is.,,😊 mindegy...legalabb egyetertunk😊
versio
koszos sdram van benne
meg egy 64 bites proci

mér lenne jobb az EE-nél amiben van még 4 vectorproci is ??

a 400 mhz miatt lehet hogy gyorsabb egy kicsit
de ez 5 millio forint és egy 70e ft-os konzolhoz hasonlitom

ember
igen ilyen van benne. ez jobb mint az EE.

viszont a cache-ben nincs igazad, annyival nem gyorsabb az rdram. játékokhoz elég a kevés cache, de profi gépekbe nem véletlen raknak több megányit, akkor is ha gyors a ram.
balumaci
gamecube!
ha véletlenül betévedsz,és ezt olvasod,akkor kérlek küldd el azt a nyamvadt listát!
😊

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

versio
"MIPS® R12000ATM 400MHz, 2MB L2 cache "

ilyen proci van egy O2 -ben ami 5 millio forint
a cache azért akkora mert sdram van benne !!!
rdram-nál nem kéne 16 k -nál több !!!!

ha nem hiszed menj az sgi.com-ra !!!!!!!!!

balumaci
tényleg hol van k.andris barátunk,version nem tudod?

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

ember
nem azokra
versio
remélem nem az x85-os sgi-kre gondolsz
azok a low kategory

balumaci
na jó ne vitázzatok már ezen!

ember
nem csak a processzor számít

egyébként meg de igen, jobb processzor van bennük (az újabbakban)
balumaci
ez tetszett!

balumaci
sajna,nekem se sikerült,pedig a multkoriban én is megpróbáltam!
valaki segitsen nekunk!