A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy a 3dmark2001 tesztben a nature rész
gyorsabb volt szoftver renderben mint
vertex+pixel shaderrel
persze az uj driverben már hardveresen gyorsabb 😊))
megoldották a fiuk lassitják a procit !
igazad van 😊))
abban sincs jobb processzor"
Te már megint nagyon hülye vagy...
ez kinek ment????
" A Sun Microsystems büszkén jelentette be, hogy a Pixar által készített és a Disney által forgalmazott Monsters, Inc. című egész estés animációs film elkészítéséhez Sun technológiát használtak
A film jeleneteit a Pixar renderfarmján készítették el, ahol összesen 250, Solaris operációs rendszert futtató középkategóriás Sun Enterprise 4500 szerver gondoskodott a grafikus számításokról
A Pixar renderfarmján már hat éve működnek Sun szerverek, ezeken készült az Oscar-győztes Toy Story, az Egy bogár élete és a Toy Story 2. 1995-ben a vállalat a Sun Enterprise 4000 számítógépeket választotta, később tért át a Sun Enterprise 4500 és Sun Fire 3800 gépek használatára. "
Pyrex megint beégett !! Csak a pofája nagy az esze nem." szal ide narumon kellettt volna.... igy a korrekt..😊 nem?
"mindkettö a grafikára van belöve"
A PS2-n mióta van atomerős OpenGL támogatás???
Arra a néhány kirakott textúrázatlan poligonocskára meg ne süssük már rá, hogy "grafikára van belöve", mert akkorát röhögök, hogy felébrednek a háziak bazz...
az nvidia is ilyen csak az finomabban csinálja 😊)
és mindkettö a grafikára van belöve
mindegyiket több száz millio dollárért fejlesztik ki
akkor mért ne lehetne összehasonlitani
Persze, mind a kettő árammal működik 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Nane!
ha ps2-t akarsz venni 😊)))))))))"
Basszus, ha ezt előbb tudom 😞
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
mint pc-n hogy minden cache kikapcsoláskor
üriteni kell a cache-t
hanem ugy hogy minden memoria duplán van lecimezve logikailag
és lehet olvasni ugyanonnan cachelve és cache nélkül
anélkül hogy az egész cache tartalmát vissza kéne irni a memoriába
egy x86-os proci ilyen trükköket nem ismer
meg még sok mást se
egy lotrutyi az egész
csak a mhz miatt lehet eladni, mert a primitiv nép beszopja !!!!!!!
Mondjuk erre azért kiváncsi lennék, hogy hogy jött ki, én három hete vettem 130-ért úgy, hogy minden szir-szart megvettem hozzá 😊 (eredeti sony dvd-távirányító, stb.)
Próbáltad már nem a gyári scart kábellel? 3000 pénzért bármelyik konzolboltban kapsz olyan kábelt, amivel _tényleg_ éles lesz a kép. Tudom, mert én is kiakadtam, amikor előszőr megláttam a frissen vett ps2-őt 😞 De tényleg jobb lesz...
és ez minden gépen igy van !!!!"
Kivéve amelyiken nem...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
hogy rengeteg nagy táblázatot kell olvasni irni
akkor a cache nem gyorsit semmit söt lassit !!!!
már a ps1-en is ki kellett kapcsolni a cache-t ha gyorsabban akart az ember dolgozni
és ez minden gépen igy van !!!!
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Forditva.
a cache azért akkora mert sdram van benne !!!
rdram-nál nem kéne 16 k -nál több !!!!"
Hát a proci cachenek nem sok köze van a memoria mienségéhez. Azért van benne annyi cache mert meg is kell dolgoztatni. Az összes nagy processzorban sok a cache. Sőt asztali vonatkoztatásban a Thunderbird és a Duron teljesen ugyanaz csak a cache méretük más. Meg is veri a TB a duront rendesen.
igazad van 😊))
abban sincs jobb processzor"
Te már megint nagyon hülye vagy...
Nekünk is... viszont négyen vagyunk.
😊))
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
"A GAMECUBE-nak volt igaza !!!
A Sun szállította a szörnyeket a Pixar új filmjéhez
írta: Ytse, idő: 13:48
" A Sun Microsystems büszkén jelentette be, hogy a Pixar által készített és a Disney által forgalmazott Monsters, Inc. című egész estés animációs film elkészítéséhez Sun technológiát használtak
A film jeleneteit a Pixar renderfarmján készítették el, ahol összesen 250, Solaris operációs rendszert futtató középkategóriás Sun Enterprise 4500 szerver gondoskodott a grafikus számításokról
A Pixar renderfarmján már hat éve működnek Sun szerverek, ezeken készült az Oscar-győztes Toy Story, az Egy bogár élete és a Toy Story 2. 1995-ben a vállalat a Sun Enterprise 4000 számítógépeket választotta, később tért át a Sun Enterprise 4500 és Sun Fire 3800 gépek használatára. "
Pyrex megint beégett !! Csak a pofája nagy az esze nem."
Most ize nem ertem miert is egtem be????? 😊 Ki beszelt itt SUN gepekrol? Tudtommal a GS CUBE-on volt a vita, nem? Szerintem olvasd el jobban a hozzaszolasokat, mert unom mar az ilyen pofatlan kis f*szokat, akik 3000 hozzaszolast vegigkussolnak, aztan beszolnak egy "Pyrexnek nagy a pofaja" szoveget raadasul kurvara niincs is igazuk... Na ennyit rolad ocsi.
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
"akkor hallgasd meg carmack beszédét !!"
Én többször is meghallgattam, az interview-t, mint fanatikus ( 😊 ), és azt kell mondanom bonyolultabb lesz ez a modellezés, mint bárki gondolná. Profi modeller barátom se értette igazán miről beszélt Carmac, majd meglátjuk a végleges játékban.
Azért a Gef3 Tokyóo bemutatóján mutatott közeliket modellekről, és azok tuti nem 1500asok voltak, mivel külön kihangsúlyozta, hogy milyen részletesek a karakterek arcai, mekkora a fejlődés a néhány évvel ezelőtti FPSekhez képest.
nem véletlenül vesznek 5 milláért ilyet a ps2 helyett
az árában gondolom benne van egy monitor is, meg egy-két szoftver, hard disk, stb is.
meg egy 64 bites proci
mér lenne jobb az EE-nél amiben van még 4 vectorproci is ??
a 400 mhz miatt lehet hogy gyorsabb egy kicsit
de ez 5 millio forint és egy 70e ft-os konzolhoz hasonlitom
viszont a cache-ben nincs igazad, annyival nem gyorsabb az rdram. játékokhoz elég a kevés cache, de profi gépekbe nem véletlen raknak több megányit, akkor is ha gyors a ram.
ha véletlenül betévedsz,és ezt olvasod,akkor kérlek küldd el azt a nyamvadt listát!
😊
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
ilyen proci van egy O2 -ben ami 5 millio forint
a cache azért akkora mert sdram van benne !!!
rdram-nál nem kéne 16 k -nál több !!!!
ha nem hiszed menj az sgi.com-ra !!!!!!!!!
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
egyébként meg de igen, jobb processzor van bennük (az újabbakban)