A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
fps
Na, nekem le kell lépnem, 1/2-1 óra múlva jövök!
CSOCSO
eléggé szép söt nagyon szebb mint bármi csak nem tudni hogy real time...
balumaci
nem rossz!
milyen stilusu game?

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Na, az már nagyon hiányzott, 64-ről kihagyták szegényt😞
Pedig megvolt NES-ne és SNES-en is én nagyon bírtam
CSOCSO
metroid
balumaci
nem kötődnek az egyes részek!
egyébként az 1 és a 2 kivételével az összes részt végignyomtam!

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

miből van a kép, Metroid?
biztos király, de már volt 10 része (vagy hány) és nem akarok most bekapcsolódni
GAMECUBE
hat az ám, ha N vegre kotelnek all, mar amiatt se kell neha ps2omnek lennie
balumaci
az N-nek egy rossz huzása volt,mégpedig amikor elküldte a square-t!

GAMECUBE
azert ez jobb grafika mint mGS2 a csotanyaival😊

balumaci
pedig az aztán a király game!

GAMECUBE
plane a N-nak nem, akit maig a legtobben kedvelnek japanban!! es ezellen senki nem tehet semmit (csak maga a N)
FF-em sose volt😞
CSOCSO
nem lenne 1szerûb chatelni?
GAMECUBE
nem azt mondtam hogy tobb lesz eladva rovid idon belul, csak azt, hogy GC most nagyon jon fel, (megse bukas) es jelenleg kenterbe veri a ps2ot is!! de nagyon am..... ha ez igy megy tovabb sokaig, akkor miert ne hozhatna be?,, a ps2 nem verhetetlen
Ja a SNES-re nekem is német verzió volt a Zeldából, én is angolul tudok csak!
64-en az volt igen ász amikor lehetett halászni 😊)
GAMECUBE
akarhogy is nezuk ez marha nagy szám, pedig ps2ore jonnek az atom cuccok..😊
balumaci
álmodozál csabikám!!
nehogy azt mondd,hogy fél év mulva több GC lesz eladva(ez aztán egy furcsa szószerkezet)mint PS2!

CSOCSO
csáóka dolphin
GAMECUBE
hidd el Bmaci, eleg regota van mar kinn a GC
Hali CSOCSO!
CSOCSO
irály
GAMECUBE
en elolvasnam, de nemet verzio van meg, abbol meg kukot se ertek be kell szervalnom egy angolt...
snesre nincs meg FF3?
jah eleg meleg volt a 64es zelda...😊 kirrályok
CSOCSO
...
GAMECUBE
nem igy van az, a GC mar eleg regota kinn van a piacon... ezzel az erovel a GBA is uj gep.
ez van, most N dominal japanban megint.... a japcsik rajottek mi kell nekik... megsugom oktoberben pl, csak 30at adtak ek KB hetente....
most meg megjott az eszuk😊
A Gameimat leírtam emilben, majd olvasd el.
A 64-es Zeldából csak az elsővel jáccottam (de az bejött😊)
SNES-es be nem emlékszem nyuszis részre, bár már régen volt! Én is úgy vittem végig, hogy elakadtam, aztán ugy 3 hónap múlva tovább jutottam egy picit aztán megint elakadtam... néh már a falhoz vágtam volna😊 bár akkor még nem olvastam el amiket ott dumálnak, az azért segít .. egy picit😊
De utólag vissza gondolva YO volt az a rész is!
balumaci
csakhogy a GC új gép!!

GAMECUBE
aha bugos most az egesz...
GAMECUBE
oksa, de csinalnak ilyet, es ez gaz.... de mindenkeppen belefaradtam az allando pc upgradebe

NAH GC-Sek egy jo hir japanbol....😊))
ez egy heti adat lesz!😊
a GC bealazza a PS2ot😊
1. Gamecube (146,900 unités)
2. Playstation 2 (42,300 unités)
3. Game Boy Advance (37,400 unités)
hehehehe N rulezzz!!! es meg mindig csak 6 jatek van GCre😊)))japanban
ember
rohadt bugos fórum
ember
de hát ps2-n meg szaggatott pl a summoner, mégsem mondja senki a ps2 sazaggta, meg összeesküvés..

ha az az egy játék olyan, hagyni kell a francba, de ha a többi játék jól megy akkor talán a fejlesztők sem esküdtek össze senki ellen, nem lehet?
ember
de hát ps2-n meg szaggatott pl a summoner, mégsem mondja senki a ps2 sazaggta, meg összeesküvés..

ha az az egy játék olyan, hagyni kell a francba, de ha a többi játék jól megy akkor talán a fejlesztők sem esküdtek össze senki ellen, nem lehet?
GAMECUBE
hat en kb 15-16ert tudok, de az se olcso... ha van gamed, amit mar meguntal, akkor csere is megy.
sorold fel milyeid vannak.
Bazze en most fogom beszervalni az snesest meg a ket 64est... halllod snessben, amikor atalakult nyusziva... mi a fenet kell csinalni??? en ott feladtam😞
egyebkent vegigvitted mindket 64es Zeldat?? neked melyik jott be jobban?M
GAMECUBE
mas nem csak az az egy, de hat bazze akkor is, szemetseg igy megirni a gamekat, (mondom en a game megiras miatt vagyok kiakadva, hogy direkt csinaljak, mert egy joval utana megjovo GP3 nem csinalt semmit, no nem volt popec, de nagysagrendekkel jobban ment.
Ja, a Zelda az király, még SNES-en meg volt, de 64 re nem kell, mer unokatesómnak megvan, kazik nem igazán kellenek mer el kéne adnom 64-em, de a CONKER-t megvenném ha van olcsóbban!
A Rareware.com-on nem találtam meg(bár attól még lehet hogy ott van)
A zenéje is jól jönne a KI-nek, SNES-re adtak hozzá CD-t is, csak az sincs meg, namindegy , majd körülnézek, köszi!
JA, írtam emilt!
ember
jó, de más is szaggatott akkor?

mert ha nem, akkor meg nem kéne általánosítani az f1 2000 alapján
GAMECUBE
ezek a fobb teruletek😊
GAMECUBE
hat nem tom, driver full uj volt (tesom butykoli a gepet, azt eleg jol ert hozza😊
minden klappolt, egyszeruen igy teccet neki.... ha akarod ma is kiprobalom a gamet, a legujabb driverrel, szaggatni fog, ha mereszebb lennek a beallitasnal( azota nem engedtem a tesomnak hogy uj kartyat vegyen, mert szemetseg az egesz.... eddig ment is😊 en meg azota konzolra, piara, bulikra autos ujsagokra koltom a lovet😊
GAMECUBE
nem erdekelnek n64es kazik olcson??? 3-4-5ezer forint?? mond mi az ami hianyzik szamodra es megmondom menyni
zeldakat nem birod??
ember
nézd, ha a gef1 vadi új kártya volt akkor az f1 2000 nem szaggatott rajta, legfeljebb driver inkompatibilitás vagy bug miatt. nem adnak ki olyan játékot, ami szaggat a legújabb kártyákon, nem adtak ki akkoriban sem. sok dolog miatt szaggathat egy program, de azt egy driver csere, egy bios beállítás megoldja. ha néveleges teljesítményt hozza, akkor NEM szaggat egy új kártyán semmi.

mint ahogy a wolfentstein sem szaggat Gf2-n (kíváncsi lennék konzolos gépére, lefogadom ha valaki beállítja normálisan akkor kétszer ennyit vinne), mert végülis ebből indult ki az egész vita.
GAMECUBE
fuh.... megfogtal, talan regebbi konzolokban megvan.... ejj nezz korul neten tuti lesz.
www.rarenet.com (hatha foglalkoznak meg vele, egyebkent itt le lehet szedni egy csomo rare jatek zeneit, igaz csak midiben😞
vagy www.rarextreme.com
nem hiszem hogy talalsz meg KI-t, de hatha,
jah es a hivatalos oldal:
www.rareware.com
Én se tudtam megállni mégegy hozzászólást😊))
Ja, lenne egy kérdésem/kérésem!
Nem tudod honnan szerezhetném meg a KI Gold- hoz a kódokat (Ultra combók, kivégzések)?
GAMECUBE
jah mar irtam is neki,😊
GAMECUBE
nah hidd el en talalok olyat, mindne kartyat eddig ki tudtam nyiratni egy jo kis gemezes soran... csak nem kell finoman banni az optionsabn a bealitassal.
GAMECUBE
"hogy maximum grafikán 1024-ben nem mennek jól a játékok a kétéves kártyákon"

nem ertetted a GEf 1 vadiuj kartya volt amikor megvettem(akkor jelent meg 1 honapja) es beraktam az f1 2000et, es nem full grafikan de szaggatott kemenyen!!
jah ha mar kiadok 60-70ezret (majd ps2) csak egy szaros kis nyamvadt chiplapert nejlonban, akkor en velem van a hiba, ha az eppen aktualis gametol elvarom, hogy fullon menjen.... bocs neked van igazad.
Na nem mond, hogy nem kell allandoan boviteni a gepet... hogy a fenebe ne??? mindig... es a gamek direkt vannak pcre szemetul megirva ez tuti... ez a biznisz nekik, most meg csippantanak, hogy jaj miert zuhan az erdeklodes? az eladas??? mert eszbe kap lassan a gamerek nagy resze.
ember
a gf2 gts több mint egy éve kinn van és még mindig nincs amihez kevés lenne akár maximum grafikán.
ember
komolyan elhiszed, hogy a wolfenstein csak gf3-mal megy jól? azért mert konzolosnál szaggat?

érdekes, nálam nem szaggat be egy-két embertől max grafikán sem, tehát én inkább a szememnek hiszek.
és más játékban sem kellett mostanában levennem a grafikai beállításokat vagy a felbontást.

azt meg végképp nem hiszem el, hogy még úgy is szaggatott neki, hogy levette a grafikát. ez röhej, még a két éves kártyákból is ki lehet hozni élvezhető sebességet. ha meg nála egy gf2ből sem, akkor valami gond van a géppel. ennyi.

mellesleg ha szerinted az összeesküvés, hogy maximum grafikán 1024-ben nem mennek jól a játékok a kétéves kártyákon, akkor veled is gond lehet. talán valami gond van azzal, hogy ha valakinek régebbi kártyája van akkor leveszi mediumra a grafikát?? még így is szebb, mint a fél évvel azelőtti játékok, és fut is rendesen. akinek meg viszonylag új kártáyja van (nem pont a legújabb!!), az meg simán játszhat max grafikán.
amikor a tnt1-em 2 éves volt, akkor sem kellett kihagynom egy db játékot sem, mert ha lejjebb vettem a grafikát, még azzal is futottak rendesen! és még így is szebbek voltak a játékok, mint amikor még új volt a kártya! ez miért összesküvés? akinek meg már volt geforcéja az meg fölnyomta a grafikát és úgy játszott. de ezt soha nem csak a legújabb kártyákkal tehették meg, mint ahogy most sem kell SEMMIHEZ gef3