A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
majd megpróbálom megint, amúgy nincs ICQ-m (azt hiszem azt kérdezted!), csak MSN-em!
de most mit csinálok itt vele??
Pénzem akkor csak a Kazikból lehet, de anélkül minek a gép?
Pénzem akkor csak a Kazikból lehet, de anélkül minek a gép?
Még nem tudom mennyiért, ammenyiért viszik!
Cserélni???
Mármint hogy? GC-re? várjak tavaszig és cseréljem le GC-re? vagy hogy érted?
Cserélni???
Mármint hogy? GC-re? várjak tavaszig és cseréljem le GC-re? vagy hogy érted?
Dolphin nemtom mivan nem kaptam sok emailt töled ez az email címem: [email protected]
oksa., en is majd irok ott reszletesebben a dolgokrol... de sztem el ne add a gepet, azzal csak veszitesz
conker lesz GCre az tuti... mennyiert akarod eladni a cuccot?
Dragon ball?? hat nem tudom lehet hogy lesz, jelenleg nem tervezik.
jah segitek en, a legolcsobban, olcsoban mint cheapboy bazzzeg😊)))
hallod miert adod el a cuccost?? miert nem csereled inkabb??? (ahogy szegeny csocsonak nem lehet)
Dragon ball?? hat nem tudom lehet hogy lesz, jelenleg nem tervezik.
jah segitek en, a legolcsobban, olcsoban mint cheapboy bazzzeg😊)))
hallod miert adod el a cuccost?? miert nem csereled inkabb??? (ahogy szegeny csocsonak nem lehet)
majd írok még azé emilbe is!
CSOCSO, megkaptad amúgy az emiljeimet?
Mer elég fura volt, csak úgy küldte el, ha "válaszol"-va küldtem (RE), ha beírtam a címet akkor kaptam emilt, hogy nem létezik a cím???
Mer elég fura volt, csak úgy küldte el, ha "válaszol"-va küldtem (RE), ha beírtam a címet akkor kaptam emilt, hogy nem létezik a cím???
Dragon Ball is lesz GC-re?
(mármint tervezik?)
(mármint tervezik?)
Abban bízom, hogy lesz GC-re is, és nem olyan későn mint 64-en!!😞
elovastam, de köszi nem kell annyira nem fontos+ napokon belül megpróbálom elpasszolni a cuccot.
Majd GC-re sgíthetnél cuccot szerezni, ha lesz😊
Majd GC-re sgíthetnél cuccot szerezni, ha lesz😊
azt majd irom nyugi, meg 2 het jb van addig
ne izguljatok, aki akar nem marad le, hacsak a tulaj nem mondja le,
ne izguljatok, aki akar nem marad le, hacsak a tulaj nem mondja le,
én írtam már, de nem válaszoltál (ha tőlem kérdezted!)
bazze azert irtam, mert gameugyrol volt szo.... conker kene neki arrol irtam.
mit irjak neked?
mit irjak neked?
ok mindjárt megnézem!
az a király csatorna!!
nyomatják a queen-t is ezerrel!!
nyomatják a queen-t is ezerrel!!
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Na, itt vagyok!
nem, 1 millió fölött a sikeres játékok vannak.
nem hiszem hogy a tré játékoknak az eladásáról bárhol olvasnál. amit közölnek adatot azt azért teszik mert sikeres a game.
régebben valahol olvastam egy cikket, ott volt arról szó hogy a néhány százezres eladás az általános konzolon. (így is több mint pc-n, de nem annyival)
nem hiszem hogy a tré játékoknak az eladásáról bárhol olvasnál. amit közölnek adatot azt azért teszik mert sikeres a game.
régebben valahol olvastam egy cikket, ott volt arról szó hogy a néhány százezres eladás az általános konzolon. (így is több mint pc-n, de nem annyival)
nem mindent csak ahhoz hasonlitok, de keves game van, ami 1 millio alatt marad.... az 500 ezer konzolon gyenge hidd el
hahahaha, a lista (mivel kertem ) akcios aru gamekat tartalmaz, pl, egy MGS2 tuti nem lesz benne!!! hulye...
es tulaj a srac a boltban😄DDDDDDDDDDDDDDDDD
a game eredeti tehat legalis, az arral sincs baj, nem lopott, es azert mert nem kell a boltig elmenni mar csak illegalis lehet???? 😄DDDDDDDDdd
ocsm sokat kell meg tanulnod
es tulaj a srac a boltban😄DDDDDDDDDDDDDDDDD
a game eredeti tehat legalis, az arral sincs baj, nem lopott, es azert mert nem kell a boltig elmenni mar csak illegalis lehet???? 😄DDDDDDDDdd
ocsm sokat kell meg tanulnod
haha, elolvastam, de valaszolt is, a csavo... bazze meg nagyobb hulye vagy pyrex😄DDDDDDDDDDDDD
de mekkora allat 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de mekkora allat 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jajj, gyertek at az "olcso konzol game" topicban, egy srac aszongya, hogy tud 3db eredeti PS2 jatekot adni (listabol valogathatsz) szamlaval garival egy bolton keresztul, a sajat lakasara kell menni, es minden LEGALIS!!!!! 😊))))))))))) Legjobb! Bedolt neki mar vagy 10 ember! Es meg en vagyok a hulye 😊)))))))
PyRex
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
500ezer azért ps2-n sem gyenge. nem mindent a mgs-hez vagy ff-hez kell hasonlítani, ps2-n sem a több milliós eladások a általánosak.
ja és minket miért érdekelne az eladás? eddig még nagyobb volt a warez, mégis özönlenek továbbra is a játékok pc-re, ráadásul nem is annyira drágák mint konzolon - ez a játékosoknak csak jó
ja és minket miért érdekelne az eladás? eddig még nagyobb volt a warez, mégis özönlenek továbbra is a játékok pc-re, ráadásul nem is annyira drágák mint konzolon - ez a játékosoknak csak jó
Nekem popecul mennek (chello 😊, de megis magyar szervereken jatszom, mivel ott vannak ismerosok, ott szoktam meg, meg "hazai", stb.
PyRex
PyRex
Akkor olvass bele abba a forumba is nagyokos, jol at lettetek vagva 😊
PyRex
PyRex
miért azt hívod annak??
ha van 70 magyar cs szerver és több ezer játékos, akkor miért játszanék új-zélandiakkal??
az online rpg-k pedig mennek jól európai szervereken. (bár lehet hogy te csak amerikain akarsz játszani...)
monjuk nekem kábeles netem van, de azért most már eléggé el fog terjedni ez meg az adsl - a modemesek meg nyugaton is szívnak.
ha van 70 magyar cs szerver és több ezer játékos, akkor miért játszanék új-zélandiakkal??
az online rpg-k pedig mennek jól európai szervereken. (bár lehet hogy te csak amerikain akarsz játszani...)
monjuk nekem kábeles netem van, de azért most már eléggé el fog terjedni ez meg az adsl - a modemesek meg nyugaton is szívnak.
sok game jon ki ra, de ahhoz hardver is kell.... a pc-s game eladasok meg sem kozelitik a konzolosokat.... tapsol a kiado, ha elémegy 500ezer jatek,vagy csak 100ezer
mert online jateknak en azt hivom, ha a vilagon barkivel jatszhatok maxi elvezettel (mintha csak gep elen nyomnam)
de a pc-s eladasok abban vannak, es nem jacik olyan rengeteg ember neten meg, hogy az a latban annyit nyomjon.... oszinten neked popecul mennek a netes gamek??? no ping miegymas???nem magyar szerverrel)
Gamecube:
"ezt csak te hiszed igy, jelenléeg a sarba van a a pc a konzolokhoz kepest."
Ezt csak te hiszed igy. Kurvara nincs sarba. Amig hetente 2-3x annyi game jon ki PC-re, raadasul az elmult es elkovetkezo honapban kb. 25 isznyuan nagy nevu jatek jott / jon ki, addig rohadtul nincs sarba. Meg amig tobb millioan jatszanak online PC-s jatekokkal ugye, stb, szoval nem kell erolkodni 😊
PyRex
"ezt csak te hiszed igy, jelenléeg a sarba van a a pc a konzolokhoz kepest."
Ezt csak te hiszed igy. Kurvara nincs sarba. Amig hetente 2-3x annyi game jon ki PC-re, raadasul az elmult es elkovetkezo honapban kb. 25 isznyuan nagy nevu jatek jott / jon ki, addig rohadtul nincs sarba. Meg amig tobb millioan jatszanak online PC-s jatekokkal ugye, stb, szoval nem kell erolkodni 😊
PyRex
"pyrex, te tényleg nagyon sötét vagy ! leírhatod akár 10 000 X is, attól az xbox konzol marad, bármennyire is erölködsz . netuddki még kifelejtette a felsorolásból, hogy upgradelni sem lehet az xboxot, ez a tény is a konzolok közé sorolja."
1. - Az XBOX upgradelheto! Nem minden cserelheto benne, de sokminden, nem ugy mint a PS2-ben (semmi) Na ennyit errol.
2. - Mindenhol ki van mondva / leirva, hogy az XBOX egy konzolborbe bujtatott PC. Ezutan johet egy marha okos kisgyerek (te) es anyazhat(sz) itt, meg elkuldhet(sz) a picsaba, akkor sem neki (neked 😊 lesz igaza(d).
PyRex
1. - Az XBOX upgradelheto! Nem minden cserelheto benne, de sokminden, nem ugy mint a PS2-ben (semmi) Na ennyit errol.
2. - Mindenhol ki van mondva / leirva, hogy az XBOX egy konzolborbe bujtatott PC. Ezutan johet egy marha okos kisgyerek (te) es anyazhat(sz) itt, meg elkuldhet(sz) a picsaba, akkor sem neki (neked 😊 lesz igaza(d).
PyRex
Te ma mar bizonyitottad a hozzaertesedet az olcso konzol, game topicban😊)))))) bazze akkora egest
Konzolos:
"Azért te is igencsak benne vagy a konzolok szapulásában..."
Persze, miutan felidegesit nehany konzolos a fantasztikus hozzaertesevel... amugy meg nem en kezdtem 😊
PyRex
"Azért te is igencsak benne vagy a konzolok szapulásában..."
Persze, miutan felidegesit nehany konzolos a fantasztikus hozzaertesevel... amugy meg nem en kezdtem 😊
PyRex
az ugyes😊
en csak 7-8 eddig, 9re varok mig ara lemegy, snesre meg keresem a 4-5-6ot... bazze balumaci tudsz nekem szerezni?
en csak 7-8 eddig, 9re varok mig ara lemegy, snesre meg keresem a 4-5-6ot... bazze balumaci tudsz nekem szerezni?
ehhe, minden resz kulpnbozik, tehat nem maradtal le semmirol!
nah square N vita! a Nintendo telleg kidobta a squaret, mert az nem akarta az FFet elkesziteni 64re(helyhiany miatt)
de square bevallasa szerint maig a N a kedvenc cege, es minden almuk hogy ujra eggyutt dolgozhassanak. a square tobbszor is benyalt mar a nintendonak, es lehet hogy most lesz eredmeny is... GBA-s ff-ek, iletve 7-12ig GCre😊))
Szerintem elobb utobb kotelnek all MR yamauchi, es akkor király lesz😊
nah square N vita! a Nintendo telleg kidobta a squaret, mert az nem akarta az FFet elkesziteni 64re(helyhiany miatt)
de square bevallasa szerint maig a N a kedvenc cege, es minden almuk hogy ujra eggyutt dolgozhassanak. a square tobbszor is benyalt mar a nintendonak, es lehet hogy most lesz eredmeny is... GBA-s ff-ek, iletve 7-12ig GCre😊))
Szerintem elobb utobb kotelnek all MR yamauchi, es akkor király lesz😊