A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egyik gyereknek nem teccett a sok GC rajongó😊
(mármint az 576 fórumba)
(mármint az 576 fórumba)
nem mintha 2 evig le se szartam volna N eket, csak a pcre oszpontositottam.... eleg is lett😊
De N forever, tehat sohase utaltam meg, avagy felejtettem el.
576on taliztam vele eloszor.
Megneztem... de megnezem megint😊
De N forever, tehat sohase utaltam meg, avagy felejtettem el.
576on taliztam vele eloszor.
Megneztem... de megnezem megint😊
Nem még elég friss vagyok itt, az 576 oldalán akadtunk össze, ezt az oldalt(+a fórumot) a CSOCSO ajánlotta.
oksaa, aakkor csocso ma orulhet😊
jaja baluM en tudom mit beszelek, ket evig csinaltam, es akkor untam bele... na mondom basszus itt vege vissza a konzolokhoz, ugyis ket eve nem nyomtam veluk, mennyi fullos game var ram... es akkor ujra falling LOVE to N, and Square gamek😊
jaja baluM en tudom mit beszelek, ket evig csinaltam, es akkor untam bele... na mondom basszus itt vege vissza a konzolokhoz, ugyis ket eve nem nyomtam veluk, mennyi fullos game var ram... es akkor ujra falling LOVE to N, and Square gamek😊
ki vagy te,hogy GAMECUBE ismer,régi fórumos?
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Voltál az 576 oldalán ma?
sajnos ennek a levét mindig a gamer issza!
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Ma, kb éjfélig netezek, de van pár dolgom máshol is, de most maradok itt egy darabig!
szal emlekszem amikor meno volt a gef 1, akkor eetunk egyet vadi ujan sujos ezrekert, es nemsoka ra kijott az f1 2000 ea-s game, bazze es szaggatott kegyetlenul, irtak is vegtelen ereju gep kell hozzá... es lon hirtelen egy gef2ovel minden megoldodott.... pedig 1 honapja se volt gef 1, maris meg lett fogva😄DD bocss, de a gamekat direkt ugy irjak hogy ujabb videokartyara cserelj!! meg megallapodas is van a gartok es jatekkeszitok kozott.
Helló, GAMECUBE!
de rs2, na az nem menne hidd el, egy csillagrombolo 100ezer poligonbol all....
sot a Dp se fog menni..😊hehehe
en inkabb konzolosnak hiszek, a pcs ipar telleg ekkora szemet!!
sot a Dp se fog menni..😊hehehe
en inkabb konzolosnak hiszek, a pcs ipar telleg ekkora szemet!!
gc, egy olyan játék sem jelent meg ami ne menne gf2-vel max grafikán, wolfeinsteint IS beleszámítva.
az, konzolos nem bír működésre bírni normálisan egy pc-t, más dolog.
az, konzolos nem bír működésre bírni normálisan egy pc-t, más dolog.
érdekes, másnak simán megy Gf2-vel, nincs semmi baj a gépigényével. még 1024-ben is jól fut, nem megy le 20 fps-re mint neked... meg másnál sem nagyon gf2-vel.
lehet hogy (ismét csak) az ön készülékében van a hiba?
milyen oprendszer/driver, mennyi ram? ja és milyen gef2? mx200?
lehet hogy (ismét csak) az ön készülékében van a hiba?
milyen oprendszer/driver, mennyi ram? ja és milyen gef2? mx200?
Nehéz? Nem mondod? Pedig te konzolon mindent végigviszel, nem? Akkor mit csinálnak gyerekeknek, konzolt vagy pc-t?
Ja,ez pont olyan mint a Ridge Racer sorozat...Meg lehet nézni,mennyi a külömbség az 1. és a 4. rész között,pedig a hardver ugyanaz...Egyébként meg túl nagy pénz van a hardverpiacban amit pont a játékokkal manipulálnak...Nem tartom elképzelhetetlennek a háttérben való pénzelést sem....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
"ez mindig igy van, direkt ugy irjak meg, hogy csak az ujab kartyakkal menjen jol, pedig siman menne Gef2vel is"
Jah, akkor biztos azért nagyobb a q3tól a gépigénye, mert Kermek bácsi pízt kapott az Envidíától, meg inteltől, hogy valamit csináljon már, hogy nagyobb legyen a gépigénye a játéknak, és még csak véletlenül nem azért, mert a modellek, textúrák 1000szer részletesebbek, a pályák 10szer nagyobbak és kidolgozottabbak(főleg az outdoor pályák)!
De biztos neked van igazad, főleg úgy, hogy még nem is játszottál a játékkal... No comment.
Jah, akkor biztos azért nagyobb a q3tól a gépigénye, mert Kermek bácsi pízt kapott az Envidíától, meg inteltől, hogy valamit csináljon már, hogy nagyobb legyen a gépigénye a játéknak, és még csak véletlenül nem azért, mert a modellek, textúrák 1000szer részletesebbek, a pályák 10szer nagyobbak és kidolgozottabbak(főleg az outdoor pályák)!
De biztos neked van igazad, főleg úgy, hogy még nem is játszottál a játékkal... No comment.
Igy van ahogy irod,egy szimpla átvágás az egész, a programírók, és föleg a hardware gyártók pedig röhögnek a markukba...
Hány MB RAM od van?
Mert nekem Gef2 Cel466 64MB RAMmal 800x600ban medium részletesség mellet akadás nélkül futott végig.
Hát szerintem meg pont hogy nem nehéz 😞 Soldier of Fortune Challengingen, na az nehéz!
Mert nekem Gef2 Cel466 64MB RAMmal 800x600ban medium részletesség mellet akadás nélkül futott végig.
Hát szerintem meg pont hogy nem nehéz 😞 Soldier of Fortune Challengingen, na az nehéz!
ez mindig igy van, direkt ugy irjak meg, hogy csak az ujab kartyakkal menjen jol, pedig siman menne Gef2vel is. Ezert mondom a PCs piaconnagy az atvagas, csak hogy felevente gatyadat is kiperkald pcre, konzolnal ezt hol kell???? szegyen es gyalazat!!
NEm csoda hogy csokennek a pcs eladasok, mert egyre tobben unnak bele, es szarjak mar le az egeszet. MErt inkább a konzolokat vezsik jatekra.
NEm csoda hogy csokennek a pcs eladasok, mert egyre tobben unnak bele, es szarjak mar le az egeszet. MErt inkább a konzolokat vezsik jatekra.
Na,beszereztem a Castle wolfeinsteint Pc-re, ugyanis egyéb forumokon ugy véltem hogy a Max Payne után ez az egyetlen valamitre valo game Pc-re ami megjelent.
Hát elég durva hogy szinte nem rakok rá minden grafikai beállitást Pc-n (700 Mhz-es PII,Geforce 2 vel), de igy is akadozik mint állat,kicsit nagyobb termekben és 1-2 ellenséggel a látóhatáron 20 Fframe-körülire esik le.
Szégyen,gyalázat hogy a mai legfrissebb graf.kártyákra optimalizálják, ami a mostani legdrágább,azaz a Gf3.
El is ment a kedvem tölle, ismét csalodtam a program készítökben, mint mindig.
Ja,és ráadásul dög nehéz!
Hát elég durva hogy szinte nem rakok rá minden grafikai beállitást Pc-n (700 Mhz-es PII,Geforce 2 vel), de igy is akadozik mint állat,kicsit nagyobb termekben és 1-2 ellenséggel a látóhatáron 20 Fframe-körülire esik le.
Szégyen,gyalázat hogy a mai legfrissebb graf.kártyákra optimalizálják, ami a mostani legdrágább,azaz a Gf3.
El is ment a kedvem tölle, ismét csalodtam a program készítökben, mint mindig.
Ja,és ráadásul dög nehéz!
az xbox annyiban pc hogy abbol all ossze.... egyebkent szerintem se nem pc se nem konzol... egy korcs az egesz
ehh, ne hulyits ki nez meg egy TUCAT balna mercit??? egy ferrarit igen, mert az exkluziv, nem sokat lacc belole, es csopet jobban neznek ki mint egy tegla auto... de egy balna mercit?? akarmikor... mellesleg hasznaltan 10alatt meg lehet szerezni oket.
a legnagyobb autogyar a General Motors, hogy tudd, most hogy a Fiattal kozoskodnek, most a FIAT GM a legnagyobb... merci egymaga nem olyan nagy....
a legnagyobb autogyar a General Motors, hogy tudd, most hogy a Fiattal kozoskodnek, most a FIAT GM a legnagyobb... merci egymaga nem olyan nagy....
ehhe, en nem az f50esrol beszeltem, hanem az 550 maranellorol, amit a vision slrel mertek ossze, es ugy magalazta a mercit, mint a szemet ...
erre a merci mit nyilatkozot?? Sokat kell meg tanulnunk a ferraritol😊))))))))))))hehehe
Egyebkent a V12motorokat a legjobbakat a ferrari csinal, csak hogy kepben legyunk.
Ha neked jobban nez ki egy Balna tank auto, mint egy gyonyoruen megtervezett, es kezzel megcsinalt ferrari, hat akkor neked nagyon jo😊
Egyebkent ne brabus tuningossal gyere, mert nyers motor eroben (itt a gyari loero/liter teljesitmenyre mnve)a ferrari a vilagbajnok...
bocs de 78literes motorral en is csodakat csinalok😊
egynkent lattal mar Koenig tunningos F50est?(most nem 550 maranello) 2 mp alatt megy szazra, bazz csak egy turbot raktak rá(igy lett 800lovas), és már mi lett belole😊
Tv azert nem kell a kosiba, mert ha 300a tepek, nem hiszem hogy azt van kedvem nezni, vagy csak azt nezni a helyett.
A merci bevallasa szerint nem tud jobb autot csinalni mint a ferrarik... de probalkoznak.
A vision slr, és slk pont sportkocsinak lett "szanva". Meg egy ket cl sportkupet ne is emlitsek.
Tenyleg uj autos ujsagba benne van az autosipar 33 legnygaobb tevedese.... olyanok, mint Mercedes Cl osztály😊)))))) és BMW 8😊)) hehehe
Mellesleg ha terepjarot kene vennem a Range rover, Mitsubishi PAjero .... valahogy jobbak 😊
erre a merci mit nyilatkozot?? Sokat kell meg tanulnunk a ferraritol😊))))))))))))hehehe
Egyebkent a V12motorokat a legjobbakat a ferrari csinal, csak hogy kepben legyunk.
Ha neked jobban nez ki egy Balna tank auto, mint egy gyonyoruen megtervezett, es kezzel megcsinalt ferrari, hat akkor neked nagyon jo😊
Egyebkent ne brabus tuningossal gyere, mert nyers motor eroben (itt a gyari loero/liter teljesitmenyre mnve)a ferrari a vilagbajnok...
bocs de 78literes motorral en is csodakat csinalok😊
egynkent lattal mar Koenig tunningos F50est?(most nem 550 maranello) 2 mp alatt megy szazra, bazz csak egy turbot raktak rá(igy lett 800lovas), és már mi lett belole😊
Tv azert nem kell a kosiba, mert ha 300a tepek, nem hiszem hogy azt van kedvem nezni, vagy csak azt nezni a helyett.
A merci bevallasa szerint nem tud jobb autot csinalni mint a ferrarik... de probalkoznak.
A vision slr, és slk pont sportkocsinak lett "szanva". Meg egy ket cl sportkupet ne is emlitsek.
Tenyleg uj autos ujsagba benne van az autosipar 33 legnygaobb tevedese.... olyanok, mint Mercedes Cl osztály😊)))))) és BMW 8😊)) hehehe
Mellesleg ha terepjarot kene vennem a Range rover, Mitsubishi PAjero .... valahogy jobbak 😊
AZ N sohase mondta, hogy nem lesz NET, csak azt hogy meg nem!!!! BAzze csak figyelni kene a hireket, es nem magyar ujsagoknak bedolni, ahol csak ratesznek a N szidasara egy lapattal.
A sony se az elso perctol rendekezik modemmel, meg miegymassal.
Sot a N bevallasa szerint regeteg titkosonline projecten dolgoznak, es a N ujat talal ki az mindig tarolas lesz (plane ha online) mint pokemon (remelem azert valami majerebbel rukkolnak majd elo😊
A sony se az elso perctol rendekezik modemmel, meg miegymassal.
Sot a N bevallasa szerint regeteg titkosonline projecten dolgoznak, es a N ujat talal ki az mindig tarolas lesz (plane ha online) mint pokemon (remelem azert valami majerebbel rukkolnak majd elo😊
mert rohadt erős gép kéne hozzá!
nah ezt a vidijót néttéek meg milyen szép fény árnyék effejtus van és milyen gyönyörû az elsõ jelenetnél a köd effektus!!!!!!
http://www.capcom.co.jp/bio/kodawari/vol10/img/640-480.mpg
nah léptem aludni! csá
http://www.capcom.co.jp/bio/kodawari/vol10/img/640-480.mpg
nah léptem aludni! csá
pyrex felejtsd el azt az összehasonlítást!! azóta a gc full més pl nem 405 mhz-s hanem 485 mhz-s.....
az n azt nyilatkozta hogy amig nem lesz sikeres a konzol adig nem lesz réá net de a modem az már rég kijött a gc re persze nem lehjet megvenni de tudni hogy néz ki stb... csak még nem adják el azokat... gondolom már gyártogatják... hu milyen kiály lesz csabi mikor szétverlek a joana val😊
"tiszteletet parancsol az úton."
Tiszteletet?? men el egy diszkó elé vagy moulin rouge hogy ne csak a diszkó legyen vagy egy szinház, opera elé egy Bmw el..mi történik?, smemi aztáán menj oda egy nagy bálna mercivel és akkor mi történik?? az emberek elöveszik a fényképezõ gépeket mert azt hiszik hogy valamelyik sztár jött meg vagy maga a fönök!!! nézd meg hány lumizin van mercibõl és abmw bõl.. a merci az egyik legnagyobb autogyár a világon!!!
Tiszteletet?? men el egy diszkó elé vagy moulin rouge hogy ne csak a diszkó legyen vagy egy szinház, opera elé egy Bmw el..mi történik?, smemi aztáán menj oda egy nagy bálna mercivel és akkor mi történik?? az emberek elöveszik a fényképezõ gépeket mert azt hiszik hogy valamelyik sztár jött meg vagy maga a fönök!!! nézd meg hány lumizin van mercibõl és abmw bõl.. a merci az egyik legnagyobb autogyár a világon!!!
felejtsd már el a mercit de mig ferráriban csak sport autó van addig a merciben olyan amirvel a hegyre felmászol van amiben ugy érezheted magad mint egy király és van amiben sportosan és van amiben simán elvagy vagy..vagy vagy.... te mond hol használod ki az F50 350 es végsebességét?? vagy mennyi???
az f50 sport au mig egy slr sportszabadidõ autó... amugy meg a merci is tudna csinálni oylan autót ami körbe röhögi az f50 -t!! sõt mondok egy szépet van egy merci terepjáró ml 320 600 loerõs és 3,5 mp alatt van a 100 on!! és terepjáró!!!! brabus tuningos!!! ez máér körbe röhögi a ferrárik jo részét!! de terepáró!!
nana!!!! vigyázzunk a szánkra!!! nem egy súlycsoport a kettö!!! slk és ferrari nem egy súlcsoport... de lehet választani mit akarsz monduk egy 600's mercit vagy ferrárit😊 hát inkább a merci de abban tv töl elkezdve a hûtöig minden lesz😊
😊))))))))))))))))) esküszöm össze kéne járnunk sörözni vagy valami😊 de meg kéne tartani ezt a csapatot!!!
Na varjal, te kicsit le vagy maradva, ha visszaolvasol ugy 25217 hozzaszolassal elorebb, akkor lathatod, hogy egy konzolos kezdte gyalazni a PC-t, meg a topic cime is ezt sugallja, hogy milyen szar az. En csak megprobalom megvedeni, eddig sikerult is.
PyRex
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Jo, gondolom very easy-n jatszott a srac, az tenyleg gagyi, hogy 2 meterre tole nem talaljak el, de a grafika.... pff..
PyRex
PyRex
Na IDE erdemes ellatogatni minden fanatikus GC ill. PS2 rajongonak:
http://gtsgames.tripod.com/june11/id2.html
Egyszeruen szanalmas, hogy a PS2 mennyivel szarabb az XBOX-nal (hozzateszem a GC is lemarad sokmindenben), egyszeruen featurokban labdaba sem rughat. Meg milyen mar az, hogy a pixel fill rate mar 1 texturaval is csak a fele az elmeletinek? Szanalmasan nagy gagyi szar az a PS2, megint jol at lettetek vagva, gratulalok a Sonynak, megint sikerult neki 😊
PyRex
http://gtsgames.tripod.com/june11/id2.html
Egyszeruen szanalmas, hogy a PS2 mennyivel szarabb az XBOX-nal (hozzateszem a GC is lemarad sokmindenben), egyszeruen featurokban labdaba sem rughat. Meg milyen mar az, hogy a pixel fill rate mar 1 texturaval is csak a fele az elmeletinek? Szanalmasan nagy gagyi szar az a PS2, megint jol at lettetek vagva, gratulalok a Sonynak, megint sikerult neki 😊
PyRex