A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
"bocss, de a gamekat direkt ugy irjak hogy ujabb videokartyara cserelj!! meg megallapodas is van a gartok es jatekkeszitok kozott."

Én pl nemrég vettem a Gef1-emet pici pézért és semmi nem szaggat rajta (na jó 1024x768-ba igen) akkor most mi van? Gef2t fogok nemsokára venni de csak akkor ha nem kell 5-nél többet fizetnem rá.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"en inkabb konzolosnak hiszek, a pcs ipar telleg ekkora szemet!!"

Szerintem az igazi szemét a konzolipar a sonyval az élen. Mondjuk én már alapból nem hiszek a sonynak világ életükben hazudtak mint a vizfolyás.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"ez mindig igy van, direkt ugy irjak meg, hogy csak az ujab kartyakkal menjen jol, pedig siman menne Gef2vel is. Ezert mondom a PCs piaconnagy az atvagas, csak hogy felevente gatyadat is kiperkald pcre, konzolnal ezt hol kell???? szegyen es gyalazat!!"

Uhh bakker gamecube ne muld már alul magadat. Komolyan mondom ennyi ész nem szorulhatott beléd...

narumon
"Hát elég durva hogy szinte nem rakok rá minden grafikai beállitást Pc-n (700 Mhz-es PII,Geforce 2 vel), de igy is akadozik mint állat,kicsit nagyobb termekben és 1-2 ellenséggel a látóhatáron 20 Fframe-körülire esik le."

900-as TB, Geforce 256, nem akad meg sehol 800x600-ban.

narumon
"Tiszteletet?? men el egy diszkó elé vagy moulin rouge hogy ne csak a diszkó legyen vagy egy szinház, opera elé egy Bmw el..mi történik?, smemi aztáán menj oda egy nagy bálna mercivel és akkor mi történik??"

Hát nekem mindkét kocsi tetszik de a mercivel az a bajom hogy a suttyo cigányok is azzal nyomulnak. Azért egy nagy bálna BMW sem hiszem hogy kisebb tiszteletű lenne. Arról nem beszélve hogy beszélj a lányokkal. Minden második csajnak a BMW az egyik kedvenc autója...

narumon
"Telleg anrumon te Xbox, Pc parti vagy?? avagy csak pc"

Én konkrétan semmilyen párti sem vagyok vagy mindegyik párta attól függ merre nézzük. Rokonok kértek a srácoknak játékgépet, szemrebbenés nélkül a Ps2t ajánlottam nekik. Én mindösszesen az ellen emeltem fel eddig is a hangom és ezután is hogy a PS2 egy szupergép és véleményem szerint össze se lehet hasonlitani a Pcvel. Magamnak PC párti vagyok mert én belehalnék ha nem rajtam múlna mi van a gépemben. Az amigával is ez volt a bajom. Hadd döntsem el én hogy mennyi pénzem van és mi az amire költeni akarok és mi az amire nem.

Alien!
Ez olyan?????

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

narumon
"Télleg mért nincs olyan Gfx-es játék Pc-re mint a GT3?????"

Itt egy Xboxos rally game:

GAMECUBE
emilt irrj, mond mikell utana nezek... legy jo csáo😊
Na, hagylak Conkerezni!
majd jövök, vagy küldök emilt!
Ja DVD-ket nem tucc szerezni, mármint valami helyet ahol nagy válaszékban vannak, mer kéne 1-2 amit nem látok sehol!
ja télleg!!!
elfelejtettem hogy lejácca azt is!
nem lenne rossz😊)
Báttyám kinn van Kanadába, majd szólok neki küldjön egyett😊)
GAMECUBE
ps2om van, ahhoz van
GAMECUBE
dobjunk ossze mindannyian lovet aznapra, es vegyuk meg a gepet... en eladom ps2omet cakk um pakk, csocso 64et, te is, azt szerintem meglesz ra a zsé😊
GAMECUBE
remelem sokan eljovunk (es lehet is) es majd bunyo lesz a joyert😊
akkor majd legközeleb, jó Conkerezést😊)
+ SW
Amúgy szg-en van DVD-lejáccód, vagy Tv-hez?
Na byez!
GAMECUBE
jah arra, az hat nem tudom, holnap minden kiderul... oksa?
de ertesitelek mindenben nyugi😊
a GC-s bulin én azt értem amit mondtál, lesz dec.-ben, amire hívtál. Az is hétköznap lesz?
GAMECUBE
hat nem... de hardvare ben sem meg soha, nem is ertem miert irjak le mindenutt a GC hardveret, hogy jaj a kis nintendo, ocsem,mindig erosebb hardverjuk volt a konkurrencianal....
nah en leptem mert var az epi1 DVDm, meg a Conker😊
GAMECUBE
a roviditesek
Rouge squadron 2, Dinosaur planet, Luigi mansion
meg eternal darkness is, ha belegondolok...
GAMECUBE
arra, hogy GC-s buli, amikor megveszed a gepet.
joy nem tom pontosan 5-10 ezer kozott lesz, modem hat, gozom sincs. de lehet majd valamivel egybe adjak, mint expansion packot
A vezeték nélküli joyról még gondolkozom, nem tom vegyek-e, majd megvárom mennyire jön be, bár ilyen be nem szokott bukni a N!
ezt melyikre válaszoltad?
Bocs, de a rövidítéseket nem értem!
Dzsojt én is akarok, bár most már csak a húgommal tudok jáccani, őmeg nem nagy ellenfél😊
az mennyi lesz? mint 64-re?
modem ára kb? lehet már tudni?
GAMECUBE
aha, ha majd akarsz cserelni, illetve veni joaron.
GAMECUBE
en egy dzsojt veszek meg hozza, memokartyat egyet, meg gamezokat ezerrel😊 aztan majd kesobb a taviranyitasu joyt veszem meg, aztan a nagyobb memokartyat.... vegul a modemet... azt jol an
joy meg memo ez a lenyeg... es a sok game😊)
en RS2, DP, LM, ezek tuti lesznek a nyitasnal az en kis hajlekomban😊
mármint a GC-s buli miatt?
😄DDDDDDDD
Így konkrét árakat nem tudnák mondani!
A régiekre se nagyon emlékszem!
Akkor megpróbálom elpasszolni 70 körül (karácsonykor hátha elviszik), ha nem akkor megtartom ha segítesz majd eladni/becserélni tavasszal!
Amúgy milyen kiegészítők lesznek még hozzá amit érdemes venni?
GAMECUBE
nagyon helye valamiert😊))
Konzolos

GAMECUBE
gc lehet 250 dollar lesz euban.... igy nez most ki.... de nem biztos meg mindig jobb mint xbox 420dollaros ara..😊
GAMECUBE
oksa... hetkoznap kell majd fennlenned
GAMECUBE
gyori , hmmm... akkor ha majd jon GC(gondolompestre jon elobb) megejtesz majd egy szep kis utat... ha tutira kell majd akkr, kkor felretetetek neked egyet jo?😊
de havonta kb 2X fönn vagyok pesten, a hétvégéken!
GAMECUBE
es mennyiert adtad oket??, amiket hirdettel?, nyugodtan eladhatod, a gamekat, de mondom legyen 67 felett az osszes, ha sikerul, akkor okes, ha nem, akkr inkabb varj, legalabb sporolsz egy kis lovet.
es mennyiert gondltad oket, amiket most akarsz hogy eladod?
GAMECUBE
nah 67ert veszik be cserebe, ezert, ha GC euban is 200dollarert lesz regularisan, mar kapsz egy vadiuj GC-t, de gamezaid, meg memokatyad nem lesz hozza, tehat gyujtsel ezekre... gamezok 15 korul lesznek, memo 6-7korul
ha viszont most akarnad eladni (egyebkent azert ilyen keves, mert sok a regi jatekod es a piaci aruk iencsak csekely sajna)
akkor kb...
50et kaphatsz az egeszert, persze probald meg jobban eladni, de mindenkeppen akkor 67 folott legyen, mert csak ugy erdemes.
Nem, győri vagyok.
Ja, amúgy Adorjánnak hívnak, ezt elfelejtettem mondani!
Persze várok!
Amúgy újságba szoktam hírdetni, eddig úgy vitték el őket!
A GC amúgy még tartja a 199$-os árat?
Mennyi lesz mire ideér?
GAMECUBE
en mar abbahagyom lassan, csak neked irok idemeg azt csá😊
egyebkent ugye pesten laksz jol emlekszem..
GAMECUBE
hat leirom mennyit kapsz erte ha eladod ( olyan bolt alapjan irom le, ami a legjobban csinalja az orszagban, es rendesek is)
varsz egy picit jo???
es utana azt is hogy mennyi ertekbenc cserelik be (ergo mennyi penz kell meg rafizetni..., kevesebbet, mintha eladnad)
ne felj addigra is meg fogjak tartani a mai ertekuket, de ha nem is annyival nem fog csokkenni, amennyivel olcsobban tudod most eladni.
gondolom piacon akarod elcsapni ugye?
hova tűntetek?
De addigra mennyit kaphatnák érte: gép, a gamezok(amit írtam), +1 controller, 2 expansion pak, 1 rumble-,1control pak?
Konzolos
GAMECUBE
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Konzolos
Nagyobb élvezet az a játék amikor a net-görgös egeremmel,ha scrollozom a forumot,és a csocso-kék-piros feliratát probálom eltalálni milyen szinü lesz.(ugyanis ha scrollozok vele,megáll a villódzás,cool)

Probáljátok ki...(jobb élmény,mint a wolfie)
GAMECUBE
ugy ertem, hogy varj tavszig, es jatekostul, joystickostul, mindnestul becsereled GCre... ajanlom gyujtsel melle sokat😊
Konzolos
PII-700,256 RAM,Geforce 2 MX200,ez a konfig.
800x600 medium detail.on.

(Mondjuk lehet hogy az a gond hogy a stabil 60 frame-hez szokott szem észreveszi amit egy Pc-s szem "elmegy"-nek mondd a játék futásának folyamatosságára...)
Na, hovatűntetek?