A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
"hahhaah, a monitor nekem meg nem adott olyan szep sima mozgasu kepet, mint a TV- góhavernak is van 17"es monitorja, es megis ha teheti rakoti a tvre, mert ott szebb jobb (sony tv persze😊)))"

Hát akkor eléggé vakegér mert nincs az a tv amin jobb a kép.

"tv-n nem is szamit a felbontas... bazze egy n64 320-2valahanyas felbontast tudott, es hol lattad rajta ?? sehol, pc-n megneznem hoyg nezne az ki😄DD"

Kurva szarul nézne ki, de pont azért nem látszik a tvn mert eltünteti a hibákat, mivel sem akkora szinmélységet sem olyan éles képet nem tud megjeleniteni. Ugyanaz a helyzet mint videofilmnél, számítógépen szörny? tvn meg tök jól néz ki.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

CSOCSO
versio: www.extra.hu/nintendonation/power.html
Blasta
Biztos csak valami félvak szerencsétlen gondolhat olyat, hogy a TV-n nem látszik a 320x2valahányas vagy a 640x480-as felbontás! Az arányokon van a lényeg okoska! Egy monitorhoz közel ülsz, a TV-hez távol (persze ha szereted a 60 Hz-et a szemedbe nyomatni, akkor nézd 30cm-ről, legalább teljesen megvakulsz) biztos ezért hiszed azt, hogy nem látszik a felbontás! Az nem egy olyan dolog, hogy csak az látja aki akarja! Ez létezik, és ha alacsony, akkor semmilyen csodakonzol nem fogja "nem-láthatóvá" tenni! Ekkora hülyeséget is csak egy konzolos (továbbmegyek: egy nintendós) mondhat! Legalább azért vernéd a melled, amivel egy konzol (esetleg a tied) rendelkezik, egy PC meg nem! DE Neeeem! Te csak ontod magadból a marhaságokat, és már azt is bemagyarázod, ami teljesen abszurd, mintha mindenki csak rád lenne kiváncsi!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

GAMECUBE
csak az eleve kivalo tesztelt minoseg, tokeletesen klappolo alkatreszekkel.... bocs
GAMECUBE
nah nem erdemes mar rad szot fecserelni😄DDD bocs, de tvn jobban neznek ki gamek, a pc az, ami a receket villogtatja, ha nem nagyon magas felbontasba jaccol!
mutass nekem recet GC-n kerlek... jo??, es hiddd el nem ezer akárhányas a felbontasa.
GAMECUBE
nezd meg a cameot, a DMC-t, bazze csoppet jobb a viz bennuk, mint hinnem...
GAMECUBE
onzolon nincsenek recek, ahol megvan jol irva a game... csak nez jobban korul ocsi
GAMECUBE
ez igaz, tv mas kepet ad, a maiak sokkal szebbet of course😊
tehat nekem lehert 2000*1000es felbontas, nem hat meg. mert GC is tudja ugyanazt a latvanyt produkalni tv-n, sot HDTVt is tamogat)
GAMECUBE
de hulye vagy, szerinted minden konzolos aki ide ir, nem jacott pc-s gameval??? vagy nem nezte meg es probalta ki?? elvegre pvrol neteznek ok is.... mig te nem lattal konzolos gamet.... es hogyan ertessuk meg veled, hogy a felbontas mashogy mukszik tv-n es a konzloknal, pl erre a N64 luke
mellesleg a nagy pc-seknek sohasesincs gondjuk a gepukkel, megyek fel haverhoz, es mit latok??,(elotte reklamozta a stabill 2000et, soha semmi baj, milyen kiraly a pc szlogenekel allt elo.
😊)elvegre o si konzolellenes pc-s)
nah belovom agepet, egyszeru winamp zen berak, kozbe netezgetes...
nah mondom zen off, go q3, ugy fagyott le a rendszer mint a szemet...(elotte sohae..)mas haveral meg akarunk nezni videot, (amint raklikkelek fagy az egesz(elotte persze sohase...😊))))
szal elottem meg nem volt pc ami ne egett volna szenne .. az mtaban levo igencsak jol belott gepeket is vegigneztem mar magukkal elszenvedni (mert en nem csinalok semmit, de ok magukban fagynak hibaznak😊))))))))))))))
ezert szar a pc!!!! es ne mond hogy mtanalnem ertenek hozza, mert kapsz kettot!
GAMECUBE
azt en is megneznem, hiaba ertesz agepedhez, ha alapjaiban szar hozza az op, meg minden!ugrani fog a fps az tuti.
GAMECUBE
versio nem ugy erti, hogy nem latott riccenes mentes pc gamet, hogy beszaggat... bazze
ha megy egy q3 90fps el, nincs az az isten. hogy egyszer valahol hirtelen leesesen 60 netan 30fpsre(nem szaggat, de leeseik bazze) es q3ban, unrealban is hogy irja ki az fps-t?? hogy megallas nelkul valtozik... nah az a nem stabil FPS, mig GT3, stabil 60fps,!!! nem 59, 61...
igy erti versio..
egyebkent versio programozasi szovegeire annyit reagalnek, hogy en mar csak azert is hiszek neki, mert nincs akkora hulye a foldon, aki ezer eve kitart egy hazugsag mellett... es meg jo dolgokat is mond... szoval vagy nagyon beteg a versio vagy igaza van... en utobbira szavaznek.
ha mas nyelvbe programoz, texturak nelkul, akkor hajra, en nem ertek hozza, de azt tudom, hogy semmi se lehetetlen.
ennyi. leht szidni engem is, de nem tudtuk meg versionnak az ellenkezojet bebizonyitani, csak anyazni😊
egyebkent akkor se hiszem hogy erosebb a ps2 mint a GC, ki tudja az mit tud assemblyben, vagy miben😊))))
GAMECUBE
hahhaah, a monitor nekem meg nem adott olyan szep sima mozgasu kepet, mint a TV- góhavernak is van 17"es monitorja, es megis ha teheti rakoti a tvre, mert ott szebb jobb (sony tv persze😊)))
pedig full hardcore pc-s a srac..
tv-n nem is szamit a felbontas... bazze egy n64 320-2valahanyas felbontast tudott, es hol lattad rajta ?? sehol, pc-n megneznem hoyg nezne az ki😄DD
GAMECUBE
hat xenosagat mar nem square csinalja😞
egyebkent miert chippelve vezsed a gamet??? en is varom mar de meg varom az europait, szep dobozzal mindennel😊) es csak 1000resembe fog kerulni.... ha szeretened a squaret megtennel annyit, hogy az o gamejukat nem iratod.
Laalee
netezni miert nem vettel mac et ott nics szedettvetett dzsunka driver... meg hardver es meg a pc elött sem kene ulnod

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

GAMECUBE
ez leragott csont, amikor megvettem a GTA3mamat, elso nap feltunt, hogy ez bizony szaggat... es irtam is ide, hogy na?? na?? ennyit a ps2orol... azota jott egy Dmc, es meg van bocsajtva minden😊))))
GAMECUBE
elhinnem. de a GC is fog fejlodni, meg az xbox... hamegnezzuk a ps2es indulo gamekat, es a xbox GC-s indulo gamekat, hat oriasi a kulonbseg... es azt megnezzuk hogy ps2 mennyit fejlodott azota.. mit varhatunk a GC, xbox parostol???? erre varj cernat versio.... habar ,most nyomom DMC-vel ps2on, es telleg baromi sok poligont kezel, de az se tobb 6nal, rohadt szep a game, ez az elso jatek, ahol kezdtem erezni, hogy ps2om van otthon... de hat bazze europaban mar 1 eve elerheto, es csak most kezdem el erezni, ez azert gaz.
GAMECUBE
ehh ami 100ezer polibol all az a csillaghajo....
melesleg hasonloan neznek ki a tobbi hajok is RS2ben..😊
narumon
"áruld el hogyan kell xp alatt
ugy nyomtatni hogy nem szabványos méretet
akarok használni
hanem mint win98-ban én állitom be a méretet
pl 80cm*40cm"

Ott sem a windowsban kell beállítani hanem magában a wordben. Xp alatt ugyanugy működik ugyanott tudod megadni.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"hogy a faszba irsz cd-t xp alatt?
áruld el"

Szerintem ugy ahogy én a munkahelyemen. Betölt nero, behuz irnivaló, berak cd, megynom record gomb, kivesz cd, becsuk ablak, élvez irott cd 😊

Evil
megjelent az aoe2 ps2 re.Ha lattatok meg ocsmany kepeket!Pc n valahogy 100* jobban nezett ki ,itt meg hotra elgagyiztak az egeszet.Maradjon a konzol azon a helyen ahol meg be tud kabitani embereket ,de a strategakat nem kene ennyire elkurni!!!

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Alien!
Ja,jó ez, az azt veszel bele amit akarsz,de csak akkor ha tényleg evvel foglalkozol,de még akkor sem biztos....

Én speciel mióta lecseréltem az Octek tipusú alaplapomat ASUS-ra,egyfolytában szívok mint az állat,holt szar lett a gép...A Windows2000-et felinstalláltam és nem tudni miért de a Realmagic,és SB live programokat nem akarja felrakni,az installshield elmegy 99%-ig aztán kidobja magát....Megkérdeztem egy haveromat,akinek üzlete van,és azt mondta,hogy 2 ASUS alaplapos gépet rakott össze,és mindegyiken ugyanezt csinálja a Win2000..."Valami inkompatibilitási dolog lehet"....
Tehát itt van elöttem a gépem ami már fél millámban van(ráadásul márkás cuccokból),és azért szopok mert ilyenek előfordulhatnak,ezen a szedett-vetett kotvány szaron...NEVETSÉGES!!!
Ez semmi másért nincs,csak azért mert boldog-boldogtalan gyárt hozzá perifériát,drivert,meg minden szart....És az operációs rendszer meg még nagyon távol áll a tökéletestől....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

The Hedgehog
Na 1. a srác akinek válaszolgatsz tényleg naghy barom lehet! Az XP FASZA! Sokkal gyorsabb, mint a 98 és az ME!!! :-)))

Na 2.! A SWINE jó, de nem koloszálisan jó!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

narumon
"ugyse hinnétek el , azt mondanátok hogy renderelt"

Ird ki nekem cdre lefuttatom haverom ps2jén és egyből kiderül hogy mit mutat.

narumon
"A swine ugy gagyi ahogy van,az élvezhetetlen video bejátszásaival ahogy meg-megakad!"

SWINE szerintem iszonyat jó kis gamé. A sötét beszólásokkal, és a jó kis graphicsal. Szerintem nagyon jó és a ahngulata is. Nálam meg nem szaggat be sehol se a video sem más.

narumon
"kiváncsi leszek mennyit fogsz te szitkozodni
xp-re valo áttéréskor"

És miért kellene neki áttérni? Én is jól megvagyok a Win98-al.

The Hedgehog
Én most PC-n netezek. Ha hazamegyek, nyomok egy GT3-at PS2-n és utána leülök a PC elé és megcsinálom rajta az oldalam frissítését, majd töltögetek le egy két dolgot a PS2-es ISS-hez a netről. Hát nem idilli?

narumon
"Közel 60 ezer driver,ez enyhén szolva nevetséges&szánalmas 😊))"

Az a 60e driver az olyan eszközökhöz van amilyeneket konzolon csak álmodhatsz és ha használni is akarod őket akkor továbbra is a szar Pcd elé kell ülni.

narumon
"kisfiam én egy 21"-os sony moncsin nézem a ps2-t"

Szar lehet azt a szar szögletes textúra mentes képet egy jó moncsin nézni...

The Hedgehog
Én is azt veszek bele amit akarok! Csak nem tudom belerakni!

narumon
"Ennyi féle dzsunka alkatrész,és az azokhoz tartozó Driver van,a Pc-hez gratulálok nektek!"

De én legalább azt veszek bele amit akarok, te meg azt kapsz amit odadobnak eléd. Esélyed sincs jobb minőségre.

PyRex
Hogy lehet stabil 60, amikor PAL rendszeru TV-n nezed? Megint eg jo hazugsag. Amugy PC-n egy kocka forgatasa ugy 5-6000 fps lenne kb. attol mert lama vagy es nem tudod megirni rendesen, attol meg nem a PC a fos.

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

XHumano
Azt meg nem is tudom, írtam-e már, hogy én pécét programozok Asszemmiben, két hét alatt simán megírtam egy 3Denginét, kirak vagy 600milla poligont, 120 fps mellett!!!!!!!! és még a GeForcetot nem is használtam!!!!!!!!!, azzal hihetetlen*3 milla polimicsodát fogok tudni kirakni... bazz!!!!!!!! !!!!!!!!!! ??? !!!!!!!
XHumano
Köszi Konzolos, be is rakok belőlük párat a 'Csodás képek PS2...' sorozatba 😊.
Konzolos
Na ezt se én irtam...Gub-os forum suxxx

Amugy meg TV-röl vannak lefényképezve,de itt láthattok jobb képeket rola:

KLIKK
versio
remélem olyan lesz mint a pirates
azt nagyon birtam még c64-en

Konzolos
Emmeg biztos a Motion Blur-től ilyen qrva homályos...

Akkor inkább maradok a tűéles PC-monitornál...
versio
igen

Konzolos
Újabb gyönyszem!

Pirates,full 3D-ben Ps2-re!

KLIKK IDE
versio
áruld el hogyan kell xp alatt
ugy nyomtatni hogy nem szabványos méretet
akarok használni
hanem mint win98-ban én állitom be a méretet
pl 80cm*40cm

Konzolos
Mert a Stabil 60 frame& Movie-effektek,Pl:Motion Blur után egy Pc már csak egy 0
versio
kösz

Konzolos
Hogy beszélsz Brumika,amugyis kisgyerekeknek már rég az ágyban kéne lenni,a havarod-a TV maci is már durmol.
versio
hidd el mi is láttunk 1024*768 as játékot pc-n
éles meg minden a kép de valahogy mégis olyan fos

versio
hogy a faszba irsz cd-t xp alatt?
áruld el

versio
hány gigaherces procid van ??

mert nekem néha rendereli az ablakokat

Konzolos
Én multkor kalapáccsal próbálkoztam...
versio
ugyse hinnétek el , azt mondanátok hogy renderelt

Konzolos
piszmogi stratégiát TV-n,hmmm...érdekes átvány&álvezet lehet...

A swine ugy gagyi ahogy van,az élvezhetetlen video bejátszásaival ahogy meg-megakad!
versio
kiváncsi leszek mennyit fogsz te szitkozodni
xp-re valo áttéréskor

Konzolos
"riccenésmentesen"..,nézd már meg nem szakadt le valahol a plafon fölötted.. ? 😊