A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Hülye ovis banda??? Te vagy a legszánalmasabb kis pisis 12 éves félvak gumicigány, aki ha már kifogyott az ön és mások ámitásábol, csak LOL-ozni tud! Tarakoggyá haza a bus gecibe, és irogass a "ovisoknak supermário" topikba és rakosgassad oda az idiota TV fotoidat, hogy égne ki a 60 Hz-töl a szemed, te kis gyermeteg apuci pöcsszopo kedvence! Este lefekvés elött, miután anyuci felolvasta a "SuperMário és a piros almabomba" uj fejezetét, nyujjál befele a pizsidbe, és recskázzál magadba az ágyikodban, "gémkjub szeretlek"-et suttogva!
-Asszem világos, hogy ez volt a hattyudalom a konzolos topikokban-

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

PyRex
Ha mar erre az ingyenreklamra csinaltal egy topicot, akkor ne ide irogasd mar ezeket jo? Koszi.

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
"ha kell videot kuldok rola, hogy amd-k sorban (zsinorbaN egnek szenne.😊))) ott rohogtem, hogy nah pc😊)))"

Nezd meg akkor a hivatalosan kiadott (es nem vagott, stb.) AMD videokat errol a temarol. Ott latszik, hogy kurvara semmi baja nem lesz a prociknak. Az, hogy Tom egy mocskos kis fereg, aki jo penzert barmit bemocskol, az meg a masik fele. Az meg, hogy 1-2 baromallat ezt be is veszi, az a 3. 😊

PyRex

Ritka egyszerű vagy öreg, de ez már az eddigiekből is látszott. Játsz csak a konzoloddal, az való neked, legalább ott nem kell gondolkodni. Ennél prímitivebb pedig már ugyse nagyon lehetsz.

narumon
"ha kell videot kuldok rola, hogy amd-k sorban (zsinorbaN egnek szenne.😊))) ott rohogtem, hogy nah pc😊)))"

Csak nem a tomshardware félére gondolsz? Ja szándékosan én is leégetek neked bármit még a ps2t is.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

PyRex
MUHHAHHAAAAAA!

Na ki mondott hulyeseget gamecube? Mondtam, hogy tobb X-et adnak el 😊 De te megint okosabb voltal, no comment. 😊

PyRex

versio
A Credit Suisse elemzoinek sajtokozlemenye szerint, Nov 24-ig:

gamecube eladasok: 469'000 db
gamecube jatek eladsok: 810'000 db

Xbox eladasok: 556'000 db
Xbox jatek eladasok: 1.32 millio db

Vagy csak azt csinalta amit a konzolosok ilyen helyzetbe szoktak: elment aludni...

Ezt mondhatod neki, leszarja, akkor is ezt csinalja... Lama version...

Ez kurvajo! LOL! Bazzeg, ez nagyon teccik!
"KOCSOG AMD es szar PC KOCSOG AMD es szar PCvKOCSOG AMD es szar PCKOCSOG AMD es szar PCvKOCSOG AMD es szar PCKOCSOG AMD es szar PCKOCSOG AMD es szar PCKOCSOG AMD es szar PCKOCSOG AMD es szar PCKOCSOG AMD es szar PCKOCSOG AMD es szar PCKOCSOG AMD es szar PCKOCSOG AMD es szar PCKOCSOG AMD es szar PCKOCSOG AMD es szar PCKOCSOG AMD es szar PCKOCSOG AMD es szar PCKOCSOG AMD es szar PC" mondja, majd utana: "neh hulye ovis banda"! BAZZEG, FETRENGEK A ROHOGESTOL! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!

GAMECUBE
neh hulye ovis banda
GAMECUBE
gyere fel bazze es nezd meg ocsém, ne szarozzal mar, bazze 5-600fokra felmelegedtek, es agyo volt nekik, mig a p3mak tartottak magukat.... ne legyel mar szanalmas kis fereg!!!4 ne csak ugass, gyere es nezd meg bazzeg
KOCSOG AMD es szar PC KOCSOG AMD es szar PCvKOCSOG AMD es szar PCKOCSOG AMD es szar PCvKOCSOG AMD es szar PCKOCSOG AMD es szar PCKOCSOG AMD es szar PCKOCSOG AMD es szar PCKOCSOG AMD es szar PCKOCSOG AMD es szar PCKOCSOG AMD es szar PCKOCSOG AMD es szar PCKOCSOG AMD es szar PCKOCSOG AMD es szar PCKOCSOG AMD es szar PCKOCSOG AMD es szar PCKOCSOG AMD es szar PCKOCSOG AMD es szar PC
CHEAPBOY
vannak ujabb eksonok😊ha kettot valasztasz az alabbbi listabol :TTTtimesplitters, Army menek, SSx, Fifa 2001,Kuri kuri mix, F1 2001, F1 racing, x squad, Oni,Theme park, Moto GP, wild wild racing, Dynasty Warriors2, star wars starfighter... es meg sorolhatnam
+1 et ezek kozul:Batman vengeance, GT3, Extermination, Airblade, Thunderhawk, Bouncer, MDK2, quake3, UnrealTOnimusha warlords, Shadow of memories,akkor azt 25 ezerert el lehet vinni
tehat 3 jatek ami mashol 46ert megy.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Akkor hasonloan szeretjuk egymast, jo tudni... Mondjuk en nem mondogatom, mint egy papagaj, hogy "a konzoloknak lealdozott, a konzoloknak lealdozott, a konzoloknak lealdozott, a konzoloknak lealdozott, a konzoloknak lealdozott, a konzoloknak lealdozott, a konzoloknak lealdozott, a konzoloknak lealdozott", hanem kicsit nyiltabban leszarozom oket, es kirohogom a konzolosokat... Ha megutalnak? Annyi baj legyen, legalabb nem szarjak tele az SG-t szar konzolok megszarabb topicjaival... Na jo, vegszokent ezt uzenem a konzolosoknak:

Prayne de crabug ahm rinedere be-yogt iglo kes gron!

narumon
"az amd meg csak a szénnéégésben jo
semmi másban"

Ismét egy sokat tapasztalt ember. Én még nem láttam leégett AMDt pedig elég sokat adunk el belőle, és teljesitményben is eléggé ottvan. Dehát ha neked az semmi más hogy a PIVet ütögeti az "otvar" technikájával akkor hajra...

"amd suxxx"

AMD RULEZ 😛

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"Na nemtom ... most vettem 1,6os p4-et de nagyot csalodtam ... lehet a software-k hibaja de nem teljesit annyit mint amennyit el lehetne tole varni ... kb egy 1000-es thunderbird-el er fel ... intel parti vagyok de eddigi legnagyobb csalodas volt a p4 toluk ... remelem lesz jobb vagy jonnek ki olyan progik is amik kihasznaljak "
ennyit a hatalmas fejlödésröl vazze"

Hát ha valaki olyan hülye hogy PIV-et vesz az meg is érdemli. Szerencsére nekem AMD ketyeg a gépemben. Szegény srácnak csak 1-2 újságot vagy tesztet kellett volna elolvasnia. Világosan leirják hogy pl Az athlon XP 1500+ (ami 1.3G) legtöbbször a 2G PIV-et is rendesen megüti.

Te meg csak hulyesegmondasban vagy jo... (amit persze el is hiszel...

version lamer

versio
az amd meg csak a szénnéégésben jo
semmi másban

amd suxxx

versio
"Na nemtom ... most vettem 1,6os p4-et de nagyot csalodtam ... lehet a software-k hibaja de nem teljesit annyit mint amennyit el lehetne tole varni ... kb egy 1000-es thunderbird-el er fel ... intel parti vagyok de eddigi legnagyobb csalodas volt a p4 toluk ... remelem lesz jobb vagy jonnek ki olyan progik is amik kihasznaljak "

ennyit a hatalmas fejlödésröl vazze

Osztom...(a véleményemet,a konzolosok kedvéért!)

Most komolyan mondjatok el nekem, konzolosok, ti abban lelitek oromotoket, hogy a hamis almaitokat hangoztatjatok, es el is hiszitek oket? Eskoszum, ennyi szerencsetlen, szanalmas, fanatikus idiotat egy rakason meg nem lattam...

narumon
"a pc adig off, amig nem lesztek hajlandok 100ezreket kolteni az ujabb gepcsodakra, meg akkor lesz ujra on, ha vartok meg egy jo ideig, es a gef5 16000(ez mondjuk asus nev😊 ultra deluxe, bonus packot 1100mhz-s rambus ramosat nem vesztek..... "

Ja most jut eszembe hogy eladtam az ASUS V6800-as (geforce1) deluxe kártyámat és 5 azaz ötezer Forintot kellett ráfizetnem az ASUS V7700Ti Deluxe kártyára. Nehogy azt mondjátok hogy most százezreket költöttem a gépemre mert van egy Titaniumom... 😛

narumon
"Gyökér, gyenge, noname Pc!
Egy szégyen az egész."

Nem kell nonamet venni oszt kész.

narumon
"ehhe, csak hogy tudd a 3dfx (amivel elindult a 3d-s forradalom) a N64 utan jott ki, es N64 mar tudta mindazt amit a 3dfx,"

Nagyon pontosan fogalmaztál; a 3dfxel indult a 3d forradalom mivel az volt az első olcsó 3D gyorsitókártya, de nem a legelső. Évekkel megelőzték különböző 3D kártyák csak azok drágák voltak.

narumon
"azert eleg elesd kepet, ttud... akor te meg nem lattal igazi tv-t"

Ahhan egyre jobbakat beszélsz. A Dvd is tűéles a tévén, de azért a monitort meg sem közeliti. Márcsak szinhűségben sem.

narumon
"de van, egyket hozzad hasonlo szkeptikus pc-snek megmutattam, mire gondolok, (eleinte ugyanigy lattak, es hulyeztek) es csipantottak egy nagyot...es elismertek, ja neked van igazad... gyere te is el felenk, azt majd te is meglatod... hehe"

Ezt most komolyan nem tudom hogy mire irtad. Egyébként ha arra gondoltál akkor ezerötszáznegyvennyolcadszorra is leirom hogy van a közelemben Ps2 és játszottam is vele. És ellentétben veled én nem vagyok hasraesve tőle. Sőt a tulaja is aztmondja hogy az én gépem bármikor jobb nála.

dolgot , bocs faradt vagyok

Szanalmas vagy! Muhahahaha!

versio
"Pár hete felfedezte a GameSpy, hogy miként lehet az XBOX-os játékokkal nyomulni a neten. Ezt persze nem hagyhatta szó nélkül a szoftver óriás, s az alábbiakat reflektálta:

"Úgy gondoljuk, hogy a GameSpy érdekes felfedezést tett a holdkór gémerek érdekében. Az ajánlott szettben minden egyes játékos közelében kell, hogy legyen egy PC. Úgytűnik, hogy 2 játékos és csakis 2 játékos esetén nagyon jól működik a rendszer. Az XBOX online szolgáltatása és az XBOX-ban rejlő erő azonban leírhatatlan élményt nyújt, amire megéri várni, s még PC sem kell hozzá."

"erö ,leirhatatlan élmény " nagy szavak

muhahahahaha 😊)))))))

Megvennem oket ,de hat
1.a fele(60%-a) meg se jelenik europaban(mint a felejthetetlen xenogears is)
2.gepet boviteni,ps2-ot venni ,chipezni es meg eredeti jatekot is venni, ami ugy 20e/db(pl.ff9) mar meghaladja az anyagi kereteimet.(raadasul mar gamecube-ra is elkezdtem gyujtogetni)

Blasta
"Pc off jóideig"
Az Itaniumig mi? Majd akkor bizonyithat a PC mi? Ezt akartad mondani?

Blasta
Ok! Ezt a részt felejtsétek, ha már ki lett tárgyalva! A PC-s szemellenzős pedig létezik, ismerem a fajt, sajnos elég közelről :-)))

CSOCSO
még réggebben miondtamhogy mikor én a turok 1 el gameztanm addig ti a q1 el... azért vettem n64 et
Blasta
Miért ismerném be? Egy szót sem irtam a frame rate-ről, sem azt hogy stabil, sem azt, hogy instabil! Teljesen elkerültem a témát! Ha kiváncsi vagy a véleményemre, akkor a stabil frame rate-nek mint fogalom nincs létjogosultsága sem PC-s, sem konzolos vonalon!
De semmi baj! Biztos összekevertél valakivel, miközben az 53. topikba a mai 4593. beirásodat szenvedted össze!

GAMECUBE
nah ezt az uttorot tori meg a N a 64el😊))) kivetel erositi a szabalyt
GAMECUBE
T&L, anti alias, mind van a GCben, es nem ujdonsaggkent hirdetve....
GAMECUBE
ehhe, csak hogy tudd a 3dfx (amivel elindult a 3d-s forradalom) a N64 utan jott ki, es N64 mar tudta mindazt amit a 3dfx, tehat nem tom ki masol kirol... rengeteg grafikai effektet vonultatott fel a 64, amit a 3d gyartok le is masoltak (nem csoda a N elonye. hiszen SGi-s sracokkal csinaltak, es meg most is vannak a ceghez csatlakozott sgi-s mernokok Nintendonal)
a GC jopar ujdonsagot tud....
majd irom, ha megtalaltam
GAMECUBE
nah majd meglatjuk... a p2 tobb mint egy eve van kinn, es gt3hoz hasonlo pc-s game nem jott meg, pdeig milyen regi mar a ps2😊))) jah es soul reaver 2 is fullon nez ki, minap lattam....
ez lesz a GCnel is, egy ev mulva se fog beleszolni a pc.... pc off joideig
GAMECUBE
azert eleg elesd kepet, ttud... akor te meg nem lattal igazi tv-t
GAMECUBE
de van, egyket hozzad hasonlo szkeptikus pc-snek megmutattam, mire gondolok, (eleinte ugyanigy lattak, es hulyeztek) es csipantottak egy nagyot...es elismertek, ja neked van igazad... gyere te is el felenk, azt majd te is meglatod... hehe
GAMECUBE
nah az evezred legtahobb beszolasa is megszuletet😊)) bocs, de eleg kritikusan nezem a dolgokat, es megszoktam kozelrol vizsgalni a jatekok kinezetet... jah tovább megyek, egy pc-s az aki, nem hajlando eszrevenni a framerate eseset.
Egyebkent na ne mondd hogy az aranyokon mulik:!!! kepzeld tudom.... ezert nem nez ki 320as felbontas tv-n mint monitoron.... jah monitoron akkor nez ki jol, ah icipici ablakocskabol jaccol.. szal tudom hogy aranyokon all vagy bukik.
Csak hogy bizonyitsam, hogy az latja aki akarja, (en mindig kritikus vagyok mindennel szemben) N64en se tetszett, hogy pl Pilotwingsben iszonyu ronda volt a talaj, ha kozel voltal hozzá ... vagy turokban a fal... szornyu volt.
ps2on is en hireszteltem itt, hogy bazze nem latjatok szaggat mint atom a GTA3, rre a telleg vak bagazs (aki jacott vele) nekem nem szaggat, a gepeddel van abaj... erre mi derul ki... rohadtul szaggat, meg internetes tesztujsagok is irjak... sot, tobb gepen kiprobaltam mas gepeken es szaggat... na ennyit arrol, hogy ki figyeli meg jol a dolgokat.. (mig te tutira nem ismered be, hogy pc-n nincs olyan hogy stabil framerate!!!
Blasta
Épp ez a lényeg! Hogy SOFTVERESEN MEGOLDOTTÁK! Tehát egy PC-s hardware-es ujitást modelleznek soft-osan! Én egy szóval sem mondtam, hogy erre nincs lehetőség, csak azt mondtam, hogy a PC az úttörő! Mellesleg mielőtt félreértés esnék, újra leirom: Én örülnék egy konzolnak ha ingyen hozzámvágnák, csak nem birom ezt a "szemellenzős" konzolos hozzáállást! Akinek nem inge, ne vegye magára! És márcsak ezért is nevetséges maga a topik cime is!!!!

D3t0nat0r
Ja, lerágott csont, viszont akkor konzolos nem tudom mi a f@szért ugatott itt, hogy Xbox bukás, mert beszaggatott rajta a HALO(3 mpre coopban mint írtam, nagyon komoly!), a GTA3 meg az űberisten PS2-őn minden rendőr-üldözésnél szaggat(megnéztem a gamespoton videókat a játékról, 3-4 rendőrkocsinál már erősen beszaggat a játék!), de persze észre se vették amit a #25489 ban leírtam.
Ilyenkor mindig akad valami másról beszélni...
De őszintén szólva Konzolosnak ez, meg a Wolfos kijelentései(szaggat, amikor nekem gyengébb configon nem, meg nagyon nehéz stb..)óta nem hiszek el inkább semmit, dumájon csak magának, a kutyát se érdekli... Annyira szemellenzős, hogy már fáj.

Blasta
És az is tény, hogy a konzolok mindig csak a PC-knél bevezetett speckokat fogják másolni! Nekem már fel sem fog tünni az anti-aliasing, vagy a T&L, amikor a GC vagy a PS3 new feature-ként fogja hirdetni! (Nyilván az XBox ebben is kivétel)

Blasta
Nem beszélve arról, hogy egy év mulva az én PC-m grafikailag körbe fogja röhögni akármelyik konzolt! Ez tény!!!!!

narumon
"csak az eleve kivalo tesztelt minoseg, tokeletesen klappolo alkatreszekkel.... bocs"

Ez igaz bármelyik konzolra, sőt van ilyen Pc is. Azt azonban továbbra is fentartom hogy esélyed sincs váltani és mást belerakni. Az az ominozus 60e driver nekem lehetővé teszi hogy olyan hardvereket tegyek a gépembe ami konzolon elképzelhetetlen.

narumon
"onzolon nincsenek recek, ahol megvan jol irva a game... csak nez jobban korul ocsi"

AMint átrakod monitorra egyből feltünnek mert az nem mossa el. Mellesleg sok játéknál a tvn is vannak recék.

narumon
"ez igaz, tv mas kepet ad, a maiak sokkal szebbet of course😊
tehat nekem lehert 2000*1000es felbontas, nem hat meg. mert GC is tudja ugyanazt a latvanyt produkalni tv-n, sot HDTVt is tamogat)"

Ehhez az állításhoz azért eléggé vaknak kell lenni. Máskülönben meg nem próbálnának a monitorok irányába húzni a tvk se. (lásd HDTV, plazma stb...)

narumon
"egyebkent versio programozasi szovegeire annyit reagalnek, hogy en mar csak azert is hiszek neki, mert nincs akkora hulye a foldon, aki ezer eve kitart egy hazugsag mellett... es meg jo dolgokat is mond... szoval vagy nagyon beteg a versio vagy igaza van... en utobbira szavaznek."

Én meg az előzőre. Majd ha csinál nekem full ps2 gamét. (ez neki max egy hét) akkor majd elgondolkodok a váltáson addig azonban nekem ő az első kategória.

"ha mas nyelvbe programoz, texturak nelkul, akkor hajra, en nem ertek hozza, de azt tudom, hogy semmi se lehetetlen."

Ezzel egyetértek.

"ennyi. leht szidni engem is, de nem tudtuk meg versionnak az ellenkezojet bebizonyitani, csak anyazni😊"

Ezt meg lehet forditani, mert version sem tudta még a pcről bizonyitani hogy milyen szar csak anyázni. Meg ha itt tartunk a Ps2ről sem birta igazolni az állításait csak leirni.

narumon
"irja ki az fps-t?? hogy megallas nelkul valtozik... nah az a nem stabil FPS, mig GT3, stabil 60fps,!!! nem 59, 61...
igy erti versio.."

És ki a francot érdekli hogy változik? Ha mint mondta 70-ről leesik 69-re az még mindig jobb mint a stabil 60.