A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

versio
kisfiam én egy 21"-os sony moncsin nézem a ps2-t
ezen is programozom !

versio
riccenésmentes? az mi ????

a 10 év alatt miota van pc-m nem láttam olyan
játékot ami röccenésmentes lett volna

versio
14" hehehehe ????
full nagy moncsi 😊)))

Konzolos
Megrázó élmény... 😊

Tényleg tudtok még ilyen cool vicces,vagy érdekes weboldalakat..?
versio
http://silver.rulez.org/org.html

nézzétek meg 😊) !!!!!!!!!!!!

Konzolos
Közel 60 ezer driver,ez enyhén szolva nevetséges&szánalmas 😊))

Tudod mit? Én inkább driver&patch nélkül nyomok full nagy TV-n felhötlenül akadás,riccenésmentesen a látványos,jol kezelhetö game-eket!
Konzolos
Téged egy nagyon picikét sem kérdeztelek
versio
én inkább megvárom az angolt
japánul egy szot se értek

Konzolos
Ennyi féle dzsunka alkatrész,és az azokhoz tartozó Driver van,a Pc-hez gratulálok nektek!

KLIKK IDE a BORZALOMHOZ
oke en mindent elhiszek(programozasbol valahol a turbo pascal alapjainal maradtam le , en meg egy vonalat se tudnek mozgatni 1 frame/sec-el)

versio
nem én vagyok a béna a kockámmal😊
de ha a windowsra rájön a számolhatnék
akkor elvesztek egy framet
ezt nem lehet kiküszöbölni

Jo nekem a japan is.(ff7-9ig+egy csomo mas ps1-es rpg-t japanul vittem vegig)
Ha lenne rpg-s japan nyelvbol nyelvvizsga mar atmentem volna.(mashol gondolom sok hasznat nem vennem a tuzvarazslat,jegsarkany es hasonlo elmses kifejezeseknek)

Amugy a 25506+10-os beszollas csak vicc.(ez amolyan skrizofen dolog ahol a maradek reszem meg pc-s es o irkal a helyemben..)

versio
ffx dec26-án jön amcsiban
rippelve szilveszterre itt lesz 😊))

Hulye dc-re meg megjelent osszzvissz 2 jo kaland(skies of arcadia,grandia2 amiket kivetelnel nelkul atirnak ps2-re)

Jaja de viszont ff(es square) megszalott es hat a sqaresoft egyenlore csak ps2-re fejleszt(talan meg az uj xenosaga is nyomos erv).(akkor azt hittem naivan hogy dc-re is fognak irni jatekot ,ugy a te altalad irt 10ezer hozzaszolassal ezelott.Mit gondolsz a multkor miert kerdezoskodtem csip temaban?

versio
véletlenül te nem ps2 gyülölö voltál még 10000 hozzászolással ezelött ???
vagy rosszul emlékszem ?

versio
mit gondolsz a gt3 mér a gép 25 százalékát használja ki?

Na mindegy mar en is ps2 tulaj vagyok ugyhogy csak irjanak is szep progikat ra.(mondjuk most egy ff10-re fajna a fogam de meg nincs csippezve a gep.)

akkor lehet hogy squaresoftek es az osszes tobbi szoftverceg szandekosan a bonyolultabb leirast kapta meg , amiben a hianyzo reszeket nekik kell kitalalni.

versio
mit gondolsz mér utálom a pc-t???

a kocka szaggatásárol meg annyit hogy 69-70 fps között ugrál a framerate

ps2-n basicben stabil 60 volt !!!!!!!!!!!!

Bar erre csak az emlekezhet aki regebb ota olvassa a topicot.

versio
hidd el ez nem kamu
csak 1-2-en hiszik azt

nemtom mit nem lehet elhinni
a hardver leirás megvan
a programozása nem sokkal bonyolultabb az amigánál
csak gyorsabb 1000-szer

Egyebkent jo ez a version.pc-n egy kockat nem tud forgatni szaggatas nelkul de ps2-n kirak 30milla polygont.
😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))

versio
nemtudom ti mit csináltok a windowsal
én használom
max ha veszek egy uj hardvert felrakom a drivert
és kész
az egész windows hülyéknek készült
klikk ,klikk ennyi

versio
egy komlett engine sokáig tart
nem pár nap
de egy no textura kirako engine-t megirok pár nap alatt

versio
elöször le kell mérnem az összes egységet
hogy mennyit tudnak
és ha mind megvan akkor tudom megtervezni az adatáramlást

versio
mert a proci nagyobb kihivást jelent
a vectorproci egyszerü

majd használom ha kell

versio
mer aztán az bonyolultam hogy rányomsz az installra mi ????

Te Verso, miért van az, hogy te állandóan programozol, több poligont raksz ki, mint valaha is bármely szoftvercég, de a vektor procikat sosem használod?...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

PyRex
Nekem le van mentve az egesz 😊

Nem toroltetem, csak version-t jo lenne kicsit leallitani.

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

CSOCSO
pyrex nehoy töröltesd a topicot mert megszexuállak egy téglával!! ez a forum legenda!!! ki kénementeni cd re😊
PyRex
Senkinek nem tetszik, maximum magadnak. Szoval ird tele a szobad falat, hogy "de faszomgeci okos vagyok, bazzeg", de ne a forumot mocskold mar az onmagasztalasoddal, mert kibaszottul unalmas kezdesz lenni. Es ezugyben lepni fogok 1-2 itteni moderatorral egyutt...

PyRex

CSOCSO
tudod version már leírtam hogy te nélküled ez a topic nem mûködne... meg leírtam ha ps2-es lennék te lennél alegjobb haverom de nem vagyok ps2-es.. de ha fele annyit tudnék mint amit te leírsz már rég az mgs3 on dolgoznék!!!!!!
D3t0nat0r
Ja, egyébként az autórobbanás, és sok rendőr nem ritka jelenség a GTA-kban 😊)

D3t0nat0r
Ez most konzolosnak szól:

Most jót nevettem 😊 1 hete írtad asszem, hogy szar az X box, mert beszaggatottrajta a HALO. Aztán mint kiderült, ez csak 1x fordult elő a játékkal, amikor coopban játszottak a tesztelők, és akkor is pár mp-re. Erre nem reagáltál, de végülis igazad volt, beszaggatott egy kicsit.
Erre most olvasoma gamespoton a GTA3 leírását, és mit találok? 😊)

"Additionally, the frame rate can take some very noticeable dives, but this usually occurs only when the screen is filled with angry police, exploding cars, and all sorts of other mayhem."

Nahát, a csodás, űberfasza PS2 csak nem beszaggatott??? Mintha pont ezzel marasztaltátok volna az Xboxot, hogy milyen szar, a konzolban az a jó, hogy soha nem szaggat be.

Most bárki mondhatja nekem, hogy csak akkor szaggat be, ha autók robbannak, és a képernyő tele van rendőrökkel, de én erre azt mondom, hogy a HALO is csak akkor szaggatott be, amikor többen játszották split screenen.

versio
akinek nem tetszik az ne olvassa
jobbat nem tudok

Version: ez a programozósdi 6milliárd poligonosdi, vector procis PS2 fényezésed már tényleg unalmas...
PyRex
Tudod, te ki pocs, nem en Istenitem magam, hogy milyen programozozseni vagyok. Amellett meg lehet, hogy a windows-zal birkozom meg, de te meg azzal sem. A programozastol meg egyenesen olyan tavol allsz, mint a PS2 a PC-tol (lefele...)

PyRex

PyRex
Bazze, hiaba josz nekem itt ilyenekkel. Egy atlag programozo, aki a GT3 irasaban reszt vett, asszem picit jobban vagja mindket programnyelvet, mint te...

D3t0nat0r
Lenne egy kérdésem, azért itt teszem fel, mert itt sokan járatosak a témában:
PC-re mikor várható a GTA3? Mert Xboxra 2002 februárban, ezt tudom.

És légyszi ne ilyeneket nyögjetek be, hogy "én már rég jáccom vele!"

Kösz!

versio
tudod pyrex
az hogy megbirkozol egy windows-al ,
az nem nagy szám
a legbutább szöke titkárnönek is megy
máshoz meg ahogy nézem nem értesz
csak a koszos pc-dre vered itt a nyálad

versio
tudod van egy kis különbség aközött
hogy meghivok egy c függvényt ami transzformálja a polygonokat
vagy 4 napig irom assemblyben, egyre csökkentve az utasitások számát

van egy kis különbség hidd el !!!
kb 10-100 szoros !

PyRex
"jobbat hát"

Na azt hiszem erre nem lehet mast mondani, minthogy takarodja te innen a francba, te hulye hazug barom, ki a franc kivancsi a meseidre bazzeg? Ez egy olyan normalis forum volt itt normalis ervekkel, mielott te megjelentel volna, ki a fasz evett ide bazmeg, hogy minket idegesits nem tudom, de eltakarodhatnal mar a francba, mert a tokom tele van veled bazze.

PyRex

ui: bocs mindenkitol a karomkodasert, de ezt mar nem lehet elviselni, amit ez a kis mitugralsz majomkurva itt hazudosik...

versio
igy a ps2 erejét látva
lesznek nagyon durva játékok, majd csak kapkodjátok a fejeteket

meglátjátok..

versio
jobbat hát

PyRex
Ocsem, te akkora fasz vagy, hagyd mar abba a hulye kamu hazugsagaidat. Persze, te assemblyben programozol, haggyal mar bazmeg. Mi vagy te? Egy kis pocs, aki osszevissza hazudozik itt HW peccselesrol, meg stb... PErsze 2 nap alatt jobb engine-t irsz, mint egy profi game fejleszto csapat evek alatt, es meg azt varod, hogy ezt valaki elhiszi? Mennj mar a fenebe, idiota.

Abba kene mar hagyni az ilyen primitiv hazugsagokat.

PyRex

versio
mert c-ben programoznak, optimalizálás nélkül
én meg ehhez értek mármint opzimalizálni

SeGa
de ha te ezt ki tudod hasznalni akkor erre a fejlesztok miert nem jottek ra vajon?
SeGa
30 millio persze...