A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elmondom mit írnak a firinsquadon(nem szó szerint): Az FPS az élvezhetetlen alá csak 1x ment, amikor cooperatívban játszottunk, akkor is néhány mp-re.
GS-en pedig ezt a GTA3ról(szintén nem szószerint): Bizony néha nagyon belassul a játék, főleg autók robbanásánál, vagy ha teli van a képernyő rendőrökkel...
Én a GSről letöltöttem az összes GTA3 múvit, mert már nagyon várom PC-re a játékot, és addig is megnézek mindent róla, amit tudok. Szóval a videókon jól lehet látni, hogy egyes esetekben tényleg beszaggat a játék...
ez a HALO.
Fogd már fel, hogy nem akad! Leírtam 2x az utóbbi két napban, de észre sem vetted! Félreértetted a firinsquadon a cikket!!! A GTA3 PS2-őn, az akad!!!!!
Látod de te vagy az egyetlen aki ezt 25e hozzászólás után elismeri. A többiek ezt miért nem tudják megtenni annak ellenére hogy igaz? Végre egy korrekt ember.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Igen csak abban a 30ban szokott lenni 10 olyan ami még meg sem jelent meg vagy 10 olyan amit a Pcsek is láttak és minden csak nem jó és szép játék. (főleg nem szép), a maradék meg igen kevés. Ez azonban szubjektiv én ezt már aláirtam párszor, hiszen nekem is teljesen más gamék tetszenek mint egy konzolosnak. Valaki el sem tudja képzelni hogy én Civilization3-at veszem meg eredetiben és nem azért mert csak ez van hanem mert iszonyatosan élvezem, fel állni sem lehet előle. Nem tudják elképzelni hogy valakit a "piszmogás" jobban érdekel mint a GT3! Pedig vannak ilyen emberek és nem is kevés.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Én isteniteeeeem? Te megint összekevertél valamit. Én a büdös életben nem istenitettem a Reanaultot és nem is fogom szerintem!
Csakhogy látod ez a különbség; egyrészt én nem utálom a nintendot nem is utáltam, és nem is mondtam ilyet. Sőt nintendo dolgokról egyáltalán semmit nem irtam mivel még nem láttam közelről Gamecubot. Ps2ről meg csak azt irom le amit tapasztaltam láttam és nem vaktában irok. Ha azt irtad volna hogy a te AMDd rendeltetésszerű használat mellett elfüstölt volna akkor inkább megkérdeztem volna az okokat.
"ismerem az amdket, mar mondtam, de nekem nem szimpi, nem szeretem, bazze f1ben se hakkinenneek drukkolok, nem ismerem (sot senki se) es megis mennyien utaljak, halalat kivanjak..."
Én neki drukkoltam, és én Schumit nem szeretem de soha nem álltam neki fikázni, sem a halálát kivánni azt a Sumi rajongok szokták a Hakkivel.
nah ez csak egy het, es csak usa... mondom mindenki mast mond mond majd megvarjuk a vegleges elszAMOLAST
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Klasszikusból tényleg kevés van (szerintem ps2-re jelenleg kb. 5 játék), jó játékból annál több (kb. 20-25).
De az nem igaz, hogy "csak" az idézett kettő jött elő itt a listán. Pc-s játékokból a konzolosok sokszorosa jelenik meg, így nyilván sokkal többet fel lehet hozni példának. Szerintem nem itt van a gond, hanem ott, hogy a konzolos klasszikusok nem jelennek meg pc-n, és ez igenis "szegényíti" a gépet. Mint ahogy a stratégiák, rpg-k, stb. meg konzolra nem jelennek meg, és ez pedig a konzolokat teszi "félkarúvá".
A gond ott van, hogy úgy tűnik ezen a listán ezt nem lehet kzulturáltan megbeszélni, mert mindkét oldal (tisztelet a kivételnek!), gyakran csak anyázással, szubjektív vélemények tutifrankóként történő kijelentésével, parttalan vitákkal van elfoglalva. Néha nem érzek egyik oldal felől sem hajlamot arra, hogy a játékokról beszélgessen.
Bocs, hogy hosszú voltam, és hogy elkalandoztam, most veszem észre, hogy nem is a leveledre válaszoltam 😊))
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ugyanez másik oldalról: ezt kb. hetente megírja valaki, aki nem szereti a konzolokat, ilyenkor általában szoktak a ps2-esek írni öt perc altt kb. 30 "szép/király" játékot, amit vagy nem olvasnak el a pc-sek, vagy nem érdekli őket, aztán következő héten leírják, hogy nincs a gt3-on és mgs2-n kívül más, és kezdődik előről 😊
Most megint kezdjük el sorolni? 😊
A többiben amúgy egyetértünk Brumi!
miert vagyok nintendos, miert akarom hogy sikeres legyen, csak nem reszvenyeid vannak benne??? nah hat itt azt hittem elszallok... mondom ekkora faszt, es o miert drukkol mondjuk fociban a JUVEnak, csak nem reszvenyei vannak benne, mintha csak emiattt lehetne... szerintetek itt is bennem volt a hiba?:
de eleg gaz, hogy ugye napjaink legnagyobb es legjobb procikat gyarto cege, ilyet kihagy......"
Napjaink procijából nincs kihagyva ugyanis az athlon Xpben és MPben van ilyen és le is kapcsol.
ismerem az amdket, mar mondtam, de nekem nem szimpi, nem szeretem, bazze f1ben se hakkinenneek drukkolok, nem ismerem (sot senki se) es megis mennyien utaljak, halalat kivanjak... orajuk ilyet miert nem irsz??? (nah az a szanalmas)
Ja igen ha alaplapon elfelejti bekapcsolni a lekapcsolást ha a ventillátor hibádzik... Egyébként én speciel elégett P3at már láttam, mondom AMDt még nem.
Szerintem meg azért tartunt tizenkét évesnek mert most is olyanról nyilatkozol amit nem ismersz, de utálod. Szerintem inkább ez a szánalmas.
de a N64 ps grafikajara meg nam adtatok magyarazatot.... azt varom meg ahelyett, hogy csak gunyolodtok, ha megmondjatok miert volt szebb N grafikaja, leven feleannyi poligont tudott, akkor oké,, a kulfoldi szaklapok, es a magyarok is a 64bitnek tudtak be...
a gef3 128bites???? telleg??? ez fura, ha jol emlekszem, a GEf1et mint 256bites kartya hireszteltek, hova ez a nagy visszaeses😊
nah es en most nem irom azt, hogy nah itt lett elegem, tunj a .....***..******* meg ovis hulye vagy, hanem normalisan valaszolok,
az azert nem anyira aktualis, hogy amd jobb mint intel... kb-nyarig figyeltem a dolgokat, es azota csajo. a fobb hireket azert megnezem mi van.
azt a konzolos eladasi listat meg azert kerdojelezem meg, mert mas felmero iroda szerint a GCre eladott legnagyobb peldanyszamu game. a Luigi, 280ezerrel mig xboxra a halo 100ezerrel, vagyis sokkal tobb GC-sgame kelt el, mint xboxos.... mondom varni kell, a totalis felmeresre, mert most mar en se hiszek se N-nek, MS-nek, se mas felmeresnek. megvarom ezt NPD TRST releases
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
ez titeket huz le nem engem
igen eltalaltad nincs homero dioda az AMD-kben mig p3ban van, ez az ami miatt szeteg az AMD- gondoltad nem tudom mi az mi???
de eleg gaz, hogy ugye napjaink legnagyobb es legjobb procikat gyarto cege, ilyet kihagy......
De ti akarmit floodolhattok, (es sehol se emlitettem, hogy intel erosebb lenne az amd-nel) suxolhattok, nem kezd nektek esni 10ember, hogy uristen, csak ti buktok ki, mert pc-s cuccot szidtak, megha az a legjobb is (ahogy jelenleg N, sony a konzolpiac legjobbja)
bazzeg azert ti gatlastalanul irjatok masra a szemet beszolasokat, nekem valahogy ilyen egy topic miatt (max hat ezhuyle) bezsolas jutna eszembe, de ti azert.... hath...es ti komoly informatikaval foglalkozo emberek vagytok??? (elhiszem ezt is, csak ezek utan nehezen)
valahogy akiket en ismerek informatikaval foglalkozo emberkeket, azok komolyak normalisak, es megfontoltan beszelnek, no anyzas...
azt en belatom kicsit eros volt szarolni a pc-t AMD-t azert kocsogolom mert mindig is utaltam.
De ennyire kibukni ezen..... ez alatamasztja az alantabb irtakat....
Akinek nem inge ne vege magara...
Vagy csak a konzolos arc ismét felülemelkedett a PC-s tudáson?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
es robanjon le ezer evre a geped, csak hogy elvezd a hibakereses, peccseles, driverek feelingjet.
Azt mondja a nintendo hogy tobb gepuk kelt el mint eddig barmi... az ms is ezt nyilatkozta, a napokban... ezekutan azt mondta acikkiro, hogy megvarjak ezt
"It must be noted, however, that the final comparative sales numbers for the November console launches won't be available until NPD TRST releases its cumulative numbers later this month"
leven mar nem hisznek senkinek .... ahogy ezek utan en se, en csak azt irtam, amit tobb internetes oldal... de majd meglatjuk mi van... az MS kifogasa volt a legsznalamasabb... miert csak most adnak adatokat??? mert nekik problemaik voltak.... persze!
az amd-t alapbol utalom, es hat ha leegnek leegnek, en csak rohogok rajta..(max azert tartotok 12evesnek, mert ti olyan nagynak ezitek magatokat mert pc-sek vagytok... szanalmas
jah erre reagalva irtam en a kis ismetlesemet.
... Mondjuk en nem mondogatom, mint egy papagaj, hogy "a konzoloknak lealdozott, a konzoloknak lealdozott, a konzoloknak lealdozott, a konzoloknak lealdozott, a konzoloknak lealdozott, a konzoloknak lealdozott, a konzoloknak lealdozott, a konzoloknak lealdozott", hanem kicsit nyiltabban leszarozom oket, es kirohogom a konzolosokat... Ha megutalnak? Annyi baj legyen, legalabb nem szarjak tele az SG-t szar konzolok megszarabb topicjaival... Na jo, vegszokent ezt uzenem a konzolosoknak:
de erre senki nem szolt be, mert nem GC csinalta, es nem pc-t szidott... figyelj en primitiv vagyok, mert a "legnagyobb x86os proci gyartot szidom" (lehet ez van a gepetekbe es melyen erint)
de hogy ti meg szidhatjatok a sonyt a nintendot, a konzolpiac legnygyobbjait... erdekes ilyet ratok senki nem mondott hogy elegem van hulye ovodas barmok... bazzeg nezzetek mar magatokba, amint a tieteket szidjak (UA. stilusban) csak anyazni tudtok... ovodás modon.,
erre futja nektek...
ti is mennyire hozza nem ertok vagytok, ha Sony-t nintendot leirjatok.... szanalmas, nekem itt lett vege annak, hogy emberkent vegyelek titeket...
nah ez most igy korrekt nem??? mondjuk ti sokkal tobet es szemetebbet irtatok, de nem hat meg...ilyen kis pc-s manoktol😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |