A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nintendo csinalt analog kart, csinaljunk mi is, nintendo csinalt rezgot, sonyis koppintott utana egy nagyot... , erdekes nagyon erdekes... ez is😊
a crasht miert ugy elemeztek, hogy teljes N game koppintas, de sonyin olyan nincs ezert jo.
a crasht miert ugy elemeztek, hogy teljes N game koppintas, de sonyin olyan nincs ezert jo.
ezek a karakterek inkább flat polygonbol állnak mint texturázottbol
és nem kérdéses melyik gép rakja ki öket gyorsabban !
és nem kérdéses melyik gép rakja ki öket gyorsabban !
aki megérdemli a virágot az a sega és a nintendo!!ök azok akik only gamez.. nem windowss meg nem tv-s....
miert jak and daxter mi??, egy mese es az egesz egy mario64 koppintas(ugye uj otletre nem igen telik😊))))))) ez a sony
nah majd meglatjuk ki tud tobb polit, nekunk van rs2onk, (már az elejen) tobb mint barmeyl ps2es game poligonja.... te jossz!
a dino lanet kicsit mesés grafika ugyértem rajzs a grafika de rohadt sok fa van meg fu meg állat meg minden és király!😊
a gc tolt a legjobban, hidd el a nintendonal ertenek a legjobbban a konzolcsinalashoz, ne feltsd te oket. tobbet talaltak ki, mint sony eddig valaha is (konzoloknal)
hahahhaha, mario sunshine ezerszer szebb mar most, dino planet korberohogi jak and daxtert, nem is beszelve a full rajz zeldarol, nah azt se tud a ps2!!!
ne legy mar gyerekes masfel ev utan se mutat akkorat a ps2 amit a gc fel even belul
ne legy mar gyerekes masfel ev utan se mutat akkorat a ps2 amit a gc fel even belul
ahha, az rs2 mar most meggyozott...
jah es csak hogy tudd, emlekszetek meg az SW2000es zeldara milyennek mutattak??,?
allitolag kiadnak majd 2 zeldat, az egyik ugy fog kinezni, mint a regi😊))) csoppet nem harom poilgon van ott, doa3 is elbujhat mellette.(ezek meg rengeteget javulnak,mes nem csak egy kis bunyos terepen lesz az egesz)
nah ez neked hany poligon?, RS2 szebben nez ki mint eddg ps2on barmi.
jah es csak hogy tudd, emlekszetek meg az SW2000es zeldara milyennek mutattak??,?
allitolag kiadnak majd 2 zeldat, az egyik ugy fog kinezni, mint a regi😊))) csoppet nem harom poilgon van ott, doa3 is elbujhat mellette.(ezek meg rengeteget javulnak,mes nem csak egy kis bunyos terepen lesz az egesz)
nah ez neked hany poligon?, RS2 szebben nez ki mint eddg ps2on barmi.
egy jak & dexter GC-n nem is futna le
nemcsak a sok polygon miatt
hanem a sok textura miatt !
ez igy elsöre röhejesnek hangzik ,de nem az !
realtime tölti dvd-röl a texturát
de egy gc nemtudna realtime dvd-röl tölteni
mert nincs hozzá hardvere
nemcsak a sok polygon miatt
hanem a sok textura miatt !
ez igy elsöre röhejesnek hangzik ,de nem az !
realtime tölti dvd-röl a texturát
de egy gc nemtudna realtime dvd-röl tölteni
mert nincs hozzá hardvere
az a kessen is jo az összes ember ugy néz ki mint a golden eye ban.. nah jo kétszer annyi poligon van de az is nevetséges!!!nézzétek meg az emebrek kezét!! egy db 4zet!
és különben is uj feltevésem van: az emberi agy csak 12,202,128 poligont tud érzékelni a többit már nem érzékeli hja és különben is verso te meg rágcsálj sony kábelt!!!!
😊))))))))
😊))))))))
verso barátunk nemérti meg hogy nem minden a sokpoligon az n64 3 szor kevesebb poligont tudott mint a psx mégisd melyik a szebb?a ps2 tudhat 30 milla poligont is akkor is a gc lesz a szebb!!!
olvasd el a gc leirását
direct irják hogy költségcsökkentés miatt
nem csinálták meg a a gyors framebuffer elérést
a sok polygonhoz meg ez kell
a ps2-ben nem sporoltak
gc-ben 128 bit
ps2 2048 bit
van egy kis különbség !
emiatt te gc-n sose fogsz sok polygont látni !
direct irják hogy költségcsökkentés miatt
nem csinálták meg a a gyors framebuffer elérést
a sok polygonhoz meg ez kell
a ps2-ben nem sporoltak
gc-ben 128 bit
ps2 2048 bit
van egy kis különbség !
emiatt te gc-n sose fogsz sok polygont látni !
ciklust irnak mindenhol,
és az nem biztos hogy orajel ciklust jelent
de mondom a gc meg a ps2 is 512 bitet kap orajelenként a texturákhoz,
ugyhogy különbség fizikailag nem lehetséges !
és az nem biztos hogy orajel ciklust jelent
de mondom a gc meg a ps2 is 512 bitet kap orajelenként a texturákhoz,
ugyhogy különbség fizikailag nem lehetséges !
nah jak and daxter szep, de a texturak nem mindenhol jok, az viszont a dicseretere valljek, hogy a vilagon mindent kirak a gep, (egy teljesen masik szigetrol is latszik a tavoli faunk meg ilyenek)
de ez a masodik generacios ps2es gamek vezere (ahogy sony nyilatkozta... )es hat ahhoz kepest gyenge...
a GC megveri a ps2ot texturaban, minden grafikai okossagban, es tuti poligonokban is, csak nem kerkednek vele.... mig sonynal en meg nem lattam azt a sokat.
de ez a masodik generacios ps2es gamek vezere (ahogy sony nyilatkozta... )es hat ahhoz kepest gyenge...
a GC megveri a ps2ot texturaban, minden grafikai okossagban, es tuti poligonokban is, csak nem kerkednek vele.... mig sonynal en meg nem lattam azt a sokat.
neeee a GC kezeli az osszes kozul a legjobban a texturakat, s3tc, 6:1es aranyu tomoritessel, es 1 orajel ciklus alatt 8 feleadatot lat el (mig ps2 1)
nézd meg a jak & dextert
hatalmas helyszinek és dinamikus árnyékok
plusz tüzeffect ahol "remeg" a levegö
és nemtudom van e a wolf-ban akkora helyszin mint ebben a játékban
ja a texturák is nagyon jok,nem sporoltak ezzel se
hatalmas helyszinek és dinamikus árnyékok
plusz tüzeffect ahol "remeg" a levegö
és nemtudom van e a wolf-ban akkora helyszin mint ebben a játékban
ja a texturák is nagyon jok,nem sporoltak ezzel se
nem az a lenyeg kinek keszult, hanem hogy te jol el tudsz e vele szorakozni, meg egy ovisnak is lehet full grafikas gamet csinalni... miert ne?((lasd DOA3😊)))))))))))vic csak
néha amikor texturát cserél akkor igen
kevés neki a 32 MB gef2mx
mega 256MB is kevés winxp alatt
kevés neki a 32 MB gef2mx
mega 256MB is kevés winxp alatt
nem teljesen azért.
egyrészt a hardver sem elég még hozzá hogy gond nélkül menjen. pl az mgs2-ben már elég jó megoldást láttunk, de ott nagyrészt kis heléyszínek, folyosók, kevés textúra volt a képen, így nagyon sok szmolást tudtak "vesztegetni" az árnyékokra.
másrészt mondjuk szabadtéren vagy szórt fényben nem is élethű az éles real-time árnyék, valamikor jobb egy kompromisszumos megoldás
egyrészt a hardver sem elég még hozzá hogy gond nélkül menjen. pl az mgs2-ben már elég jó megoldást láttunk, de ott nagyrészt kis heléyszínek, folyosók, kevés textúra volt a képen, így nagyon sok szmolást tudtak "vesztegetni" az árnyékokra.
másrészt mondjuk szabadtéren vagy szórt fényben nem is élethű az éles real-time árnyék, valamikor jobb egy kompromisszumos megoldás
a vassal nincs semmi probléma
csak a pc-s programozokkal van baj
akik megirnak egy effectet és ha nem megy akkor beledobnak egy nagyobb procit
igy nem lehet prg-ni
csak a pc-s programozokkal van baj
akik megirnak egy effectet és ha nem megy akkor beledobnak egy nagyobb procit
igy nem lehet prg-ni
"meg a szaggatásmentesség is"
Hehe, ehhez kepest az MGS2 is szaggat neha 😊
PyRex
Hehe, ehhez kepest az MGS2 is szaggat neha 😊
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
hát igen. egy jó játékhoz vas is kell verps2ion
szerintem a dinamikus árnyék már alapkövetelmény
meg a szaggatásmentesség is
de ugylátom sokan nem birkoznak meg vele
meg a szaggatásmentesség is
de ugylátom sokan nem birkoznak meg vele
én sem láttam. csak a képekből láttam. egyébként nem értem miért zavarna.
így sokkal szebbre tudják csinálni a környezetet (ez látszik is az ffx-en)
ha nem nézed direkt azt, fel sem tűnik.
így sokkal szebbre tudják csinálni a környezetet (ez látszik is az ffx-en)
ha nem nézed direkt azt, fel sem tűnik.
senki sem vitatta.
pontosan ezt mondtam, hogy az effektekben nagyon jó, a legjobb. DE összességében vannak pc-n is olyan játékok amik grafikailag elérik azt a szintet. a környezet kidolgozásában meg le is hagyják.
(persze attól is függ, hogy ki mit tart fontosnak)
pontosan ezt mondtam, hogy az effektekben nagyon jó, a legjobb. DE összességében vannak pc-n is olyan játékok amik grafikailag elérik azt a szintet. a környezet kidolgozásában meg le is hagyják.
(persze attól is függ, hogy ki mit tart fontosnak)
az mgs2 nem használja ki rendesen a hardvert
fontosabb volt a cinema,meg az effectek
elárulom néha még be is szaggat
de igy is a legjobb gamek egyike
fontosabb volt a cinema,meg az effectek
elárulom néha még be is szaggat
de igy is a legjobb gamek egyike
?? nem szebb mint a q3??
asszem nincs miről vitatkoznunk, neked nagyon rossz a szemed (vagy csak elfogult?) ha visszajöttél az elmeorvosi és szemészeti kivizsgálásról, akkor tárgyalhatunk 😊)
asszem nincs miről vitatkoznunk, neked nagyon rossz a szemed (vagy csak elfogult?) ha visszajöttél az elmeorvosi és szemészeti kivizsgálásról, akkor tárgyalhatunk 😊)
Márminthogy dinamikus árnyék.
Lightmap ugyanis van, és a környezet árnyékolására (lévén az úgyis statikus általában) még mindig nagyon jó az. Ezzel együtt a környezet van olyan szép, és nagyobb mint a mgs2-ben.
Lightmap ugyanis van, és a környezet árnyékolására (lévén az úgyis statikus általában) még mindig nagyon jó az. Ezzel együtt a környezet van olyan szép, és nagyobb mint a mgs2-ben.
version, ez lehet hogy azért van, mert
1. nálad minden szaggat, tehát vagy rondára veszed, vagy szaggatva nézet ergo nálad semmi sem lehet gyönyörű.
2. részrehajló vagy.
egyébként meg Wolfenstein (akármennyire vered a mgs2-re, ez van olyan szép), Max Payne (ez főleg...), Aquanox, Soul Reaver 2 sem rossz (ez olyan mint ps2-n csak nagyobb a felbontás), régebben volt a Giants, B&W, SSam, stb.
mostanában meg jön majd, a MoH:AA, Kreed, stb.
1. nálad minden szaggat, tehát vagy rondára veszed, vagy szaggatva nézet ergo nálad semmi sem lehet gyönyörű.
2. részrehajló vagy.
egyébként meg Wolfenstein (akármennyire vered a mgs2-re, ez van olyan szép), Max Payne (ez főleg...), Aquanox, Soul Reaver 2 sem rossz (ez olyan mint ps2-n csak nagyobb a felbontás), régebben volt a Giants, B&W, SSam, stb.
mostanában meg jön majd, a MoH:AA, Kreed, stb.
Mikorra? Majd ha megjelenik a PS4? Addigra mar kicsit keso lesz 😊)))))))))
PyRex
PyRex
"szerintem nem a sok texturátol lesz szép,jo egy játék"
Szerintem meg nem az 5 milliard poligontol...
"konzolon meg a kevés ram-ba ugyse fér sok"
Latom, kezded vegre felfogni...
PyRex
Szerintem meg nem az 5 milliard poligontol...
"konzolon meg a kevés ram-ba ugyse fér sok"
Latom, kezded vegre felfogni...
PyRex
már nem azért, de wolfban a környezet szebb mint az mgs2ben. meg úgy összességében van olyan szép.
persze nem mászik föl az árnyék a falra, de legalább vannak nagy terek, nem csak kétszínű textúrák stb..
avp2-re senki sem mondta hogy gyönyörű lenne, viszont még abban is kb ötször akkora nyílt terek vannak mint az mgs2-ben.
de ott van az Aquanox is mondjuk olyat sem látsz ps2-n (grafikailag legalábbis)
persze nem mászik föl az árnyék a falra, de legalább vannak nagy terek, nem csak kétszínű textúrák stb..
avp2-re senki sem mondta hogy gyönyörű lenne, viszont még abban is kb ötször akkora nyílt terek vannak mint az mgs2-ben.
de ott van az Aquanox is mondjuk olyat sem látsz ps2-n (grafikailag legalábbis)
Ez egy nagy f@szsag. 😊
PyRex
PyRex
"a ps2 16 müveletet tud csinálni egy poligonnal
akár 10 texturát rá tud huzni"
Hehe, es akkor hany poligon/sec lenne a sebessege, te majom? 😊))))
Te linkelted be, miszerint 25millio poli/sec, ha van textura. Na akkor ha 16 textura akkor az mennyi? 10000 poligon/sec? Gratulalok 😊)))))
PyRex
akár 10 texturát rá tud huzni"
Hehe, es akkor hany poligon/sec lenne a sebessege, te majom? 😊))))
Te linkelted be, miszerint 25millio poli/sec, ha van textura. Na akkor ha 16 textura akkor az mennyi? 10000 poligon/sec? Gratulalok 😊)))))
PyRex
Figyu:
PS2-re van mondjuk 2 szebb / jobb jatek, ami lekorozi a PC-seket, de az sem jon be mindenkinek. Ellenben PC-re, egy ilyen kaliberu jatek, hogy Wolf, havonta egyszer tuti kijon. Szoval sokkal tobb jo jatek van PC-re, mint PS2-re. Ettol persze az MGS2 nem szar, sot! Csak mar unom, hogy ti Ps2-sok 2 jatekkal jottok: MGS2, GT3. Mar kurva unalmas, ehhez kepest en az elmult fel evben (amig ti erre a 2-re vartatok) vegigjatszottam 5-10 iszonyu szep es jo jatekot PC-n... Ha nektek megeri, hat nekem mindegy.
PyRex
PS2-re van mondjuk 2 szebb / jobb jatek, ami lekorozi a PC-seket, de az sem jon be mindenkinek. Ellenben PC-re, egy ilyen kaliberu jatek, hogy Wolf, havonta egyszer tuti kijon. Szoval sokkal tobb jo jatek van PC-re, mint PS2-re. Ettol persze az MGS2 nem szar, sot! Csak mar unom, hogy ti Ps2-sok 2 jatekkal jottok: MGS2, GT3. Mar kurva unalmas, ehhez kepest en az elmult fel evben (amig ti erre a 2-re vartatok) vegigjatszottam 5-10 iszonyu szep es jo jatekot PC-n... Ha nektek megeri, hat nekem mindegy.
PyRex