A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

versio
a gc iránt abszolut nincs ellenszenvem
viszont az xbox iránt nagyon nagy
de képzeld a ps1 szerintem is egy fos volt
igaz nem 94 -ben láttam ,mer akkor lehet hogy jonak tartottam volna

CSOCSO
ugy meguntam a sok irást ide😊 a GC most átvette a helyemet😊 ö ir helyettem százakat😊
GAMECUBE
jah, ez igy van, es ha a akocsi konnyen lophato (mint a kalozkodas a cegeknek) akkor az egy megbizatatlan szar, amit kedvelnek a tolvajok, igy mondjak. es ha konnyebben olcsobban juccc jobb kocsihoz,akoor arra tersz ra nem????
CSOCSO
ps2-t sem kell félteni mivel sony és volot egy psx is ezért a ps2 tuti siker ha agc is tuti siker lesz most akkor számíthatunk rá hogy a 256 biteskonzolok között a nintendo lesz a sztár ez igaz az xbox ra is!!!mindenki uj lapokkalindul de inkább az MS és az N!! a sony az megint hátulrol mellbe!!! Sony elnöke: gyerekek csináljuk meg a ps2-t egy jo hw val! de!! lehesen chipeltetni mert análkül nullák vagyunk!!
kb ilyen lehetett a ps2 kitalálása...
JA. elolvastam, a hülyeségeit.
Azt mondja ért hozzá, nem úgy tűnik, vagy csak hülyét akar csinálni magából, hát ez sikerült😊
Pont a N-t nem lehet azzal vádolni, hogy "1000mario, zelda": hát nem tudom, mért olyan meglepő, hogy a N-minden ÚJ gépére csinált egy Mariot?! Mert igény van rá.
De nem a N-sok sírnak hogy elcsépelt már a Tomb Raider, a RE ...
GAMECUBE
de lehet, de attol meg nem biztos hogy mindenttudo FOISTEN! amiket ide leirt, hath ... inkabb cikkezzen botanikarol😊))
GAMECUBE
en version szavaiban nem ketelkedek, de egy piciny elfogultsag van benne a ps2 irant, es ellendzenv a GC irant, bennem semmi rossz nincs a ps2 irant, csak egyszeruen atvagva erzem magam mar egy eve. erre gyun a szaggato GTA3, aps2t en alegnagyobb joindulatal nevezem jo geopnek, de mar gyengebbnek mint a tobbit.
versio
ez a RAT név valahonnan ismerös
nem valami uságnak dolgozik ?

CSOCSO
english...
CSOCSO
álítólag a s2 re csak meg kell tanulni fejleszteni és lesz szebb gamez.. nem azért mekkora köcsg lámer barmok vannak hoyg nem tudnak egy kurva engine-t irni 2 év alatt???
a legszeb gamez N re a perfect dark de nem sokkal szeb a második legszebb gameztol igaz multiban akadoik eléggé4!! d enem kell 8 an gamezni bvele és nem fog akadozni!!ha meg még csak negyednél tartanának az engine ban akkor is lennének képek hogy igy fog kinézni.. a ps2 nem lesz szebb!!! és mit jelent az hogy másolható megint a ps2 és hogy nem lehet programozni?? az hogy szar!!!
ha egy auot nem lehet vezetni jolakkor nem azt mondjuk hoyg "nehezen vezetheto" hanem ugy hogy :"fos" vagy "szar" engilh version: SHIT!
na!!
GAMECUBE
a GC-t nem kell felteni, egy ev mulva a ps2ot neznem meg, mi jonrá, ami nagy nev??, oszinten!! tavaszig ellovik a nagyagyukat, azt mi lesz?:
GAMECUBE
ehhb ectsen, semmi se volt kiallitva szinte GCbol, meg a RSnek is egy nagyon kezdetleges verziojat mutattak be... csak az ilyen aprosagokat elfelejted ugye?
ha e3gyoztes lett a RS2, es a GC hardvere Xbox ellen, akkor lehet Te nem ertesz hozzá, es veled ellentetben mindenkinek jobban bejott a GC grafikaja mint a tobbieke.
Lehet plazma tv-n nezted a ps2ot, meg az xboxot, mig a GC-t egy regi videotonon.(nem mindeg ám)
Te nem tudom hallottál-e valamit az E3-ról, ahol a legnagyobb érdeklődés a GC-t övezte!!
+ az eladások is mutatnak valamit: azért jobb ha figyelembe veszed a számokat (feltéve, hogy ismerdeőket 😛) nem azért veszik meg annyian hogy majd kidobják és PS-t, vagy XBOX-ot vegyenek!!
De hát ahogy mondtad egy fanatikusnak mondhatok akármit...
GAMECUBE
azert dobta a ki a N a squaret, mert square akart sonyra is csinalni gamet.
boccs!!! a N nem engedte, aztan a balhek miatt szakadas lett, es most sem a N konyorog a squarenek, hanem forditva!
CSOCSO
1) hol van mgs2???mtasd már meg!!
2)ezerszer szebb? élöben?mert te láttad a Gc-t?? én nem én láttam a ps2-t gameztam vele szép szép szép egy psx hez képest!én ne döntsek? olvasd el az összes gamez leírást akárhol ( neten gamaziban) mindnehol azt irják: a GCs- verzi szebb texturákkal gazdagodott!!a GC a jobb!!bee bee bee!!😊))))
3)ECTS😊 tudod melyik lett a legjobb gép? a GC a legjobb joy? a GC jé a legszebb gamez a star wars gc re!😊
ECTS en nem is nagyon voplt NIntendo ha jol tudom..ök külön nyomják!
GAMECUBE
ha van ra csak demo, akkor mit varsz?? szerinted azzal dolgoztak valamennyit is?, ebboo is alccik, mennyi ido alattdobhato ossze egy kis game GCre, mig ps2n mennyi idehje szenvedtek vele, ket kesz jatekot hasonlitsunk ossze kedves rat, ne pedig egy tesztdemot egy veglegrssel THPs3 GCre a legszebb(xboxos 2x nel is) Madden 3kozul GCre a legszebb.... ezek engem meggyoznek elegge.
GAMECUBE
ehh, online lesz GC-n, autos game meg tervbe van veve (termeszetesen Gc killer munkacimmel, ha a sony masolt, most N masol😊)
GAMECUBE
de a falra ám😊)
egyebkent ugy irt ide be ez a RAT, mintha a vegso megmasithatatan ukazt adta volna ki, a megdonthetetlen arany igazsagot, es o ert hozzá😊)) max ahhoz hogy hulyeseget irjon, nah ahhoz ert.
en is eladnam a suxboxot a picsaba
versio
gt4 online lesz neked a csemege 😊

gc-n ilyen sose lesz,xbox-on se 😊

CSOCSO
Gc nem írtál címeket a cd ket mikor adhatnám vissza?
CSOCSO
egy haverom irta hoyg neki jobban bejött ( de nemsokkal szeb!!!) az xbox grafja de ö a luigival gamezott szal hagyjuk😊 ha a luiginél alig szebbb az xbox akkor már baj van!😊))
CSOCSO
nézd meg azt a kessen es képet lent amire verik a faszukat nézd meg az emberke kezát!!uygan ugy néz ki mint az n64 es perfect dark ban!!! amugy az az eso csunyább mint a need fr peed ben az eso!! tudommet most rákattantam az nfs3 ra!!!
olyat akarok hogy gt3 autoi meg pályái a driver páyái meg a midtown madness pályái de rendörökkelés nemolyanmint a midtown madness hanem mint az nfs ben csak még jobbak és sokkal többet ha riasztjáköket akkor üldözhessen akár 3-4is hja és had hagyjam már leöket egy ferrárival..mert az nfs ben utol érnek mikor én ferrárival döngetek!😊)))) szal ilyen gamez kell!!! alig várom jön valami mercedes benz racing teli lesz mercikkel😊))))
Az "ezer mario" ra meg annyit, hogy a 576 KONZOL-ban minden hónapban olvashatok egy új Armymen részről!!!!!! erről meg ennyit
versio
én már olvastam egy amcsi gyerek hozzászolását
aki el akarja adni az xboxot
mert nincs megelégedve a játékokkal
a halo unalmas
a doa3 ua. mint a doa2
a többi meg egy kalap szar

pedig elötte 1 évig dicsöitette az xboxot a forumon

Hi, all!
Na, látom ez a kis "patkány" sok hülyeséget ír!
Neki csak annyit, hogy a "SHIT"BOX grafikájától a legtöbb konzolos a falramászik!
GC RLZ😊
CSOCSO
mondom a rat nak mutasson olyan gamezt ami van mind a két platfromra és ps2-n szebb erre beszolhogy mgs2 de ö irta lejjebb hogy ö nem olyan kai hülye a konzolokhoz!!😊)))))

"Hozzá nem érto😊)Amíg nem tudod ki vagyok addig ne mond,hogy hozzá nem érto😊)"

okay! szal nem vagy hozzáérto!
GAMECUBE
hat igy ahogy mondood, ugy mondjad😊))))9
GAMECUBE
a karakterek effektek jok az mgs2ben, de ennyi.
texturak szegyenek, klonoa2 is full ertekelest kaptt garikara, erre megneztem, es majdnem hanytam, a 64es zeldaban szebb texturak voltak.
jah es csak 2 zelda volt 64re.... egy mario!!!! ez neked ezer, akkor te kurvara hozzáerto vagy.
CSOCSO
hogy is mondjam?, ps2 : 2 nap alatt fél milla GC: 1 nap alatt fél milla...
GAMECUBE
MGS2😊)))))))))))))) hahahah undorito texturak, es annyi ,a akrakterek effektek (jajj csak nem motion blur agyba fobe megint???? ) rettenetesen szaggato GTA3😊)))))9 ahha a ps2 a tuti
CSOCSO
hány éves vagy te patkány?? okay keresd meg nekem GC re az mgs2-t!!!!!!!!!!!!!
GAMECUBE
sonyn se lenne ff, ha N ki nem dobja, ezt ne feledd!!!!! mit gondolsz??, ocsém a square a nintrndohoz tartozott, es mosrt is odahuz a szivuk.
GAMECUBE
de FF lesz, es a squaretol van egy nyilatkozatom a gepen (lamasolva) amiben kifejtik, maig a kedvenc ceguk a nintendo, minden almuk ujra veluk dolgozni...(GCre is, a FF10 keszitje mindenkeppen meg akarja csinalni a GC verziot, mert ott kielheti grafikai paradejat jobban !!! hopp ezt se en mondtam)
és ki mondta "hozzáertom" hogy a GCnek maris a full kepesseget hasznaljak ki a gamek????
CSOCSO
Rat??😊))te patkány😊
indokold már meg hogy miért a gc a leggyengéb én már írtam sok compare van mindenhol a ps2 a leggyengébb és mutass egy olyan gamezt ami van mind a két konzolra és szebb a ps2!! bele ne szakadj a keresésbe.. nemfox találni!!
GAMECUBE
te is ezer fajta mario😊)))))) ocsém 6db igazi mario game van!!!!! fogd mar fel, ff bol is tobb van, mint zeldabol, megsem irja senki se, hogy sony es az ezer ff, GT, MGS, meg crash.
versio
na meg az mgs is 😊

GAMECUBE
ez igy van, maig azt vallja a sony, ha a N64 cd-s lett volna, ma nem ismernenk a ps nevet.(ezt maga a ceg mondta, regebben, es megkoszontek a nintendonak akazis 64et😊
a sony 96ban egy hettel a 64 debutja elott total be volt szarva mi lesz... csak hogy tudd, en mar akkor is figyeltem a szitut.. igaz tudtam, a pst mar nem veri meg a 64, mert kazis😞
de nekem megfelelt, a korszakalkoto M64 miatt, es a sok full n64 miatt.
CSOCSO
GC ird le nekem a job gc címeket mert format c: volt és nem emléxem sokra.. az nsider kéne a planet gc a gc erupa meg a jobbak nemtommik voltakmég...okay? köszike!
versio
vettél normális rgb kábelt???
mer nálam gyönyörü képe van a dvd-nek
szerintem ennél jobb már nem is lehetne

GAMECUBE
egy biztos, ha minden jol megy csak a GT sorozat marad ps2 only😊))) ami meg eleg keves.
CSOCSO
ha nem sony lenne.. amugy rat barátunk is tudja hogy a ps az nintendonak indult? csak a nintendo kidobta a ukába a ps2-t mert annyit ért a hw je? és megcsinálta a silicon graph al az n64 et? ezt tudta? addig a sony a vállára vette a ps-t és megmaradt egy olyan konzol ami csunya szar csak sokan veszik mert 1 ezer -és ez is soknak számit-a gamez...és cd-s igy több fejleszto lett rá.. ha az n64 cd-s lenne a ps-etek sehol nemlenne!!
de itt a GC jobb hw mindenben mint a ps2!2 db GC lemezre elfél az ami a ps2 es dvd re!!szal....
CSOCSO
Rat!!! hülyeségeket irsz!! eddig az összes összehasonlításnál a ps2 a leggyengébb!!!mutass egy gamezt ami van gc re is meg ps2 re és találd ki melyik a rondább!!!!
a gc nagyon erös de ahogy GC haverom mondja máig kérdéses melyik az erösebb!! és ha atz Xbox többet tud a GC nél vagy 2-3 millio poligonnal az nem olyan rohadt nagy fölény!!! meglátszik de ettol nem lesz csunya a gc gamez az xbox hoz képest de egy ps2 már csunya akármihez képest!!!
GAMECUBE
szerinted a GC nem tud semmit, akkor mi az a ronda kis rs2??? nem is tudom... jah minek vegyek ps2ot 80ert, mikor vehetek gc-t 60ert, es a GC az konzol, aps2 meg egy mindenegyben (dvd lejacco is) es eleg csunyan jacca le.
a psx annak koszonhette gyozelmet, hogy sok szemet jelent meg ra, N64re meg nehez volt progizni, most forditott a helyzet.... GC a konnyu plattform, es a biztosabb is.
GAMECUBE
"In the days of the N64 the console was doomed before it even started especially hear in Europe it was released far to long after the Playstation and it's number of launch titles was a bit pitiful (even if they were all better than any Playstation game). 3rd party developers were scared away and while there were good games there simply were not enough games to satisfy Mr Cool Playstation man/idiot. You may wonder quite why I seem so bitter about Sony. Well I think the playstation far from pushing the games industry forward, what actually happened was it was pulled back. Yes it was cool to have a playstation but just how many really good games were there, I mean take away Squaresoft and Capcom and there is nothing. Capcom have seemingly got in to bed with Nintendo and as for Squaresoft (ahhh well we can't have everything). While the playstation sold more and more and more and more games came out (mostly rubbish) so Sega and Nintendo suffered. The real tragedy is that both the Dreamcast and the N64 had far better games but it just was not cool to have one and both did not live up to there potential. Developers got away with murder as dreadful game upon dreadful game was released; Yes Sega and Nintendo kept on making classy games but no one cared.

Why have I gone on and on this week about the past? Simply put I think people are finally starting to realise that while it may be cool, it's does not mean that it's good. Sony may have killed of Sega as a giant and indeed were it not for Pokemon Nintendo to may have been finished, but Nintendo have come back and have given us the Gamecube (well they will do eventually anyway). In the USA it is probable that by the New Year there will be 1.3 million Gamecube owners. That is nothing to sniff at and all the time we hear of development studios going with the Gamecube. Admittedly the Gamecube games line up is still not as huge as Sony or Microsoft but the quality is incredible, it seems like developers want to develop for the Gamecube but are to scared to release stinkers. This is good, we may never see the back of Sony and we may never have the glory Nintendo v Sega days, but I think Microsoft are in trouble I mean as of yet they really have no big selling point. Trust me my Friends Nintendo one day will be Kings of the World once more."

csoppet jozanabbul latja a szitut a srac, (mondjuk a konamit kihagyta)
GCre lesz egyket jo game (shenmue, FF series, es egyre tobb bejelentes erkezik)

CSOCSO
ésmilyebn lesz a gt concept?
GAMECUBE
nah nem lesz GCre normalis game, ha neked az ezer darab army men meg bambi kell, akkor nincsen GCre jo game😊) egy hozzá nem erto beszolt😊))
GAMECUBE
kar hogy beszoltal, ezzel a GC a leggyengebb bezsilassal mar az elejen lejaratod magadat, a ps2 a leggyengebb, es az xbox elonye mindmaig kerdeses.
CSOCSO
crash gokart game is full mario kart csak az a baj hoyg a mario kart jobb de régibb is😊))))
és amugy is ne felejtsük el... a ps1 valahol nintendo!
GAMECUBE
de igencsak az, a jak and daxter nagyon jo game, de egy rs2 szebb!!! es az csak elso generacios GC game, DP leveri a foldbe a J&D-t ahogy kell, mindenben. a ps2 nalam grafikalilag mar leszerepelt, majd maskor ( a ps se volt a legerosebb , hat ez se az)
CSOCSO
gyorsabban kirakni vagy többet kirani??? nem mindegy?😊))))))))