A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem erted mi?
Bazze MOHUS tegnap 44.6 milliot utkoztem. Nem sikerult megdontenem
. De mivel mondtam, hogy GC, 1.5x nehezseg igy ez alulrol becsulve is tobb mint 60 milla, ugyhogy kosd fel a gatyad!!!
. De mivel mondtam, hogy GC, 1.5x nehezseg igy ez alulrol becsulve is tobb mint 60 milla, ugyhogy kosd fel a gatyad!!!#103757
persze de akor inkabb doom1 mert kb azzal lesz egy szinten a grafika.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Igen az s japani game vonasok vannak benne:)
a Manga egyebkent is nem kepregenyt jelent japanul???
a Manga egyebkent is nem kepregenyt jelent japanul???
Na ezen mostkibuktam. Ps2 ETMet 40!! Mpig tolti mig a GC csak 20Mpig. Itt most probaltam ki... egy remalom ez a toltogetes..:(
HL 2 kalibrálható, valószínûleg tényleg elfut. Azt ígérték a fejlesztõk, hogy egy mezei TNT is elég neki, persze akkor nem ugyanazt kapjuk, mint amit a Valve tesztgépein látni lehet. :-)
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
"az sh3 manga"
én meg isten vagyok.. LOL
én meg isten vagyok.. LOL
So cry me a fuckin river, bitch!
Kéne találkozni és inni is valamit. Ma? Holnap? Holnapután? Minél hamarabb.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
szvsz nem az, ne uszitsd itt a nepet:) irja mindenki a velemyenyet s szerintem o pl nagyon is korrektul s normalisan teszi. S vannak neki is mint mindenkinek csoppet elfogult vagy elvakult meglatasai.:) Ennyi.
Emberek vagyunk:)
Emberek vagyunk:)
HL2-ben latott arcmimika modellezest semmilyen mas jatek nem hasznal egyenlore. Nem is tudna, hisz ha kijon HL2 lesz a legjobban osszerakott grafikus motorok egyike ami valaha szuletett idaig. Nem csoda egy jopar tudos fazon dolgozott rajta. Az, hogy egy virtualis vilag fizikai modellezese milyen jatekban van tok mind1, ha az elsodleges cel a valosag tukrozese. Ebben HL2 ugy nez ki verhetetlen lesz, itt nincs mit vitatkzni. Minden mast magasan uberel. De az is biztos, hogy olyan kaput nyit amit hamarosan a legugyesebb fejlesztok atvesznek es alkalmaznak. Igy fejlodik minden. Az meg hogy mozi lenne az a konfig nem hiszem. Eleg ha csak a felbontast visszateszi 640x480-ba gyonyoruen elfuthat.
Az van neki, de azt a HL1 is mutatta:) De hangulata nagyon sok gamenak van koze olyan jo ha nem jobb mint a HL2nek:) S szvsz ez az a pont amit frankon embere valogatja:) pl valakinek csak a dark fantasys gamek jonnek be igy az kitorli a segget egy zelda, Metroid vagy HL2, hangulataval:)
Ebben igazad van, de az ember már csak ilyen.
Én anno PS-t a Tekken sorozat miatt vettem volna. Jó verekedõs játék nyomokban sincsen PC-n.
Én anno PS-t a Tekken sorozat miatt vettem volna. Jó verekedõs játék nyomokban sincsen PC-n.
En elisrmenem:) Ahogy elismerem hogy szvsz a Gp2-3-4 milyen faszak:) zuzom is veluk rendesen:) Az EA fele probalkozast lehet megkoveztek de elvetem:)))
En nem vagyok olyan ha ugy gondolom ugy latom leirom, ha jol emlekszem leirtam ide hogy allleesest produkalt nekem a HL2 video:)
De nem sokkal maradt el tole latvanyilag szvsz a Halo2, Fable, RS3, Resident 4. Ismet figyelembe veve hogy azok 2-3 eves technikak.
En csak ezen ragodok itt nektek :))
BTW lenn van az az 500 megas videjo is sot meg egy csomi mas is, leven megvan minden eleresem hogy leszedhessek barmit a nagykutya oldalakrol, igy nem volt sok akadalya. A szem konnyen csabul a gyonyoru grafikara, de azt is megszokod 10-15 perc utan.:)
De nem sokkal maradt el tole latvanyilag szvsz a Halo2, Fable, RS3, Resident 4. Ismet figyelembe veve hogy azok 2-3 eves technikak.
En csak ezen ragodok itt nektek :))
BTW lenn van az az 500 megas videjo is sot meg egy csomi mas is, leven megvan minden eleresem hogy leszedhessek barmit a nagykutya oldalakrol, igy nem volt sok akadalya. A szem konnyen csabul a gyonyoru grafikara, de azt is megszokod 10-15 perc utan.:)
Hogy állnának egy szinten? Nézz meg egy 1985-ös C-64-es játékot és nézz meg egy 1990-est. A fejlõdés term. egyértelmû.
Az utso hozzaszolassal egyetertek, de azert ne Istenitsuk annyira..:) Kivancsi vagyok mit szoltak volna hozza a draga jo PCs Kollegak, ha esetleg XBox exkluziv vagy konzol exkluziv lett volna:) persze ez csak egy felteves:)
azonnal a DOOM3 meg a far Cry lenne a nagy Isten:) Amik sokkal jobbak mint a pocs konzolos HL2:))
azonnal a DOOM3 meg a far Cry lenne a nagy Isten:) Amik sokkal jobbak mint a pocs konzolos HL2:))
Atyaisten. Na egy hétig asszem megint nem jövök ide.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
sztem nézd meg az 500megás videót(nemhiszem hogy már láttad :D ) és aztán magadba mondogasd hogy forradalmi.Ide ugyse irnád be :DD
HL2 egy technikai csoda lesz mint anno Quake3. Az fps-t is meg fogja minden bizonnyal reformalni egy kicsit(vagy nagyon) nem kerdes de, hogy mennyire majd kijovetelekor kiderul. En nagyon bizom benne, de azt is tudom, hogy egy fps alapjaban veve mar eleg leragott csont es ezt mar eleg nehez megreformalni. De ugyanigy van nagyon sok stilussal. A plattform tipusu jatekok, igen a dedos ugri bugri, amiben NINTENDO olyan nagy is igen kezd kiegni. Egyetertek Cheap doktor hozzaszolasaval, hogy forradalmian uj jatekmenetek, es esetleg ha van ilyen, uj stilusok kellenek vagy ezek keverve.
De hat tudjuk a nyilvanvalo okait annak amelyek ezen torekvesek utjaban allhatnak ezert becsuljunk csak meg szepen minden probalkozast ami elorebb viszi a jatekipart. Es, hogy HL2 ilyen lesz az nem is lehet kerdes.
De hat tudjuk a nyilvanvalo okait annak amelyek ezen torekvesek utjaban allhatnak ezert becsuljunk csak meg szepen minden probalkozast ami elorebb viszi a jatekipart. Es, hogy HL2 ilyen lesz az nem is lehet kerdes.
Az uttorest szvsz az adott gamek hoztak meg amikor megjelentek. (konzolokra) FPS fizikat termeszetesen nem szamitjuk bele:)
De en azert elneznem ha tenyleg elinduna ilyenen, szvsz mar az installalo progi kirohogi az embert:))) Ahogy ezt teszi sok gamenal.
En ingame FFrol beszelek, meg ingame Shenmuerol, meg ingame SH3rol:)
No interakitvitas, arckifejezesek, egyben a Shenmue. hehe:)
Egybol mondtal mindent de azt jelenti hogy nem o az uttoro, hanem csak szepen a sok erenyt egybestoccolja:) Azt meg miutan mas mar megalkotta nem nehez.
En ingame FFrol beszelek, meg ingame Shenmuerol, meg ingame SH3rol:)
No interakitvitas, arckifejezesek, egyben a Shenmue. hehe:)
Egybol mondtal mindent de azt jelenti hogy nem o az uttoro, hanem csak szepen a sok erenyt egybestoccolja:) Azt meg miutan mas mar megalkotta nem nehez.
én évekig eljátszogattam az SC-vel, mert olyan sok színvonalas unofficial campaign jelent meg hozzá. még is van valami haszna a pc-nek?
Akkor meg maris nem all az a beszolas hogy egy szinten mozognak... vagy most hulyenek neztek?:D
te több játékból pakoltad ezeket össze én EGYBEN MONDTAM MINDET!
FF átvezetõ videóiban van olyan szájmozgás, hl2 pedig ingém!
800 MHz P-III, DX6 kompatíbilis videokártya = TNT"
szept 30 ra már mindenkinek 2gigás gépe lesz...nekem már most az van..szal hol itt a probléma?
FF átvezetõ videóiban van olyan szájmozgás, hl2 pedig ingém!
800 MHz P-III, DX6 kompatíbilis videokártya = TNT"
szept 30 ra már mindenkinek 2gigás gépe lesz...nekem már most az van..szal hol itt a probléma?
Szvsz az SH3 "fizikajat" osszevenni a HL2 (ami ugye FPS) fizikajaval olyan mintha probalnank bebizonyitani hogy a Forma egy jobb mint a kenu. Nem egy kategoria egyaltalan:)
A konzolos játékok fejlõdnek adott géptípuson belül, ez tény. Ez a játékok evolúciója. Ez megtörtik minden platformon.
csak a hasamra utottem. ha akarod kaparok en forradalmi gamekat egy kupaccal. De mar 2 game is tobb mint a PCs FPSek:)
Vedd hozzá hány mod készül majd hl-hoz.ja és a multiban is lesz ilyenjellegû fizika!!!!!!!!!!!!