A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aha persze 😊) el is hiszem hogy menni fog azon😊)
LOL ezt Te sem gondolhatod komolyan az ilyen alreklam szlenget bevenni😊))))))
szereplõk megjelenítése mert ez nem grafika ugye? Nem tudom Shenmue, FFX, SH3 arckifejezeseket lattal e mar????
grafika ismet csak ez.
interaktivitás Shenmue????😊))) Vagy netan Xboxos Fable???😊))
AI. AI, igen ebben sem az U2, Sem a HL1nem valott szegyent. De ismet csak FPS.
Aha, szvsz interaktivitast sok masik gameban is tapasztalhatott a jonep😊 ehemmm....
sh3 nak hol van olyan fizikálya?
Hat kerem ugyanaz a mufaj??? nem. Erre mondom lattad az ICOnak pl milyen volt a fizikaja? Ahogyan meg volt alkotva az a babuszeruen mozgo kolok??? Ahogyan rangathattad a kiscsajt? vagy pl lattale gy Gt3 fizikat?😊.... lasd be ugyanugy van mivel dobalozni a konzolosoknak is.
arcKIFEJEZÉSEK!
Ismet, FFX, Shenmue, majd csak csippants az FF12 hogy fog kinezni, arckifejezesek LOL lesz ahhoz kepest a HL2ben.
"Ilyen hol van sh3ban??"
nem tudom miert erzem ugyhogy nalad beragadt a magno az SH3mal???😊))
"800 MHz P-III, DX6 kompatíbilis videokártya = TNT"
Na ha ezen ugy fog menni ahogy a videokon (BTW megneztem az osszeset mert szeretem a gamet, de azert bokat hadd ne fossak mar) Leszopom magam internetes kamera elott bazze! 😄DDDD
LOL ezt Te sem gondolhatod komolyan az ilyen alreklam szlenget bevenni😊))))))
szereplõk megjelenítése mert ez nem grafika ugye? Nem tudom Shenmue, FFX, SH3 arckifejezeseket lattal e mar????
grafika ismet csak ez.
interaktivitás Shenmue????😊))) Vagy netan Xboxos Fable???😊))
AI. AI, igen ebben sem az U2, Sem a HL1nem valott szegyent. De ismet csak FPS.
Aha, szvsz interaktivitast sok masik gameban is tapasztalhatott a jonep😊 ehemmm....
sh3 nak hol van olyan fizikálya?
Hat kerem ugyanaz a mufaj??? nem. Erre mondom lattad az ICOnak pl milyen volt a fizikaja? Ahogyan meg volt alkotva az a babuszeruen mozgo kolok??? Ahogyan rangathattad a kiscsajt? vagy pl lattale gy Gt3 fizikat?😊.... lasd be ugyanugy van mivel dobalozni a konzolosoknak is.
arcKIFEJEZÉSEK!
Ismet, FFX, Shenmue, majd csak csippants az FF12 hogy fog kinezni, arckifejezesek LOL lesz ahhoz kepest a HL2ben.
"Ilyen hol van sh3ban??"
nem tudom miert erzem ugyhogy nalad beragadt a magno az SH3mal???😊))
"800 MHz P-III, DX6 kompatíbilis videokártya = TNT"
Na ha ezen ugy fog menni ahogy a videokon (BTW megneztem az osszeset mert szeretem a gamet, de azert bokat hadd ne fossak mar) Leszopom magam internetes kamera elott bazze! 😄DDDD
ugyan nem igazan ismerem a konzolos jatekokat de idaig amit itt hudevartok az mint egy jatek 3-4 esetleg5-6-7 ik resze... errol mindent el lehet mondani csak azt nem hogy forradalmi ujitasokat tartalmaz
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
"arcKIFEJEZÉSEK"
Ezt a legnagyobb gáz felhozni a SH3 ellen.
BTW egy video (mondjuk az elég hosszú) és néhány interjú alapján megmondod, hogy milyen szuper a fizika és az AI?
Ezt a legnagyobb gáz felhozni a SH3 ellen.
BTW egy video (mondjuk az elég hosszú) és néhány interjú alapján megmondod, hogy milyen szuper a fizika és az AI?
www.youtube.com/aabyssx
LOLOL
Minimum gépkonfiguráció: 800 MHz P-III, DX6 kompatíbilis videokártya = TNT.
ezt vártam!egy inteligens konzolos beszólás!
mondhatnánk érvnek is!
Olyan vagy mint Horn Gyula:"..na és..."?
gratulálok
Minimum gépkonfiguráció: 800 MHz P-III, DX6 kompatíbilis videokártya = TNT.
ezt vártam!egy inteligens konzolos beszólás!
mondhatnánk érvnek is!
Olyan vagy mint Horn Gyula:"..na és..."?
gratulálok
S tessek erre monduk meg mi azt ha nem lennenek 3d gyorsito kartyak csak sima vga kartyak.... akkor hol lenne ma a PC?😊)
"5 evig csinaltak a a Hl2ot, ellenben az SH3mat max 1,5 ket evig. S nem annyival jobb a HL 2 ha mar itt tartunk, figyelembe veve azt hogy az meg ki sem jott, atomeromu kell hozza,"
szereplõk megjelenítése
grafika
interaktivitás
AI.
Ezekben átütõ siker a hl2!!!
sh3 nak hol van olyan fizikálya?sehol.sztem nemkláttad hl2 videókat!
arcKIFEJEZÉSEK!Izomrendszer,maximális interaktivitás!NEM SCRIPTELT JELENETEK!!!!!!ÉRTED???Ilyen hol van sh3ban??HOL?Rálépsz egy trigerre és jönnek szörnyek hú dejó!!na várjál, gépigény: Minimum gépkonfiguráció: 800 MHz P-III, DX6 kompatíbilis videokártya = TNT.Szal vedd ugy hogy a mostani gépeken SIMÁN menni fog!!!
szereplõk megjelenítése
grafika
interaktivitás
AI.
Ezekben átütõ siker a hl2!!!
sh3 nak hol van olyan fizikálya?sehol.sztem nemkláttad hl2 videókat!
arcKIFEJEZÉSEK!Izomrendszer,maximális interaktivitás!NEM SCRIPTELT JELENETEK!!!!!!ÉRTED???Ilyen hol van sh3ban??HOL?Rálépsz egy trigerre és jönnek szörnyek hú dejó!!na várjál, gépigény: Minimum gépkonfiguráció: 800 MHz P-III, DX6 kompatíbilis videokártya = TNT.Szal vedd ugy hogy a mostani gépeken SIMÁN menni fog!!!
Ezbuta beszolas volt mert a GB ugyanugy technika, tehat ugyanugy szukseg van rea Szamitogepre😊
2003ban a PC viszi a plamat a Hl2vel 2004ben szvsz ismet valami PCs FPS (mi mas) de 2005tol megint eljo a PCsek dark age-e😊))))
Grafikalilag csak, de hat ezt minden evben kiosztjak valakinek... vegre vitt egyet a DOOM 3 utan a PC ismet😊
Szal megy itt a nagy spilerkedes, de azert ezeket neha sziveskedtek figyelmen kivul hagyni.
Forradalni grafikai ujitasok PCn?? Ez igaz, de ez szvsz ma mar nem eleg, forradalni jatek ujitasok kellenek, vagy jatekmenetbeliek, ilyet PCn megbocsasss de elegge regen lathattunk😞
Ellenben konzolokon divnak azert meg ma is az ujdonsagok.
Forradalni grafikai ujitasok PCn?? Ez igaz, de ez szvsz ma mar nem eleg, forradalni jatek ujitasok kellenek, vagy jatekmenetbeliek, ilyet PCn megbocsasss de elegge regen lathattunk😞
Ellenben konzolokon divnak azert meg ma is az ujdonsagok.
érdekes módon az újságirok is forradalminak tartják hl2-t mint hl1-et.Na most én röhögök a pofátokba HAHAHAHAHAHAHAHAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA léms
Hat egy olyan plattformra ami allandoan fejlodik (persze ennek ara is van ugye) nem nehez ilyet alkotni, s az hogy a konzol csak egy szintet tart egy bazinagy hulyeseg, nezzel mar meg egy Debut GC Xbox PS2 jatekot a most beigertekhez kepest, csak a vak nem latja az igencsak nagy differenciat.
Az FPSel csak annyi a problemas hogy csoppet kezd geca uncsi lenni szvsz. Majd az eladasok meglassuk hogyan tamasztjak ala ezt.
5 evig csinaltak a a Hl2ot, ellenben az SH3mat max 1,5 ket evig. S nem annyival jobb a HL 2 ha mar itt tartunk, figyelembe veve azt hogy az meg ki sem jott, atomeromu kell hozza, mig az SH3, vagy egy Metroid Prime egy nem ma kijott gepeken hozza a formajat. (Ps2 tobb mint 3 eves, GC Most lesz 2 eves. )Kerdem en egy ket evvel ezelotti PCn hogy menne a Hl2?😊)
Sehogy.
Az FPSel csak annyi a problemas hogy csoppet kezd geca uncsi lenni szvsz. Majd az eladasok meglassuk hogyan tamasztjak ala ezt.
5 evig csinaltak a a Hl2ot, ellenben az SH3mat max 1,5 ket evig. S nem annyival jobb a HL 2 ha mar itt tartunk, figyelembe veve azt hogy az meg ki sem jott, atomeromu kell hozza, mig az SH3, vagy egy Metroid Prime egy nem ma kijott gepeken hozza a formajat. (Ps2 tobb mint 3 eves, GC Most lesz 2 eves. )Kerdem en egy ket evvel ezelotti PCn hogy menne a Hl2?😊)
Sehogy.
"és odaadtam neki játszani a netet mert addig sem a falba ütögeti a fejét egész nap és tudjátok uj a tapéta"
LOL 😉))
LOL 😉))
www.youtube.com/aabyssx
és mi a problémás az fps-el?
hl2-n 5 évig dolgoztak!És megérte.Nézd meg milyen forradalmi újitást hoztak be.Konzolon mindig csak egy szintet tartanak... pc- vannak a forradalmi újitások.nem irom le még 1x de sh3 megsem közeliti hl2 tulajdonságait
hl2-n 5 évig dolgoztak!És megérte.Nézd meg milyen forradalmi újitást hoztak be.Konzolon mindig csak egy szintet tartanak... pc- vannak a forradalmi újitások.nem irom le még 1x de sh3 megsem közeliti hl2 tulajdonságait
nem a blizzard fejleszti, frencsájzba megy a adolog 😄
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Hmmmm szvsz mi azert 2-3havonta levo idokonzonkent mindig ujakkal dobalozunk😊
csak figyelni kene😊
Regen volt Resi 0, Metroid, MGS2, GT3,FF10 most GT4, MGS3, RS3, resi 4, KIller 7, Silent Hill 3 s meg sorolhatnam😊
PCs reszrol meg mar 2 eve kb Doom 3 Fps s FPS 😊
csak figyelni kene😊
Regen volt Resi 0, Metroid, MGS2, GT3,FF10 most GT4, MGS3, RS3, resi 4, KIller 7, Silent Hill 3 s meg sorolhatnam😊
PCs reszrol meg mar 2 eve kb Doom 3 Fps s FPS 😊
Egyszerre jon ki mert multiplattform, s eleddig csak GC s verziot lebegtettek a keszitok , ergo vagy az jon elsonek vagy egyszerre, igen atcsuszott 2004re., szvsz elsp felev. De a Blizzardot ismerve lehet az meg 2004 karacsonya is😊
pff ekkora hülye te sem lehetsz.
tvnek kisebb a felbontása...ott csak azért lenne(!) szebb mert elmossa hatalmas pixeleket.Ennyit a te forradalmi játékodról.Semmi ujdonság nincs benne.Egy szokványos konzol gém egy szokványos beképzelt faszfejnek amilyen te vagy.
tvnek kisebb a felbontása...ott csak azért lenne(!) szebb mert elmossa hatalmas pixeleket.Ennyit a te forradalmi játékodról.Semmi ujdonság nincs benne.Egy szokványos konzol gém egy szokványos beképzelt faszfejnek amilyen te vagy.
engem is inkább a játékélmény motivál csak tudod ha aztmondják hogy sh3 szebb akkor az kicsit bosszant hogy mennyire elfogultak.
videókat láttam gyökér mit bizonyitsak.olyan vagy mint egy 11éves éretlen hülyegyerek...
van egy csaj rohangál shotgunnal és lövi a szörnyeket igencsak csúnya grafikával.
van egy csaj rohangál shotgunnal és lövi a szörnyeket igencsak csúnya grafikával.
Nem tudom, én láttam pár elmosódott videót, ami meggyõzõ volt GRAFIKAILAG(!), de ismétlem, hogy ha az elõzõ rész nyomdokain halad(tehát kurva unalmas), akkor szart sem érnek ezzel az egész csili-vili showval.
És lehet, hogy elfogult vagyok, de a HL2 -függetlenül a grafikától - biztos, hogy jobban be fog jönni és ez a lényeg.
És lehet, hogy elfogult vagyok, de a HL2 -függetlenül a grafikától - biztos, hogy jobban be fog jönni és ez a lényeg.
nemértem mi olyan nagy szám sh3ban.Megint egy mangás alapú resident evil utánzat.csak nem fix kameraállással.Elég rossz lehet a szemetek ha erre aztmondjátok hogy szebb hl2nél.Bizony elmosódott mint a vízfesték...
Csatlakozom dynamichoz. A jatek szep, nagyon a kod beszaras, de a jatek szerintem is unalmas. Bar nem vittem soha vegig, mert nagyon meguntam. De SH3-at biztos, hogy beprobalom mert az alaphangulata nagyon jo.
Büszkék lehettek a SH-re.Hiába a jó grafika, ha ez is olyan ultragagyi lesz, mint az SH2, akkor köszönöm én nem kérem.
Miva ****** grrr majdnem csunyat irtam. Olvassa ma vissza mire irtam. Ne baszd mar fel az agyam, eleg ha a fonokeim teszik
Szerintem sincs ekkora különbség. Azért ennyivel nem jobb a C-64. 

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
nem veszed észre hogy a levegõbe beszélsz.
SZtem többet játszottam konzollal mint te.
Elég nagy a pofád, az intézetben nem tanítottak meg viselkedni?
SZtem többet játszottam konzollal mint te.
Elég nagy a pofád, az intézetben nem tanítottak meg viselkedni?
Észrevehetnéd már hogy bármit amit mondunk vagy mutatunk pc-re rögtön jön a flém.Hogy mekkora szar,mindig errõl beszélünk,konzol übereb, amikor kifogytok a gecizésbõl akkor jön hogy 5 fpsel sem fog menni...vehetsz majd 3 gigás gépet...stb.
Csak az a gond hogy eddig sem jöttek be ezek a rémdolgok.ezt hallgattam 3-4éve is.
Csak az a gond hogy eddig sem jöttek be ezek a rémdolgok.ezt hallgattam 3-4éve is.
Ollie ezen felesleges vitatkozni. Egy C64 jatek meg egy mai kozott kb olyan kulonbseg van mint egy amoba es egy balna kozott. Ez igy eleg baromsag, de legalabb erzekelheto. Amugy a 2 jatekot nem ismerem, vagy nem emlexem de ezt barmely 10 evesnel regebbi jatekprogramra nyugodtan el lehet mondani.
A túrót csak azokat!
BTW a SH3 legalább már kinnt van egy hónapja. Azzal legalább jogosan villogunk (ha már általánosítasz - amit én UTÁLOK)! >:|
BTW a SH3 legalább már kinnt van egy hónapja. Azzal legalább jogosan villogunk (ha már általánosítasz - amit én UTÁLOK)! >:|
www.youtube.com/aabyssx