A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
mekkora szar hely ez az x mutimédia??sem felhívni nem lehet öket sem faxot küldeni!!ekkora geci fasz helyet nem láttammég minden foglalt!!nevetséges!
(ex)Cat
Ramza! Olvastad, hogy nem lesz Messiah? beperelte őket a Sony. Épp mire készen lett a mod.. sux. (mondjuk amúgy is rohadt drága lett volna)
(ex)Cat
Saját tapasztalatom nincs, de szerintem símán lejátsza. Miért is ne tenné? Játékoknál nincs régiókód mint a DVD-nél. Szóval szerintem megy símán, csak olyan TV kell ugye, amit NTSC-t is tud.
CSOCSO
naugye!! a háttér is fenomenális!! amugy meg az lenne ha jo ha a ps3 al egytt nne ki a nintendo uj gépe...oszt szétverbé a száját a sonynak😊
ember
a gamezből van, de a háttér az prerenderelt (ha jól tudom).

így nem nehéz jól kidolgozni a csajszit.

bár igaz, a ps2 hasonszőrű játékainál szebb.
CSOCSO
az a gamezből van!!mit nem lehet ezen elhinni? itt kezdődik a baj amikor még annyira szép hogy nem hiszed el hogy real time!!
PyRex
jelenleg? Legszebb a DOA3, legjobb a hangulata meg a Halo-nak szerintem.

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
Nem a TV-k atlagos felbontasarol beszeltem, hanem a PS2-tes jatekokerol... XBOXNAL 640x480 az alap.

PyRex

SeGa
Biohazard = Resident Evil
csak a japanok elvannak.
CSOCSO
ez nem video szépöcsém ez maga gamez és ez igen rosz minőségű kép!!enél 1ezer szer szebb a gamez!
SeGa
GC re ez milyen resident lesz ujra az 1. mert az cool lenne?
Egy kis ízelítő a GameCube házatájáról. Még mielőtt bárki leírná a gépet, hogy csak Mario stb lesz, a Star Wars RS2-n kívül még vannak egyéb gyöngyszemek is (Talán a konzolok közül ezen láttam a legszebb képeket.).

Resident Evil
-The beautiful Jill Valentine 😊

balumaci
gratulálok!!
látszik,hogy doktorátusod van!

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Jacek
Ez volt a fullos hozza szolas bakker😄D

Köszönjük az értelmes hozzászólást! Gyere legközelebb is!
és miért is kivétel a ps2? Csak úgy kiváncsiságból 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Most tudom, hogy láma a kérdés, de Pal-os PS2 le tud játszani eredeti (nem átkarcolt) Ntsc-s dvd-játékot?
A Final Fantasy 10 miatt kérdezem. Szemét ign csak 9.5 re értékelte 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Efreet
< img src="http://itt.van.a.kep/kep.jpg">
csak az elejére nem kell a < meg az img közé space...

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

narumon
Bakker ezt is beszúrásnak vette 😊)

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
elméletileg igy:

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

magus
VALAKI mondja már el hogy lehet ebbe e forumba képet beszúrni!!!!!!

narumon
"mondom akkor nem hirdetnek, hogy moncsin jacc!!!!!!!!!!!! ennyi eleg iss."

Szerintem pont azért hirdetik hogy monitoron nyomjad mert ott látsz is belőle valamit.

narumon
"Tévedsz. Azért, mert ágyból kényelmesebb játszani 😊)))"

mikor beteg voltam, próbáltam... undorítóóó 😊)

"Jó-jó, tudom, tv-out-os videókártya, de hát az egeret és a billentyűt mégsem tudom az ölembe venni 😊"

De a gamepadot, joyt igen...

narumon
"Ebben nincs teljesen igazad, több kimondottan dvd-vel foglalkozó újság elemzte a ps2 dvd-képminőségét, és középkategóriás (gyak. 70-100 ezer ft-os asztali) lejátszónak hozták ki. De persze filmmániásoknak nyilván nem ez az ideális megoldás, ezt nem vonom kétségbe!"

Nem kimondottan a képminőségre értettem csak amit mondtam hanem olyan apróságokra hogy jobb képminőséget lehet venni 50-60e Ftért, asztali lejátszóban. Ezek többsége mindenféle formátumot megeszik, legtöbbjük mp3at is. Millio állígatási lehetőség van benne, stb...

"tudom, ezzel nem mondtal ujat... meglep mi? ilyet is tudok... epp emiatt vettem azt ."

Igazándiból az lep meg, hogy akkoriban már igencsak a d3d volt felfutóban. Szóval nem teljesen értem, hogy ilyen helyzetben miért az ellenkezőt kell venni? Egy játék miatt?
Vagy valamit nagyon nem értek? 😊

"ez igy van, ezert hanyatlik pcre."

Ezzel azért nem értek egyet, mert fordítva sokkal inkább jellemző a dolog... Sokkal kevesebb játék jelenik meg előszőr pc-n, és utána konzolon, mint fordítva.

GAMECUBE
tudom, ezzel nem mondtal ujat... meglep mi? ilyet is tudok... epp emiatt vettem azt .
GAMECUBE
ez igy van, ezert hanyatlik pcre.
GAMECUBE
figyelj, mondom ajanljak a konzolos gamekon, hogy moncsin jacc!!! oszinten, ezt miert tennek, ha szarabb lenne? es en mindig eleinte kozelrol jaccok, hogy megnezzem, 😊
GAMECUBE
mondom akkor nem hirdetnek, hogy moncsin jacc!!!!!!!!!!!! ennyi eleg iss.
Ok, de azért szerintem ezek nem csak emiatt késnek. A halo-típusú késésből egyre több lesz: a MS rengeteg kiadót megvett, és csak fél év múlva (vagy akkor sem) adhatják ki a játékot más gépre.
A GTA3-at én sem értem, hogy miért késik, de szerintem egy komoly cég ha nincsenek olyan problémái, mint a fenti esetben (kiadás letiltása), akkor tud egy játékot egyszerre fejleszteni több gépre... Szóval itt szerintem a készítők potenciájában keresendő a hiba

Tudom, nem is az a baj, hanem hogy dülöngélne az ölemben vagy az ágyon!
Konzolhoz sem fogok soha venni egeret/billentyűt, az olyan játékokkal inkább pc-n játszom, amihez ezek kellenek. Már csak azért is, mert ezek jellemzően ott jobbak

Ramza:
Van már vezeték nélküli egér és billentyűzet.

". Az UT az Unreal glide-ra optimalizált enginjét örökölte meg."

Na erről van itt szó bezonyám, GC.

Okostojás, a Voodoo egyetlen ok miatt volt jobb UT alatt. Az UT az Unreal glide-ra optimalizált enginjét örökölte meg. Ha már akkor rendesen megcsinálták volna a fejlesztők a D3D optimalizálást, a Voodoo-d semmivel nem tudot volna többet. Sőt már akkor kevesebbet tudott, hiszen nem volt 32 bites színmélység és nem volt S3TC textura tömörítés támogatás hozzá. Valószínűleg soha nem láttad az UT-t az S3TC-s texturákban tündökölni, máskép nem mondanád, milyen jó és szép is volt a Voodoon.

"A PC-s meg eljárkál lan partikra, neten játszik, meg arra élvez, hogy mennyire top gépe van. Két teljesen különböző világ."

91 óta nyúzom a pc-t, nem voltam partin, soha semmiven nem játszottam a neten (oké, azért hálózatban nyomtam fps-t), soha nem volt eléggé top gépem (bár szerettem volna).
Hol rontottam el?

"Az egyetlen dolog amit utálok, hogy újabban a PC-s játékokra azért kell +1 évet várni, hogy megcsinálják konzolra is..... GRRRRR!"

Erre tudnál mondani példát? Mert egyáltalán nem törvényszerű, hogy egyszerre jelenjen meg a két gépre az adott játék.

Abban egyetértünk, hogy teljesen felesleges a ronda vita!

"Figyu: nem azert jatszanak TV-n a konzolosok, mert igenyes / igenytelen, hanem mert...."

Tévedsz. Azért, mert ágyból kényelmesebb játszani 😊)))
Jó-jó, tudom, tv-out-os videókártya, de hát az egeret és a billentyűt mégsem tudom az ölembe venni 😊

"nem hiszem, hogy tv elmossa."
"Pedig igen."

GC, ezen tényleg nemigen kellene vitatkozni, mert a pc-seknek igazuk van. Gondolkozzál, hogy mennyibe kerül a tv-vel azonos nagyságú monitor. Sokszorosa, és nem véletlenül.
De az viszont szerintem tényleg igaz, hogy az elmosást annyira azért nem veszed észre (mint ahogy a "recéket" sem). Nem 20 centiről játszik a tévén ugyebár senki sem. És innentől kezdve már csak elméleti a vita: tényleg sokkal élesebb a pc képe, de tv előtt két méterrel ülve nem tűnik az sem csúnyának...

"semmit nem tudok tenni ellene mivel a tv nem tudja a 16:9-t , a ps2-n pedig állitani nem lehet."
"Bunkó válasz lesz, de konzolon nem szokás dvdt nézni."

Ebben nincs teljesen igazad, több kimondottan dvd-vel foglalkozó újság elemzte a ps2 dvd-képminőségét, és középkategóriás (gyak. 70-100 ezer ft-os asztali) lejátszónak hozták ki. De persze filmmániásoknak nyilván nem ez az ideális megoldás, ezt nem vonom kétségbe!

Amúgy az említett problémára a megoldás: azért nem engedi állítani a 16:9-et, mert megy a film... Állítsátok le (stop), és máris lehet váltani 😊
Mielőtt valaki elkezdene röhögni ezen, ez gyak. ugyanaz, mintha játék közben akarnál pc-n felbontást állítani.

narumon
Kiváncsi vagyok ha elterjednek a plazma képernyők (ami ugye monitortechnika) akkor mit fognak mondani. Nem veszek ilyet mert a tv ugysem mossa el és tökéletes.. azt se tudom minek fejlesztették tovább... 😊

narumon
"Ez mondjuk játékfüggő. Én PC+monitor párti vagyok, de STUNT GP-t ezerszer jobban élveztem a tv képernyőn játszani, mert annak a játéknak inkább olyan konzolos/tévés feelingje volt."

Igen ezt akartam én is mondani hogy haverok a GP3at is a tvn nyomják, berakják a force feedbackes kormányt az asztalra és uzsgyi.

narumon
"Jó persze,de ez igénytől is függ,mert nekem meg pont,hogy hányingerem van attól,ha a nagy képernyő után beülök egy 15"-os monitor elé...Szarom le a fűrészfogakat,ha egyszer jól mutat a Tv-n és nem befolyásolja a játszhatóságot,akkor már nincs is gond,jobban értékelem,a "kis képernyő-élesebb kép" párosításnál... "

Ez hülyeség, mert egy 17" monitor közelebbről sokkal nagyobb látható felülettel bir mint egy átlagos (55cm) tv. A Részletgazdagságról nem is beszélve...

narumon
"nem hiszem, hogy tv elmossa."

Pedig igen. Nem nagy vaszisztdasz egyszerűen csak azért mert sokkalta nagyobb egy képpont mint a monitoron (DOT), és más a megjelenitési struktúrája is. NEm kell messze menni! Rakj be egy VCDt vagy SVCDt a gépedbe és nézd meg a monitoron. Sok helyen kockás, recés, és nem jó a szinátmenet. Amint kirakod asztali DVDre, egyből kapsz egy tökéletes majdnem DVD minőségű képet, a hibák nagyrésze eltünik. Ez csak azért van mert a tv nem tud olyan részletes képet adni.

"reszemrol vita lzarva (meghogy tv elmossa😊)))))))"

Részemről is lezárva a vita... méghogy a tv nem mossa el 😊)))

narumon
"(a rampage mar kesz volt, mikor buktak, es az igencsakfoldbedongolte az akkori király Gef2 ultrat.... kar erte... nekem kellett volna az😞"

Földbe döngölte volna, ha túlélte volna, ha megjelent volna, ha nem ment volna csődbe, ha nem nézte volna hülyének a vevőit... mindig csak a volna...

narumon
"ne a tnt2ot hozd fel voodoo2 ellen,,hanem voodoo3mat, az erosebb volt pl.: unrealTben😊"

Szerinted mit hozzak fel? Ezek voltak egyidőben. Voodoo3at meg nem vettek olyan sokan mint gondolnád, én már akkor is számtechben dolgoztam...

Alien!
Jó persze,de ez igénytől is függ,mert nekem meg pont,hogy hányingerem van attól,ha a nagy képernyő után beülök egy 15"-os monitor elé...Szarom le a fűrészfogakat,ha egyszer jól mutat a Tv-n és nem befolyásolja a játszhatóságot,akkor már nincs is gond,jobban értékelem,a "kis képernyő-élesebb kép" párosításnál...

Ezért eszembe sem jut,hogy a konzolt kirakjam monitorra...Szerintem az átlagos felbontást elnézted,bár tudjuk az Xbox esetében majd a Tv-k is feljavulnak....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

PyRex
Nem ez nem az. Viszont amit Te irsz, az nagyon az...

Figyu: nem azert jatszanak TV-n a konzolosok, mert igenyes / igenytelen, hanem mert:

1. - Nem kapnak monitort a konzolukhoz.
2. - Azert nem kapnak, mert (a PS2 eseteben pl.) az 512x240-es atlagos felbontas annyira rohejesen gusztustalanul nezne ki meg egy 14"-es moncsin is, hogy mindenki elhanyna magat tole...
3. - Mig egy TV-n nem ennyire szanalmas a helyzet, persze ott is latszanak a fureszfogak, stb, de megsem annyira, foleg, hogy tavolabbrol is nezed.

De ettol meg egy monitornak nagysagrendekkel szebb kepe van, vagy szerinted nem? Akkor probalj meg egy ilyen forumot elolvasni egy TV-n, kivancsi vagyok hogyan fogja a par pixel nagysagu betuket kirajzolni neked... Mindenesetre sok sikert hozza.

PyRex

Alien!
Valszeg akkor az egész világ igénytelen,mert Tv-t néz...Tényleg miért nem néznek inkább egy 17"-os monitort,annak sokkal szebb a képe,és ha 30cm-erről nézzük,még élvezhető is lenne....

Tudod mit mondok erre Humano,azt hogy ez egy igénytelen sznob f*szság,amit írkálsz...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

magus
Hogy kell képet beszúrni?

XHumano
Hozzáértésed nulla, legalább egy qrva kib...ott nagyítót fogj már a kezedbe bazz és nézd már meg a tévé meg a monitor képpontjait végre...

Na melyik a sűrűbb!?
Elárulom, ez még csak a képcső része, az elektronágyú valamint az eltérítőtekercsek is lényegesen pontosabb és gyorsabb a monitorokban, az elektronika többi részéről nem si beszélve. A tévé örökölte egy múlt század közepi technológia összes elmaradottságát, ergo szar a képvisszaadása.

Ha egy szar minőségű (felbontású) képet kell megjeleníteni, akkor tévé esetében a szart nézed a szaron, nem veszel észre semmit. De ha moncsira kötöd a konzolt, látsz olyan pixelhegyeket, hogy elokádod magad...
XHumano
Nálad mit jelent: rece?
Nálad a "pc-s grafika" jelző pontosan mit takar? Sorold fel, mitől az ami...???