A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
gc nek szerintem meg nem...sw vagy resi vagy a soprt gamezokat nézd meg!
CSOCSO
tudom mi az az akadás azért mert eked szar a géped nem tehetek rola!! nekem is szar volt a gépem csak értelmesen feltettem a kártyámat azóta a 3d mark 2000 ben nem 10 el hanem 60 al futott a helikopter!! képzeld veron 10 el ment a helikopter!! a max payne közepes grafikán 800*600 ben alig akadozott az avp full grafikán nem igazán akadozott!!!
versio
semmi

a csocso azt se látja meg ha megakad !

vazze
athlon xp 1500mhz+ddrram+gef3 és majdnem minden megakad
pedig van a 3dmarkban olyan test ami 600 fps-el megy

azt hiszem csocsonál mást jelent az akadás
de ez igaz sok itteni pc-sre is

CSOCSO
pl!
CSOCSO
nemtom
CSOCSO
800*600 ban full detailban 256 mega ram 600 as p3 és gef 2 mx 32 megás al nem akadozott!!!nemis emléxem hogy akadozott volna!
CSOCSO
avp2 nekem tetszett de csak a parázás miatt kedvenc filmem az alien soval erről ennyit...
amugy a gc nek nem ronda a grafja!ott an pl a resi..az uj... nézd meg az uj resit ps2 re..melyik a szebb???
versio
igy is lehet mondani
ja a maxpayne -t még élveztem is egy darabig
de mikor lement 3fps-re akkor uninstall
igaz ez a probléma már nem aktuális,de annyira nem volt jo hogy ujra elövegyem

D3t0nat0r
Na hát ez nem igaz. Max. olyan játék nincs PC-re, ami neked tetszik. Óriási a különbség!

versio
nemtom mit kell pc-n szenvedni
én nem szenvedek
csak az a bajom a pc-vel hogy a játékok minösége hagy kivánnivalot

vazze

sarius sam2: egy fos
wolf: hát a metalgear fényévekre van töle
AVP2: erre mit mondjak fél ora után uninstall

nincs egy nyomorult jo játék pc-re

CSOCSO
hehehe ez mind van ps2 re is!! söt a GC-s változat szebb!!!amugy nem láttam oldalt ahol azt irják figyeljetek ezeket gyerekekis végigviszik!!
CSOCSO
aham majd azt figyeld amikor megint 50-100 ezret kell költened az xboxra mert az uj gamez ami kijött az csak az uj xbox cucokkal fog futni!!!
vegyél inkább pc-t igaz akor meg azza szenvedni kell szal látszik a konzol jobb gamezásra mint a pc! pc az maradjon meg a word nél meg az excell nél
versio
akkor játszá vele sokat
én nem teszem

CSOCSO
a japánok csak röhögni tudnak az x en:
CSOCSO
sorolj fel 5 öt ami 10 éves gyerek végivisz!! gyerünk nyomjad!
a pokémonrol meg yannyit hogy több felnött gameza azt mint az mgs2-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
versio
meg procicsere is 😊
kösz de már van egy pc-m ,nem kell több !

CSOCSO
nemtom mi ez a dedozás az n nél csak az n64 volt a dedogép az sem volt igazán az csakaz volt az a gép ahol kisgyerekeknek is csináltad gamezt de a gamezek fele ugyan olyan jo mint máshol és van sok ami igényesebbmint akármelyik ilyen a psx en az MGS n 64 en meg golden eye vagy perfect dark stb stb.. de az n nél volt még NES SNES meg GB... ezek nem voltak dedo masinák!! amugy n re pokémon psx re meg öltöztessük fel barbit meg a táncoljunk meg stb! melyik a szar a dedós vagy a kisjányos?😊
gc re 2 -3 gamez van a 20 bol ami dedosabb a monkeyes meg az animal forest.. ami átirat az n64 ről és ezek sem olyan kisöcsém végigviszi gamezok!!a pikmin meg kökemény gamez és ti is eizadnátok alatta!
szal nem olyan gyerekes!
versio
határozottan nem !!

nézd meg a bejelentett játék listát
a ps2,xbox-ra 10 szer több játék van bejelentve
a gc-n meg az a kevésnek a fele 10 éves korosztálynak szol

CSOCSO
nem sokkal jobb a GC nél a ps2 nél vszont sokkaljobb a ps2 kurva sok midnent nemtud és nem témogat és texturáilag még a GBA is veri😊))))))
CSOCSO
ez hülyeség! ps 3 re több dedos gamez van mint gc re lesz! 1 éven belűl!!
amugy nem sokkal roszabb! amugy meg a ps2 meg olyan már most mint az n64 vs psx ( grafikában) és hangilag is jobb a gc!
versio
a gc még szarabb mint a box
pöcsiknek valo

CSOCSO
x nem nem biztos HW ilag majdnem egy szint!! de a ps2 nél jobb!
CSOCSO
ki mondta hogy szar??
CSOCSO
100 ezer kb mig az Xbox 160...
CSOCSO
az X konzol!!!!!!!kurvára nem érdekel mi van benne!!!milyen pc cucc!!! annyit tudsz vele mint a többi konzollal!!!egy pc az multimádiai geci te mondtad!!az x semmi több mint egy konzol amivel már egy két dolgot lehet művelni de az a felét nem tudja mint egy palmtop vagy egy nokia communicítor!
versio
lehet hogy jol néz ki az autos
csak unalmas, semmi valosághüség nincs benne ,magyarul a fizika nulla
arcade az egész
1 ora alatt meg lehet unni

CSOCSO
te z első honpban mi volt ps2 re? semmi nem hogy egy értelmes gamez hanem semmi!
versio
olvastam forumokon , hogy az xbox 5-böl egyszer nem inditja el a játékokat
kiirja hogy wrong disk

király lehet

versio
csak tul vannak hype-olva
a valoságban meg szar mind

versio
nincs
de a halo-n kivül x-re sincs

GAMECUBE
n64et ki vesz ma mar ?😊)
pedig a tuti xbox, ps, ps2 trionak kene az elsonek lennie.... ehh megsem😊))
GAMECUBE
most meg en nevetek😊
"The top selling video game system across all platforms in November was Nintendo's portable Game Boy Advance. It sold through 20 percent more units than any video game console."
HAHAHAHHAHA!!!!😊)))) ez usa persze
es...
"Nintendo will enjoy the best U.S. holiday season "

es ez is szep es jo dolog...😊))

"In November, U.S. sales of all Nintendo systems (Nintendo GameCube, Nintendo 64, Game Boy Advance and Game Boy Color) nearly equaled the combined sales of all systems from all other manufacturers."
ehhe csodbe megy mi??? xbox Dc, ps1 ps2, tud csak ennyit produkalni😊
narumon
"Mik azok a Pc-s játékok,mert tudtommal 2 értelmes játék jött ki mostanában az Avp2,és a Wolfeinstein 3D"

Jött ki több is csak legfeljebb te nem figyeled...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

PyRex
Ja, olvastam a HC Gamer-en. Ez csak ott santit, hogy a Nokia mobilok Amerikaban marhara nem oly keresettek, mint nalunk (ott a Motorola tudtommal sokkal elorebb jar) szal' erdekes ez a sorrend, kivancsi lennek ki allitotta ossze.

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
Jezusom, ti komolyan ilyen butak vagytok? Gondolkozzatok mar! A konzol szabad forditasban annyit tesz, hogy egy celhardware, amit direkt jatekra fejlesztettek ki. Pl. a PS2 EE+GS-e, jatekra (sem) jo, de masra (plane nem).. ? Vagy a GC. Lehet, hogy az ATI csinalta a videoprocit, de azt te soha nem veszed meg sehol. Ellenben xbox:

Van benne atlagos 733-as proci, nv25 (most jon ki), 64MB DDR RAM (akarhol kaphato), nForce alaplap (szinten van mindenhol), 8GB vinyo (szinten nem extra dolog), UDMA 66 kabel (jeee, ez is eleg sokhelyen elofordul), DVD olvaso, stb.

Ebben mi mutat a konzolora? SEMMI. Osszeraktak egy atlag PC-t, amiben nagyon eros grafikus chip van, es mivel nem 500 fele videokartyan kell, hogy fusson a jateknak, hanem csak az nv25-on, ezert tudnak ra ilyen minosegu progikat irni, ki tudjak hasznalni, nem kell a tobbilvel a kompatibilitas. Ennyi. De ettol meg nem konzol. Azert, mert fekete-zold dobozban van? Jo, akkor befestem a PC-met olyan szinure... Vagy a TV miatt? Radugom a PC-met a tv-re... Vagy jatekok? Rendes PC-re is meg lehetne irni ugy valamit, hogy ne kelljen felpakolni 800MB-ot a vinyora, csak kisse lustak lettek a programozok. Ettol azonban az nem valtozik, hogy az xbox egy pc. Bazz, ha az xbox-ra ramasolsz rendes windows-t es kiszeded a sajat beegetett oprendszeret, akkor az futni fog rajta, meg BARMI, ami PC-n. Egy PS2-nel mar korantsem igy van ez, plane a GC-nel... Na mindegy, ha ebbol sem tudjatok felfogni, az eleg szanalmas dolog. De a legjobb az, hogy leirtak mar 1000 helyen, hogy "...tehat a Microsoft konzolja nem mas, mint egy PC..." de ti akkor is jottok azzal, hogy konzol. Jo, eljetek ebben a tudatban. Az Xboxot csak azert nevezi konzolnak az MS, mert igy tobbmillioszor annyit el tud belole adni, mintha jatek-PC-nek (vagy hasonlonak) hivna... De ettol meg maga a teny nem valtozik...

PyRex

PyRex
Aha, ezt megint az agyadbol masoltad ki? Ja, es melyik orszagra vonatkoznak az adatok?

PyRex

versio
"Nos, a legkeresettebb ajándék idén az elektronikai gépezetek közül a Sony PlayStation2 konzolgépe. A második a Nintendo GameBoy Advance minikonzolja, míg a harmadik helyen a Nokia mobiljai állnak, utánuk pár gamma, majd a hetedik helyen az MS Xbox-a következik"

hehehe😊))))

GAMECUBE
csocso bocsi, de nem tudtam ma valaszolni....
GAMECUBE
ez szeep😊
mindegy, en mar eladtam a ps2omet😊 ha minden jol megy lesz import full atalakitott GC-m(eu japan usa gamek minden megy rajta) sok gameval...😊 jujj de jo lesz😊
Huh, hát van néhány.
Most éppen az Etherlords és a Wizardry 8 tetszik nagyon, és legjobban a Heroes 4-et várom.
FPs-ek közül csak a következő Unrealt várom, nem szeretem annyira a stílust, de az Unreal T-hez nagyon kellemes egykori kollégiumi élmények kapcsolódnak 😊
Az AVP2 a témája miatt tetszik, de nem játszttam még vele, a Wolf pedig a nosztalgia mitt érdekelne, de még szintén nem láttam élőben. Jövő héten iratom át 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

"Ramza! Olvastad, hogy nem lesz Messiah? beperelte őket a Sony. Épp mire készen lett a mod.. sux. (mondjuk amúgy is rohadt drága lett volna)"

Olvastam, mondjuk annyira nem rázott meg (de egy kicsit igen). A Cd-s játékokat továbbra is iratni fogom, a dvd-seket továbbra is venni. És mivel egy csomó pc-s játékkal is játszom, úgysincs sok időm, úghogy havonta-kéthavonta egy játék árát még ki tudom izzadni.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

"Saját tapasztalatom nincs, de szerintem símán lejátsza. Miért is ne tenné? Játékoknál nincs régiókód mint a DVD-nél. Szóval szerintem megy símán, csak olyan TV kell ugye, amit NTSC-t is tud."

Igen, én is így gondoltam, csak szerettem volna, ha valaki más is megerősíti. Köszi!

CSOCSO
tv re kell dugni meg az áramba cak be kell teni a gamezt és megy?? ha ezek igen -ek akkor az xbox is konzol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez valóban érdekes jelenség hogy Fanatikus PC-sekből hogy lesznek Fanatikus Konzolosok.
Lsd. Pyrex.
Érdekes hogy Pyrex-et nem lehetett áttéríteni az erő jobb oldalára anno a Topic eljén.
De a M!kro$oft meghódította, döbbenet.

PyRex
Te nem vagy normalis. Ki allt at? Csak azert linkelem be ezeket, hogy titeket (Nintendo GC es Sony PS2 fanokat) idegesitselek. Az XBOX a legjobb mindharmuk kozul. Es NEM konzol. Ez kb. 500 ezer helyen le van irva, ha nem fogod fel a kulonbseget, hogy a konzol az evekig egy adott celra fejlesztett CELhardware, az XBOX, meg sima PC-s alkatreszekbol osszepakolt jatekgep, akkor sajnallak. Marhara nem alltam at, most is PC-vel jatszom es meg is fogok valszinu ennel maradni, mivel mar jonnek is az XBOX emulatorok. Inkabb titeket sajnallak, hogy kidobtok sok (szaz) ezer Ft-ot konzolokra, aztan fel ev alatt maris kijon egy PC, ami sokkal jobb... Ennyit errol.

PyRex

CSOCSO
xboxal nem lehet eznét vágni vagy cd-t irni sem és nem tok rola hogy futna rajta a dreamweaver vagy hasonlo szar akkor????? az xbox is ugyan olyan szar konzol!😊és mégis átálltál😊 isten hozott!!!
CSOCSO
tudod pyrex testvér én csak azon mosolygom hogy te is egy konzol sux os voltál..aki nem nagyon bírta a konzolt!!és most mit tesz? meg van zazulva egy hülye konzolért!!és ne gyere nekem azzal hogy ez nem konzol mert pc cuccok vannak benne!!leszarom!!! ha az n ben nvidia lenne akkor te nintendo örült lennél??? nemhinném!!
amikor folyt a pc vs konzol duma arrol volt szó hogy a pc vel mindent lehet és sokkal igényesebb gamezok vannak rá a konzollal meg nem lehet sok mindent csinálni!! az xbox is ilyen! van rá merevlemez? kit érdekel van gc re is(!!!!) és ps2 re is!!
szoval csaupán mosolygok rajtad és gondolkozz el azon hogy mit tettél!!😊)!!
PyRex
X-Box teszt (Mobilvilag.hu):

"Végre valahára kipróbálhattuk a Microsoft nemrégiben debütált első játékkonzoljának, az Xboxnak egy példányát, amely egyenesen az Egyesült Államokból érkezett hazánkba.

A hardver
Mielőtt bármit is írnék, előrebocsátom: ez nem egy Xbox teszt, csupán a masinával kapcsolatos első benyomásaimat próbáltam összegezni.

Első ránézésre távolról a Microsoft-konzol leginkább egy nyolcvanas évekbeli rádióra emlékeztet. Érdekesség, hogy az Xbox hardver elég nehéz, körülbelül olyan a tömege, mint egy szabványos személyi számítógépnek, nagyobb és sokkal nehezebb a Playstation2-nél. Ezen persze nem is kell csodálkozni, hiszen ez a gép is egy PC, csak némileg átdolgozott külseje van.

Az Xbox belsejében a 733 MHz-es Intel processzor kapott helyet, ilyen magas órajelű CPU-t pedig még egyik játékgépben sem alkalmaztak (az egy éve piacon lévő Playstation2-ben 294 MHz-es processzor, a Nintendo GameCube-ban pedig egy 485 MHz-es Power PC működik). A rendszer 64 MB DDR SDRAM memóriával, illetve egy 233 MHz-es Nvidia-Microsoft fejlesztésű grafikus processzorral, illetve a médiakommunikációs processzornak (MVP) nevezett komponenssel egészül ki (a PS2 és a GC 32, illetve 40 MB memóriát tartalmaznak, és az Xbox memória-sávszélessége is a duplája ezekének).

A hangot egy 256 csatornás (vagy 64 3D csatorna) audióchip szolgáltatja, ami a Sensaura 3D Positional Audio technológia segítségével valóban tökéletes valós idejű Dolby Digital 5.1 térhatású hangzást nyújt az otthoni házimozi rendszeren (főként ha a tulaj megveszi az opcionális optikai kábelt is). A PS2 egyébként csak 64 darab audió csatornával rendelkezik, és nem támogatja hardveresen a Dolby Digitalt 5.1-et sem.

Fontos megjegyezni még, hogy az Xbox a konzolok között egyedüliként alapból tartalmaz merevlemezt, amely 8 GB kapacitású, és WD vagy Seagate gyártmány egyaránt lehet (ez a két gyártó szállítja a winchestereket a gyártást végző Flextronicsnak). A winchesteren lehet audió CD-ről rippelt zeneszámokat (így saját zenéinket hallgathatjuk a játékok alatt), illetve a mentett állásokat és egyéb adatokat is tárolni, azonban ha egy barátunkhoz szeretnénk átvinni a mentéseket, ahhoz már egy Xbox memóriakártyára lesz szükség, melynek tárkapacitása 8 MB. Érdemes még megemlíteni azt is, hogy míg a Playstation2 egyszerre 66 millió poligont tud kezelni másodpercenként, addig az Xbox teljesítménye ugyanezen a téren 116,5 millió poligon/s.

A fent említett részegységek mellett az Xbox Ethernet porttal is rendelkezik (ez főként a későbbiekben lesz érdekes, amikor a Microsoft beindítja online játékhálózatát, bár félek, hogy itthon még akkor sem, bár mint korábban hírt adtunk róla, egy linuxos programmal és egy Netre kapcsolt PC-vel vígan megmérkőzhetünk egy hasonló eszköztárral bíró ismerősünkkel a Világhálón keresztül), és egy 2-5-szörös sebességű DVD-olvasó kapott helyet benne. Fontos tudni, hogy DVD-filmek lejátszása alapból nem, csak egy 30 dolláros kiegészítő megvásárlása esetén lehetséges az Xboxszal (ez egy infravörös portot és egy távirányítót tartalmaz). Természetesen egy link kábel (ugyancsak opcionális kiegészítő😉 segítségével közvetlenül össze lehet kapcsolni két Xboxot, de számos játékot lehet - esetenként osztott képernyővel is - egyszerre ketten, vagy akár négyen is játszani. (Mondjuk ehhez szükség van extra irányítókra is, alapból ugyanis csak egy gamepad jár a konzolhoz.)

A konzol irányítója egyébként elég masszívnak néz ki, formája nagyon jól el lett találva, a nagyobb kezű játékosok számára ideálisabb a PS2 kontrollerénél, és természetesen ebből sem maradhatott ki a vibrálás funkció, amely a játékélményt hívatott növelni.

Működés közben
No, de hagyjuk a száraz technikai adatokat, lássuk hogyan teljesít a régóta várt konzolgép a gyakorlatban.

Üzembe helyezése abszolút egyszerű, mindössze be kell dugni a konnektorba a tápkábelt, csatlakoztatni kell a tévéhez a masinát, illetve a konzolhoz a mellékelt 1 darab irányítót, ezt követően pedig be kell kapcsolni. Szinte azonnal beugrik egy tényleg ötletes, szép, animált Mátrix-beütéses menü, ahol az alapbeállításokat (képméret, hang, stb.) végezhetjük el. Szembetűnő, hogy sima RCA videojelet használva is jobb minőségű képet nyújt a Microsoft-konzol, mint a PS2.

Persze amikor az ember először próbálja ki az Xboxot, nem kíván túl sokat időzni a menüben, hanem inkább gyorsan kipróbál egy játékot. Elsőként a Dead or Alive 3-at volt szerencsém megtekinteni. Ez egy jól ismert verekedős játék harmadik epizódja, abszolút játéktermi feelinggel, rendkívül részletesen kidolgozott karakterekkel és háttérrel.

A sokak által várt Halo grafikája kevésbé látványos (persze az előbbi mondatot nem kell teljesen komolyan venni, hiszen a pályákon messzemenően kihasználják a bump mapping technológiában rejlő lehetőségeket, de a fény- és vízeffektek is elég jól festenek, azonban a karakterek kissé szögletesre sikeredtek).

Ezzel szemben az Oddworld: Munch`s Oddysee igencsak tetszetős, és a Project Gotham Racing kinézetére sem lehet panasz (ebben egy autó akár 15000 poligonbol is állhat, szemben a PS2 GT3 autónkénti 8000 poligonjával, ezenkívül itt törnek az autók, és a töréseken is real-time tükröződéseket csodálhatunk meg).

Továbbá azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ezek még csak az első játékok, tehát joggal lehet jobbak, látványosabbak érkezésére számítani. Sajnos a DVD-lejátszást az ehhez szükséges kiegészítő híján egyáltalán nem tudtam kipróbálni.

Az általam kipróbált összes játékban életszerűen szóltak a hangok, teljesen jól lehetett érzékelni azt, hogy honnan érkeznek a lövések vagy épp melyik irányban robbant fel valami. A grafikára egyébként nem lehet panasz, de szerintem ez a hardver sokkal többre is képes. Egymás után megtekintve egy PS2 és egy Xbox játékot elég jól lehet érzékelni a két gép közti különbséget. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy a PS2 rossz, hanem azt, hogy az Xbox jobb minőségű 3D-s grafikát és hangzást biztosít az egy évvel ezelőtt debütált Sony-konzolnál.

Azt hiszem nyugodt szívvel elmondhatom, hogy az Xbox tényleg a maximumot nyújtja 300 dolláros áráért. Az egyetlen negatívum, hogy a Microsoft egy árva játékot, még egy demó CD-t sem mellékel hozzá, tehát kapásból meg kell venni hozzá a 49 dollárba kerülő játékok valamelyikét.

Mivel a játékok szépségét a mellékelt kisméretű állóképeken egyáltalán nem lehet szemléltetni, azt ajánlom az új konzol iránt érdeklődőknek, hogy látogassanak el az X-Multimédia Shopba. Egyúttal szeretném megköszönni a boltnak azt, hogy kipróbálhattam a szuperkonzolt."

Ehh, no comment.

1-2 kepecske:

X-Multimedia rulez. Na ezen a TV-n probaltam ki en is 😊 Iszonyu elmeny volt!

PyRex

GAMECUBE
ehhh ez egy jokis kepecske😊
CSOCSO
a forumokba meg azt sem tom hogy kell irni..csicska egy nép!