A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az internetekről pedig annyit hoyg nem lehet vele ugy netezni mint a pc-vel nem lehet akármit megnézni csupán csak az adott gamez oldalát a letöltendö dolgok miatt ( ruhák pályák patchek stb...)
Nintendóra pár honapon belűl kapható lesz az 56 k modem!!!!és a PSO val lehet vele gamezni!
Nintendóra pár honapon belűl kapható lesz az 56 k modem!!!!és a PSO val lehet vele gamezni!
nézzük csak a tényeket:
"Mindenki Megnyugtatására elmondanánk, hogy az olykor 20- órás maratoi játékmenetek alatt az Xbox egyszer sem fagyott le, egyszer sem szállt el hibaüzenettel, nem melegedett túl, nem robbant fel és nem eregetett zöld ködöt!Ugyanolyan stabil , mint bármelyik másik konol - HIszen ez is az!"
na pyrex hallod?
"Mindenki Megnyugtatására elmondanánk, hogy az olykor 20- órás maratoi játékmenetek alatt az Xbox egyszer sem fagyott le, egyszer sem szállt el hibaüzenettel, nem melegedett túl, nem robbant fel és nem eregetett zöld ködöt!Ugyanolyan stabil , mint bármelyik másik konol - HIszen ez is az!"
na pyrex hallod?
😊 majmos gamez mint a monkey ball gc re!😊
másik fenomenális ps2 es gamez de nem keresek továb mert több gyerekes gamez van ps2 re mint lesz 1 éven belűl gc re!!!!!!4
másik fenomenális ps2 es gamez de nem keresek továb mert több gyerekes gamez van ps2 re mint lesz 1 éven belűl gc re!!!!!!4
nyah aszondjátok a GC az gyerekes? hát nemtom én enniyre gyerekes gamezt nem láttam még gcre sem ..és ime egy ps2-es gamez:
ez gyerekesebb mint a pokémon!!!!!és ez PS2!!!!!!!!!!!
ez gyerekesebb mint a pokémon!!!!!és ez PS2!!!!!!!!!!!
ezt sem én találtam ki:
"teljesitményben nem jobb az xbox,csak papiron,
a m$ akarja ezt beadni,de ahogy látom sikerrel"
"teljesitményben nem jobb az xbox,csak papiron,
a m$ akarja ezt beadni,de ahogy látom sikerrel"
"Az en velemenyem annyi, hogy tegnap kb 5-6 oranat nezegettem a gepet..stb es fagyas, szaggatas nyoma se latszott, es nem toltogettet 5percen at mint 1-2 pc-s jatek, szoval aki emiatt fikazza az elobb nezze meg jaccon vele aztan utana mondhatja a velemenyet. A jatekok tenyleg jok hozza es nem csak 3db van, mint anno ps2 megjelenesenel."
nem én írtam!hanem egy ember aki tényleg játszott vele
nem én írtam!hanem egy ember aki tényleg játszott vele
tök égő vagy!!! már mondtam hoyg nem lassúlnak be az rs2 gamezok az első széia hibás ami nem csak beakad hanem fagy is!!!!
de ez csak az első 10 ezr darab azóta akadás mentes!!!!!!!!!!!ha az a video 12 fps el megy honnan tudod hogy belassúl ha ö meg nem veheti észre?😊
de ez csak az első 10 ezr darab azóta akadás mentes!!!!!!!!!!!ha az a video 12 fps el megy honnan tudod hogy belassúl ha ö meg nem veheti észre?😊
Szépöcsém a rally masters 104 fps-t is elért mig a 3dmark 10-20 fps el ment!!! a 2000 esre gondolok amikor a helikopter ment hja ez 1024 ben és high detailban most 40-60 fps el megy! ugyan az a gép!
tök jo most probálták ki az ujság irok éés a következőket mondták: a6z xbox egyáltalán nem akadozik sehol és nincs kék halűl sem és a GC-s gamezok sem akadoznak söt egyetlen gamez akadozhat az a star wars d abbol is csak az elsőp hibás 10.000 db!!!ezek a hibásak ezek akadoznak a többik nem!
egy video 12,24 fps-el megy a gépeden
és ahhoz hogy észrevedd a lassulást elég profinak kell lenned
mindenesetre én is megnéztem a starwars videot és amikor a csillagrombolohoz közelit az ürhajo akkor elég jol belassul
és ahhoz hogy észrevedd a lassulást elég profinak kell lenned
mindenesetre én is megnéztem a starwars videot és amikor a csillagrombolohoz közelit az ürhajo akkor elég jol belassul
A RL gyönyörű, ezt senki sem vitatja (én legalábbis nem vitatom), de érdemes lenne szétnézni előbb hogy a többi játék milyen. Nem csak a hardware számít. A többi GC játék eddig meg sem közelíti a RL szintjét grafikailag.
A másik meg, hogy a grafika sem elsődleges. Játékélményről nem tudok sokat mondani (nem játszottam GC-vel még), (ha rám hallgatsz pc-t veszel, de gondolom ez föl sem merült - szóval inkább valami kompetensebb személy majd megmondja neked hogy milyenek a GC-s játékok.)
mindenesetre eddig nekem nem szimpatikus a játékkínálat GC-re (bár X-boxra sem, az egy szem Halot kivéve)
A másik meg, hogy a grafika sem elsődleges. Játékélményről nem tudok sokat mondani (nem játszottam GC-vel még), (ha rám hallgatsz pc-t veszel, de gondolom ez föl sem merült - szóval inkább valami kompetensebb személy majd megmondja neked hogy milyenek a GC-s játékok.)
mindenesetre eddig nekem nem szimpatikus a játékkínálat GC-re (bár X-boxra sem, az egy szem Halot kivéve)
nemtudom ti milyen megfontolásbol döntötök egy konzol mellett
de nekem az elsö hogy fel legyen törve
mert mit ér egy konzol játékok nélkül?
és kinek van havi több tizezre játékokra
persze lehet cserélgetni is a játékokat de az nem ugyanaz
de nekem az elsö hogy fel legyen törve
mert mit ér egy konzol játékok nélkül?
és kinek van havi több tizezre játékokra
persze lehet cserélgetni is a játékokat de az nem ugyanaz
Figyu...azért volt "TELJESEN AKADÁSMENTES" mert ez egy videó volt.Ne félj élesben majd nem lesz olyan szép😊Egyébként...ha az Xbox és a GC között variálsz akkor mindenképp Xboxot vegyél!Viszont...ha netán szóba jönne a PS2 vedd meg és hidd el nem fogsz csalódni!
Version:Figyu nem tudsz nekem egy olyan MAGYAR oldalt mondani ahol PS2 játékokkal foglalkoznak behatóbban?(Csak ne a PlaySite-ot mert azt ismerem)
nem tudom meliykre gondolsz.
mennyire új? megjelent már?
akkor másképp mondom: milyen játékok tetszettek eddig? (pc ps2 mindegy)
mennyire új? megjelent már?
akkor másképp mondom: milyen játékok tetszettek eddig? (pc ps2 mindegy)
a stilus nem számit ,csak jo legyen
hallottam most valami ürhajos ,kereskedös progirol
mi ennek a neve ? jo egyáltalán?
hallottam most valami ürhajos ,kereskedös progirol
mi ennek a neve ? jo egyáltalán?
swappel jo sokat
ha már benn van minden a ramban akkor megy mint állat,
azt azért be kell vallanom ha megoldodik ez a swap dolog
akkor már elég jo benyomást fog nyujtani
most már jöhetnének a jo játékok is 😊
ha már benn van minden a ramban akkor megy mint állat,
azt azért be kell vallanom ha megoldodik ez a swap dolog
akkor már elég jo benyomást fog nyujtani
most már jöhetnének a jo játékok is 😊
Mindegy.Mondom!Mo.-n aki megakarta volna venni az Xboxot az lazán várhatott volna márciusig!De ugye senkinek nem kellett ezért senki nem várt.A szerencsésebbek pedig karácsonykor a fa alatt tudhatják a három közül azt amelyik a legjobb😛S2-t.(Azt pedig nem hiszem,hogy senki nem tudott volna várni márciusig ,hogy Xboxot vegyen.)
Figyu...az lehet de már egy hónapja mindenki tudja,hogy márciusban jön ki az Xbox.Addig bárki várhatott volna.De akkor egy olyan példa amit bizti megértessz:
Amerikában és japánban van mind kettő.Melyiket viszik mint a cukrot?A PS2-őt!Amerikában és japánban karácsony előtt már most elfogyott minden PS2!Az Xbox-ból viszont van még elég.(De az a kutyának se kell mert már mindenkinek van othon számítógépe)
Amerikában és japánban van mind kettő.Melyiket viszik mint a cukrot?A PS2-őt!Amerikában és japánban karácsony előtt már most elfogyott minden PS2!Az Xbox-ból viszont van még elég.(De az a kutyának se kell mert már mindenkinek van othon számítógépe)
figyelj, amíg játszottál az xbox-szal, lefagyott egyszer is?
(egyébként talán nem véletlen hogy itthon ps2-t vesznek. ugyanis az xbox még ki sem jött európában, csak importot lehet kapni jó drágán)
(egyébként talán nem véletlen hogy itthon ps2-t vesznek. ugyanis az xbox még ki sem jött európában, csak importot lehet kapni jó drágán)
Igen..ráadásul mindegyik más játéknál.(Szóval nem lehetett a játékok rovására írni)Egyébként 3napja jártam abba a boltba és próbálgattam a gépeket.Nézd meg az utolsó hozzá szolásomat.Akkor voltam utoljára ithon.Azóta nézegetem a gépeket.
nem mindig jön ki a tesztekben a hiba, ott nem kell gameplayt számolni.
egyébként nézted hogy máshol mennyit mennek ilyen gépen a programok?
megint megkérdezem: fut valami még a gépen játék közben? (virusscan, stb?)
egyébként nézted hogy máshol mennyit mennek ilyen gépen a programok?
megint megkérdezem: fut valami még a gépen játék közben? (virusscan, stb?)
Kitaláltam?Próbáld ki őket és meglátod!Egyébként nézzél körül...már nálunk a csóró Mo.-n is mindenki PS2-őt vesz.Vajon miért?Meg aki kipróbálta a gépeket mind ezt mondja.A GC-t semmi pénzért nem vettem volna meg ez előtt se.Eddig azon gondolkoztam,hogy Xbox vagy PS2.Most látom,hogy Xboxon mik vannak.(Kék halál,fagyás stb...)Már ez is elég lett volna ahoz,hogy a PS2 mellett döntsek.Aztán itt van még az ami nagyon nem tetszik...az Xboxot fejleszteni kell majd egy idő után.Szerintetek véletlenül csinálták meg úgy mint egy PC-t?Az Microfos soha sem fog konzolt csinálni mert NEM TUD!Azért mert nem tudnak olyan gépet csinálni amin ne kéne majd javítani.Azt mondják neked:Lassúl a Halo?Ne bánkódj!A gép olyan mint egy PC!Egy hét múlva jön bele plussz ram meg anyám kínja vedd meg méreg drágán és nem fog szaggatni!
Na ez kinek kell?Ilyen erővel vehetnék még egy Pc-t!!!A GC pedig még az Xboxnál is kegyetlenebbül lassúl...ez még hagyán de akadozik is.Ráadásul totál olyan mint egy rajzfilm meg minden.Szóval akinek piros rózsa meg kötényes kislány kell az vegye azt.Aki játszani akar az úgy is KONZOLT fog venni...PS2-őt!(Egyébként mondom nézd meg a boltokat...menj be kérdezz rá,hogy van -e PS2.Azt fogják mondani,hogy bocs haver mind el fogyott...majd TALÁN január közepén.Ja és,hogy egy reklám szöveggel éljek: 20millió ember nem tévedhet.
)
Na ez kinek kell?Ilyen erővel vehetnék még egy Pc-t!!!A GC pedig még az Xboxnál is kegyetlenebbül lassúl...ez még hagyán de akadozik is.Ráadásul totál olyan mint egy rajzfilm meg minden.Szóval akinek piros rózsa meg kötényes kislány kell az vegye azt.Aki játszani akar az úgy is KONZOLT fog venni...PS2-őt!(Egyébként mondom nézd meg a boltokat...menj be kérdezz rá,hogy van -e PS2.Azt fogják mondani,hogy bocs haver mind el fogyott...majd TALÁN január közepén.Ja és,hogy egy reklám szöveggel éljek: 20millió ember nem tévedhet.
)#27433
Kékhalál meg fagyás Xboxon😊))))))nem is tudtam, hogy Chris sci-fit írs
nem hiszem hogy szarul lenne beállitva a gépem
3dm2000 : 10500
3dm2001 : 7500
különben nem lenne ilyen eredménye a test progiknak
mondjuk a ram lehet hogy kevés 256 mega ,majd kiderül
3dm2000 : 10500
3dm2001 : 7500
különben nem lenne ilyen eredménye a test progiknak
mondjuk a ram lehet hogy kevés 256 mega ,majd kiderül
chriss, szóval azt modod hogy amíg te kipróbáltad az x-boxot, az beszaggatott, lefagyott és kékhalál is volt?
version: csocsonak igaza van. NEM akadnak meg a játékok nekem sem. Értelmesen kell bekonfigurálni a gépet (lefogadom hogy a bios-beállításaidtól elsírná magát egy hozzáértő ember..), ennyi.
Az akadozás és a szaggatás ugyanazt jelenti a pc-seknek is, képzeld a legtöbben játszunk konzollal is. Úgyhogy elhihetnéd ha azt mondjuk hogy nem akad meg. Fogom, betöltöm a játékot, felrakom high-ra, elindítom, játszom, és egy pillanatra nem akad meg, nem swappel, nem szaggat be, nem áll meg tölteni, ezen mit nem lehet érteni?
Ja, hogy neked azon a gépen MAJDNEM MINDEN megakad? Szerinted ez normális? Másnál akinek olyan gépe van, nem akad meg semmi, nem hogy majdnem minden. Nem gondolod hogy nálad lehet a hiba?
mennyi ramod van egyébként? megy firewall, virusscan, ilyesmi miközben játszol?
Az akadozás és a szaggatás ugyanazt jelenti a pc-seknek is, képzeld a legtöbben játszunk konzollal is. Úgyhogy elhihetnéd ha azt mondjuk hogy nem akad meg. Fogom, betöltöm a játékot, felrakom high-ra, elindítom, játszom, és egy pillanatra nem akad meg, nem swappel, nem szaggat be, nem áll meg tölteni, ezen mit nem lehet érteni?
Ja, hogy neked azon a gépen MAJDNEM MINDEN megakad? Szerinted ez normális? Másnál akinek olyan gépe van, nem akad meg semmi, nem hogy majdnem minden. Nem gondolod hogy nálad lehet a hiba?
mennyi ramod van egyébként? megy firewall, virusscan, ilyesmi miközben játszol?
Tegnap kipróbáltam a PS2-őt a GC-t és az Xboxot,hogy ugyan melyiket vegyem.A következőket tapasztaltam:
GC:A legtöbb játék akadozik és inkább rajzfilmes a grafika mint szép.Szóval inkább a 10 éves gyerekeknek fog bejönni ez a stílus.
Xbox:Ütős grafika minden király...lenne.Amennyiben nem lenne:
-Fagyás
-Fps csökkenés
-És ami a kedvenc microfosunkat jellemzi:KÉK HALÁL
PS2:Tök jó játékok,bár a grafikája azért nem annyira jó mint az Xbox-nak.(Mondjuk azért az FFX-nél és a The Bouncernél elgondolkodtam mit is látok)Ettől függetlenül ezen vannak a legjobb játékok és nem csak szerintem.Magyarországon kifosztották a boltokat és PS2 hiány van.(Már nálunk is mert nem mi vagyunk az egyetlen ilyen ország európában ahol elfogyott)Én is PS2-őt fogok venni.Hiába nem jobb technikailag az Xboxnál,de a játékok ezerszer jobbak rá.Ja és ne feledjük azt se,hogy még a régi PS1-es játékokat is lejátsza és emelett feljavítja a grafikát meg ilyen apróságok.Szóval szerintem PS2 rula!(Meg még jó pár millió ember szerint is.
)
Egyébként még egy jó tanács a végére: NE vegyetek GC-t mert nagyon megfogjátok szívni.Félreértés ne essék!Nem azt mondom,hogy rossz a GC.Sőt egész jó lenne ha nem az Xbox-al és a PS2-vel kéne versengenie.
GC:A legtöbb játék akadozik és inkább rajzfilmes a grafika mint szép.Szóval inkább a 10 éves gyerekeknek fog bejönni ez a stílus.
Xbox:Ütős grafika minden király...lenne.Amennyiben nem lenne:
-Fagyás
-Fps csökkenés
-És ami a kedvenc microfosunkat jellemzi:KÉK HALÁL
PS2:Tök jó játékok,bár a grafikája azért nem annyira jó mint az Xbox-nak.(Mondjuk azért az FFX-nél és a The Bouncernél elgondolkodtam mit is látok)Ettől függetlenül ezen vannak a legjobb játékok és nem csak szerintem.Magyarországon kifosztották a boltokat és PS2 hiány van.(Már nálunk is mert nem mi vagyunk az egyetlen ilyen ország európában ahol elfogyott)Én is PS2-őt fogok venni.Hiába nem jobb technikailag az Xboxnál,de a játékok ezerszer jobbak rá.Ja és ne feledjük azt se,hogy még a régi PS1-es játékokat is lejátsza és emelett feljavítja a grafikát meg ilyen apróságok.Szóval szerintem PS2 rula!(Meg még jó pár millió ember szerint is.
)
Egyébként még egy jó tanács a végére: NE vegyetek GC-t mert nagyon megfogjátok szívni.Félreértés ne essék!Nem azt mondom,hogy rossz a GC.Sőt egész jó lenne ha nem az Xbox-al és a PS2-vel kéne versengenie.