A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már vártam, hogy mikor jön elő ez a két játék 😊))
Amúgy szerintem mindkettő (ez meg a felette lévő Parappa) inkább a humor, mintsem a gyerekes kategóriába sorolandó. Persze ez magánvélemény.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

"John Carmack says that the XBOX is the right console to run DOOM III!"

ilyet mindenki tud mondani, akinek a MS beletesz néhány miliót a zsebébe 😉 Én mondom akér az összeg töredékéért is 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

GameCube: miért irod mindenhol hogy a Capcom teljesen elfelejtette a Sony-t?? Hol hallodtad, légyszi ird már meg, mert érdekelne, hisz én sehol nem olvastam ilyet. Az hogy a legközelebbi Resident gameket csak GC-re lesz nem nagyon jelent semmit, csupán annyit hogy N adott egy jo kis összeget Capcomnak.
Remélem SquareSoft nem megy át N-hez, mert akkor nagyon megszívná mindenki, de legjobban mi játékosok. Nem véletlen hagyta ott előtte is N-t.
GAMECUBE
itt a QJUUU😊)

elegge tre kornyezetben
GAMECUBE
egyeseknek szep a karacsony iden😊

van itt minden😊
GAMECUBE
egyebkent van vegre igazi (igaz japan elemekkel vegyitett)
Rpg PSre😊))))
Dragon warror VII, ami japanban a legnagyobb peldanyszamban eladott ps game lett...
ennyit arrol, hogy konzolosok nem tudnak ilyennel jaccani, meg hogy nincs keresnivaloja az ilyen gameknak ott.
EHHE EHHE!!😊
GAMECUBE
Ehh, egy kis lista, hogy milyen ovis ksi gamek lesznek GCre(meghogy nincs ra rpg mi?😊)(ezek csak rpg lesznek)
PSOv2
Skies of arcadia
Evolution
Rune
A golden sun keszitojinek titkos rpg projecte
Enix game8nem tudni mi)
FFsorozat(ami meg nem tuti)
Fire emblem
Lufia
Zelda
es talan a Mother 3 is elkeszul valahara
GAMECUBE
hat Rs2, tamogatja a HDTV-t, es a pro logic 2ot... ez nem eleg??? ja , hogy annak nem szenteltetek, 7 hangfalat, es plazma tv-t??? ugy persze jobb, mint a GC egy mono kis 37cmres tvn, mert a kepeken, amiket belinkeltek, nem lattam GC-t, mi ez ha nem kulonboztetes, a masik termek lenezese, es nem egyenlo merlegelese.
GAMECUBE
figyelj, GC, xbox dizájnja mind ronda, en ezzel nem is jovok ki, pocsék a GC!
de a joystickja, Jatekos, es jatekbaratibb.
GAMECUBE
ezt csak szeretned... xre szebb texturak vannak, eski lehet kapcsolni azt az idegesito regifilm effektet.
GAMECUBE
HAHAHHA!! , bazze, 20 game van mar GCre kinn, xre kabe 25, ez aztan a tulaalazas... japanban megnezem mire viszik....😊))))
pont aznaora tette a N egy nagyagyu (csak japanban meno) GCs game megjeleneset, mint az xe... megnezzuk mi kell a nepnek, az unalmas USa pcs szar, vagy a jo game.
figyi versio, amit irtal, az egy igencsak szubjektiv ember velemenye volt, ha nem vetted volna eszre, betokosodott kis hazankban nagyon leirjak a nintendot, meg szerencse hogy mashol nem.
miert van az, hogy GC,N64, GBA, GBC, eggyutt, kozel ugyanannyit adnak el (usaban), mint a konkurrensek osszes gepei eggyutt???HMMMM???
pedig hat ugye xbox, ps2, ps1, DC.... micsoda gepek es igy is szarok a nagy Nhez kepest.
GAMECUBE
rs2, resident, eternal darkness, Wave race(ebben vannak a legszebb hullamok, akar tobb 10meteresek is)
tenyleg ezek a mese gamek😊) olyan Vuk feelingjuk van jah.
GAMECUBE
megeheted, fiacskam, jovore, majd talalok😊
addigra mar mind a ps2es, mind a GCs gamek lenyomjak az xeseket.
PyRex
Honnan tudod? Nincs is me X-et shot rola te majom 😊))))))

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
Figyu edesem. PS2-re meg sem jelent jatek az elso nemtomhany honapban. SEMMILYEN. Ami megjelent az meg kb. PSX-es szintu volt. FPS ugralasokkal! Szal' nemtom mit vered most a nyalad. Kezdjuk ott, hogy a PS2 SEM tartja a 60-at, nemtom ezt a hulyeseget merre olvastad, de gyorsan felejtsd el. A masik dolog: az XBOX a Project Gothamnal pl. 100+ FPS-sel megy. Az neked miert nem jo? Lenne inkabb gagyi 50-60? Oregem...

PyRex

GAMECUBE
GC.: Tony hawk, wave race, RS2, SSBM, a maig nem tudom, mit tudo pikmin(eddig panasz nem volt ra)
GAMECUBE
ehh, xboxot vegyen mi?😊
ha a videon (ami ingame) nem szaggat, akkor nem szaggat, nem lasul , mellesleg az elso 10ezer darab hibas volt, ezert fagyott es lassult, de azokat mar cserelik ki.
Es meg mindig nagyobb jovo van a GCben, mint az xboxban.
es ne egy verekdos gamet vessetek ossze egy repulossel, nem kerdes, melyiket lehet a mai tudas mellett szebbre megcsinalni.. (igen a bunyosat)
xbox se egy hu de uberfasza fps tarto hireben all.... mindegy, GCre ez csak 1 game, ha igaz, xboxra tobbrol tudok.
a GC mellesleg nem remenytelen, ahogy kedves versio mondta, ha a Capcomot nezzuk, akkor a ps2 a remenytelen😊
versio
eddig 1 azaz 1 darab xbox játék nem jelent meg
ami végig tartani tudja a 60 fps-t

hogy lehet ez ??

versio
"The game's frame rate drops here and there "

majd minden xbox játékra ezt irják a review-k
nemtom hol van az a hatalmas puuwer?
talán nem is létezik ?

versio
a ps2-ön a silent hill2 kicsivel jobban néz ki mint xbox-on 😊)))))

versio
csocso,gamecube:

"Jelenleg mind az Xbox, mind pedig a Playstation2 játékkínálata sokkalta bőségesebb. Éppen ezért úgy gondolom, hogy most csakis az árával képes hódítani a GameCube (az USA-ban pont 100 dollárral kerül kevesebbe a Nintendo-masina, mint 300 dolláros konkurensei; így egy GameCube konzolt két játékkal ugyanannyiért lehet beszerezni, mint egy ”csupasz” Xboxot), mivel minden más tényezőt tekintve két konkurense alatt teljesít a konzolgép. "

megbánjátok még a gc vételt

versio
dante

garancia lesz a boxodra?
el nem tudom képzelni hogy amcsiban érvényesitsék a garit

Amikor már mást nem tudnak felhozni, akkor jönnek, hogy a kontrollere 2 tonna, ronda a dizájn, fagy meg minden😊

1.Xbox-hoz már most kb 10 fajta kontroller kapható, mindenki találhat magának valót súlyban/színben/formában.
2.pont a GC-sek mondják, hogy ronda a dizájn? (apám lezsibbadt fél percre mikor meglátta, utána jót röhögött rajta😊
3.mégegyszer az xbox nem fagy😊
Ez meg akkora egy Baromság, hogy fagy az Xbox, hogy ilyen hülyeséget életemben nem olvastam😊
Ezt felejtsétek el, de alaposan!!!
CSOCSO, nem mindenki a teljesítményre hajt ám baz!
Én le nem sz**om, hogy az Xbox-ban milyen processzor van, meg hogy Intel-e vagy sem!
Tévedésben vagy, én pl azért veszem az XBox-ot, mert bejön, szebbek a gamek, DD5.1 hangzást tud, tudja a 16:9 képarányt, és hangulatilag megelőz mindent! (jó a RS2 GC-re király, elvoltam vele, mert jó a hangulata az SW feeling miatt) de az Xbox, képes volt arra amire a GC (és tavaly) a PS2 nem: Megfogott, és nem ereszt! (nem is akarom, hogy eresszen😉 )
D3t0nat0r
Passz, szerintem már warez helyekről leszedték, mivel 2 hónapja jelent már meg asszem 😞

Chriss: Hmm, ez nekem is új, barátom már játszott Haloval huzamosabb ideig, de neki nem fagyott. Neked hogy történt?

CSOCSO
ez nevetséges!!ezért nem megy itthon a gc!!mindenki lehordja!!nevetséges hogy mindenkinél az számit mi hány mhz-s!!! pár évvel ezelött olyan rocikat csinálta ami negyed annyi mhz-n kenterbe verte a peniumokat és ez most is igaz nem az számít mi hány mhz-s...hanem a teljesítmény..mit akar az xbox azal a 9 gflopsal vagy menniyvelmit akar azzal a 128 k catcheval???ez a gc ben 256 meg 13gflops stb stb stb.....
CSOCSO
kurvára nem értesz az egészhez hány éves vagy 14?
majd szólok Pyrex😊
(hétvége felé már 100%)
Arról a Carmackól beszélsz aki egy programozózseni, és jópár szép órát szerzett világszerte a gamereknek. Úgyhogy vigyázz!
Amúgy pár napja volt már ilyen vita, a húgom gépében még mindig TNT2 van, és még jó formában van eléggé!!!
PyRex
Jajaja 😊 Telleg, szolj majd, ha megvan a dobozod 😊))

PyRex

"John Carmack says that the XBOX is the right console to run DOOM III!"

Ez a no comment kategóriába sorolandó 😉
PyRex
Szerintem nem tevedek. Mivel a 2 srac aki ott volt nem tualjdonos, nekik kurvara mindegy, hogy mirol mit mondanak, es latszott, hogy marhara sz@rnak is bele az egeszbe. Egyszeruen latszott, hogy elvezettel meseltek az xboxrol, meg a halorol, nem olyan szar marketingduma volt, stb. Mindegy. Az furcsa, hogy nalam masfel ora alatt nem fagyott, nalad meg tobbszor is. Nem rugdostad kozben? 😊))))

PyRex

Chr†ss
Kedvesem😊)Én vagyok a buta?Szerinted most mit akarnak?Vidd a drágább vagy az olcsóbb gépet?😊)Na ná,hogy a PS2-t fikázzák hiszen jobb nekik ,ha több pénzt keresnek😊)Üzlet politikáról még nem hallottál?Butuska vagy😊))Nálam a játék közpénél fagyott egybként...meg amikor Halo-ba megeresztettem az ELSŐ lövést.
PyRex
Szoval ha szerinted erdeke, hogy ne mondjon szart, akkor a mostani vilagon legtobbet eladott konzolrol, a PS2-rol miert csak rosszakat mondott?

PyRex

PyRex
Te vagy a buta egyetlenem, es meg kamuzol is mint a vizfolyas. Persze, hogy elmondja. Pl. a PS2-rol csak rosszakat mondtak ott, pedig az olcsobb is es jobban is megy itthon ugye (mivel X-et elvben meg kapni sem lehet) Megis azt mondtak a sracok, hogy a PS2 ahhoz kepest lofutty, es hogy amiota az X-ecske ott virit, azota a PS2 a sarokban porosodik. Pedig erdeke lett volna, hogy ne mondja... Errol ennyit. Az X meg nem fagyott, nemtom mit kell ilyeneket kamuzni, nalad hol fagyott?

PyRex

Chr†ss
Igen én is ezt akartam mondani tömören csak kifejtettem a buta fiúnak bővebben
Chr†ss
Pyrex...játszál vele tovább.Ugyan azt írja ki mint a Windows...csak nem ablakot ír felülre hanem Xboxot...barátom ennyit a kamuról.Figyelj te is hülye vagy.Egy boltos majd elmondja neked,hogy lefagyott a gépe?HÁT PERSZE!NANÁ!Kétszer is meghogy milyen szar és ne vedd meg.Te nagyon buta vagy.Szerinted neki érdeke,hogy te ne vedd meg a szart?Te nagyon buta vagy barátom
PyRex
Most komolyan, nem akarok kotekedni, de az hogy lehet, hogy en masfel oran keresztul jatszottam az X-Box-szal, es egyszer sem fagyott? Kekhalal sem volt, es kapasbol kiderult, hogy kamuzol, mivel az X-Boxbvan nem is kekhalal lenne, ha ugy fagyna, volt errol cikk. Szoval nem kene. Meg direkt az X-multimedias sracoktol is megkerdeztem, hogy volt-e fagyas. Ok egyertelmu "Nem, soha"-val valaszoltak, pedig 2x vegigjatszottak a Halo-t... Csak kijott volna. Szal' nem kene az amitas...

PyRex

ember
nekem v7700 GTS van, azon is elég jó high detailen, de azért nem valami kiemelkedően gyors, pl a Max Payne is több fps-t pordukált, pedig az szebb.

narumon
"de milyen a videókártyád?"

Mostmár V7700Ti de a 6800-on teljesen tökéletesen ment...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

versio
hol van ez fönt ?

ember
hát kb egy geforce1 nem árt neki hogy jól menjen.

bár ha nagyon akad a v3800-on, akkor lehet hogy valami gond van ott.
legújabb detonator nem árt semmilyen játékhoz.
vagy ha a legújabbak nem mennek, akkor valami régebbi, de semmiképp sem az eredeti asus driver (bár van asus-ból is detonator alapú, az még jó lehet)

minimum grafikánál is akad?
narumon
"Nekem az avp2 akad nagyon"

Nekem nagyon korrektül megy, de én nem merek már játszani vele... 😞

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

D3t0nat0r
"hallottam most valami ürhajos ,kereskedös progirol
mi ennek a neve ? jo egyáltalán?"

I-war2 az ilyen. Szerintem nagyon jó, kalózzal vagy benne, és a fő játékmenet mellett annyit kalózkodhatsz, amennyit akarsz. Aztán az elopott áruval kereskedhetsz természetesen. Ez melett eléggé történet közpotú játék. Szerintem feltétlenül próbáld ki.

ember
valszeg a videokártya miatt

eléggé hw igényes az a lithtech engine
narumon
"Nem láttál még Kék halált meg fagyást Xboxon?Vedd meg az Xboxot és látsz majd eleget!"

Ezt azért erősen kétlem hogy nem vették volna észre a testerek és igy adták ki. Hozzátartozik az is hogy pl én még a saját gépemen sem láttam kék halált. Persze jó sokon láttam már mert én szerelem őket 😊

narumon
"athlon xp 1500mhz+ddrram+gef3 és majdnem minden megakad
pedig van a 3dmarkban olyan test ami 600 fps-el megy
azt hiszem csocsonál mást jelent az akadás
de ez igaz sok itteni pc-sre is"

Az a baj hogy amit ezen akadozásnak hivsz az akkor ugyanugy létezik a Ps2dön is csak azt nem akarod észrevenni.

narumon
"nincs egy nyomorult jo játék pc-re"

Nem baj akkor menj játsz a Gt3-mal Ps2n azt ugyse unja meg soha senki... én addig játszok a bazi uncsi SWINE-al.

CSOCSO
a kontrollerekről annyit hoyg a xbox kontrollerje egyáltalán nem olyan tömzsi szar egy gondja van hoyg a gombok nem jo soxor mellé lehet nyomni! és a GC-s joy is kibaszott kézre ál nagyon jo söt van egy olyan funkcio hogy az analog gombokat felül be lehet kattintani...pl ha mondjuk egy fps-ben futni akarzs és nem akarsz szarakodni akkor bekatintod és futni fog egész végig..szoval egy ideig az analog gomb analog de ha full lenyomod erősebben akkor ott marad a gomb...az rs2 akadozásról anniyt hoyg a második pályától még le is fagyhat! de ez csak az első széria (10000)!