A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
Hagyd, ugysem latja be, hogy nem mond jokat...

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

narumon
"Carmack anno azt nyilatkozta a TNt-2 grafo.kártyárol hogy jó ideig nem lesz vetélytársa,hát ennyit ér a szava..."

Miért? Nem is volt egy évig semmilyen formában vetélytársa annak a kártyának de még most is megállja sok tekintetben a helyét...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"Szerinted most mit akarnak?Vidd a drágább vagy az olcsóbb gépet?😊)Na ná,hogy a PS2-t fikázzák hiszen jobb nekik ,ha több pénzt keresnek😊)Üzlet politikáról még nem hallottál?Butuska vagy😊))"

Attól hogy valami drágább nem biztos hogy több rajta a haszon, üzletpolitikáról már hallottam - szerintem Pyrex is - de amit te felvázolsz az nem üzletpolitika hanem öngyilkosság.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"Egy boltos majd elmondja neked,hogy lefagyott a gépe?HÁT PERSZE!NANÁ!Kétszer is meghogy milyen szar és ne vedd meg.Te nagyon buta vagy.Szerinted neki érdeke,hogy te ne vedd meg a szart?Te nagyon buta vagy barátom"

Szerintem meg te vagy nagyon buta ugyanis.

1, ha nem mondja meg hogy szar és otthon jössz rá visszaviszed és ő szivott vele.
2, ez esetben már bizalmatlan vagy vele
3, A többi konzolt Ps2 stb nem tőle veszed meg, pedig ha szól hogy az egyik termék rossz attól még vehetsz másikat.

Én számtech boltban dolgozom és mindig elmondom mindenkinek az öszinte véleményemet ugyanis ha szart vesz az én nyakamra fog rájárni és az sokkal roszabb, mint az hogy valamin 2e forinttal több haszon van vagy kevesebb. Ellenben ha jót adok neki akkor lehet hogy visszajön még mást is venni ilyen egyszerű.

PyRex
Jajaja, minden osszeomlik benne. Hiszen amikor a sajat szemevel latja, akkor nem mondhatja, hogy ronda, lassu, szar, akad, keves poligon, rossz iranyitas, esatobbi, mivel rajon, hogy minden amit allitott az X-Boxrol es errol a jatekrol, az nem igaz. Hanem pont az ellenkezoje. Szal' szegeny sracot sajnalom, de csak nem lesz ongyilkos! 😊

PyRex

De megnezem az arcat ahogy meglatja a DOA3 at es egyszerre minden elmelete osszeomlik... Sokert nem adnam a pillanatot!
PyRex
Mivan? 😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Hat te telleg nem vagy komplett 😊))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Oregem regen rohogtem ekkorat 😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) AAAAAAAAAAA, ez faj. Neked nem? 😊)))))))

PyRex

Miket ki nem tudsz talalni ;DDDDDDDDDD
versio
az xbox kb 1500-szor tudja letörölni a képernyöt másodpercenként
a ps2 meg 18000-szer
van egy kis különbség

PyRex
Persze-persze. Ha pedig a Project Gotham-ben egy auto lenne (ami ugye 6 autoval megy 100+ fps-t), akkor 500fps lenne, vagy 2500... Ilyen marhasagot ne beszelj mar 😊)))))))))))

PyRex

ember
ok, elhiszem, de szerintem akkor sem menne egy autóval 300 fpst.

alapból kb a fele teljesítmény elmegy a környezetre és a gameplayre, és csak a maradék oszlik meg a négy-öt kocsi között - ezért mondtam hogy menne kb százat.
versio
a gt3 nem mozdul el a 60-rol !!!!

ha nem hiszed nézd meg a demo-ját

ott néha dobott frameket ,
és nagyon látszik az engine felépitése miatt
de a véglegesben soha nem esik 60 alá

ember
ja, átírták rá a Max Paynet. olyan is lett... Közelébe sem jön az xbox vagy pc verziónak sajnos. Már előre látom a sok ps2-est aki kijelenti a Max Payneről hogy rossz - miközben soha nem látták a pc-s vagy x-boxos verziót.
versio
nekem még mindig a ps2 tünik a nyerönek

ember
300 fpst soha nem menne az...

kb 100at maximum.

és LEMEGY 60 alá is a framerate, csak az a tv-képernyőn nem látszik, amíg nem esik 30 alá.

ha nem lenne vsync, a gt3 is kb 30 és 100 között ingadozna.
Csinalnak arra a gepre mast is, vagy csak a 3 sikeres program folytatasait?Kicsit uncsi mar a Gt3-4,MGS2,FFX triasz...
versio
az ign-en már irtak a napokban a gt4 online-rol 😊
várhato megjelenés 2003

versio
pyrex

elárulom hogy a gt3 ha 1 auto van a képernyön
kb 300 fps-t menne
ha kikapcsolnád a VSYNC-et

ha egy játék 30-100 fps között ugrál egy adott hardveren
akkor ahhoz hogy ugyanez a játék stabil 60 fps-t nyomjon
kétszer erösebb hardver kell
csak ezt azért nem érted meg mert sose programoztál

A Nintendo-nak tényleg változtatni kellene néha a hozzáállásán. Na majd ha a mostani elnököt leváltják vagy elmegy akkor talán lesz vmi változás. Amugy tényleg elég normális gamek jönnek majd GC-re, de azért nem kell lenézni egyik gépet se.
Szerintem Sony-nak van egy jókora előnye amit azért nehéz lesz behozni. Ez pedig a több mint millio eladott PS2. Igy nagyon is megéri fejleszteni rá, mert a jó játékot meg fogják az emberek.
Az N-nek megvan a saját bázisa, akik N fanok azok ugyis azt vesznek. Szerencsére mostmár nem csak gyerek gamek jönnek, Resident Evil részek elég jól néznek ki. Mondjuk aki egyszer már végigvitte annak nem lesz akkora meglepi.
Na ennyit a Nintendo-ról. Mivel Square csak GBA-ra akar fejleszteni és GC-re egyenlőre nem, ezért nem adják oda nekik a fejlesztéshez szükséges felszerelést. Nagyon szomorú hogy N így gondolkodik.
GAMECUBE
a sega nagy gameirol nem is beszelve😊))
GAMECUBE
Remeljuk N valtoztat a dolgokon, mert tul keso az az aprilisi majusi date...
xbox lehet jol startol it, de a beetetett eusok(foleg a magyarok) hamar kiabrandulnak majd belole, hidd el nem fog nyerni, most nezem, semmi jo game nem lesz ra, ami egy konzolt elad...
Enix is elkezdte tervezni GC gameit...
Square is ujra targyal a Nintendoval.
Capcomnak is GC a szimpi, konami is lehet MGS2ot, atirja GCre, nem lesz itt gaz, es akkor csak a Nintendon elerheto nagyagyukrol nem is beszeltem (mivel az ezelott felsorolt gamek is siman eletben tartottak a konzolt -n64- amit csak a kazetta vagott tonkre , habar 40millios eladast nem neveznek annak.. csak hulye sajtonak tudhato be ez a hir is, szal ha a nagy nevek nelkul tartotta magat, mi lesz, ha a nagyok is (ami nem N-es, es tarsaie) atternek, akkor N lesz ujra a vilag elen, ahogy en ezt mar igencsak elore megmondtam.
N ert ehhez a legjobban.
meg jo hogy egy laikus mondja... xbox messze nem olyan eros... mint ahogy hiresztelik. Jovore mar csak a penz fogja vinni (ahogy most is), de senkinek nem kell majd. Mi lesz rá??? ami jo?? UC??? es? lesz PCre... semmi jo nem lesz ra.
GAMECUBE
Pub RISSHA and ENIX which are known in "Dragon Quest" and a "star ocean" are saying that it is under examination about the title for game cubes now.

ehhh..
Since it is ENIX which has put many things interesting besides "DORAKUE" series on the market, I want to expect a game which a game cube also excites, although there are also no means which know whether it is that the plan which has gone up partly is "DORAKUE 8." Although it is Šč‚í‚­‚Î "DORAKUE 8" and becomes empty.

remeljuk megorzi minden ceg a jo szokasat, es mi is kpunk star ocean 3mat.... Dq8at....😊)))
kezd jol allni ujra a N szenaja...
reszkethet a tobbi ceh.
Törölt felhasználó
Ha most konzolt akarnék venni, csak az X-box jöhetne számításba. A GC-t azé veszik, meee olcsóbb (bár biztos jó az is). Technikailag messze a doboz a király, és szerintem a legjobb fejlesztők is mostantól főleg erre nyomják a gamékat.
GAMECUBE
lehet lesz DQ8 GCre... most vannak targyalasok (nah az enix az telleg othagyta a Nintendot..😊
kar pedig neha tobbre tartom oket, mint squaret.
Sega uj game fejleszteset jelentette be GCre
GAMECUBE
Shinji Mikami Favors GameCube
GAMECUBE
ez a mai helyzet (lycos com szerint, nem a N szerint)
Nintendo GameCube has soared to record retail heights, becoming the fastest-selling home video game console of this generation. Nintendo Co., Ltd. in Japan has announced an increase in GameCube production to meet the strong demand in the US market. In Japan, Super Smash Bros. Melee has become the first GameCube game to sell over 500,000 units.

GAMECUBE
SQUARE: Ready to return to Nintendo
GAMECUBE
utolso ketto hir regebbi
GAMECUBE
Sony Invests in Square / Square Not Exclusive To Sony

Sony Corp it will invest 14.9 billion yen in capital to Square Co Ltd. The investment will give Sony an 18% stake in Square. Sony does not intend to prevent Square from contributing games to rival game makers such as Nintendo Co Ltd or Microsoft Corp, a SONY spokeswoman said. - Source Reuters.

"We are not exclusive to Sony, because of this deal." said Hisashi Suzuki, Square's president.

Square is interested in creating Game Boy Advance games.

Will Nintendo let them make GBA games without GameCube support?

GAMECUBE
Square Wants Game Boy Advance

Square has confirmed that the will continue negotiating with Nintendo to receive a Game Boy Advance development license. Unfortunately, Square is not pursuing GameCube development at this time. Unless Square agrees to support GameCube, Nintendo is not expected to grant Square GBA development kits. Square would like to bring Final Fantasy IV, V, and VI to the to the Game Boy Advance. Game Boy Advance is a perfect fit for Square as they can easily port their SNES library of games including Chrono Trigger and Secret of Mana. This time Nintendo has leverage...

GAMECUBE
Nintendo And Square Talking Again

Bloomberg has reported that Square and Nintendo have been exchanging ideas on developing for the Nintendo platforms. While Square and Nintendo will not confirm the details of the talks, it is good to hear that both companies are talking again. Perhaps Final Fantasy XII will mark the return of Square games on Nintendo consoles…

GAMECUBE
szal az utso megjegyzesed elegge hulyeseg volt, ha igy van igy van, a munkat akkor is el kell vegzni nem? DE!
Rossz hír számodra, Unreal 2 nem lesz X-box-ra, se más konzolra. Ellenben lesz Unreal Championship, ami kicsit később (kb. fél év) PC-re is megjelenik.

GAMECUBE
hat hagy ne soroljam fel, mert eleg hosszu lenne.... az ff6 a legjobb, aki jacott 6-7el, a 6 mellett dont(VM szerint, mindenben veri a 7et... ami nagy szo am). a 8at azert vettek meg sokan, mert a hire miatt(mint a nagy FF7 folytatasa)... de nem volt alegjobb.
szal most nem kezdek el sorolni, de chrono cross, FF1-6 plusz egy ket FF ami mogott nem szam volt, secret of mana, secret of evermore, fuh, meg meg egy jopar nev, amit nem is tudok most.
az hogy nem ismerjuk, az igy alakult, de nagyon jok voltak.
GAMECUBE
ehh, max ezt playtimeben olvastad...
no comment, a nintendo dobta ki hidd el, ha kell, egy japan oldalon le van irva az egesz szitu, a square fonoke nyilatkozta... gondolkozz el, ha a square akart elmenni, akkor miert nyalja most allandoan magat vissza a Nintendohoz??? Erre talalj magyarazatot.
meg az hogy N maig a legkedvesebb ceguk, minden almuk ujra veluk lenni???? ehhh, nem ertelek😊))))

JAh a Dmc szintu gamek azert vannak, hogy menjen a cegnek, azert mert valamit nem szeretsz, nem kell feltetlenul szart csinalnod.
lesz DMC most mar GC re is😊) jessz
GAMECUBE
beteg vagy!
Pedig Version ilyen. Amennyiben tényleg van neki PC boltja...

PyRex
Hmm:

"Az Infogrames is elárulta jövő évi felhozatalának megjelenési idejeit. Igaz, nem annyira pontosan, mint a Strategy First, de azért jobb ez, mint a semmi!

MotoRacer 3 - 2002 február
Master of Orion III - 2002 első negyedév
Majesty Gold - 2002 első negyedév
Carnivores 3: Cityscape - 2002 első negyedév
Warlords - 2002 második negyedév
Unreal II - 2002 második negyedév
Unreal Championship - 2002 második negyedév"

Ehh 😊

PyRex

PyRex
Muhhahha! Hat te aztan ertesz a dolgokhoz.

1. - 40 es 100fps kozott igenis eszre lehet venni a kulonbseget (monitoron!).

2. - Az a ronda szar jateka Project Gotham, ahol egy auto 15 ezer poligonbol all... (GT3-ban emlekeztetoul 4-5 ezerbol...)

Ennyit errol 😊

PyRex

"nem a square hagyta ott az N-t, hanem a nintendo dobta ki!!"

Ebben tévedsz, senki nem lenne olyan hülye (még N se) hogy kidobjon egy olyan céget ami számára a legjobb játékokat csinálta. Ez pont fordítva volt. SquareSoft hagyta ott a Nintendo-t mert az nem támogatta az angol nyelvű kiadásokat, sőt ellenzte. Ezen felül ha ki is adtak angolul FF-et akkor is sok részt ujrairtak vagy akár ki is hagytak belőle. Valamint a Nintendo már bele akart szólni a játékokba, pl. ujrairatni a történetet vagy kivenni belőle az erőszakosabb jeleneteket. Hát ezek után én megértem hogy inkább otthagyták Nintendo-t. Egyetértek Ramzaval hogy nem csak Nintendo-ra csináltak jó játékokat hanem PS-re nagyon is sok színvonalas gamet hoztak ki. Az meg hogy melyik a legjobb FF rész változó, az emberek többsége az FF6, 7 között választ, míg eladások alapján az FF8 a legsikeresebb része a sorozatnak.

"Mikami-San claims he was forced to develop games for PS2 even though"

Hát nem tudom, de én hülyeségnek tartom mindezt. Mert ha igy lenne és kényszerítve lenne hogy PS2-re játékokat csináljon akkor nem DMC színtű gamek kerülnének ki hanem sokkal rosszabbak.
Blasta
Tyűűűűű! Mennyi gomb van rajtaaaaaa! Lassan a scooter is ezzel megy fellépni! Beszarás! Hogy képesek egyesek mindet megjegyezni???? Lefogadom, még RPG is lesz rajta! Na ez már nagyszám! Akkor az is lehet, hogy RTS-t, meg TPS-t, meg FPS-t is nyomatnak rá? Én itt együltő helyemben, mindjárt úgy összeszarom magam, mint a Harry Potter film közben! Komolyan mondom! Biztos jövőre még a NIVEA is GC-t fog gyártani! Annyira szupi lesz! Akkor fogok csak igazán magamalá fosézni, de nem ám csak úgy simán, hanem gyönyörü ballisztikus ivben. (Hogy egy kicsit felgyorsitsam a vérkeringést) Pápá

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Ott van, ahová való Heheheheheeee :-))))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Jajj, ég a pofám, de kegyetlenül: az FF Tactics-et kihagytam, ami Ramzás nickkel főbenjáró bűn 😊)) (akinek nem mond semmit: Ramza a játék főszereplője)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

"mellesleg a legtobben azt akarjak, hogy Nre fejleszzen a square, mert akkor voltak nagy fenyuek a gameik, igaz sokminden kimaradt, de a legjobbak N-en voltak (itt FF6ra gondolnak)"

Ehh, de szar is volt (a szerintem) minden idők legjobb játéka, a FF7...
(amúgy tényleg jó volt a 6, de ne hasonlítsuk már az előtte lévőket a 7-8-9-hez!)
Most jut eszembe: kaki Vagrant Story és Parasite Eve is psx-re volt. Milyen csúcs játékai is voltak a Square-nek Nintendora?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

"az jut az eszedbe, de jobb mint a ps2😊))"

Hardverben biztos, ezt nem vonom kétségbe. De nem ez az egyetlen dolog, ami meghatározza egy gép "jóságát". De ne kezdjük el ezt a vitát újra - mindenkinek vannak meggyőző érvei és ellenérvei 😊

"nem ff stilusu, mondom az elso igazi Rpg konzlra... csak korokre osztott a hepaj,"

Ok, tény, hogy csak a régebbi részeket (abból is csak egyet 😊 láttam, és az tipikus japán rpg volt. Az új ettől még lehet más, csak nem gondoltam volna, és nem néztem utána. Ha így van, jogos a kritika!

"Dragon warror VII, ami japanban a legnagyobb peldanyszamban eladott ps game lett..."

Igen, ezen mindig csodálkoztam, ez a sorozat kelt el japánban a legnagyobb példányszámban (sokkal több fogyott belőle, mint a FF sorozatból, pedig azt is zabálták), de...

"jaccani, meg hogy nincs keresnivaloja az ilyen gameknak ott."

...de nem nyugati típusú prg, sokkal inkább hasonlít a ff sorozatra. Úgyhogy továbbra sincs konzolra "pc-like" rpg.

Szó szerint ugyanez jutott eszembe, amikor ránéztem 😊