A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
namég1x!Videóból kivágott jelenet annyit tesz hogy az adott szituáció miatt néz arra amerre és ugy ahogy!Szal megint alaptalan a fikázás
most pont az a szituáció van amikor ugy fikázza valaki a gémet hogy nemlátta a full muvi csomagot ahol látszik mennyire jól megvan csinálva a mozgás és graf.1általán nem buta!Élethû az egész!
nézd végig!Eddig mindenkinek leesett az álla annyira élethû!
nézd végig!Eddig mindenkinek leesett az álla annyira élethû!
értelmezz, ne csak nézz! nem arrol volt szó, hogy nem szép, hanem bután néznek ki az arcok, ezt akkor is látni, ha rossz a kép minõsége.
az elsõ kép egy rossz minõségû homevideóból van.
A második pedig a legelõször leközölt kép amiben nemvagyok biztos hogy végleges verzióbol van.
namind1 én láttam fullos 500 megás videót NEM nagyitva és gyönyörû volt!
A második pedig a legelõször leközölt kép amiben nemvagyok biztos hogy végleges verzióbol van.
namind1 én láttam fullos 500 megás videót NEM nagyitva és gyönyörû volt!
Nem szeretnék senkit sem megbántani, mert tényleg nagyon szép a játék, de ilyen buta arcok konzolon (fõleg japán játékokban) elég gáznak számítanak.
Ráadásul Krinyo pont a Silent Hill 3 arcait fikázta.
Tehát mégegyszer: nagyon szép a HL2 és az én PS2-õm nem fog tudni ilyet, de ne legyetek már hülyék!!! >😞
Ha innen sem mûködik a link, akkor szóljatok! 😉
Ráadásul Krinyo pont a Silent Hill 3 arcait fikázta.
Tehát mégegyszer: nagyon szép a HL2 és az én PS2-õm nem fog tudni ilyet, de ne legyetek már hülyék!!! >😞
Ha innen sem mûködik a link, akkor szóljatok! 😉
www.youtube.com/aabyssx
A távoli jövõt illetõen, 2004-ben várható az R400 és az NV40, feltehetõleg 0.11 mikronos technológiával, 200 millió tranyóval a fedélzeten, DX9+ (Shader 3.0) képességekkel, PCI Express x16 alapokon. 2005-ben 300 millió tranzisztor, .09 csíkszélességû vezetõk, DirectX10 jellemzi az R500 és NV50-ként aposztrofált bestiákat.
de afaszommá 2003at irunk vazze mindenkinek van már 2gigás mikrohullámúsütõje!nemhogy egy 800as pc
Lefujva. Be kell adnunk péntekig egy EU pályázatot.
Igaz is: pályázzatok!!! Az a furcsa helyzet állt elõ, hogy rengeteg a pénz és nincs kinek adni!
www.nfh.hu
Igaz is: pályázzatok!!! Az a furcsa helyzet állt elõ, hogy rengeteg a pénz és nincs kinek adni!
www.nfh.hu
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
tegyük hozzá remélem nem igy lesz.. és mire kijön én uj gépet akarok.. sõt már venném csak még egy fizu hátravan..no meg kéne jo áron ( áfaélküli) 9700pro...
Hihi. Az hogy nincsen gyorsulas az a beallitastol fugg attol meg a procinak kevesebb mint feleannyi kepponttal kell muveletet vegezni. De ha veletlenul igy sem fog menni hat istenem 😊. Nekem tnt2-vel queke3 tok butan megy 80 fps-t.
Akkor jelezd már valahogy lécci a Bolinak, hogy ötre nem érek a nyugatihoz, szal ne várjon!
tudom... igaz hogy futni fog a HL.. de milyen gusztustalan grafja lesz?? és még ugy is akadozni fog..sok ellenség esetén..
igen menni fog.. 10 fps el nintendo 64 grafikával...egyszer már raktak be doom3as képet lebutított géprõl... hátmegalol grafja volt..sok emberkénél ugy fog kinézni...és nem ugy ahogy a sok képen látni..
igen a felbontás nem számít annyit, mint a részletesség, fõleg a látótáv és a fényeffektek számítanak nagyon
be tudom állítani tudorka.. sõõõõt legtöbb gameban kurvára nincsen fps gyorsulás hiába rakom 640*480 ra felbontást...
Miért futnának? Van nekik. Általában (!) nem a konzolosok azok, akik úgy alkotnak véleményt a pc-rõl, hogy nem látták az adott játékot...
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Egyébként én Amigát a Civilization miatt vettem anno. És rá sem néznék olyan platformra, amin nincs Civ és Alpha Centaury.
Szerintem elég sok konzolosnak van pécéje, csak warezolnak, ami ugye külön 100000 % szívás az eredeti gammákhoz képest (amik persze tudnak önmagukban is szivatni).