A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-õt!!!!!
Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-õt!!!!!
V9ykn8_TZL0
en olyan 200-300ezres arat josolok:)
Ezen valszeg nem ohajt veszteni az anyaceg:)
felveheted a müsort dvd-re, vagy winyora, ha nemtudsz megnézni valamit
olyan mint a video csak kicsit jobb a minösége
Mondjuk egy mûanyag ezüst nem ugy néz ki mint az erõsitõm :)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
120 GB HDD
DVD Recorder
HDD Recorder
USB 2.0
MemoryStick support
TV/BS Tuner
Ethernet
Emotion Engine/Graphics Synthesizer (PS2)
DVD-R +/-
DVD-R
azért nem rossz! :))
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
biztos olcso a fehér müanyag:)
V9ykn8_TZL0
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
errõl szól a topic:)))
aki játszani szeret annak van PC-je és konzolja is..és nem marad le semmirõl, és term. ott figyelnek a régebbi konzolok is (nálam SegaMD,Sega MCD,Sega Saturn)
PC-n FPS RTS és Sturmovik
Konzolon meg a többi...
Rengeteg játékom van...és ha azt mondom hogy Sega Saturnon még mindig nem nyomtam végig a Resi elsõ részét...képzelheted ,hogy PS2 sem nyomtam végig a MGS2-t:)))a ps2-esem nem volt bekapcsolva folyamatosan 4-5 óránál többet
én csak kóstolgatok...fincsi nagyon minden...és minden sarkon már arra várnak a warez és nemwarez boltok hogy gammát vegyek:)
a videojátékokon és fórumon kívül 95%-ban mással ütöm el az idõt...so ez csak az egyik hobbym...
amikor élõben a konyhába fordulok, akkor ilyen nem fordul elõ...ennyit a "fizikáról"
ja az én szemem meg erre érzékeny...valakinek ez fel sem tûnik...tudom Vsync meg láma vagyok stb...de PC akkor is egy optimalizálatlan doboz marad, amíg így tákolják õket össze és WINFOSSAL van telesz**va...ugrál a frame rate...nem sorolom már kiveséztük...örüljünk a hl2-nek meg az SH3-nak is...az is lesz PC-n

mondjuk lehetne benne külsõ nézet is...az ugribugri részeken sokat segítene...de az FPS klóntengerben ez egy igazi gyöngyszem
egyszerüen szánalmas ez a görcsölés, amit itt sh3 ügyben levágsz :((